Pro Evolution Soccer 2014 | Xbox 360

سلام ببخشید میشه لینک دانلود دی تال سی یک رو بهم بدید
و در ضمن استادیوم های جدید رو چجوری باید به بازی اضافه کرد؟
راستی دی ال سی 2 دوشنبه برا پی سی میاد ایا برا ایسک باکس هم میاد دی ال سی 2 ؟

data pack لینک دانلود
Pro Evolution Soccer 2014 Datapack 1.00
فقط هرکی مثله من هارد نداره دانلود نکنه چون هارد رو میشناسه .
با فلش انتقال بدید به هارد

سلام من اینو دانلود کردم ولی اون ف5ایل 675 مگی رو نمیتونم با هوریزون بریزم تو فلش راهنمائی کنید لطفا چجوری بریزمش تو فلش ؟

Last edited by a moderator:
PES_2014_Logo.jpg

آپشن فایل ورژن 1 با قابلیت تغییرات بسیار عظیم شامل اپدیت نقل و انتقالات بازی چهره های جدید اسامی درست بازیکنان و آرم درست باشگاهها و لباسها و... منتشر شد :

قابلیتها از این قراره که البته دیگه نیازی به ترجمه نیست و مشخصه :
Correct League and Cup Emblems added to each un-licensed and/or fake competition

Club Teams

English League – renamed Barclays Premier League + Home, Away and GK Kits + Team Emblems added. Transfers updated

Ligue 1 – Licensed

Eredivisie – Licensed

Serie A – Licensed

La Liga – Licensed

Portugal League – Renamed Liga ZON Sagres + Home, Away and GK Kits + Team Emblems added

Copa Libertadores – Licensed

Brazilian League – Renamed as Brasileirao Série A

Primera Division (ARG) – Licensed

Primera Division (CHL) – Licensed

AFC Champions League – Licensed

National Teams

ALL 1030 FAKE PLAYERS RENAMED! Unlicensed kits will be created + any duplicate players removed in a later update to this Option File. (Duplicate players will NOT appear in Master League or Become A Legend

Classics

All fake names corrected – appearances to be added in later updates to this Option File

لینک دانلود با حجم 350 مگابایت :

WENBOFX v0.1

اموزش نصب که اینم نیازی به ترجمه نیست و واضخ و شفاف قدم به قدم توضیح داده شده :

On the Xbox 360 Dashboard, customise your USB storage and make sure it is set at 512mb
Plug the USB into your computer, and open the drive in the explorer
Go to Organise -> Folder and search options, then allow hidden files/folders to be displayed
Browse through your USB and find the hidden Xbox360 folder
In the folder, you will see three files; Data0000-0002 - you need to erase Data0001 and Data0002
Open up the downloaded file, extract it, and copy the Data0001 and Data0002 files onto your USB
Safely remove the USB, insert it into your Xbox and copy the entire WE/PES2014 folder over

منتظر نسخه بعدی با قابلیت ادیت کامل لیگ قهرمانان آسیا و همچنین تیمهای ایرانی باشید.

سلام همينطور كه دوستمون اين لينك رو براي آپديت بازي قرار دادند من چند تا سوال دارم و براي اولين بار هستش كه ميخواهستم به اين شكل بازيرو آپديت كنم من xbox 360 slim دارم و دستگام Jtag شده بازي رو از هارد اكسترنال اجرا ميكنم ممنون ميشم راهنمايي كنيد كه چطوري ميشه اين بازي رو آپديت كرد ممنون از اين آموزش انگليسي چيز زيادي نفهميدم بايد ( هارد رو Config كنم دوباره ؟ بعد سیستم بزنم . اون دوتا فایل
Data0001,Data0002 رو پاک كنم و بقيه رو كپي كنم تو هارد ؟

Last edited by a moderator:
سلام همينطور كه دوستمون اين لينك رو براي آپديت بازي قرار دادند من چند تا سوال دارم و براي اولين بار هستش كه ميخواهستم به اين شكل بازيرو آپديت كنم من xbox 360 slim دارم و دستگام Jtag شده بازي رو از هارد اكسترنال اجرا ميكنم ممنون ميشم راهنمايي كنيد كه چطوري ميشه اين بازي رو آپديت كرد ممنون از اين آموزش انگليسي چيز زيادي نفهميدم بايد ( هارد رو Config كنم دوباره ؟ بعد سیستم بزنم . اون دوتا فایل
Data0001,Data0002 رو پاک كنم و بقيه رو كپي كنم تو هارد ؟

اموزش نصب که اینم نیازی به ترجمه نیست و واضخ و شفاف قدم به قدم توضیح داده شده :

On the Xbox 360 Dashboard, customise your USB storage and make sure it is set at 512mb
Plug the USB into your computer, and open the drive in the explorer
Go to Organise -> Folder and search options, then allow hidden files/folders to be displayed
Browse through your USB and find the hidden Xbox360 folder
In the folder, you will see three files; Data0000-0002 - you need to erase Data0001 and Data0002
Open up the downloaded file, extract it, and copy the Data0001 and Data0002 files onto your USB
Safely remove the USB, insert it into your Xbox and copy the entire WE/PES2014 folder over

دوسته عزیز این متن دیگه با حد اقل سواده انگلیسی قابله استفاده هست. در هر حال روشش اینه:
اول یه فلش مموری باید داشته باشید و به کنسول وصل کنید
بعد تو داشبورد برید تو قسمته استوریج و فلشتون رو کاستومایز کنید رو 512mb
بعد فلش رو به pc وصل کنید و برید داخلش تو اکسپلورر ویندوز این کار رو انجام بدید:
Organise -> Folder and search options, then allow hidden files/folders
تا بتونید فایلهای مخفی رو تو فلشتون ببینید
وارده فولدره Xbox360 بشید 3 تا فایل میبینید. فایلهایه Data0001 و Data0002 رو پاک کنید
و مشابهشون رو که دانلود کردید رو جاشون کپی کنید
حالا فلش رو دوباره به 360 وصل کنید و WE/PES2014رو کنسول کپی کنید بازی رو لود کنید. تغییرات اعمال شده

موفق باشید

دوسته عزیز این متن دیگه با حد اقل سواده انگلیسی قابله استفاده هست. در هر حال روشش اینه:
اول یه فلش مموری باید داشته باشید و به کنسول وصل کنید
بعد تو داشبورد برید تو قسمته استوریج و فلشتون رو کاستومایز کنید رو 512mb
بعد فلش رو به pc وصل کنید و برید داخلش تو اکسپلورر ویندوز این کار رو انجام بدید:
Organise -> Folder and search options, then allow hidden files/folders
تا بتونید فایلهای مخفی رو تو فلشتون ببینید
وارده فولدره Xbox360 بشید 3 تا فایل میبینید. فایلهایه Data0001 و Data0002 رو پاک کنید
و مشابهشون رو که دانلود کردید رو جاشون کپی کنید
حالا فلش رو دوباره به 360 وصل کنید و WE/PES2014رو کنسول کپی کنید بازی رو لود کنید. تغییرات اعمال شده

موفق باشید

داداش من مراحل رو رفتم مثل آموزش فلش به xbox زدم اين WE/PES2014 رو از كجا بيارم تو خود فلشه ؟ بعد نحوه كپي چطوره من بازي تو هارد اكسترنال نصب كردم بايد اين فايلي كه ميگيد تو كنسول كپي كنم و محل سيو بازي رو تو بازي كنسول انتخاب كنم يا تو هارد اكسترنال ممنون

:|

کجا fifa آنلاینش مجانیه؟! مال pes14 تقریبا 80-90 تومنه و فیفا هم که چون بازارش داغه 120 تومن ناقابل

بازیسنتر به کودکستان تبدیل شده قدیما چهارتا گیمره درست حسابی پیدا میشد ولی وضعیت فعلی رو با توجه به این پستها میشه دید

من قبله اینکه بازیو بگیرم این data001 o data002 رو دانلود کردم ریختم تو دستگاه.حالا از کجا بفهمم تغییرات ایجاد شده؟(یه تغییر کوچیک بگید کافیه :d )
راستی آپدیت گرافیکی نداره؟چون برا PC یه پچ داشت که گرافیکشو از این رو به اون رو میکرد

بازیسنتر به کودکستان تبدیل شده قدیما چهارتا گیمره درست حسابی پیدا میشد ولی وضعیت فعلی رو با توجه به این پستها میشه دید
[/QUOTE]

دوست عزيز يادگيري و دانستن عيب نيست ندانستن عيبه اگه اينجور بود هممون همه چيز بلد بوديم كه ديگه اين انجمن اين همه وقت و ... لازم نبود اينجا محل اين كاره اينجا واسه هيمنه كه داره فعاليت ميكنه همه بتونن ازش استفاده كنند واسه اون دسته از كساني كه لايك ميكن و اين حرفهارو ميزنن بايد متاسف بود واقعاً ....!

داداش من مراحل رو رفتم مثل آموزش فلش به xbox زدم اين WE/PES2014 رو از كجا بيارم تو خود فلشه ؟ بعد نحوه كپي چطوره من بازي تو هارد اكسترنال نصب كردم بايد اين فايلي كه ميگيد تو كنسول كپي كنم و محل سيو بازي رو تو بازي كنسول انتخاب كنم يا تو هارد اكسترنال ممنون

شما فلش رو زدی به 360 برو تو ستینگ و قسمته مموری تو همون فلش وارد بشو WE/PES2014 اینو پیدا میکنی
کپیش کن رو هارده کنسولت و بعد وارده بازی بشو تغییرات اعمال میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or