آقا من دارم دانلود میکنم دیگه از خود بازی شما هم دانلود کنمطمئی قبل از عرضه رسمی DATA PACK داده...؟
اگه مطمئنی تو رو خدا بگو ما هم دانلود کنیم...
سلام
ببخشید اگر جای بدی سوالمو میپرسم
دقیقا نمیدونستم کجا باید بپرسم
من بازی pes 2014 را گرفتم و روی هارد xbox نصب کردم ولی الان وقتی میره تو بازی همون اول که میزنه loading بعد از 2 ثانیه به dashboard بدون هیچ اروری برمیگرده
مشکل ازچی هست ؟ ایا امکان داره ار اپدیت dashboard باشه اخه اخرین ورژنشو نصب نکردم هنوز
یا مشکل از دیسک هست ؟ اخه بازی کامل رو هارد xox کپی شد
با تشکر
دوست عزیز به خدا صفحه قبل توضیح دادم چطوری باید هدف پاس تو عمق هارو برداشت...اصن اونطوری نمیشه پاس داد ک...چطور ميشه اين نشونه ها و علامت ها رو حذف كرد؟؟
اون علامت پاس توي عمق خيلي بد و مسخره شده
دوستان نميشه يه فيدبك درست و حسابي واسه كونامي بنويسيم؟ بلكه اين مديريتشون رو درست كنن و اين گزارشگر مذخرف هم حذف بشه
درسته دوستان یک دیتا پک اومده برای دانلود ولی برای نقل و انتقالات نیست و دو تا توپ اضافه کرده و یک سری چیزای دیگه مثل 3D kit و هم این که در بخش گیم پلی میگن شوت زدن و زمان پاسخگویی در بازی بهتر شده و لی یک سری هم میگن سرعت بازی بعد از آپدیت این دیتا پک بیشتر شده و بازی آسونتر شده یک سری هم میگن هیچ فرقی نکرده و فقط همون شوت زدن و زمان پاسخگویی در بازی بهتر شده و سرغت بازی فرقی نکرده کلا حرف و حدیث سر این دیتا پک زیاد هستش کسایی که آپدیتش کردن لطف کنن بیان بگن واقعا در بخش گیم پلی تغییری داشته بازی و یا نه ................آقا من الان داشتم بازی میکردم از بازی امدم بیرون دوباره رفتم تو بازی یه Data Pack جدید برای دانلود امده بود الانم گذاشتم برای دانلود به احتمال زیاد برای نقل و انتقالات باشه
درسته دوستان یک دیتا پک اومده برای دانلود ولی برای نقل و انتقالات نیست و دو تا توپ اضافه کرده و یک سری چیزای دیگه مثل 3D kit و هم این که در بخش گیم پلی میگن شوت زدن و زمان پاسخگویی در بازی بهتر شده و لی یک سری هم میگن سرعت بازی بعد از آپدیت این دیتا پک بیشتر شده و بازی آسونتر شده یک سری هم میگن هیچ فرقی نکرده و فقط همون شوت زدن و زمان پاسخگویی در بازی بهتر شده و سرغت بازی فرقی نکرده کلا حرف و حدیث سر این دیتا پک زیاد هستش کسایی که آپدیتش کردن لطف کنن بیان بگن واقعا در بخش گیم پلی تغییری داشته بازی و یا نه ................
PES 2014 Patch 1.01 Now Available - Winning Eleven Next-Gen Blog
کلا الان دیگه مثل چند سال قبل بن کردن کمتر شده ولی خوب به هر حال آپدیت کردن با بازی های معمولی یا همون 97 درصد ریسکش بیشتره ...........یه سوال:اگر بازیمون معمولی باشه نه برنرمکس اونوقت نمیتونم دیتا پک را دانلود کنم؟؟؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4