Pro Evolution Soccer 2014 | Xbox 360

سلام hustler جان شما که سوکر بازی مطمعنن با دریبل های راحت نسخه های قبل اشنایی خدایی تو این نسخه با بازیکنانی مثل مسی و رونالدو میشه سه تا چهارتا رو جا گذاشت یه توضیح کوچیک بده مرسی

سلام
کلا با نسخه قبل خیلی متفاوت هست
باید بیشتر به فکره بازیسازی باشید تا دریبل زدن
من که فعلا رو موده regular دارم بازی میکنم تا کم کم یاد بگیرم
ولی در کل خیلی متفاوت و خوب شده

طبق گزارش کونامی در قسمت ساپورت :

https://uk.secure.konami-europe.com...-you-having-trouble-installing-Data-Pack-1-00

[h=1]Xbox® 360 PES 2014 players! Are you having trouble installing Data Pack 1.00?[/h]We are aware that many of you are experiencing trouble installing the Data Pack 1.00 after installing Patch 1.01.
After downloading, Data Pack 1.00 will start installing and then stop around 50% with the error message "The downloaded file is broken".
We are very sorry for this and we are working hard in collaboration with Microsoft to fix this issue and get you on the field as quickly as possible.
Update - 23 Sep 2013 - 16:00 (UK Time)

• re-downloading the Data Pack does not fix the issue.
  • we are still in discussions with Microsoft trying to understand what might be causing this.
  • next update - Tuesday, 24 Sep 2013, 10:00 (UK Time).
Of course, if we have any news ahead of this time you will be the first to know, so feel free to subscribe to this article on the link below.
Team K.A.O.S.

سلام

دوستان میگم من هر سال اورجیناله فیفا رو میگرفتم ولی حالا امسال گیم پلی اینو دیدم بهتر بود حالا اونایی که تجربه کردن این نسخه رو نظرشون چیه ؟ به نظرتون اول pes رو بگیرم ؟ در کل چطوره ارزششو داره ؟

از نظر من بازی ارزش 4 تومن پولم نداره : )) بشدت منتظر بازی بودم دموشو بازی کردم کلا پشیمون شدم.
بازی در همه زمینه ها نقص داره.
سبک بازی جوری شده که نه میتونه سیمولیشن بازها رو راضی کنه و نه آرکید بازها رو
کلا معلوم نیست دارن چیکار میکنن
بنظر من اول دموشو دانلود کن بازی کن اگه خوشت اومد بگیر.به هیچ وجه با دیدن چند تا ویدئو تصمیم نگیر.مگر اینکه طرفدار تیمهای لیگ **** ایران باشی.

در کل باید بگم از فیفا بدم می یومد به اون نزدیک شده
واکنش دروازبان عالی شده
ضربه کاشته ها خیلی ضعیف شده
تا اینجا کار نکته + بازی لیگ قهرمانان آسیا و استقلال بود :d

توي ساپورت ستينگ directional guide رو آف كنيد ديگه نميخواد ديتا ١ و ٢ رو عوض كنيد، پاس توي عمق درست ميشه

دوستا اگه تونستين يه لينك از ديتا پك بدين ديگه،

اينم بازيه روز چهارشنبه
7y9yhyha.jpg

عکس العمل بازیکن ها فوق العاده کند شده..یعنی وقتی پاس میدی باید صبر کنی استخاره بگیره بعد پاس بده!..همینطور شوت و سانتر..گرافیک در حد PES 2009 هستش..دروازه بان ها یجورایی super hero شدن دیگه(البته بعضی وقتام یه گل هایی میخورن که یه بچه ام میتونه بگیرشون) ...چمن ورزشگاهو که نگاه میکنی فکر میکنی میز بیلیارده! آخه این چه چمنیه طراحی کردن؟!! قیافه ی بازیکن ها که اصلا معرکست..احساس میکنی همشون یا کم خونی دارن یا زامبین! چهره ی بازیکن های ایرانی که هیچی دیگه..چیزی نگم بهتره! Menu بازی آدمو یاد SEGA مینداره بخدا! Directional Gauide هم که مضخرف ترین چیزی بود که میتونستن به بازی اضافه کنن! درکل واقعا برای Konami متاسف شدم..بیش از حد نا امیدم کرد!

دوستان يه مقدار انصاف داشته باشين ، الان وقتي كه من بازي ميكنم دقيقاً همون احساسي رو دارم كه اون اولاي اومدن پلي ٢ داشتم
يعني اونموقع هم بخاطر تفاوت بازي هاي پلي ١ با پلي ٢ احساس ميكردم بازيكنا شل و ولن و ... اما به مرور زمان هم بازي ها بهتر شدن هم ما عادت كرديم
حالا هم فكر ميكنم بهتر باشه به كونامي زمان بديم،
تا هم اون آپديت بشه هم ما
درضمن كسي هم مجبور نيست بازي رو بخره و بازي كنه
اگر طرفدارا كم بشن خب مسلماً اونا هم ايرادشون رو ميفهمن

من بازی رو گرفتم رفتم تو بازی اصلا تعجبم گرفت!!!!گرافیکش خداشاهده از PS2 هم کمتر شده!!!ااصلا مسخره شده!!!چمنش انگار چمن بازی فوتبالیستای PS1 هست!!!قیافه هاش هم که دیگه......!!!
ارزش بازی کردن به هیچ وجه نداره!تازه ترکیب تیم هاش هم تماما قدیمه و اصلا جدید نیست!!!یعنی ترکیبش و SQUADش دقیقا SQUAD PES2013 هست و هیچ فرقی نکرده...منوش هم که عین بازیهای SEGA هست!!!
کلا اگر خواستید بازی کنید فوتبال برید PES2013 بازی کنید
حیف از پولم که دادم برای این!

اقا یه سوال چرا کونامی لیگ انگلیس و المان و همچنین بعضی از تیم ملی هارو رو لاینسس نمیکنه ؟ ( اخه چه مرگشه)
توو این نسخه که آزمایشی بوده حتی کشور خودشونم لایسنس نکردن و کلا برای بازی خرج نکردن پس نباید انتظاری داشته باشیم.
ایشالا در سالهای آینده :d

عکس العمل بازیکن ها فوق العاده کند شده..یعنی وقتی پاس میدی باید صبر کنی استخاره بگیره بعد پاس بده!..همینطور شوت و سانتر..گرافیک در حد PES 2009 هستش..دروازه بان ها یجورایی super hero شدن دیگه(البته بعضی وقتام یه گل هایی میخورن که یه بچه ام میتونه بگیرشون) ...چمن ورزشگاهو که نگاه میکنی فکر میکنی میز بیلیارده! آخه این چه چمنیه طراحی کردن؟!! قیافه ی بازیکن ها که اصلا معرکست..احساس میکنی همشون یا کم خونی دارن یا زامبین! چهره ی بازیکن های ایرانی که هیچی دیگه..چیزی نگم بهتره! Menu بازی آدمو یاد SEGA مینداره بخدا! Directional Gauide هم که مضخرف ترین چیزی بود که میتونستن به بازی اضافه کنن! درکل واقعا برای Konami متاسف شدم..بیش از حد نا امیدم کرد!

من بازی رو گرفتم رفتم تو بازی اصلا تعجبم گرفت!!!!گرافیکش خداشاهده از PS2 هم کمتر شده!!!ااصلا مسخره شده!!!چمنش انگار چمن بازی فوتبالیستای PS1 هست!!!قیافه هاش هم که دیگه......!!!
ارزش بازی کردن به هیچ وجه نداره!تازه ترکیب تیم هاش هم تماما قدیمه و اصلا جدید نیست!!!یعنی ترکیبش و SQUADش دقیقا SQUAD PES2013 هست و هیچ فرقی نکرده...منوش هم که عین بازیهای SEGA هست!!!
کلا اگر خواستید بازی کنید فوتبال برید PES2013 بازی کنید
حیف از پولم که دادم برای این!

چقدر هماهنگ هستید باهم
حاضرم شرط ببندم که نیم ساعت هم بازی نکردید و اومدید نقد کردید

Sent from my C5303 using Tapatalk 4 Beta

چقدر هماهنگ هستید باهم
حاضرم شرط ببندم که نیم ساعت هم بازی نکردید و اومدید نقد کردید

Sent from my C5303 using Tapatalk 4 Beta

من قبول دارم اشکالاتی هست و بازی مواردی هم داره
ولی خدایی پیشرفته خوبی داشته
به خصوص تو گیمپلی و انیمیشن ها و چمن و ... یعنی اصله کار
ولی خوب عدمه لایسنس تیم ها و ورزشگاهها و لیگها و ... و گزارشگره افتضاح و منوی جدیده رو مخ و نقل و انتقالات
و فیسهای افتضاح هم هست که حتی من که فنه 2 آتیشه pes هستم رو آزار میده
تا حدی که خیلی رقبت به بازی کردن ندارم
2013 رو روزی 6-7 ساعت اوایل بازی میکردم اینو نه حد اکثر 2 ساعت
حتی تو لاین آپ وقتی تیم رو ارنج میکنیم تو ذخیره ها 1 دفاع هم نمیزاره؟!
انگار یه جورایی وقت کم آوردن بازی رو ناقص دادن بیرون
ایراد زیاد داره متاسفانه
باید صبر کنیم ببینیم dlc ای چیزی واسش میاد
اون درگ کردنش هم که با اون لگ و سرعته افتضاحش به شدت رو مخ پیاده روی میکنه

منم بازی گرفتم

- - -ویرایش - - -

منم بازی گرفتم.بازی پیشرفت خوبی داره غز حالت ارکید مطلق درامده و باید بازیسازی کنید.نمیدونم چرا دوستان با سرعت کم بازی مشکل دارن امسال هم پی اس سرعتش کم شده هم فیفا که بعضیا شاکین اما من دوست دارم این حالت باید فکر کرد تا روزنه ای پیدا کرد.بزرگترین مشکل پی اس اول از همه لیسانسشه بعد فیس بازیکنا که درست نشدن واقعا حیف کاش این اخره نسلی این بازی کامل میداد بیرون.پی اس راهش پیدا کرده همین روند ادامه بده پیشرفت میکنه فقط باید به جزییات بیشتر دقت کنه یسری ریزه کاری.درست مثله این میمون سوار بنز کلاسه S نشستی اما داخل ماشین جزییاتش ناقص شیشه بالابرش دستیه دقیقا حکایت این نسخه اس گیمپلیش بهتر کرده اما بازم جزییات فراموش کرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or