SHANSER
کاربر سایت
شده ولی پال نیست uc هست .دوستان نسخه اصلی برای ایکس باکس هم لیک شده ! من لینک مستقیم پیدا نکردم اما تورنتش موجوده.
شده ولی پال نیست uc هست .دوستان نسخه اصلی برای ایکس باکس هم لیک شده ! من لینک مستقیم پیدا نکردم اما تورنتش موجوده.
این عکس هایی که شما مشاهده میکنین چند ساعت پیش در صفحه رسمی تویتر آدام بتی و چند تا کار کنان دیگه گذاشته شده و عکس ها در رزولشن 1080p گرفته شده .امین جان این عکسا فقط مختص pc نیست برای کنسولها هم وجود داره
این عکس هایی که شما مشاهده میکنین چند ساعت پیش در صفحه رسمی تویتر آدام بتی و چند تا کار کنان دیگه گذاشته شده و عکس ها در رزولشن 1080p گرفته شده .
بله درسته چنین عکس هایی( البته چند تاشون یه سری ورزشگاه های جدید هستن که تازه عکساشون منتشر شده ) برای کنسول ها منتشر شده ولی نه با این کیفیت خصوصا AA در این عکس ها 8x قفل شده .
در این که کیفیت بازی بر روی کنسول ها عالی هستش و لی خوب نسخه پی سی به طبع بهتر هستش و چیز عجیبی هم نیست با توجه به سخت افزار نا محدودشون و استفاده از امکانات دایرکت ایکس 11 نسخه pc بازی pes 2014 و همچنین پیر بودن این کنسول ها ..............
این آدرس و عکس مربوط به اعلام سیستم مورد نیاز برای نسخه پی سی و اگه دقت کنید گزینه دایرکت ایکس 11 برای نسخه پی سی مشخص هستش .داداش یه دوست مغازه دار تو اروپا دارم اون بهم گفت دی وی دیاش امروز میرسه بهش!
حالا نمیدونم چرا لیک نشده هنوز!!
- - -ویرایش - - -
امین جان من یه جا خوندم از دایرکت ایکس 11 پشتیبانی نمیکنه!!
اگر پشتیبانی نکنه همه ی پلتفرما از یه کیفیت برخوردارن تقریبا
تو همدان اومده ولی انگلیسی حرف نمیزنه!
همونطور که دوستان گفتن هست...تیمو انتخاب میکنی و و به کارت ادامه میدی تا برسی به آخر فصل...اگه عملکردت خوب باشه و بازیکنا رو با استفاده از Training پرورش داده باشی تیم های خوب بهت پیشنهاد مربیگری میدن...فصل جدید رو که آغاز کنی تیم های ملی هم بهت پیشنهاد میدن...من خودم با نیوکاسل شروع کردم و تا آخر فصل که رفتم تیم های خوبی مث تاتنهام و آرسنال و اتلتیکو مادرید و ... بهم پیشنهاد دادن ولی ترجیح دادم بمونم و همین تیمو بیشتر روش کار کنم...با شروع فصل جدید هم ایتالیا پیشنهاد داد و منم قبول کردم...در کل خیلی بهتر شده ولی لامصب بازیکنا مگه قبول میکنن...؟سلام دوستان یعنی هیچ کس از مسترلیگ اطلاعاتی نداره قرار بده