Pro Evolution Soccer 2014 | Xbox 360

دمو رو دانلود کردم نسخه 1.80 گیگ ولی به جا فولدر CONTENT یه فولدر به این نام هست 4B3E885B
همین رو رایت کنم ؟

اگه فلش مموری دارید به راحتی با برنامه Horizon به هارد کنسول انتقال بدین.

فلش ندارم و میخام رایت کنم ...

دمو رو دانلود کردم نسخه 1.80 گیگ ولی به جا فولدر CONTENT یه فولدر به این نام هست 4B3E885B
همین رو رایت کنم ؟

اگه فلش مموری دارید به راحتی با برنامه Horizon به هارد کنسول انتقال بدین.

- - -ویرایش - - -

دوستان چه تیم هایی تو دمو بازی هستن و زمانش چند دقیقه است؟

اگه صفحات قبل رو دیده باشی راجب این موضوع صحبت شده.

دوستان میتونید از » xBox 360 دانلود کنید...فقط اینجا حجمش 1.25 هست:d
ولی خودش ردیفه...من ک از اینجا بازی میگیرم فشرده میکنن...

- - -ویرایش - - -

دوستان من بازیو دانلود کردم و ریختم تو فلش ولی وقتی بازیو پلی میکنم صفحه سیاه میشه ولی داخل بازی نمیره مشکل چیه!؟
شما برو تو سایتی ک گذاشتم روش اجراشم گفته...

دوستان میتونید از » xBox 360 دانلود کنید...فقط اینجا حجمش 1.25 هست:d
ولی خودش ردیفه...من ک از اینجا بازی میگیرم فشرده میکنن...

- - -ویرایش - - -

شما برو تو سایتی ک گذاشتم روش اجراشم گفته...

داداش منم همین روشو رفتم دیگه!
باز نمیشه صفحه سیاه میشه

دوستان بالاخره تونستم بازی کنم!!
دو دست فعلا بیشتر بازی نکردم ولی میتونم به جرات بگم اگه بار اولین بازی کنین اصن فک نمیکنین که دارین روی کنسول 7 سال پیش بازی میکنین!
گرافیک بازی و مخصوصا چمن حیرت انگیزه(مخصوصا در شب)
چهره ها طبق معمول عالی کار شده
گیم پلی دگرگون شده ولی هنوز تم قبلیشو سعی کرده حفظ کنه
جو استادیوم به شدت خوب شده و سرو صداها عالی کار شده
انیمیشنها به شدت خوب شده مخصوصا دروازه بانها...استایل نویر عالیه و واکنشهاش دقیقا مثله واقعیتشه
تا ساعت 4 بیشتر واستون مینویسم فلن همینو قبول کنین

خوب بزارین تحلیلم رو به عنوان یه فن سرسخت فیفا راجع به دمو رو بگم!
1.گیم پلی بازی سعی شده که تغییر زیادی انجام نشه روش!!زیاد تغییر نکرده ولی پیشرفت کرده..
2.گرافیک بازی خوب بود ولی الان عالی شده تاکید میکنم بازی رو در شب انجام بدین تا به قدرتش پی ببرین!
3.چهره ها واقعا عالی شده به غیر از یکی دو مورد مثه رافائل یا کروس بقیه تقریبا عالیه.
4.تی شرت های تیمها و رنگ بندیشون فوق العاده زیبا و چشم نوازه
5.انیمشینها زیاد شدن و خیلی خوب و واقعی شدن..تکلها خیلی خوب شده میتونین تکلهای قشنگی توش بزنین!
6.هنوز ضعفایی داره مثه گزارشگر فوق العاده زاقارت به نام john champion..
7.یه ضعف دیگه اینه که اینقدر گرافیک چهره ها بالاس وقتی از نزدیک نشون میده فیس ها رو افت فریم پیش میاد.
و در آخر بهتون بگم باید سطح توقعتون رو پایین بیارین تا از بازی لذت ببرین چون قرار نیست که یه شبه این بازی جای فیفا رو بگیره و بتونه شکستش بده..
در ضمن سوالی بود بپرسین جواب میدم حتما ;)

Last edited by a moderator:
من خودم دارم میدانلم
ولی با ویدیوهایی که از باری و گیم پلی دیدم احساس میکنم گبم پلی بازی تغییراتش به نسبت نسخه قبل بیشتر باشه
تعجب میکنم میگید زیاد تغییر نکرده
البته نظر شخصیمه

من خودم دارم میدانلم
ولی با ویدیوهایی که از باری و گیم پلی دیدم احساس میکنم گبم پلی بازی تغییراتش به نسبت نسخه قبل بیشتر باشه
تعجب میکنم میگید زیاد تغییر نکرده
البته نظر شخصیمه

داداش تغییر کرده ولی اگه فک میکنی بازیو کلا عوض کرده نه اینجوری نیس!!!پیشرفت زیادی کرده و واقعا بهتر شده ولی کامل از بیخ و بن بازیو دگرگون نکرده!

نکات مثبتشو نگه داشته ولی نکات منفی و ضعفای اساسی رو تقریبا به صفر رسونده!

در کل پیشرفت زیادی کرده

داداش تغییر کرده ولی اگه فک میکنی بازیو کلا عوض کرده نه اینجوری نیس!!!پیشرفت زیادی کرده و واقعا بهتر شده ولی کامل از بیخ و بن بازیو دگرگون نکرده!

نکات مثبتشو نگه داشته ولی نکات منفی و ضعفای اساسی رو تقریبا به صفر رسونده!

در کل پیشرفت زیادی کرده

ممنون که زحمت میکشی و توضیحات کاملی میدی
اگه نکات منفی به صفر رسیده، گرافیک عالی تر ! شده،... پس چرا هنوز به فیفا نرسیده؟ من 4 ساله که پ.س رو گذاشتم کنار و رفتم سراغ فیفا، ولی اگه تغییراتی که گفتی اعمال شده، مسلما باید در حد فیفا شده باشه نه اینکه هنوز پشت سر اون باشه
فیفا جز گیم پلی و داوری و لیسانس چی برتری به کونامی داشت قبلا؟

Sent from my C5303 using Tapatalk 4 Beta

ممنون که زحمت میکشی و توضیحات کاملی میدی
اگه نکات منفی به صفر رسیده، گرافیک عالی تر ! شده،... پس چرا هنوز به فیفا نرسیده؟ من 4 ساله که پ.س رو گذاشتم کنار و رفتم سراغ فیفا، ولی اگه تغییراتی که گفتی اعمال شده، مسلما باید در حد فیفا شده باشه نه اینکه هنوز پشت سر اون باشه
فیفا جز گیم پلی و داوری و لیسانس چی برتری به کونامی داشت قبلا؟

پدرام جان من منظورم از لحاظ فروش بود!!مسلما از لحاظ فروش این شماره هم به فیفا نمیرسه چون مثلا تو اروپا لایسنس لیگ جزیره و بوندسلیگا رو نگرفته..

وگرنه این سری واقعا خیلی خوب شده و در خیلی از چیزاش از فیفا بهتر شده.
ولی سابقه ی چن ساله گذشته ی کونامی خود به خود یه سری رو از بازی با pes منصرف کرده و برده سمت فیفا مثله خود من!
این موتور فاکس انجین هم برای اولین بار داره استفاده میشه تو فوتبال تا بخواد جا بیفته یه ذره زمان میبره ولی ارزششو داره چون این نسخه خیلی پیشرفت نشون داده!

پدرام جان من منظورم از لحاظ فروش بود!!مسلما از لحاظ فروش این شماره هم به فیفا نمیرسه چون مثلا تو اروپا لایسنس لیگ جزیره و بوندسلیگا رو نگرفته..

وگرنه این سری واقعا خیلی خوب شده و در خیلی از چیزاش از فیفا بهتر شده.
ولی سابقه ی چن ساله گذشته ی کونامی خود به خود یه سری رو از بازی با pes منصرف کرده و برده سمت فیفا مثله خود من!
این موتور فاکس انجین هم برای اولین بار داره استفاده میشه تو فوتبال تا بخواد جا بیفته یه ذره زمان میبره ولی ارزششو داره چون این نسخه خیلی پیشرفت نشون داده!

از اون لحاظ!
باشه داداش مهم اینه که پادشاه برگرده و یادش بیاد چی بوده و چیشده
خیلی سال خوبی میشه اگه خاطرات پ.س من دوباره زنده بشه
یادش بخیر وقتی پ.س6 آمده بود، شب و روز نداشتم
امیدوارم همه ی فن های کوچ کرده کونامی، از جمله خودم، برگردیم به آغوش پادشاه

دوستان خواهشا فن بازی در نیارین!!

اینجا بحث کل کل بین فیفا بازا و pes بازا نیس!

دوستانی که بازی کردن بیان نظراتشونو بگن دوستانیم که بازی نکردن اگه سوالی دارن بپرسن!;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or