این سوال منم هست اگه کسی می دونه لطف کنه توضیح بدهData Pack هاروو فقط از طریق XBL باید دانلود کرد یا میشه تو فلش ریخت؟
اگه میشه یکی کمک کنه بگه از کجا بگیرم...ممنون
ببین اگه دوستم بودی این حرفتو میزاشتم به حساب شوخی بی ادبانه ولی حالا که از این خبرا نیست پس توهین در نظرش میگیرم.لطفا دفعه بعد وقتی راجب یه شخص حقیقی کامنت میزاری یکم بیشتر دقت کن.در ضم شما میگید که فیفا باز هستین پس لطفا در مورد بازی که از گذشتش و گیم پلیش که ماها بیشتر از یه دهه باهاش زندگی کردیم نظر فوق تخصصی ندین.فیفا و pes دو بازی هستن با گیم پلی متفاوت(البته بود)
اگه دقت کرده بودی گفته بودم که بیشتر دقت کن وقتی داری با کس دیگه ای حرف میزنی اینجا که خونتون نیست هرجوری خواستی خودتو تخلیه کنی.من یه گیمرم و نظرم راجع به هر چی که بازی میکنمو مینویسم!عادت به پرت و پلا گفتن راجع به پاتیناژو ورزشای دیگه هم ندارم!
در ضمن هنوز بازی فرق اساسی با فیفا داره و دو تا بازی متفاوتن!
بیشتر از این نمیشه جواب شما قشر نوجوون رو داد!
موفق باشید!
دقیقا با هات موافقم الانم یکی از دوستان به من گفت بزرگ شو ولی نمیدونه من هم که بزرگ شم اون 6 که بازی گرفته بزرگ نمیشهاگه دقت کرده بودی گفته بودم که بیشتر دقت کن وقتی داری با کس دیگه ای حرف میزنی اینجا که خونتون نیست هرجوری خواستی خودتو تخلیه کنی.
"بیشتر از این نمیشه جواب شما قشر نوجوون رو داد" این قسمت آخر هم نشان از شعور بالات میده که تو سایتی که بیشتر اعضای اون نوجوون هستن داری بهشون توهین میکنی.در ضم اگه تا حالا بهت یاد ندادن از این به بعد بدون که معیار شعور و شخصیت افراد به سن و سال نیست
راس میگه دیگه برو بزرگ شو و عین بچه کوچولوا هی یه چیزو تکرار نکن:dکشتی ما رو با این 6دقیقا با هات موافقم الانم یکی از دوستان به من گفت بزرگ شو ولی نمیدونه من هم که بزرگ شم اون 6 که بازی گرفته بزرگ نمیشه
واقعا ناظم سایت نیست که جلوی این اسپمر ها رو بگیره...؟!!!!:-o