یه سوالی که درگیر ذهنم شده اینه که چرا ورزشگاها 19 تاس فقط !!!
یعنی نتونستن لایسانس نو کمپ یا برنابئو رو هم بگیرن؟
و یه سوال دیگه من با بایرن و توی آلیانز آرنا با گالاتاسرای بازی کردم اما ورودی بازی تماشاگرا آرم بایرن رو درست نکردن....این مواقع خاصی هست یا برای ما فاز ورداشته ؟:d
بنظر من که برای FIFA انتظار بکشی بهتر از اینه که این رو بخوای تحمل کنیدوستان یه سوال!
ارزش داره بخرم بازی رو یا صبر کنم فیفا 14 عرضه بشه؟؟ اگه کلی فرق کرده با pes 13 برم بخرم
خدا شاه یا بازی نکردی یا از اون دسته از افرادی هستی که فقط تعصب بیجا داری اگه راست میگی یه فیلم از این حرکات بگیر اپلود کن تا ما ببینیم مطمعنم که این کار رو نمیکنی چون امکان نداره شما فقط حرف میزنید واقعا متاسفم که فروم ما فقط اینجوری ای کاش همه موقع حرف زدن فکر میکردند ولی چه کنیم اینجا دز همین حد هستندبنظر من که برای FIFA انتظار بکشی بهتر از اینه که این رو بخوای تحمل کنی
آره واژه تحمل بهترین واژه است برای این بازی
توپ رو از دفاع پاس میدی به وسط زمین دوباره میبری به گوشه حالا منطقه بازی رو عوض میکنی حالا رسیدی به گوشه منطقه جریمه حالا انتظار داری مثل همون پاسگاری خوب یه دریبل هم بزنی و دو نفر رو جا بزاری تا بتونی توپ رو سانتر کنی ولی آیا میشه دریبل زد آها یادم اومد RS کج چپ LS کج راست , و بعد این چیزیه که میبینی در اکثر موارد چون که این دریبل ها حالت اسکریپت شده داره بازیکن به هر نحوی باید رد بشه حالا از تو بدن دفاع از رو سرش هر جا بعد که رد شد حالا یه سانتر میکنه دو حالت بیشتر نداره اگه بالا باشه هد اگه پایین باشه بغل پا هد 30 % و بغل پا 70% گل میشه چیزی هم به عنوان ضد حمله هوش مصنوعی و همیاری از طرف بازیکن های خودی نباید انتظار داشته باشی
به خاطر همین هیچ وقت نمیتونی بیشتر از نیم ساعت این بازی رو تحمل کرد چون فقط داره تکرار میش
ه
سلامسلام
می خواستم بدونم روی این نسخه هم آنلاین پس هست یا برداشته شده ؟
مرسی
من امروز خریدمش. کنسولم کپی خوره و lt3 ریختم اما بازی پیغام دانلود آپدیت میده
آپدیت کنم یا کپی خورش میپره؟
دوستان لطفا جواب بدید
من که دی وی دی بازیو میزارم میگه آپدیت لازم داره. آپدیت بزنم یا نه
بزن مشکلی نداره