Pro Evolution Soccer 2014 | Xbox 360

درود

یه جوری برخورد میکنید آدم میترسه نظرشو بگه.

به عنوان PES باز 10 ساله (تا 2011) نظرمو برای این دمو میگم (امسال هم فیفا بازی میکنم)

من این 3 سالی که PES بازی نکردم هم پیگیر بودم به امید روزی که PES برگرده.

امسال برای PES بازها خوشحالم چون امسال پیشرفت PES رو دیدم ولی فکر میکنم کمی دیره فیفا از این نسل چیزی باقی نگذاشت.

نکات قوت

1. گرافیک عالی به لطف HAVOK
2. جو ورزشگاه عالی واقعا هیجان میده
3. گیم پلی روان و طبیعی فیزیک خوب
4. وقتی کریس توپ رو گرفت و دوید واقعا خود کریس بود (نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه)
5. شوت های طبیعی تر از گذشته

نکات ضعف

1. افت فرم وحشتناک انگار دستگاه نمیکشه بازی رو
2. وقتی بازیکنها میخوان وارد ورزشگاه بشن گرافیک در حد کارتونه بعد میان تو زمین درست میشه.
اول بازی وقتی دوربین میاد تو صورت بازیکنها تا قدرت Havok رو نشون بعده وقتی دوربین به داور مسابقه میرسه و اون صورت داور که از بی کیفیتی چهار خونه شده رو میبینی از کونامی قطع امید میکنی.
3. پاس که میدی دقیق میرسه به بازیکن زیاد هم مهم نیست دقیق پاس بدی.
4. داور هر کار کنی کارت میده.
5. و تور دروازه واقعا میتونم بگم نا امید میکنه آدم رو فکر کنم از PS1 فرقی نکرده.

همه دوستان نکات رو گفتن من هم به عنوان یه فن چندین ساله فیفا بگم که این دمو واقعا منو راضی کرد گیم پلی که فوق العاده بود از تکل ها بگیر که واقعا فوق العادستعینه واقعیت میمونه و ادمو هیجانی می کنه تا ضربات سر صحنه های هیجانی بازی فوق العادست (دو سه بار بلوکه شدن توپ جلوی دروازه) دروازبانها که فوق العاده عالی شبیه سازی شدن مخصوصا کاسیاس(شیرجه های یه دستش واقعا کپه خودشه) ونویر ( شما حرکاتش تو واقعیت بررسی کنید وبا این مقایسه کنید از دفع شوت تا خروج از دروازه) گرافیک هم که دوستان گفتن عالی شده فقط یکی از ضعف همی استوپ و چرخش بازیکنی مثل ریبری با دانته فرقی نمی کنه و این خیلی تو ذوق می زنه و من به عنوان یه فن فیفا که همیشه pes به سخره می گرفتم باید اعتراف کنم این بازی باوجود یه چند تا نکته منفی از جمله لایسنس و نکته بالا که گفتم واقعا یه جهش 100 درصدی داشته و قابل احترامه و در جواب اون دوستمون که گفتن همه پاس ها میرسه شما تو تنظیمات کنترل بروقطعانظرت عوض میشه[

آخرین ویرایش:
منم دمو رو بازی کردم
گرافیک بای واقعا چشم نوازه.
گیم پلی کاملا تغییر کرده و نمیشه ساده گل زد باید با تاکتیک جلو بید و من واقعا از این بخش راضیم
جو ورزشگاه واقعا فوق العاده است انگار خودت تو ورزشگاهی.
متاسفانه افت فریم در بای بعضی وقتها آزار دهنده میشه بخصوص موقعی که بازی کنا وارد زمین میشن
در کل تغییرات چشم گیری داشته بازی

درود

یه جوری برخورد میکنید آدم میترسه نظرشو بگه.

به عنوان PES باز 10 ساله (تا 2011) نظرمو برای این دمو میگم (امسال هم فیفا بازی میکنم)

من این 3 سالی که PES بازی نکردم هم پیگیر بودم به امید روزی که PES برگرده.

امسال برای PES بازها خوشحالم چون امسال پیشرفت PES رو دیدم ولی فکر میکنم کمی دیره فیفا از این نسل چیزی باقی نگذاشت.

نکات قوت

4. وقتی کریس توپ رو گرفت و دوید واقعا خود کریس بود (نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه)

نکات ضعف

2. وقتی بازیکنها میخوان وارد ورزشگاه بشن گرافیک در حد کارتونه بعد میان تو زمین درست میشه.
اول بازی وقتی دوربین میاد تو صورت بازیکنها تا قدرت Havok رو نشون بعده وقتی دوربین به داور مسابقه میرسه و اون صورت داور که از بی کیفیتی چهار خونه شده رو میبینی از کونامی قطع امید میکنی.
5. و تور دروازه واقعا میتونم بگم نا امید میکنه آدم رو فکر کنم از PS1 فرقی نکرده.

دوست عزیز شما که فیفا بازی، یه نگاه به ایراد هایی که گرفتی بکن؟
1»افت فریم داره، فقط توی کات سین ها و ورود به ورزشگاه، وگرنه خود بازی هیچ افت فریمی نداره، ضمنا اونقدر ها هم وحشتناک نیست، فیفا حتی توی نسل بعد هم نتونسته همچین گرافیکی رو بده، چه برسه به کنسول 7 ساله، پس این نقطه ضعف کونامی نیست
2» دیگه هر بحثی درمورد گرافیک و ایراد گرافیکی خودبخود رد میشه چون فیفا اصلا «دقت کنید، اصلا» توانایی رقابت در مبحث گرافیک رو نداره
3» شما که خیلی حرفه ای هستی میتونی پاس منوآل رو یه امتحان بکنی
4» داور کونامی همیشه تو این نسل از فیفا عقب تر بوده، فرسنگ ها....باز با اینحال خیلی بهتر از قبل شده
5» تور دروازه بنظر من مشکلی نداره، از تور واجب تر هم هست که کونامی باید اول اونا رو درست کنه
تمام ایراد هایی که شما گرفتی رو اگه یه فن کونامی بخونه،ذوق مرگ میشه چون متوجه میشه ایراد هایی اصلی پ.س حل شده یا در مسیر پیشرفت قرار گرفته

Sent from my C5303 using Tapatalk 4 Beta

چن نفر دیگه هم به تور دروازه ایراد گرفتن...آخه مشکلش کجاست...؟...من ک راضیم...
از اینا گذشته PES تا الان بازی تاکتیک پذیری نبود...ینی گل هایی توش به ثمر میرسید که با 2 تا پاس شکل گرفته بود...که اون 2تا پاس هم وسط راه از جلوی 10 تا مدافع رد میشد...ولی تو این نسخه کاملا بازی تاکتیک پذیر شده...دیگه نمیشه با پاس های الکی گل زد...به هر حال خوش حالم به خاطر تغییرات...

لطفا بحث مقایسه ای راه نندازید. اینجا فقط درباره PES صحبت کنید، فیفا هم تو تاپیک خودش.

قربان دهنت لطفن با کسانی که تاپیک رو به بیراحه میکشن برخورد کنین نمیدونم اینا از جون ما چی میخان دلشون میخاد بیان pess بازی کنن و بگن بهتره ولی روشون نمیشه میان خراب کاری میکنن چون نمیتونن ببینن بهتر از همه اینا pess هست

یه خبر ناگوار بزارم برای دوستای خوبم :
لیست استادیوم های بازی:
Licensed
Old Trafford
Wembley Stadium
Allianz Arena
Guiseppe Meazza
San Siro
Juventus Stadium
Estádio da Luz
Stade de France
Estadio Urbano Caldeira
Estádio do Morumbi
El Monumental
King Fahd International Stadium
Saitama Stadium 2002
Generic
Konami Stadium
Royal London Stadium
Burg Stadion
Estadio de Escorpião
Estadio del Nuevo Triunfo

فقط یه کلام فاجعه!|-)

از امین جان و بقیه دوستان بابت نقدشون متشکرم ، حیف که کنسولام رو فروختم و منتظر نسخه پی سی هستم وگرنه منم میومدم نقد میکردم دمو رو ، اینجوری که شما میگید خیلی بازی خوب شده .

پ.ن : بابک جان ، خودت که میبینی ، دوستان پی اس فن اصلا کاری ندارن به فیفا ، این فیفا فن ها هستن که میان به سخره میگیرن همه چیو و بعدش میرن تقصیر میافته گردن بچه های پی اس فن !

نکات قوت

نکات ضعف

البته Havok برا فیزیک بازیه و Fox مربوط به گرافیک.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or