Pro Evolution Soccer 2014 | Xbox 360

یکی از دوستان خواهشنا یه توضیح کامل در خصوص این دیتا پک ها بده این که چه کاری انجام میدن و چه تاثیری تو بازی دارند و این که واقعا نیاز به jtag بودن دستگاهمون نیستش . این لینکی هم که دوست عزیز قرار دادن درش یه فایل با پسوند bin ( با حجم 60 kb )و یه فای هم با پسوند cpk ( با حجم 683 MB ) قرار داره . ممنون میشم یه توضیح رو هم در مورد این فایل ها و نحوه استفادشون بفرمائید .

منظورم اینه که کلا با تایتل آپدیت چه تفاوت هایی داره و معمولا دیتا پک مربوط به بازی ها رو از چه سایتی میشه دانلود کرد ؟؟( راستی با نصب این پک نقل و انتقالات اعمال میشه یا نه ؟؟ ) .

واقعا !!!

یعنی رفیق فکر کردی IQ من در حد نخوده که نفمیدم با چی هد میزنه !! نمیزنه رفیق , حالت طبیعیش همینه که شما میگی ولی تو این فوتبال ظاهرا اینطور نیست .

نه من و نه هیچ کدوم از دوستام نتونستیم هد بزنیم ع حتی تو Training هم نمیشه , اول استپ سینه میکنه بعد شوت میزنه. فقط کلا 1 یا دوبار اونم با گرفتن انواع و اقسام دکمه ها زدیم

منم تقریبا این مشکل رو دارم ولی نه با این شدت
کلا سخت هد می زنه
ولی سعی کن سانترت یک تیز باشه که نتونه دیگه با پا بزنه اون وقت هد می زنه
اکقرا اونی که باید هد بزنه ول می کنه اون یکی با پا می زنه

واقعا !!!

یعنی رفیق فکر کردی IQ من در حد نخوده که نفمیدم با چی هد میزنه !! نمیزنه رفیق , حالت طبیعیش همینه که شما میگی ولی تو این فوتبال ظاهرا اینطور نیست .

نه من و نه هیچ کدوم از دوستام نتونستیم هد بزنیم ع حتی تو Training هم نمیشه , اول استپ سینه میکنه بعد شوت میزنه. فقط کلا 1 یا دوبار اونم با گرفتن انواع و اقسام دکمه ها زدیم

منم تقریبا این مشکل رو دارم ولی نه با این شدت
کلا سخت هد می زنه
ولی سعی کن سانترت یک تیز باشه که نتونه دیگه با پا بزنه اون وقت هد می زنه
اکقرا اونی که باید هد بزنه ول می کنه اون یکی با پا می زنه

دکمه شوت رو خیلی فشار ندید
برای هد یه اشاره و دسته خلاف جهته دروازه بهترین حالته

نمیدونم چرا متمسخرانه جواب دادی؟!

هرچند که تمسخری در کار نبود , ولی واقعا نمیدونی ؟ پس بیا یه مروری با هم بکنیم

من پرسیدم :

یه سوال مسخره , تو 18 قدم چه جوری هد میزنه ؟ هر چی سانت میکنم تو 18 قدم اول استپ سینه میکنه بعد شوت میزنه !! به هیچ عنوان هد نمیزنه !!!

حالا یکمی به جمله من دقت کن ببین من چی گفتم , من گفتم " اول استپ سینه میکنه بعد شوت میزنه "

این مفهومش چیه : مفهومش اینه که من فرایند سانت کردن و هد زدن رو بلدم و با دکمه شوت اینکار رو انجام میدم

و حالا شما در جواب سوال من چه جوابی دادی :

توپ رو سره بازیکن باشه با دکمه شوت هد میزنه

تفسیر نحوه جواب دادن من هم با خودتون , ولی فکر کنم همه چیز گویا هست دیگه

هرچند که تمسخری در کار نبود , ولی واقعا نمیدونی ؟ پس بیا یه مروری با هم بکنیم

من پرسیدم :

حالا یکمی به جمله من دقت کن ببین من چی گفتم , من گفتم " اول استپ سینه میکنه بعد شوت میزنه "

این مفهومش چیه : مفهومش اینه که من فرایند سانت کردن و هد زدن رو بلدم و با دکمه شوت اینکار رو انجام میدم

و حالا شما در جواب سوال من چه جوابی دادی :

تفسیر نحوه جواب دادن من هم با خودتون , ولی فکر کنم همه چیز گویا هست دیگه

نمیخوام کشش بدم ولی من جوابه این سوال رو دادم و اون سوالی که نقل قول کردی از خودت رو اصلا ندیدم

quote_icon.png
نوشته شده توسط varenax360
یعنی تو این تاپیک کسی هد زدن بلد نیست که جواب سوال ما رو بده ؟

جالبه که این پستت رو نمیبینم دیگه؟!
پاکش کردی؟

در هر حال همونطوری که گفتم هد میزنه خوبم میزنه
دیشب اتفاقا کلی هد زدم که یکیش هم گل شد

موفق باشی ;)

دوست عزیز این اپدیت ربطی به jtag نداره دانلود کن بریز روی هاردت بازی کاملتر میشه مثلا توپ و پیراهن و همچین چیزایی بهت میده .
اگه jtag هستی از pc دانلود کن بریز به فلش بعدم انتقال به هارد همین .

من دانلود کردم و تو 2 تا مسیر هم ریختم (j-tag ام دارم) ولی هیچ تغییری ندیدم؟!
اگه ممکنه راهنمایی کنید تو کدوم مسیر باید این 2 تا فایل رو کپی کنیم ( تو j-tag لطفا )

جالبه که این پستت رو نمیبینم دیگه؟!
پاکش کردی؟

نه من پاک نکردم , فکر کردم ناظم پاک کرد. به هر حال جالبه که من و یه جماعتی از دوستان من تا حالا نتونستیم تو بازی هد بزنیم و شما راحت میزنی

شاید مربوط به تنظیمات دسته باشه چون ما تنظیمات رو گذاشتیم رو Basic که مثل pes 13 بشه

نه من پاک نکردم , فکر کردم ناظم پاک کرد. به هر حال جالبه که من و یه جماعتی از دوستان من تا حالا نتونستیم تو بازی هد بزنیم و شما راحت میزنی

شاید مربوط به تنظیمات دسته باشه چون ما تنظیمات رو گذاشتیم رو Basic که مثل pes 13 بشه

منم رو basic گذاشتم
با advance که اصلا نمیشه بازی کرد
والا الانم اتفاقا قبله اینکه بیام سایت داشتم بازی میکردم
چندتایی هد هم زدم
شما امتحان کن وقتی سانتر میکنی X رو خیلی کم و اشاره ای بزن
دسته رو هم خلاف جهت دروازه حریف بگیر

بی خیال . خوب کسی که یه توضیح کامل در مورد این دیتا پک نداد که بدونم این دیتا پک کار DLC رو میکنه یا نه ؟؟ آخه حجمش خیلی زیاده . یعنی با این آپدیت 683 mb هم باز مسعود ازیل در رئال مادرید به سر میبره یا نه به آرسنال میره ؟؟

Last edited by a moderator:
دوستان من در دانلود دیتا پک مشکل دارم . فلش به کنسول زدم تا دانلود رو اونجا بریزه اما موقع دانلود ارور میده unable to download . کسی هست ما را یاری کند عایا ؟؟؟

من دانلود کردم و تو 2 تا مسیر هم ریختم (j-tag ام دارم) ولی هیچ تغییری ندیدم؟!
اگه ممکنه راهنمایی کنید تو کدوم مسیر باید این 2 تا فایل رو کپی کنیم ( تو j-tag لطفا )

از منوی اصلی بازی برو سمت چپ options بعدم data pack اونجا ببین میشناسش یا نه .

- - -ویرایش - - -

دوستان من در دانلود دیتا پک مشکل دارم . فلش به کنسول زدم تا دانلود رو اونجا بریزه اما موقع دانلود ارور میده unable to download . کسی هست ما را یاری کند عایا ؟؟؟

با فلش نمیشه دانلود کرد این آپدیت رو دوست عزیز یا از pc یا با هارد کنسول . همین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or