Pro Evolution Soccer 2014 | Xbox 360

این data pack جریانش چیه ؟؟

ایا فقط نقل و انتقالها توش هست ؟

یا برای سریعتر شدن بازی در قسمت game plan هم کاری کردن ؟؟؟

اگر کسی اطلاعی در مورد دانلود و ریختن این data pack با فلش داره بگه لطفا

یه سوالی که درگیر ذهنم شده اینه که چرا ورزشگاها 19 تاس فقط !!!
یعنی نتونستن لایسانس نو کمپ یا برنابئو رو هم بگیرن؟
و یه سوال دیگه من با بایرن و توی آلیانز آرنا با گالاتاسرای بازی کردم اما ورودی بازی تماشاگرا آرم بایرن رو درست نکردن....این مواقع خاصی هست یا برای ما فاز ورداشته ؟:d

آقا واسه من که فقط 14 تا ورژشگاه داره جریان چیه؟

دوستان یه سوال!

ارزش داره بخرم بازی رو یا صبر کنم فیفا 14 عرضه بشه؟؟ اگه کلی فرق کرده با pes 13 برم بخرم:-/
بنظر من که برای FIFA انتظار بکشی بهتر از اینه که این رو بخوای تحمل کنی
آره واژه تحمل بهترین واژه است برای این بازی
توپ رو از دفاع پاس میدی به وسط زمین دوباره میبری به گوشه حالا منطقه بازی رو عوض میکنی حالا رسیدی به گوشه منطقه جریمه حالا انتظار داری مثل همون پاسگاری خوب یه دریبل هم بزنی و دو نفر رو جا بزاری تا بتونی توپ رو سانتر کنی ولی آیا میشه دریبل زد آها یادم اومد RS کج چپ LS کج راست , و بعد این چیزیه که میبینی در اکثر موارد چون که این دریبل ها حالت اسکریپت شده داره بازیکن به هر نحوی باید رد بشه حالا از تو بدن دفاع از رو سرش هر جا بعد که رد شد حالا یه سانتر میکنه دو حالت بیشتر نداره اگه بالا باشه هد اگه پایین باشه بغل پا هد 30 % و بغل پا 70% گل میشه چیزی هم به عنوان ضد حمله هوش مصنوعی و همیاری از طرف بازیکن های خودی نباید انتظار داشته باشی
به خاطر همین هیچ وقت نمیتونی بیشتر از نیم ساعت این بازی رو تحمل کرد چون فقط داره تکرار میشه

والا منم راضی نشدم اما با پچ که داده یکم رون تر شده و شوت هایه پشت جریمه بهتر بلخره سال اول هست با این موتور بازی رو عرضه کرده باید منتظر باشیم

بنظر من که برای FIFA انتظار بکشی بهتر از اینه که این رو بخوای تحمل کنی
آره واژه تحمل بهترین واژه است برای این بازی
توپ رو از دفاع پاس میدی به وسط زمین دوباره میبری به گوشه حالا منطقه بازی رو عوض میکنی حالا رسیدی به گوشه منطقه جریمه حالا انتظار داری مثل همون پاسگاری خوب یه دریبل هم بزنی و دو نفر رو جا بزاری تا بتونی توپ رو سانتر کنی ولی آیا میشه دریبل زد آها یادم اومد RS کج چپ LS کج راست , و بعد این چیزیه که میبینی در اکثر موارد چون که این دریبل ها حالت اسکریپت شده داره بازیکن به هر نحوی باید رد بشه حالا از تو بدن دفاع از رو سرش هر جا بعد که رد شد حالا یه سانتر میکنه دو حالت بیشتر نداره اگه بالا باشه هد اگه پایین باشه بغل پا هد 30 % و بغل پا 70% گل میشه چیزی هم به عنوان ضد حمله هوش مصنوعی و همیاری از طرف بازیکن های خودی نباید انتظار داشته باشی
به خاطر همین هیچ وقت نمیتونی بیشتر از نیم ساعت این بازی رو تحمل کرد چون فقط داره تکرار میش
ه
خدا شاه یا بازی نکردی یا از اون دسته از افرادی هستی که فقط تعصب بیجا داری اگه راست میگی یه فیلم از این حرکات بگیر اپلود کن تا ما ببینیم مطمعنم که این کار رو نمیکنی چون امکان نداره شما فقط حرف میزنید واقعا متاسفم که فروم ما فقط اینجوری ای کاش همه موقع حرف زدن فکر میکردند ولی چه کنیم اینجا دز همین حد هستند

سلام دوستان
من 2-3 هفته هست که کنسول خریدم و متاسفانه اطلاعات زیادی راجع به نحوه کار باهاش ندارم.
دستگاهم کپی خوره. بازی pes 14 هم برنرمکس نیست. 97% . میخواستم بپرسم اگه از داخل خود بازی به اینترنت وصل بشم میتونم فایل Data Pack رو دانلود کنم؟ یا مشکل پیدا میکنه؟

دوستان من تو نسخه دمو به یه باگ وحشتناک خوردم و بسیار ناراحتم اونم اینه که با کریس به راحتی میشه همه رو دریبل زد و هیچیکی هم کارت نداره خواهش میکنم اونایی که نسخه کامل رو دارن یه تست کنن دفاع های حریف و همچنین کریس رو فلش قرمز کنن ببینن تو نضخه اصلی هم راحت دریبل میخورن خواهش میکنم از زاویه های مختلف دریبل رو تست کنید بازم خواهش میکنم درست و بدون تعصب جواب بدین بازم خواهش میکنم کامل تست کنید چون به این نسخه خیلی امید داشتم اگه اینجوری باشه تو دلم چرک میشه بازم میگم خدایی جواب بدید

- - -ویرایش - - -

دوستان من تو نسخه دمو به یه باگ وحشتناک خوردم و بسیار ناراحتم اونم اینه که با کریس به راحتی میشه همه رو دریبل زد و هیچیکی هم کارت نداره خواهش میکنم اونایی که نسخه کامل رو دارن یه تست کنن دفاع های حریف و همچنین کریس رو فلش قرمز کنن ببینن تو نضخه اصلی هم راحت دریبل میخورن خواهش میکنم از زاویه های مختلف دریبل رو تست کنید بازم خواهش میکنم درست و بدون تعصب جواب بدین بازم خواهش میکنم کامل تست کنید چون به این نسخه خیلی امید داشتم اگه اینجوری باشه تو دلم چرک میشه بازم میگم خدایی جواب بدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or