Pro Evolution Soccer 2014 | Xbox 360

یه سوال مسخره , تو 18 قدم چه جوری هد میزنه ؟ هر چی سانت میکنم تو 18 قدم اول استپ سینه میکنه بعد شوت میزنه !! به هیچ عنوان هد نمیزنه !!!

پ.ن : استپ سینه که میکنه یاد سوال یکی میوفتم که پرسیده بود چطور استپ سینه میکنه !! این بازی کلش استپ سینست !!

سلام رفقا . این اپدیت data pack نقل و انتقالات هم توش هست یعنی مثلا اپدیت کنم اوزیل خودش میره آرسنال؟ ؟ قیافه بازیکنا هم اپدیت میشه؟ کلا چی هست این data pack

سلام دوستان،يه راهنمايي نياز دارم اگه كسي ميتونه لطفاً كمك كنه، من اين بازي رو از سابت دانلودها دانلود كردم اما ايكس باكسمو تازه گرفتم و زياد چيزي سر در نميارم اگه ميشه راهنمايي كنيد كه چطور ميتونم رو دي وي دي ٩ رايتش كنم ،مرسي

[h=2]آموزش Burner Max و رایت کامل بازی های XGD3 [/h]

توپ رو سره بازیکن باشه با دکمه شوت هد میزنه

واقعا !!!

یعنی رفیق فکر کردی IQ من در حد نخوده که نفمیدم با چی هد میزنه !! نمیزنه رفیق , حالت طبیعیش همینه که شما میگی ولی تو این فوتبال ظاهرا اینطور نیست .

نه من و نه هیچ کدوم از دوستام نتونستیم هد بزنیم ع حتی تو Training هم نمیشه , اول استپ سینه میکنه بعد شوت میزنه. فقط کلا 1 یا دوبار اونم با گرفتن انواع و اقسام دکمه ها زدیم

یکی از دوستان خواهشنا یه توضیح کامل در خصوص این دیتا پک ها بده این که چه کاری انجام میدن و چه تاثیری تو بازی دارند و این که واقعا نیاز به jtag بودن دستگاهمون نیستش . این لینکی هم که دوست عزیز قرار دادن درش یه فایل با پسوند bin ( با حجم 60 kb )و یه فای هم با پسوند cpk ( با حجم 683 MB ) قرار داره . ممنون میشم یه توضیح رو هم در مورد این فایل ها و نحوه استفادشون بفرمائید .

واقعا !!!

یعنی رفیق فکر کردی IQ من در حد نخوده که نفمیدم با چی هد میزنه !! نمیزنه رفیق , حالت طبیعیش همینه که شما میگی ولی تو این فوتبال ظاهرا اینطور نیست .

نه من و نه هیچ کدوم از دوستام نتونستیم هد بزنیم ع حتی تو Training هم نمیشه , اول استپ سینه میکنه بعد شوت میزنه. فقط کلا 1 یا دوبار اونم با گرفتن انواع و اقسام دکمه ها زدیم

نمیدونم چرا متمسخرانه جواب دادی؟!
چندین و چند بار خودم هد زدم حد اقل 10 تا هم گل زدم
نمیدونم مشکلت از کجاس ولی در هر حال به خودت حق نده مسخره کنی
یکی از دوستان خواهشنا یه توضیح کامل در خصوص این دیتا پک ها بده این که چه کاری انجام میدن و چه تاثیری تو بازی دارند و این که واقعا نیاز به jtag بودن دستگاهمون نیستش . این لینکی هم که دوست عزیز قرار دادن درش یه فایل با پسوند bin ( با حجم 60 kb )و یه فای هم با پسوند cpk ( با حجم 683 MB ) قرار داره . ممنون میشم یه توضیح رو هم در مورد این فایل ها و نحوه استفادشون بفرمائید .

دوسته عزیز احتیاجی به jtag بودن نیست
تو همون صفحه که دوستمون لینک گذاشتن توضیح هم داده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or