poma
کاربر سایت
درود
یه جوری برخورد میکنید آدم میترسه نظرشو بگه.
به عنوان PES باز 10 ساله (تا 2011) نظرمو برای این دمو میگم (امسال هم فیفا بازی میکنم)
من این 3 سالی که PES بازی نکردم هم پیگیر بودم به امید روزی که PES برگرده.
امسال برای PES بازها خوشحالم چون امسال پیشرفت PES رو دیدم ولی فکر میکنم کمی دیره فیفا از این نسل چیزی باقی نگذاشت.
نکات قوت
1. گرافیک عالی به لطف HAVOK
2. جو ورزشگاه عالی واقعا هیجان میده
3. گیم پلی روان و طبیعی فیزیک خوب
4. وقتی کریس توپ رو گرفت و دوید واقعا خود کریس بود (نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه)
5. شوت های طبیعی تر از گذشته
نکات ضعف
1. افت فرم وحشتناک انگار دستگاه نمیکشه بازی رو
2. وقتی بازیکنها میخوان وارد ورزشگاه بشن گرافیک در حد کارتونه بعد میان تو زمین درست میشه.
اول بازی وقتی دوربین میاد تو صورت بازیکنها تا قدرت Havok رو نشون بعده وقتی دوربین به داور مسابقه میرسه و اون صورت داور که از بی کیفیتی چهار خونه شده رو میبینی از کونامی قطع امید میکنی.
3. پاس که میدی دقیق میرسه به بازیکن زیاد هم مهم نیست دقیق پاس بدی.
4. داور هر کار کنی کارت میده.
5. و تور دروازه واقعا میتونم بگم نا امید میکنه آدم رو فکر کنم از PS1 فرقی نکرده.
یه جوری برخورد میکنید آدم میترسه نظرشو بگه.
به عنوان PES باز 10 ساله (تا 2011) نظرمو برای این دمو میگم (امسال هم فیفا بازی میکنم)
من این 3 سالی که PES بازی نکردم هم پیگیر بودم به امید روزی که PES برگرده.
امسال برای PES بازها خوشحالم چون امسال پیشرفت PES رو دیدم ولی فکر میکنم کمی دیره فیفا از این نسل چیزی باقی نگذاشت.
نکات قوت
1. گرافیک عالی به لطف HAVOK
2. جو ورزشگاه عالی واقعا هیجان میده
3. گیم پلی روان و طبیعی فیزیک خوب
4. وقتی کریس توپ رو گرفت و دوید واقعا خود کریس بود (نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه)
5. شوت های طبیعی تر از گذشته
نکات ضعف
1. افت فرم وحشتناک انگار دستگاه نمیکشه بازی رو
2. وقتی بازیکنها میخوان وارد ورزشگاه بشن گرافیک در حد کارتونه بعد میان تو زمین درست میشه.
اول بازی وقتی دوربین میاد تو صورت بازیکنها تا قدرت Havok رو نشون بعده وقتی دوربین به داور مسابقه میرسه و اون صورت داور که از بی کیفیتی چهار خونه شده رو میبینی از کونامی قطع امید میکنی.
3. پاس که میدی دقیق میرسه به بازیکن زیاد هم مهم نیست دقیق پاس بدی.
4. داور هر کار کنی کارت میده.
5. و تور دروازه واقعا میتونم بگم نا امید میکنه آدم رو فکر کنم از PS1 فرقی نکرده.