Pro Evolution Soccer 2014 | Xbox 360

دیریبل کردن و گل زدن خیلی سخت تر شده :d. انصافا بازی خیلی خیلی ناقص هست اون از قیافه ها اون از لیگ جزیره ش اون از ترانسفر ها و اون از استادیوم ها فقط 19 تا استادیوم !!!:| من 4-5 ساعت فقط داشتم نقل انتقالات و اسم تیم های لیگ انگلیس رو راست ریست میکردم به نظر من بهتر بود که کونامی دیرتر بازی رو ریلیز میکرد تا اینکه یه بازی ناقص رو بده دست ملت ولی خوب نسبت به نسخه های قبلی بهتر شده ولی اون ناقص بودنش باعث میشه که ادم نتونه از بازی تعریف کنه :|

امروز بازی کردم .... همچین بد هم نبود ...... یه مقدار سختر تر از قبل شده ........
اما هنوز من با دفاع کردن مشکل دارم ! چجوری میتونم توپو از حریف بگیرم ؟

با زدن دوتا A توپو با لگد در میاره...:d

حسین جان شما که نسخه کامل رو داری خواهشن خدایی جواب پست ما رو بده صفحه قبل

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

پیشرفتش خوبه و خیلی بهتر از قبل شده
فقط این پاس تو عمق که دایره میاد به شدت رو مخه
راهی هست مثل قبل بشه پاس تو عمق؟

چرا میشه

تو همین تاپیک تو صفحات قبل یکی از دوستان توضیح داده ولی اسمشونو نمیدونم

تو بازی دکمه start را بزن side select را انتخاب کن و یه بار RB را برن تا data 2 بیاد یا data بالاتر فقط روی data 1 نباشه و بعد پاس تو عمقاش میشه مثل قبل

فقط کاش این راهکارو که دوستمون گفته را به پست اول اضافه کنند تا مشکل همه حل شه

دوستان من تو نسخه دمو به یه باگ وحشتناک خوردم و بسیار ناراحتم اونم اینه که با کریس به راحتی میشه همه رو دریبل زد و هیچیکی هم کارت نداره خواهش میکنم اونایی که نسخه کامل رو دارن یه تست کنن دفاع های حریف و همچنین کریس رو فلش قرمز کنن ببینن تو نضخه اصلی هم راحت دریبل میخورن خواهش میکنم از زاویه های مختلف دریبل رو تست کنید بازم خواهش میکنم درست و بدون تعصب جواب بدین بازم خواهش میکنم کامل تست کنید چون به این نسخه خیلی امید داشتم اگه اینجوری باشه تو دلم چرک میشه بازم میگم خدایی جواب بدید

- - -ویرایش - - -

دوستان من تو نسخه دمو به یه باگ وحشتناک خوردم و بسیار ناراحتم اونم اینه که با کریس به راحتی میشه همه رو دریبل زد و هیچیکی هم کارت نداره خواهش میکنم اونایی که نسخه کامل رو دارن یه تست کنن دفاع های حریف و همچنین کریس رو فلش قرمز کنن ببینن تو نضخه اصلی هم راحت دریبل میخورن خواهش میکنم از زاویه های مختلف دریبل رو تست کنید بازم خواهش میکنم درست و بدون تعصب جواب بدین بازم خواهش میکنم کامل تست کنید چون به این نسخه خیلی امید داشتم اگه اینجوری باشه تو دلم چرک میشه بازم میگم خدایی جواب بدید
ما که داشتیم حرف بیخود میزدیم شما دیگه چرا

- - -ویرایش - - -

دیریبل کردن و گل زدن خیلی سخت تر شده :d. انصافا بازی خیلی خیلی ناقص هست اون از قیافه ها اون از لیگ جزیره ش اون از ترانسفر ها و اون از استادیوم ها فقط 19 تا استادیوم !!!:| من 4-5 ساعت فقط داشتم نقل انتقالات و اسم تیم های لیگ انگلیس رو راست ریست میکردم به نظر من بهتر بود که کونامی دیرتر بازی رو ریلیز میکرد تا اینکه یه بازی ناقص رو بده دست ملت ولی خوب نسبت به نسخه های قبلی بهتر شده ولی اون ناقص بودنش باعث میشه که ادم نتونه از بازی تعریف کنه :|
فقط یه کلمه میگم تموم میکنم در ادامه فرمایش شما فقط و فقط ترس باعث میشه که یه بازی ناقص عرضه بشه
چرا که اگر مثل پارسال با هم عرضه میکردن همه مشغول فیفا میشدن و باز هم یه شکست دیگه

]

دوستان ما الان 3 روزه داریم بازی می کنیم.
.
باز میتونیم همه بازی ها رو ببریم.
این دفعه فوتبال شده دیگه مثل قبل نیست.
هی بخوری به یارو خطا بگیره.
دروازه بانتون شاس بزنه.
توپ میگیره مثل مرد.
بازی و حرکات بعد از گل و سرعت بازی تو اوت انداختن و زدن خطا خیلی سریع تر شده لود ها فوق العاده کمن.
.
کلا گرافیک بازی تو سر و کله و رگ و ریشه بازی کنا و خاکی شدنه لباس ها خیلی بهتر شده.
.
مخصوصا روون بودن حرکت بازیکنا و دریبل ها درگیری تو بازی به شدت بالاستن که واقعا شبیه فوتبالش کرده.
.
راحت میشه فوتبال بازی کرد مثلا استقلال بارسلونا رو راحت می تونید فوتبال بازی کنید و ببرید.
.
امید وارم مشکل قیافه ها حل بشه.
.
.
.
دوستان دو تا سوال.
چطوری میشه شوت قوی زد همش توپها مثل توپ سوباسا میرن بالا میاد پایین می خوایم قدرتی بشوتیم دیگه نمیشه؟
.
بعد یکی طریقه هد زدن و زمان ساندر کشیدن توضیح بده بازیکنا انگار نون نخوردن وایمیستن به خدا توکل می کنن.
هر چی هی میزنیم یکی بلند نمیشه بزنه هد بی صاحب رو.
از هر 10 تا یکی ممکنه کله بزنه ولی توی دفاع و وسط زمین راحت هد میزنن چرا؟
یکی توضیح بده ممنون میشم.
سوالی بود در خدمتم!

بازی گرفتم بازی کردم بالاخره به نظر من pes2014اصلا شوخی قشنگی نبود ه شرکت کونامی با ما کرد .
نمیخوام ادعا کنم خیلی حالیمه ولی فکر نمیکنم کسی باشه مثل درسشو زندگیشو تو راه کلوپ وبازی کردن به فنا داده باشه رو حساب واقعا وقتی بازی کردم حالم گرفته شد
کلا ناامید شدم از یطرف نه فیفا میتونم بازی کنم نه اینکه با این pesمیتونم ارتباط برقرار کنم حالا گیم پلی و اینا همش بکنار هیچ جوره تو مخم نمیره که تو این بازی تراکتور هست ولی دورتموتد نیست
بخش مسترلیگشم که هیچ پیشرفتی نکرده

اقا این قیافه بازیکنای استقلال که خرابه . قبل از عرضه بازی توی همین سایت و حتی فیس دوغ چند تا عکس نشون داده شده بود که فیس بازیکنای استقلال کاملا درست بود ؟ جریان چیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or