Pro Evolution Soccer 2014 | Xbox 360

منم دمو بازی کردم با این که یک زمانی طرفدار pes بودم ولی همچنان فیفا ترجیح میدم.تغییرات خیلی زیاد شده ولی همچنان به نظر من با یک بازی کامل روبرو نیستیم.البته با توجه به نسخه دمو.

آخرین ویرایش:
دوستان pes باز سلام...همانطور که از شواهد وقرائن پیداست بنده یک عدد فیفا باز متعصب ومتعهد میباشم ولی چند دست دمو pes بازی کردم ونظراتم را بدون تعصب ...خدا وکیلی بدون تعصب میگم...قصد مقایسه هم ندارم
محاسن:
1-بعضی فیس ها اینقدر واقعی اند که پشمای آدم با دیدنشون میریزه
2-چمن بازی خیلی جذاب طراحی شده حال میام تا میبینم
3-مطمئن باشید pes بازها(نسخه های قبلی رو عرض میکنم)شدیدن از این بازی دلسرد شده و برمیگردن همون نسخه های قبلی رو بازی میکنن وبه نظر من این یکی از محاسن مهم pes2014 میباشد و به احتمال فراوان چند عدد فیفا باز رو هم به سمت خود بکشه
معایب:
1-سنگین شدن بش از حد گیم پلی(نه به اون شوریه شور نه به این کم سرعتی)
2-آقا pes 2013 رو همگی یادمون هست با همه ایراداتش رونالدوش مثل رونالدو میدوید ولی رونالدوی pes 2014 خیلی ضایع میدوه
سخن پایان :
به نظر من نسبت به نسخه های قبلی صد در صد پیشرفت کرده شک نکنید دوستان......پاینده باشید

سلام دوستان خواهشن یکی جواب پست من تو صفحه قبل رو بده.
1-هوش مصنوعی خیلی بهتر شده...گل زدن دیگه به اون راحتیا نیست...
2-اصن فکرشم نکن...ته تهش 2 تا بازیکن پشت سر هم ک تازه اونم با سر توپ میشه نه اینکه دوباره بدی رونالدو همه رو دریبل کنی...البته باید تا نسخه نهایی صبر کرد چون بعد مدتی بازی کردن حرفه ای ک میشی شاید راحت تر بشه دریبل زد...
3-دیگه یه تریلر ببینی میفهمی ک تغییرات زیادی پیدا کرده...
4-اینو دیگه واقعا تا نسخه نهایی نمیشه نظر داد...

دوستان تا دمو رو میریزم تو برنامه این ارور میده
62282914434755918474.png
[/URL][/IMG]

خب منم چند بار بازی کردم.
و اینم نقد من از بازی:
اولین چیزی که خیلی به چشم میاد..گرافیک فوقالعاده بازیه...
چهره ها عالی کار شدن..
نورپردازی فوقالعاده(رو این بخش خیلی کار کردن و کاملا مشخصه)
چمن هم خیلی خوب کار شده.
و گیم پلی بازی.
دیگه اون سرعت همیشگی سری PES رو نمیبینیم!
و این عالیه..چون سرعت بازی کاملا نرمال و طبیعی شده.
و اونطورم نیست که بعضی از دوستان میگن خیلی سنگین شده.
و بعضی از دوستان که تغییرات زیادی تو گیم پلی احساس نمیکنن برای اینه که بعد از چند دوره FIFA بازی کردن و الان PES بازی میکنن..(خب مشخصه که خوب نمیتونن تغییراتو حس کنن و ممکنه بیشترین چیز براشون گرافیک باشه که به چشم بیاد)
اما مایی که همیشه سری PES رو بازی کردیم الان کاملا متوجهیم که چه تغییرات بزرگی کرده.
شوت ها دیگه اون قدرت همیشگی رو ندارن(در کل گلزنی سخت تر شده)
فکر نمیکنم دیگه بشه از وسط زمین شوتایی با قدرت به سمت دروازه زد(چندیدن بار تست کردم)
انیمشین بازیکنا فوقالعادس.
دیگه اونطوری ینستش گه با یه بازیکن مثل Aguero یا Robben سرتونو بندازین پایین و برین به سمت گل و حتی بهترین مدافع جهان هم نتونه جلودارتون باشه و نتونه توپ رو بگیره.
چندین بار شده خواستم شوت بزنم و مدافع ها خیلی خوب عمل کردن و جلوی شوتم رو گرفتن.
دستتون تو بازی باز تره.
جو ورزشگاه واقعا طبیعی شده و حس یه فوتبال واقعی رو به آدم میده.
ضربه ازاد و کرنر هم جالب تر شده.
در کل این بار کونامی خواسته تنوع بیشتری به گیم پلی و کل بازی بده و اونو از یکنواختی در بیاره..و از نظر من تو این کار موفق شده.
این بار فکر میکنم این PES حرفایی برای گفتن داشته باشه(هر چند خودم از Soccer3 دارم سری PES رو دنبال میکنم و حتی یه بارم نشده بصورت حرفه ای FIFA رو بازی کنم)
موفق باشید.

با درود ...........

خوب سرانجام تونستم دموی pes 2014 رو بازی کنم و از دیشب همین طوری دارم این بازی رو بیشتر و بیشتر باهاش ور میرم تا بتونم همون طور که در قبل گفته بودم یک پیش نمایش از این دمو به دور از تعصب برای دوستان نقد کنم و البته گفته بودم تا نسخه دمو نیاد نمیتونم نظر قطعی بدم که بازی چه تغییراتی کرده .
گرافیک : درباره گرافیک این بازی واقعا جای حرفی نیست . در یک کلام عالیه از کیفیت همین دو استادیوم در نسخه دموی بازی که عالی طراحی شدن ،باقت های با کیفیت ،نور پردازی عالی بازی بر روی سطوح مختلف که بسیار به واقعیت شباهت داره ،کیفیت عالی چمن بازی چه از دور و چه از نزدیک که کیفیت خودش رو حفظ میکنه و آدم اصلا احساس نمیکنه که داره روی موکت راه میره و همینطور تنوع بافتی در نقاط مختلف چمن بسیار زیاده مثلا در قسمتی چمن خراب شده و در قسمت دیگه از نظر رنگ بندی چمن با قسمت دیگه کمی فرق داره منظور اینه که مثلا در قسمت هایی چمن ها کمی زرد رنگ هستن که مثلا دارن خراب میشن و .....،پیراهن کاملا جدا که از بدن بازیکن ها جدا هستش و با توجه به حرکت بازیکن ها تکون میخوره و از پیش رندر شده نیست یعنی موتور فیزیک بازی که هاوک نام داره داره لباس و شورت 22 بازیکن رو به صورت کاملا ریل تایم رندر میکنه که حجم بسیار زیادی از سخت افزار بازی میگیره چین و چروک های اسکریپت شده واقعا خیی خیلی کم در لباس بازیکن ها دیده میشه ،نور پردازی بازی چه در روز و چه در شب عالیه ،نور افکن های ورزشگاه ها در شب نور عالی از خودشون متساعد میکنن و این نور همون طور که قبلا گفته بودم بر روی تمای سطوح تا جایی که شده بسیار به واقعیت طراحی شده و تاثیر خودش رو میزاره منطور این هستش که بزرگنمایی درنورپردازی وجود نداره تا بخوان ضعفی رو پوشش بدن شما دوستان میدونید که بازی هایی که ضعف تکنیکی زیاد دارن سازندگان بازی با نور پردازی اغراق آمیز ضعف های تکنیکی بازی رو پوشش میدن ولی در pes 2014 به لطف موتور گرافیک قدرتند فاکس این طور نیست و گرافیک بازی از کیفیت تکنیکی عالی بهره میبره ،رنگ بندی بازی هم بسیار عالی هستش نه کارتونی هستش و نه مات و بی رنگ واقعا رنگ بندی بازی چه از لباس ها بگیرید تا بقیه موارد عالی هستش . تونل های این دو ورزشگاه رو فقط باید ببینید که بافت های دیوار و نور پردازی که روی دیوار شده چقدر عالی هستش . تمامی ورزشگاه های لایسنس دار در بازی تونل هاشون به طور تمام و کمال مانند واقعیت طراحی شده و حتی نور پردازی که دراین تونل ها در واقعیت هستش در بازی هم همین طور هستش .درباره Anti_aliasing بازی هم فکر کنم 2X باشه . کیفیت تماشاگران و تنوع لباس و حرکاتشون هم با توجه به قدرت کنسول های این نسل عالیه .

نقاط ضعف گرافیک بازی : خوب در هیچ بازی به صورت صد در صد گرافیک بی نقصی وجود نداره یا حداقل اگر هم چنین بازی باشه به تعداد انگشتان یک دست هستش . درباره گرافیک بازی به صورت کلی نمره بسیار بالایی با توجه به محدودیت های کنسول های پیر این نسل میگیره ولی به هر حال دارای مشکلات کمی هستش که یکی به لباس بازیکن هایی که از تنشون بیرون هستش در قسمت پایینی لیاس بازیکن هاگاهی اوقات البته اون هم در تصاویر نزدیک شورت بازیکن های از روی لباسشون دیده میشه البته به صورت تیکه تیکه که در بعضی صحنه های نزدیک قابل مشاهده هستش و همچنین فرم ریت بازی البته فرم ریت بازی در هنگام گیم پلی عالی هستش ولی این فریم ریت وقتی به صورت کات سن تبدیل میشه فریم ریت بازی کمی پایینه البته در بیشتر نسخه های دمو این مشکلات هستش ولی یکی از دلایل این افت فرم در صحنه های نزدیک لباس وشورت 3D بازیکنان هستش که در صحنه های نزدیک تر به خاطر پردازش بیشتر دچار افت فرم میشه که البته گفته شده فرم ریت این کد نسبت به کد های قبلی پیشرفت بهتری داشته ولی به هر حال این افت فرم در کات سن ها موجود هستش البته این رو بگم در کات سن های وسط بازی افت فرم محسوسی دیده نمیشه بیشتر این افت فرم ها مربوط به شروع بازی هستش که امیدواریم در نسخه نهایی بر طرف بشه با توجه به سوابقی که ما از نسخه های دمو بازی های مختلف داریم .

فیزیک بازی
: با توجه به خرید موتور قدرتمند Havok که در بازی های بزرگی به کار گرفته شده مانند بازی آنچارتد و بسیاری از بازی های دیگه و سابقه درخشان این موتور فیزیک در صنعت گیم باید انتظار بالایی در بازی pes 2014 از این موتور فیزیک داشته باشیم دوستان من این نکته رو اضافه کنم موتور فیزیک مربوط به سیستم جنبشی عناطر محیطی مانند باد ، آب ، آتش ، پارچه و.......... عناصر طبیعی دیگه در دنیای واقعی بهش فیزیک گفته میشه البته سنگینی اشیاء و وزنشون تخریب و شکست هر چیزی هم مستقیم به فیزیک ربط داده میشه خوب ما در بازی pes 2014 به بعضی از این بخش ها احتیاج داریم مانند فیزیک و جبش حرکتی توپ ، وزن بازیکنان ،لباس شورت بازیکنان (تحرک لباس بازیکنان در بازی pes 2014 به موتور فیزیک Havok مربوط میشه و موتورگرافیکی فاکس توانیی تطبیق پذیری این پردازش از سوی موتور فزیک را دارا میباشد ) و برخور های فیزیکی بین بازیکنان .
اصلا احتیاجی به گفتن صحبت های من نیست فقط کافیه برین این بازی رو چند دستی بازی کنین و کم کم متوجه میشین که فیزیک توپ و چرخش ها و تنوع در نوع حرکت در بازی pes 2014 واقعا بی نظیره این بهترین فیزیک توپی بوده که شخص بنده در بازی های فوتبال تا به حال دیدم . در سانتر ها ،پاس های زمینی ،شوت زدن ها ، تنوع حرکتی و آزادی توپ واقعا با کیفیت هستش و جای اشکالی در این بخش باقی نمیزاره .

در برخورد های فیزیکی بین بازیکنان شما شاهد انیمیشن های فوق العداه با کیفت هستین که البته درباره انیمیشن های بازی صحبت خواهم کرد . در برخورد های فیزیکی بین بازیکنان تنومند و بازیکنان ظریف این درگیری ها واقعا دیدینی هستش حس درگیری و سنگینی بدن بازیکنان و تکاپو برای برتری در این درگیری ها واقعا صحنه های بصری بازی رو بالا برده . تکل های کشیده یا همون اسلاید تکل در بازی بسیار لذت بخش هستش و شما وقتی تکلی بر روی بازیکنی میرین و شاهد واژگو شدن طبیعی بازیکن میشین از دیدن این صحنه ها واقعا لذت میبرین . درباره کیفیت لباس ها هم من در بالا توضیحاتم رودادم و دیگه تکرار مکررات نمیکنم .
نقاط ضعف فیزیک بازی : من هر جوری میخوام به این بخش گیری بدم یا اشکالی بگیرم واقعا نمیتونم فقط شاید این رو بتونم بگم که به نظرم هر چیزی به این بخش اضاف شده عالیه ولی کاملا مشخص هستش که این بخش تنوع برخوردی در بعضی صحنه ها رو نداره یا به عبارتی تنوع برخوردی فیزیکی در این نسخه خیلی زیاد نیست که البته با توجه به بازسازی کامل این بازی در این بخش و همچنین به احتمال بسیار زیاد به خاطر محدودیت های سخت افزاری قید تنوع های فیزیکی در بعضی بخش ها زده شده .

طراحی اندام بازیکنان :
در یک کلام کافیه شما به استایل توماس مولر ،مارسل اشملزر ،کریس رونالدو ،نویر ،آدلر ،اینیستا ،بالوتلی ،پیرلو وخیلی از باریکنای دیگه یه نگاهی بندازین که واقا در این بخش طراحی اندام بازیکنان عالی کار شده کلا همیشه طراحی اندامی بازیکن ها در pes خوب بوده

انیمیشن های بازی : کسایی که از جمله خودم زمانی به انیمشین های بازی pes ایراد میگرفتن که البته حق هم داشتن وچندین سال بود که انیمیشن های pes در حد یک فاجعه بود الان همون نقطه ضعف بازی به یکی از قوی ترین نقاط قوت بازی تبدیل شده کافیه شما به انیمشین های دربیل زدن ،پاس دادن ،سر زدن ،شوت زدن ،انیمشنهای برخورد های فیزیکی ،برخرود های هوایی ، انیمیشن های بی نظیر دروازه بان ها چه رفلکس ها و چه پرتاب دست ها و ضربات بلند با پاشون چه انیمشن های تک به تکشون همگی عالی هستن و همین طور حرکات تکنیکی بازیکنان یا همون دریبل های فلیر واقعا به لطف موتور فیزیک و گرافیک حدید عالی طراحی شدن .

صدا گذاری بازی :در این قسمت هم باز سازی کاملی صورت گرفته که بخش صدا گذاری ورزشگاه بازی هم در سال های قبل واقعا افتضاح به تمام معنا بود ولی امسال در این بخش دچار یک باز سازی کامل شده . با ورد بازیکنان به ورزشگاه بلندگری ورزشگاه اسم بازیکنان تیم رو شروع به خوندن میکنه و تماشاگران هم بعد از خندن هر اسم از سوی بلندگوی ورزشگاه یک هورای بلند میکنن و این بلتد گری ورزشگاه هم واقعا اه سیستم صوتی خوبی داشته باشین واقعا این صدای اکوش قشنگ میپیچه و حس اکو بودن صدا به آدم دست میده تماشاگرای هر تیم ها حداقل تمی های نسخ دمو همگی با هم فرق دارن و خیلی متفاوت تیم های مورد علاقشون رو تشویق میکنن ،وقتی شما یک تکل خشن رو پایه پای بازیکن حریف برین و اگه مهمان هم باشین تماشگرا شروع به صوت کشیدن میکنن و همین طور صدای اعتارض هم میشنوین یا گه توپ رو زیاد دراختیار داشته باشین یک سوت وحشتناکی میکشن که گوشتون واقعا کر میشه میگم اگه صدای اسپیکرتون رو زیاد کرده باشین در هنگام بازی قشنگ متوجه میشین من چی میگم . وقتی هم که گل زده میشه اونم موقعی که میزبان باشیم خوشحالی عالی تماشاگرا میکنن وبعد گل بلند گوی ورزشگاه اسم بازیکن گل زن رو با هیجان میگه و تماشگرا هم هورا میشکن و همین طور بع گل یه چن دقیقه ای تماشگرا نوع تشویقشون خیلی فرق میکنه و شعر ها و تشویق های عالی میکنن و جو ورزشگاه کلا تغییر میکنه اگه هم خوب در خانه حریف گل بزنین وزشگاه کلا خفه میشه و صدای تماشاگرای خودی خیلی سخت شنیده میشه . اگه هم بازی در وسط زمین دائم در جریان باشه و هیجانی نباشه تماشاگرا هم بعضی اوقات ساکت میشن به نشانه اعتارض یا بعضی اوقات از تیمتون میخوان که حمله کنین و همین طور وقتی با یک بازیکنتون یک دریبل عالی یا یک حرکت بسیار جالب بکنین تماشاگرا هیجان زده میشن و شروع به تشویق بیشتر تیمتون میکنن .

گزارشگر بازی : کلا در یک کلام جان چامپیون برو بمیر !!! (تنوع صحبتش بهتر شده خصوصا کمکش هم تفسیر های خوبی انجام میده ولی .....)

گیم پلی بازی : خوب رسیدم به بخشی که واقعا باید ساعت هادربارش صحبت کرد بخشی که کلا دگرگون شده .بازی به شدت به شبیه سازی سوق داده شده ولی در این راه به خاطر سال اول بودن این گیم پلی شبیه سازی شده ، .....گیم پلی بازی دارای خصوصیات عالی ،خوب ،و همچنین نواقص زیاد هستش دقیقا این بازی من رو یاد FIFA 08 میندازه دوستان فیفا فن و همین طور pes فن صحبتم با متعصبین نیستش که خوب تعصب رو هر چیزی ذهن آدم رو کور میکنه ذهنی هم که کور باشه دیگه چشم به کار نمیاد درباره گیم پلی بازی این صحبت هام نه فکت هستش و نه چیز دیگه ای هر کسی از ریشه میتونه با حرفام مخالف باشه ولی به هر حال این نظر من درباره گیم پلی بازی هسش چه درست و چه غلط از دید هر کسی فقط از کسایی که رفتن pes 2014 رو بازی کنن این رو بگم هر ایده وروشی که در قبل داشتین رو بریزین دور و البته چندین دست این بازی رو انجام بدین تا کمی به گیم پلی بازی عادت کنین . بازی خصوصیات گیم پلی عالی در هسته بازی داره و همچنین نواقص زیادی هم داره .

من نمیدونم چه جوری شروع کنم ببینید pes 2014 دقیقا به مانند FiFA 08 شروع کرده بازی کامل و در عین حال نصفه نیمه یعنی تیم کونامی اومده هسته و ریشه بنیان بازی رو از دوباره پایه ریزی کرده و سرعت بازی ،حرکات بازیکنان رو بر اساس فوتبال واقعی شبیه سازی کرده و همین طور جدال های فیزیکی بازی . شما وقتی بازی رو هر چه بیشتر بازی میکنین بیشتر و بیشتربا خصوصیات عالی در بخش گیم پلی آشنا میشین ولی در همین حال به نواقص و محدودیت های بازی هم هر چه بیشتر آشنا میشین ودقیقا این احساس به شما دست میده و به خودتون میگین آره این بازی راه درست خودش رو پیدا کرده و دیگه اون بازی بدون هدف و ضعیف در خیلی از بخش ها نیست و بازی پیشرفت چشمگیری داشته . پاس ها در بازی حس بسیار خوبی به آدم دست میده تنوع پاس ها عالیه و همچنین اصلا هم نمیشه در بازی به صورت پینگ پنگی باس کاری کرد و باید با هدف و برنامه پاس کاری کرد ، بازی به شدت تیمی شده و کار تیمی در درجه اول قرار گرفته .ارسال توپ های هوای عالیه چه در بخش فیزیک توپ که قبلا گفتم و چه در تنوع پاس ها . شوت زدن در بازی سخت هستش و شما با هر کسی نمیتونین شوت کنین و بعد انتظار گل زدن هم داشته باشین واقعا تنوع شوت زنی و غیر قابل پیش بینی بودن شوت ها عالیه و وقتی شوت میزنین میتونی انتظار داشته باشین این شوتتون با شوت قبلی فرق کنه چرخش توپ در شوت ها و فیزیک توپ در شوت ها عالیه و دروزازه بان هایی مثل نویر ، بوفن واقعا سخت شوت گل میخورن البته رونی از راه دور یک شوت به من که بایرن بودم زد و توپ خورد به تیر ولی اگه در چهار چوب بود نویر گل میخرد ومن واقعا در اون لحظه از نوع شوت زدن رنی و نحوه چرخش و فیزیک توپ متعجب شدم وواقعا صحنه زیبایی بود . سر زدن در بازی بسیار لذت بخشه وقتی سانتر میکنین و بازیکنتون داره ضربه سر میرنه و انیمیشن ضربه سر رو میبینین و نوع شدت ضربه سر بازیکن که گردنش رو هم فشار میاره تا ضربه سر بزنه واقعا عالیه و حس خوبی بهتون دست میده و همین طور بسیار متنوع هستش . واما دربلینگ بازی در این بخش من مشکلات زیادی میبینم یعنی وقتی توپ زیر پای اوزیل ،ریبری ،روبن ،جیووینکو هستش شما در حالت ایستا و چرخش بازیکن به جهات مختلف فرق آنچنانی با بازیکنان تنومندی مانند مرتسکار نمیبینین و واقعا یکی از نکات ضعف بازی هستش البته این رو بگم در حالت های سرعت با این بازیکنان و یا در هنگامی که با دکمه RB این بازیکنان رو کنرل میکنین واقعا تفاوت فاحشی با بازیکنان تنومند دارن و عالی هستن ولی در حالت ایستا مثلا توپ رو در اختیار دارین و میخواین بچرخین با اوزیل و منطقه بازی رو عوض کنین زمان چرخش اوزیل فرق چندانی با بازیکنان تنومند نداره که واقعا در تعجبم بازی با این همه تغییر عالی که داشته چرا به این نکته خیلی پیش پا افتاده توجهی نشده ولی در استوپ توپ ها ،سرعت پا به توپ ،کیفیت شوت زدن ها ،انعطاف پذیری بازیکن های فرز با بازیکنان تنو مند و کیفیت پاس ها و قدرت بدنی ها در بازی تفاوت های بسیاری با هم دارن . یکی از بخش هایی هم که دچار مشکل هستش همین زمان پاسخگویی بازیکنان هستش که قبلا هم گفتم یعنی شما دارین با ریبری هنگام دویدن میخواین جهتتون رو عوض کنین خوب وقتی آنالوگ رو جهتش رو تغییر میدین انتظار دارین که ریبری سریع جهتش رو عوض کنه و وقتی با مرتساکر با سرعت میدوین و آنالوگ رو جهتش رو تغییر میدین انتظار دارین که مرتساکر کمی دیر تر این کار رو انجام بده ولی در عمل در این بخش تفاوت آنچنای با ریبری نداره کلا میگم کاملا مشخص هستش که این بخش اصلا بالانس نیست یعنی بعضی اوقات در بعضی حرکان بازیکنان کاملا با هم فرق دارن و در بعضی از قسمت ها نه و به نظرم کونامی باید واقعا رو این بخش کار کنه . درباره هوش دروازه بان ها من در این کدی که دیدم واقعا هوششون عالی هستش یعنی اگه اشتباهی هم از یک دروازه بان دیدن کاملا یک اشتباه انسانی بوده نه یک باگ مثلا من دروازه بان دوم بایرن رو که میزاشتم برای بازی که تستش کنم ببینم چقدر با نویر فرق دارواقعا فرقشون از زمین تا آسمان بود بعضی اوقات خروج های بدی داشت و بعضی اوقات توپ ها رو دوضرب دریافت میکرد ، بعضی اوقات شوت های سنگین رو میخواست مشت کنه که توپ دور بشه تا بازیکن حریف نتونه توپ برگشتی رو تبدیل به گل کنه ولی مشت اشتباه میکرد و توپ میفتاد کنارش ، دروازه بان های بزرگ هم که عالین خروج هاشون ،شوت گیری هاشون ،تک به تک گیریشون و جاگیری هاشون عالیه ولی خوب این یک فوتبال هستش و حتی دروازه بان های بزرگ هم اشتباه میکنن که من فقط یکی دوبار در خروج ها از نویر دیدم و یه چند باری هم بوفون توپ ها رو دو ضرب میگرفت ولی در عوضش پر از صحنه هایی دیدم که دروازه بان ها رفلکس های عالی انجام میدادن و خروج های عالی میکردن در ضمن وقتی دروازه بان سی پی یو توپ رو میگیره و کار با پا یا دست خوبی داره سریع تیم رو برای زد حمله حالا چه با پرتاب بلند دست و یا پا آماده میکنه . درباره سختی بازی که در درجه آخر سوپر استار بازی میکردم باید بگم که گل زدن واقعا سخته ولی به همین سو سی پی یو هم در گل زدن مشکل داره ولی یک نکته مهم رو بگم این بازی به شبیه سازی رو آورده و دلیل این که بازی کم گل هستش به خاطر زمان کم بازی هستش که کونامی در نسخه دمو گذاشته و نمیشه تغییرش داد یعنی ضریب خطای پاس ها ،شوت ها ،دریبل ها ،و کلا همه چیز برای زمان بازی بیشتری طراحی شده و Error یا ضزیب خطای بازیکنان برای مدت زمان بیشتری طراحی شده مثلا من بعضی موقع ها میدیدم که سی پی یو داره عالی حمله میکنه ولی مدت زمان حملشون که بخوان فشار بیارن خیلی کم بود و اگه هم تک به تکی یا موقعیتی ایجاد میشد به خاطر ضریب خطای بازی که برای مدت زمان بیشتری طراحی شده موقعیت ها خیلی هاش گل نمیشد البته این نکته رو بگم و امیدوارم که این دلیل که میارم درست باشه و در نسخه اصلی با مدت زمان بیشتر بازی هوش اصلی کامپیتور رو ببینیم ولی در بخش دفاعی واقعا عالین . یک نکته رو بگم وقتی دارین بازی سی پی یو بازی میکنین اصلا احساس نمیکنین که دارین با یک ماشین یا هوش ماشینی بازی میکنین و این احساس بهتون دست میده که دارین با یک هوش انسانی بازی میکنین بازیکنایی مثل پیرلو و اینیستا و ژاوی وماندزوکیج و.............بسیار شبیه به واقعیت بازی میکنن ................ ضربات ایستگاهی و کرنر هم که خیلی خوبه و من مشکلی ندیدم و فقط نحوه فرستادن و ضربه زدن در هنگام ضربات کاشته و یا کرنر فرق کرده منظورم از لحاظ دسته بازی هستش که تغییراتی به وجود اومده در هنگام کنترل این ضربات . ضربات پنالتی هم چیزی شبیه به فیفا شده و چیپ هم میشه زد و دروزازه بان رو هم رو خط دروازه میشه حرکت داد انیمیشن ها هم در تمامی این بخش ها از دوباره ساخته شده . ضربه ایستگاهی کریس رونالدو و نحوه دویدنش وشوت زدنش و نحوه دودین و پا به توپ روبن هم دقیقا مثل خودشون طراحی شده خوشحالی گل معرف کریس هم به بازی اضافه شده و خوشحالی گل های زیادی به بازی اضافه شده .

در پایان بگم که صحبت درباره گیم پلی بازی واقعا ساعت ها باید دربارش صحبت کرد ولی به نظر بنده با توجه به این بازی که من در این نسخه از دمو دیدم کونامی و تیمش در راه درستی قرار گرفتن و با برنامه و هدفی درست شروع به حرکت به سوی نسل بعد قصد دارن انجام بدن pes 2014 یک بازی کامل نیست در خیلی از بخش ها از فیفا عقب تر هستش خصوصا در گیم پلی بازی که به هر حال فیفا در این نسل به تکاملی عالی و در خور توجه رسیده ولی pes 2014 با این پتانسیل و تحولی که از خودش در بخش های فیزیک ،هوش مصنوعی انسانی ،گرافیک ،گیم پلی متحول شده و به سوی شبیه سازی رفتن ،انیمیشن و...................به وجود آورده و اگه راه درستی رو که انتخاب کرده به همین منوال ادامه بده یک رقیب جدی در نسل بعد برای رقیب گردن کلفتش فیفا خواهد شد .pes در این نسل یک شکست خورده به تمام معنا بود چه در نقدها ،چه در کیفیت بازی ،چه در فروش ،چه در از دست دادن محبوبیت یک بازنده بزرگ بود ولی به نظر این بنده حقیر با توجه به ریشه و پتانسیلی که این بازی از خودش نشون داده حداقل در همین نسخه دمو به نظر من در نسل بعد دو بازی فوتبالی داریم که دوش به دوش هم به رقابت خواهند پرداخت ....................

آخرین ویرایش:
دیشب بازی رو نصب کردم و 5یا 6 دست بازی کردم بازی فوقالعاده شده اصلان انقدر بازی طبیعی هست که ادم لذت میبره پیشرفت هایه قابل قبولی داشته من وقتی pess 2013 اومد 2 روز طول میکشید تا با بازی مچ بشم ولی تو 2014 زود مچ شدم تو چنتا بازی گیم پلی سنگین شده ولی بازی رو روان و دل چسب میکنه واقعن بازی سازی تو 2014 خیلی حال میده برعکس 2013 که با چنتا پاس و یه پاس پشت مدافع راحت دفاع جا بمونه و گل بزنید خیلی مشگل شده گل زدن که خیلی خوبه و تا تاکتیک درستی نداشته باشی نمیشه راحت گل زد چیزی که توجه منو جلب کرد بازی تک ضرب بود که فوقلعاده بود یکم سرعت بازی کم شده که خیلی بهتره حس طبیعی رو میده دیگه از گل زدن هایه مسخره و الکی که میزدیم یا میخوردیم راحت شدیم واقعن وقتی دیشب گل زدم انگار تو بازی واقعی بود گل انقدر طبیعی بود شوت از پشت جریمه یکم سخت شده اصلان نوع دفاع کردن بازی کنان اجازه نمیده حر کاری خواستین بکنین با اقتدار جلوتونو میگیرن دیگه از اون شوت هایه که یه دفه پاس میدادی و رونالدو تک ضرب میزد محکم خبری نیست باید توپ رو قشنگ کنترل کنه و تمرکز بعد شوت که جالب بود دیگه مثل قبل که عرض زمین رو طی میکردیم و شوت میزدیم و توپ میرفت گنج گل خبری نیست اگر این حرکت رو تکرار کنی تو 2014 توپ مثل واقعیت با کات بیرون پا توپ قشنگ کات بر میداره و به بیرون میره و سانت از کناره ها خیلی خوب شده قبلن بازدن b یک بار توپ بلند سانت میشد اما الان باید طبق نیرویه به توپ ضربه زد تکل بازی کنان خیلی خوب شده و همینطور بلند شدن و هد زدن عالی شده درگیر شدن بازی کنان با هم جالبه و همین طور حفظ توپ واقعن کسانی که پی سی فن حرفه ای باشن از این بازی لذت میبرن واقعن مشگل شده و با بازی سازی زیبا شما میتونید موقعیت ایجاد کنید که من سال ها منتظر همچین بازی بودم که ادم از بازی سازی خودش لذت ببره سرعت بازی خوب بود دیگه مثل 2013 بازی کن مودام نمیدوید الان موقع استارت اروم میدوه و طی دویدن سرعتش بیشتر میشه که واقعن طبیعی شده و گل زدن به دروازبان با شوت هایه تخیلی به پایان رسید دوستا حتمن دان کنن و بازی کنن اینکه دمو بود وای به حال نسخه اصلی حال کردم

اميدوارم تو نسخه أصلي سرور هاي بخش انلاين هم بهتر شده باشن.چون تو pes 2013 واقعا سخت ميشد انلاين بازي كرد.اميدوارم حد اقل اگر سرور ها خوب نشده باشن انلاين پس نداشته باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or