Pro Evolution Soccer 2014 | Xbox 360

نکنه اینم 60 درصدی باشه !؟ :-s
اصلا کلا عجیبه گفته بودن 12 سپتامبر میاد ولی الان برای دانلود در ایکس باکس لایو در قسمت US اومده ......به هر حال چند ساعت دیگه همه چیز معلوم میشه و من جدید ترین خبری که به دستم رسید خبر رسانی میکنم البته من تنها نیستم و شما دوستان هم هستین که میتونین خبر رسانی کنین .........

آخرین ویرایش:
اصلا کلا عجیبه گفته بودن 12 سپتامبر میاد ولی الان برای دانلود در ایکس باکس لایو در قسمت US اومده ......به هر حال چند ساعت دیگه همه چیز معلوم میشه و من جدید ترین خبری که به دستم رسید خبر رسانی میکنم البته من تنها نیستم و شما دوستان هم هستین که میتونین خبر رسانی کنین .........
PES2014 360 demo is up in USA, but has a error code when you attempt to download

اینم یکی از کاربرا که داره دانلودش میکنه .........

در ضمن فقط اکانت های US میتونن دانلودش کنن و به هر حال یکم صبر کنیم لینک دانلود در سایت های آپلود برای همه قرار میگیره ............

52609061482774174777.jpg
[/URL][/IMG]

آخرین ویرایش:
دوستانی که دمورو بازی کردن خواهشن نظربدن چطور بود >> امسال من که صددرصد برای اولین بار pes2014 رومیگیرم (اورجینالش) واقعا تو یوتیوب دیدم گیم پلیشو متحول شده

والا با این وضعیت بعید نیست که این دمو همون کد 60 درصدی Gamescom باشه که چند وقت پیش هم برای PS3 لیک شده بود.ریجن پروفایل من UK هست نمیتونم بزنم برای دانلود.

آقا من نمیفهمم چرا سر 60 درصد یا 80 درصد بحث میکنین!؟

وجدانن تو این اوضاع مزخرف که یه بازیه درست حسابی نمیاد و gta هم لیک نشده این بازی اگه 5 درصدم باشه من باید دانلودش کنم چون بدجور حوصلم سر رفته! :d

بعدشم وجدانن اگه 60 درصدم باشه اینقدر تغییر کرده که من یکی راضیم!

زمان بازی 5 دقیقه هستش ،قابلیت تعویض کردن وجود داره ،درجه سختی آزاد هستش و ورزشگاه های آلیانز آره نا و کونامی استادیوم در این دمو وجود داره ........

من دارم دیوونه میشم چرا نمیاد
دمو فیفا رو اصن دان نکردم فهمیدم تغییرش زیاد نیست
از طرف فن فیفا که به تازگی برگشته به فن قبلیش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or