من هر دو فوتبال رو بازي كردم به ٢نكته رسيدم.
١-اگه مي خواي درمورد فوتبال بازي كردنت فكر كني و تمام حواست به بازي كردنت باشه بايد pes بازي كني
٢-اگر ميخواين از اول تا آخر بازي توپ روي دروازه ها باشه و اينور اونور بره و ... بايد فيفا بازي كني
*** من خودم ميگم باگ pes خيلي بيشتر از فيفاست اما فيفا فيزيك و حالت طبيعيه فوتبال رو نداره و خيلي مصنوعيه
دوستان پس شاید گرافیکش بد باشه(تو 14)
اما game plan بازی عالی شده
سختی بازی عالی(اما درجه سختی وقتی با خود دستگاه بازی میکنی افتضاح)
دروازبان ها عالی
هر بازی کنی فقط میتونه تو پستش و کاری که بر عهده داره بازی کنه مثلا من تو pes 13 با pepe پاس تو عمق پاس فرار و ....... میدادم اما الان فقط بازی کنای بازیساز میشه پاس خوب داد
دروازبان ها عالی
هر بازی کنی فقط میتونه تو پستش و کاری که بر عهده داره بازی کنه مثلا من تو pes 13 با pepe پاس تو عمق پاس فرار و ....... میدادم اما الان فقط بازی کنای بازیساز میشه پاس خوب داد
دوست عزیز اولا اواتارت خیلی باحاله
ولی به نظر من game palan خیلی کند و رو مخه و اعصاب ادمو خورد میکنه
دروازه باناشم خیلی سوتین گلای بدی میخورن
حالا تمیدونم برای من اینطوره یا برای همه
دروازبان ها عالی
مستقيم دانلو كردي؟دوستان من data packرو گرفتم نصب کردم ولی passرونمی تونم بگیرم با لی پی ان وصل شدن eror میده تو وصل شدن برای خرید راهنمایی کنید
دقیقا ، بازی خیلی ناقص شده بخاطر انجین جدید ، تو مستر لیگ کفش ها و یکسری نکات بود که حذف شده و پارسال قابلیت نربی بود که اونم حذف شده .اتفاقا هم گرافیک هم گیم پلی خوبه
دروازه بانها بعضی وقتا بد سوتی میدن
کلا خوبه ولی بعضی چیزا اگر pes فن باشید رو مخ هست
مثل منو مستر لبگ و بعضی جیزا که انگار نصفه نیمه دادن بیرون بازی رو
مثله اینکه وقت کم داشتن؟!
اگه مستقيم دانلود كني بهترهسلام کجا میشه data pack رو گرفت؟رو لایو اصلانمیشه دانلود کرد 1درصد بیشتر نمیره؟