آقا من نتونستم تحمل کنم
دمو رو دانلود کردم ، گذاشتم تو فلش پا شدم رفتم کلوب و بازیش کردم اونجا .
این دیگه چیه ! چقدر خوب شده ، گرافیکش از بس که خوبه چشمارو اذیت میکنه ، چمن بازی فوق العاده شده ، واسه اولین بار تو بازی های فوتبالی آدم حس میکنه که بازیکن داره رو یه چمن واقعی قدم میزاره .
فیس بازیکنا عالیه ، فکرشو بکنید این فیس ها بدون اینکه مثل فیفا اسکن چند طرفه شده باشه ، درست شده !
سورپرایز گرافیک نور پردازی بود ، نورپردازیش چی بود !!! قسمت آفتابی زمین رو که قدم میزاشتی چشات از واقعی بودن قضیه درد میگرفت ( واسه من که اینشکلی شد ! )
گیم پلی هم یه چیزی فرای فوق العادس ، من نمیدونم دوستان بر چه اساس میگن این دمو گیم پلیش همون اساس پی اس رو داشت ! اصلا همچین چیزی نیست ، کل تاکتیک و استراتژی های بازی تغیر کرده ، خبری از پاسکاری پینگ پنگی با دقت عالی نیست ، خبری از دویدن های رونالدو ، جووینکو و ... نیست ! خبری از گل های وسط زمین نیست ! خبری از توپ پلاستیکی نیست !
وقتی با توپ حرکت میکنی احساس میکنی که این توپ واقعیه ، یعنی حسی که تو دنیای واقعی داری رو تو بازی احساس میکنی ، این قسمتش فک منو به زمین انداخت !
دریبل های ریز بازیکنا به شدت واقعیه ، شوت زدن ها و ضربه سر و کلا همه فعالیت بازیکن ها ، افتادن رو زمین و غلط خوردن ، پریدن ، همه چی واقعیه .
حرکات دروازبان ها به شدت عالیه ، خبری از گل های مفت خوردن نیست ، برای اولین بار حس کردم یه شخص واقعا تو بازی وجود داره اونم کاسیاس بود ، سیو یه دستش کپی کاسیاس تو واقعیت بود .
شاید تنها نکته منفی بازی همین کُندیش باشه ، خیلی کنده ، اما بازم از بازی لذت خیلی زیادی میشه برد .
این دمو با توجه به حرفای امین جان کد 60 درصدی هستش ، دیگه بازی کامل چی هست !
به شدت راضیم ، دست کونامی و تیم سازنده درد نکنه .
===
اینو اضاف کنم که دوستان پی اس فن و کلا هرکسی که با تفکر آرکید میخواد بره سمت این بازی کاملا در اشتباهه و مطمئنا خوشش نمیاد از بازی ، پی اس با سری 14 اش قدم بلندی به دنیای سیمولشن فوتبال برداشت و اونم چه قدمی ، پرش بود اصلا ، واسه شروع پی اس 14 عالیه ، مطمئنم تو نسل بعد و با برداشته شدن خیلی از محدودیت ها پی اس به راحتی میتونه لقب بهترین بازی فوتبال رو دوباره در اختیار بگیره .