Pro Evolution Soccer 2014 | Xbox 360

اون یکی فرهاد مجیدیــه ؟! :-s :-s :-s
بازیکنا که ضعیف نیستن ؟
مثلا مجیدیه...
بازیکنا خوبن و میشه باهاشون کار کرد...
من نمیدونم آخه هندانوویچ با 91 اورال آخه فیس الکی براش میزارن...؟:|
ولی در کل بازی خیلی حال میده...البته میگم پاس تو عمق ها خیلی آزار دهنده شده و با نسخه دمو کاملا فرق داره...یه چیز دیگه هم که میزنه تو ذوق اینه که وقتی میری محوطه جریمه وقتی میخوای شوت کنی یه چیز دایره ای مثل هدفی که تو پنالتی میگیری میاد تو دروازه حریف که جالب نیست...

مثلا مجیدیه...
بازیکنا خوبن و میشه باهاشون کار کرد...
من نمیدونم آخه هندانوویچ با 91 اورال آخه فیس الکی براش میزارن...؟:|
ولی در کل بازی خیلی حال میده...البته میگم پاس تو عمق ها خیلی آزار دهنده شده و با نسخه دمو کاملا فرق داره...یه چیز دیگه هم که میزنه تو ذوق اینه که وقتی میری محوطه جریمه وقتی میخوای شوت کنی یه چیز دایره ای مثل هدفی که تو پنالتی میگیری میاد تو دروازه حریف که جالب نیست...
ببخشيد ميشه چك كنيد ساموئل تو استقلال رو سفيد پوست ساختن يا سياه ؟ :/

دوستمون hosis درست گفتن فیس یازیکنها خیلی ضعیف کار شده
46774157341417043058.png
69314876212736044611.png
78532758923686563359.png
17433919811404772110.png

Last edited by a moderator:
میشه مثل فیفا ، آهنگ های خودمون رو بذاریم برای منو هاش ؟
بعد تکنیک چجوری میشه زد ؟ مثلاً پا عوض کردن و چرخش 360 درجه و تکنیک های اینجوری ؟
کاشکی گزارشگرش خوب بود :|

یعنی هیچکی نمیدونه ؟ !!!

---------------------------------------

واقعاً حیف این فیزیک و توپ خوب بازی :|
خیلی توپش و شوت هاش رو دوست دارم

واقعا اگه صورتهارو اینجوری ساخته باشن که بدرد نمیخوره!
بنظرم این خودش نقص بزرگیه.
به همون اندازه ای که گرافیک مهمه،قیافه ی بازیکنا هم مهمه وگرنه واقعا احساس واقعی بودن نمیکنی....
البته این نظر شخصیمه ولی بازی نواقصی داره که حتما باید برطرف بشن

واقعا شما به چه امیدی منتظر نسخه بعدی بازی هستید شما فکر میکنید بازی که 5 نسخه هست داره خراب میکنه یهو میاد همه چیز رو درست میکنه و همه رو راضی من که فکر نمیکنم
PES دیگه مرده خدا هم رحمتش کنه!!

واقعا اگه صورتهارو اینجوری ساخته باشن که بدرد نمیخوره!
بنظرم این خودش نقص بزرگیه.
به همون اندازه ای که گرافیک مهمه،قیافه ی بازیکنا هم مهمه وگرنه واقعا احساس واقعی بودن نمیکنی....
البته این نظر شخصیمه ولی بازی نواقصی داره که حتما باید برطرف بشن
آره واقع من یکی که اگه فیس خراب باشه اصلا نمیتونم تحمل کنم!!ولی خب از PES نمیشه انتظار داشت!!:d

واقعا جالبه شما انتظار داشتین چهره های بازیکنان ایرانی رو درست کنن؟؟!! برین خدا رو شکر کنین که لباس و قدرت و اسم تیم ها درست شده هستش . امسال سال اول هستش که کونامی داره از چهره های سه بعدی استفاده میکنه و به همین جهت آرشیو چهره ها کامل نیست در ضمن همون طور گفتم کونامی بعد از عرضه بازی میخواد 1000 چهره به بازی اضافه کنه .

به جای ایراد گرفتن و ناله کردن برین اون سایتی و فرومی که آدرسش رو گذاشتم بازیکنایی رو که دوست دارین چهره اون ها ساخته بشه اسمشون رو بنویسین و بهتر هستش نام تیمی هم که دارن بازی میکنن بنویسین .

آخرین ویرایش:
انصافا گرافیک محیط گیم پلی واقعا زیباست. همیشه من با گرافیک فوتبالای این نسل مشکل داشتم.اینو واقعا زیبا دراوردن با fox .

من بازی رو کامل روی هارد PS3 نصب کردم و الان توی نسخه نهایی 70-80 % افت فریم نماهای نزدیک از صحنه های بازی از بین رفته نسبت به دموی 60%.

از موقعی که ریختمش توی کنسول نمی تونم از پاش بلند شم بس که رنگ بندی زیبا و زنده و پویا داره محیط بازی. واقعا خوش رنگ شده.

اصلا همه چیز یه طرف , این چمنش توی تمام ورزشگاهاش و توی شب و روز یه طرف دیگه. برای من که تفننی فوتبال می زنم واقعا نعمتیه این چمن خوش رنگ و متعادل.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or