دوستان برای تیم های استقلال ، تراکتور و سپاهان نوشته فول لایسنس . یعنی پیراهن و اسم ها و فیس ها همه هستن ؟
من نسخه کاما رو برای PS3 گرفتم...ینی کونامی ری/ده...خدا لعنتشون کنه...فیس 80% بازیکنا الکیه...)xدوستان توجه کردین لیست تیم ها قدیمیه و علی کریمی هم تو تراکتور سازی نیست
من نسخه کاما رو برای PS3 گرفتم...ینی کونامی ری/ده...خدا لعنتشون کنه...فیس 80% بازیکنا الکیه...)x
وقتی همسیک و ماسکرانو و نسری و مارسلو فیسشون الکیه دیگه تا تهشو برید...
از تیم های ما هم فقط اسم و پرچم یدونه فیس واقعی هم نداره...واقعا سر خورده شدم به خاطر اینهمه تعریفی ک از PES14 پیش اینو و اون کردم...
از همین جا همه ی دوستان عذر خواهی میکنم و منتظر فیفا14 میمونم...
کی گفته فرق داره...؟!!!!!!!!!!!!!دوست عزیز اکثر دوستانی هم که دموی PES 2014 رو روی PS3 انجام داده بودند مثل شما بودند . نسخه ی X360 کاملا فرق داره . من خودم هم روی PS3 بازی کردم و هم نسخه x360 رو .
نسخه x360 خیلی زیباست
دوست گرامی من چند صفحه قبل پیغامی گذاشته بودم که کونامی قصد داره 1000 چهره جدید رو در طول 2 ماه به بازی اضافه کنه اگه پیدا کردم خبری رو که قبلا گذاشته بودم بازم از دوباره میزارم . به هر حال بازی از دوباره با یک موتور جدید بازسازی شده و همه چیز از نو ساخته شده . امسال pes 2014 بازیه بسیار خوبی هستش ولی بازی کاملی نیست یعنی در بخش استادیوم ها فقط 20 ورزشگاه هستش و اون هم به خاطر باز سازی از دوباره بازی هستش و حتی هنوز وقت نکردن چهره های بازیکنان به اون چیزی که مد نظرشون هستش رو اضافه کنن و تیم کونامی در مرحله اول سعی داره یک گیم پلی خوب و گرافیک خوب رو تحویل گیمر ها بده و کلا بازم میگم این بازی یک شروعی مجدد برای رفتن به نسل بعد هستش ................ در ضمن هیچ کس انتضار نداشت چهره بازیکن های آسیایی اونم تیم های ایرانی اساخته بشه و درصورتی که چهره خیلی از بازیکنان بزرگ هنوز ساخته نشده .من نسخه کاما رو برای PS3 گرفتم...ینی کونامی ری/ده...خدا لعنتشون کنه...فیس 80% بازیکنا الکیه...)x
وقتی همسیک و ماسکرانو و نسری و مارسلو فیسشون الکیه دیگه تا تهشو برید...
از تیم های ما هم فقط اسم و پرچم یدونه فیس واقعی هم نداره...واقعا سر خورده شدم به خاطر اینهمه تعریفی ک از PES14 پیش اینو و اون کردم...
از همین جا همه ی دوستان عذر خواهی میکنم و منتظر فیفا14 میمونم...
یادم نبود...مرسی ک هنوز منو زنده نیگه داشتی...ولی هنوز تو شکم...دوست گرامی من چند صفحه قبل پیغامی گذاشته بودم که کونامی قصد داره 1000 چهره جدید رو در طول 2 ماه به بازی اضافه کنه اگه پیدا کردم خبری رو که قبلا گذاشته بودم بازم از دوباره میزارم . به هر حال بازی از دوباره با یک موتور جدید بازسازی شده و همه چیز از نو ساخته شده . امسال pes 2014 بازیه بسیار خوبی هستش ولی بازی کاملی نیست یعنی در بخش استادیوم ها فقط 20 ورزشگاه هستش و اون هم به خاطر باز سازی از دوباره بازی هستش و حتی هنوز وقت نکردن چهره های بازیکنان به اون چیزی که مد نظرشون هستش رو اضافه کنن و تیم کونامی در مرحله اول سعی داره یک گیم پلی خوب و گرافیک خوب رو تحویل گیمر ها بده و کلا بازم میگم این بازی یک شروعی مجدد برای رفتن به نسل بعد هستش ................ در ضمن هیچ کس انتضار نداشت چهره بازیکن های آسیایی اونم تیم های ایرانی اساخته بشه و درصورتی که چهره خیلی از بازیکنان بزرگ هنوز ساخته نشده .
- - -ویرایش - - -
اینم خبری که قبلا گذاشته بود رو از دوباره میزارم ............
یک خبرعالی اومده و کونامی گفته که بعد عرضه بازی میخواد به صورت DLC در طول 2 ماه 1000 چهره جدید به بازی اضافه کنه و از هواداران خواسته که تمرکز برای ساخت چهره برای چه نوع بازیکنانی باشه . به طور مثال بیشتر بازیکنان ستاره چهرشون ساخته بشه یا بازیکنان خاص یا بازیکنان عام یا مختلف حالا با هر کیفیت بازی که دارن و یا بازیکنای آینده دار و جوان و چند گزینه دیگه که میتونین برین در این فروم رای بدین و همچنین اسم بازیکنای مورد علاقتون رو که دوست دارین چهرشون ساخته بشه بنویسین فقط باید در این سایت اول عضو بشین که خوب کار راحتیه ..........
http://winningelevenblog.com/forums/...hp?f=9&t=19485