یکی از دوستان خواهشنا یه توضیح کامل در خصوص این دیتا پک ها بده این که چه کاری انجام میدن و چه تاثیری تو بازی دارند و این که واقعا نیاز به jtag بودن دستگاهمون نیستش . این لینکی هم که دوست عزیز قرار دادن درش یه فایل با پسوند bin ( با حجم 60 kb )و یه فای هم با پسوند cpk ( با حجم 683 MB ) قرار داره . ممنون میشم یه توضیح رو هم در مورد این فایل ها و نحوه استفادشون بفرمائید .
واقعا !!!
یعنی رفیق فکر کردی IQ من در حد نخوده که نفمیدم با چی هد میزنه !! نمیزنه رفیق , حالت طبیعیش همینه که شما میگی ولی تو این فوتبال ظاهرا اینطور نیست .
نه من و نه هیچ کدوم از دوستام نتونستیم هد بزنیم ع حتی تو Training هم نمیشه , اول استپ سینه میکنه بعد شوت میزنه. فقط کلا 1 یا دوبار اونم با گرفتن انواع و اقسام دکمه ها زدیم
واقعا !!!
یعنی رفیق فکر کردی IQ من در حد نخوده که نفمیدم با چی هد میزنه !! نمیزنه رفیق , حالت طبیعیش همینه که شما میگی ولی تو این فوتبال ظاهرا اینطور نیست .
نه من و نه هیچ کدوم از دوستام نتونستیم هد بزنیم ع حتی تو Training هم نمیشه , اول استپ سینه میکنه بعد شوت میزنه. فقط کلا 1 یا دوبار اونم با گرفتن انواع و اقسام دکمه ها زدیم
منم تقریبا این مشکل رو دارم ولی نه با این شدت
کلا سخت هد می زنه
ولی سعی کن سانترت یک تیز باشه که نتونه دیگه با پا بزنه اون وقت هد می زنه
اکقرا اونی که باید هد بزنه ول می کنه اون یکی با پا می زنه
نمیدونم چرا متمسخرانه جواب دادی؟!
یه سوال مسخره , تو 18 قدم چه جوری هد میزنه ؟ هر چی سانت میکنم تو 18 قدم اول استپ سینه میکنه بعد شوت میزنه !! به هیچ عنوان هد نمیزنه !!!
توپ رو سره بازیکن باشه با دکمه شوت هد میزنه
هرچند که تمسخری در کار نبود , ولی واقعا نمیدونی ؟ پس بیا یه مروری با هم بکنیم
من پرسیدم :
حالا یکمی به جمله من دقت کن ببین من چی گفتم , من گفتم " اول استپ سینه میکنه بعد شوت میزنه "
این مفهومش چیه : مفهومش اینه که من فرایند سانت کردن و هد زدن رو بلدم و با دکمه شوت اینکار رو انجام میدم
و حالا شما در جواب سوال من چه جوابی دادی :
تفسیر نحوه جواب دادن من هم با خودتون , ولی فکر کنم همه چیز گویا هست دیگه
دوست عزیز این اپدیت ربطی به jtag نداره دانلود کن بریز روی هاردت بازی کاملتر میشه مثلا توپ و پیراهن و همچین چیزایی بهت میده .
اگه jtag هستی از pc دانلود کن بریز به فلش بعدم انتقال به هارد همین .
جالبه که این پستت رو نمیبینم دیگه؟!
پاکش کردی؟
نه من پاک نکردم , فکر کردم ناظم پاک کرد. به هر حال جالبه که من و یه جماعتی از دوستان من تا حالا نتونستیم تو بازی هد بزنیم و شما راحت میزنی
شاید مربوط به تنظیمات دسته باشه چون ما تنظیمات رو گذاشتیم رو Basic که مثل pes 13 بشه
من دانلود کردم و تو 2 تا مسیر هم ریختم (j-tag ام دارم) ولی هیچ تغییری ندیدم؟!
اگه ممکنه راهنمایی کنید تو کدوم مسیر باید این 2 تا فایل رو کپی کنیم ( تو j-tag لطفا )
دوستان من در دانلود دیتا پک مشکل دارم . فلش به کنسول زدم تا دانلود رو اونجا بریزه اما موقع دانلود ارور میده unable to download . کسی هست ما را یاری کند عایا ؟؟؟
از منوی اصلی بازی برو سمت چپ options بعدم data pack اونجا ببین میشناسش یا نه .
نگاه کردم. نه چیزی نیست
معلوم نیست جریانه این data pack چیه؟!
توی آپشن گزینه data pack details نداری؟ مگه میشهاز منوی اصلی بازی برو سمت چپ options بعدم data pack اونجا ببین میشناسش یا نه .
نگاه کردم. نه چیزی نیست
معلوم نیست جریانه این data pack چیه؟!