مشكل دي ال سي حل شد
من امروز دانلود كردم و راحت نصب شد
ميگم كه راحت نصب شدخوب نصب شد چی شد؟
یه کم توضیح بده لطفا
لینکه دانلودتم بده بی زحمت
ميگم كه راحت نصب شد
مستقيم دانلود كردم(از كنسول)
وخت نكردم برم داخل بازياها فک کردم دانلود کردی با pc
در هر حال بعد از نصب چه تغییراتی میبینی؟
چهره ها ok شدن؟
در کل چه خاصیتی داره؟
وخت نكردم برم داخل بازي
يكي دو ساعت ديگه امار ميدم
بلافاصله بعد نصب فقط عكس ٢ تا توپ نمايان شد
هیچ تغییری نکرده و فقط 2تا توپ اضافه شده...چهره ها و اینا هم مث قبل هستن و هیچ تغییری نکردن...بازی کردی بیا یه اطلاعات بده بیزحمت
هیچ تغییری نکرده و فقط 2تا توپ اضافه شده...چهره ها و اینا هم مث قبل هستن و هیچ تغییری نکردن...
میگن سرعت بازی هم یکم بالا رفته و سنگینی بازی کمتر شده ولیمن چیزی حس نکردم...البته شوت ها رو هم گفته بودن بهتر میکنن که خداییش خیلی بهتر شده...ینی شوت از راه دور هم میشه زد و عکس العمل بازیکنا یکم سریع تر شده...
من برا PS3شو گرفتم...با خود کنسول گرفتم با PC هم گرفتم ولی اونی که با خود کنسول گرفتم درست کار کرد...ممنون
شما با خوده کنسول دانلود کردی یا با pc?
من برا PS3شو گرفتم...با خود کنسول گرفتم با PC هم گرفتم ولی اونی که با خود کنسول گرفتم درست کار کرد...
دقيقا هميناس كه حسين گفتهیچ تغییری نکرده و فقط 2تا توپ اضافه شده...چهره ها و اینا هم مث قبل هستن و هیچ تغییری نکردن...
میگن سرعت بازی هم یکم بالا رفته و سنگینی بازی کمتر شده ولیمن چیزی حس نکردم...البته شوت ها رو هم گفته بودن بهتر میکنن که خداییش خیلی بهتر شده...ینی شوت از راه دور هم میشه زد و عکس العمل بازیکنا یکم سریع تر شده...
من يه لينك چند صفحه قبل تر گذاشتم،اونو امتحان كردي؟؟؟ممنون از شما
اگر لینکی برای 360 هست که تست شده باشه قرار بدید لطفا
چون من jtag دارم و نمیتونم با خوده کنسول بگیرمش
خدايشش امسال هم Pes هم FiFa گند زندن رفت اصلا حال گيري كامل اين چه بازيه دادن بيرون آخه هيچيش كامل نيست پر از پاگ مشكلات اعصاب نميزارن اههههه