Romell
عضو تحریریه
میتونین بگین که حاشیه اضافه شده یا نه مثلا بازیکنان از نیمکت نشینی ناراضین یا در پستی که دوست ندارن بازیشون بدین اعتراض میکنن و یا نه ، منظورم در کل حواشی فوتبال هستش ؟همونطور که دوستان گفتن هست...تیمو انتخاب میکنی و و به کارت ادامه میدی تا برسی به آخر فصل...اگه عملکردت خوب باشه و بازیکنا رو با استفاده از Training پرورش داده باشی تیم های خوب بهت پیشنهاد مربیگری میدن...فصل جدید رو که آغاز کنی تیم های ملی هم بهت پیشنهاد میدن...من خودم با نیوکاسل شروع کردم و تا آخر فصل که رفتم تیم های خوبی مث تاتنهام و آرسنال و اتلتیکو مادرید و ... بهم پیشنهاد دادن ولی ترجیح دادم بمونم و همین تیمو بیشتر روش کار کنم...با شروع فصل جدید هم ایتالیا پیشنهاد داد و منم قبول کردم...در کل خیلی بهتر شده ولی لامصب بازیکنا مگه قبول میکنن...؟
فرصت ترنسفر هم تو نیم فصل 3 روزه و تو پایان فصل 7 روز...من که کلا فقط یه Milner خریدمو یه Reus...بازیکنا سخت میان تو تیمت...باید اول تیم جون بگیره بعد...حالا بازم سوال خاصی داشتی در خدمتم...
یا مثلا نفس بازیکنان در طول یک فصل چه جوریه و بازیکنان پیر با جوون فرق دارن یا نه و مصدومیت ها چطور ؟ کلا اگه چیزایی رو که دیدین لطف کنین بگین ممنون میشم .
درباره هوش مصنوعی سی پی یو در مستر لیگ چطور ؟ آیا با بازی های دوستانه فرق داره ؟
آخرین ویرایش: