من تا وقتی که شوتینگش رو advanced بود هرچی شوت میزدم چیپ میرفت. وقتی عوضش کردم به basic درست شد. :dچرا کلا هر جوری شوت میزنی به سمت دروازه به صورت هوایی شلیک میشه؟:d
از هر کجای زمین شما شوت بزنی به یک شکل و اونم هوایی فرود میاد؟ اینو دیگه نمیتونید که بگید نیست و وجود نداره؟
کاملا درست میگه HDV 7...چرا کلا هر جوری شوت میزنی به سمت دروازه به صورت هوایی شلیک میشه؟:d
از هر کجای زمین شما شوت بزنی به یک شکل و اونم هوایی فرود میاد؟ اینو دیگه نمیتونید که بگید نیست و وجود نداره؟
فیفا که کاری نداره بلد بودن نمیخواد کافیه بخوای تا لذت ببریبدبختی اصلا ام فیفا بلد نیستیم بریم اونو یه تست کنیم
خدا بگم چیکارت کنه کونامی که به همه چی گند میزنی
حد اقل 4 تا فیسه خوب داشتیم که اونم گند زده توش
شبیه که نیستن هیچ همه عینه مونگولا شدن
مثلا همسیک تو ناپلی رو امشب انداخت عکس قبل از شروع بازی
به تنها چیزی که شبیه نبود همسیک بود
واقعا متاسفم
online pass بايد بخريذوستان یه سوال
pes14 هم انلاینش مثه fifia14 مجانی هستش یا باید online pass بگیری ؟؟
ممنون
کجا fifa آنلاینش مجانیه؟! مال pes14 تقریبا 80-90 تومنه و فیفا هم که چون بازارش داغه 120 تومن ناقابلذوستان یه سوال
pes14 هم انلاینش مثه fifia14 مجانی هستش یا باید online pass بگیری ؟؟
ممنون
فیفا که کاری نداره بلد بودن نمیخواد کافیه بخوای تا لذت ببری
پس هم همینطور بخوای لذت می بری نخوای نمیتونی لذت ببری از قدیمم همینطور بوده
در ضمن فیسها هم قراره با یه آپدیت همه درست شن
بازم میگم بهترین بازی قرنم تو بازی کنی نخوای لذت ببری نمیتونی
ممنون از شما ولی بحث این نیست که میخوام لذت ببرم یا نمیخوام
بحث اینه این بازی چیزی هست که تا ساله بعد و عرضه نسخه بعدیش هر سال باهاش زندگی کردم
ولی یه جورایی احساس میکنم باهاش غریبه شدم و اون حس و حال رو نداره
خیلی مورد و مشکل داره
کسی تا الان اگر pes بازی نکرده باشه شاید مشکلی براش نباشه ولی یه فنه بازی فک نکنم انتظاراتش برآورده شده باشه
باید قبول کنیم؟ نظر شخصی شما رو باید قبول کنیم ؟ یعنی چون فن هستید و ایراد میگیرید، "باید" قبول کنیم؟(توجه کنینا من فن pes هستم و دارم این ایرادا رو میگم..باید قبولش کنیم)
بهترین بازیکن جهان شده ولی Super Hero نیست...اخه مسی که بهترین بازیکن جهان شده 4 بار..باید الان باهاش جهت بدیم انقققدر کند باشه!?