Outer Heaven
کاربر سایت
من 4 ساله که رفتم سمت فیفا ، و توی این مدت توی تاپیک ها بگردید کلی از فیفا طرفداری کردم و PES رو کوبیده بودم چون برام فیفا جدید بود و لایسنس هم داشت و کامل تر بود ، توی لایو هم 3 سال با بچه ها بازی کردم و خیلی ها منو میشناسن .
ولی دیگه الان از فیفا یه شدت خسته شدم !! تنوع گیمپلی PES خیلی بیشتر از فیفاست ، فیفا برام خیلی تکراری و قابل پیش بینی شده ! ولی گیمپلی PES انقدر قابل پبش بینی نیست ! ، مثلاً تو فیفا اکثر اوقات شوتی که میزنی میدونی قراره کجای دروازه بره و خیلی کم پیش میاد جای دیگه ای بره ولی توی PES تنوع بیشتر هست ، فیزیک توپ توی PES خیلی بهتره و واقعی تره ، فیفا مثل بادکنک میمونه ، فیزیک بازیکن ها هم توی PES بیشتر دوست دارم توی فیفا مثل خمیر میمونن و زیر بقل هاشون به هم چسبیده است ، چهره بازیکن ها هم خیلی توی PES بهتر هست ، شوت ها هم خیلی بهتر هست و مثلاً بین شوت 95 با 85 کاملاً تفاوت احساس میشه ولی توی فیفا نمیشه !
الان خیلی دوست دارم PES به اوجش برگرده باز برم سمت این بازی ، چون مثل این که فیفاش نسل بعد هم همینطوریه !
من از این PES فقط لایسنس کامل لیگ های انگلیس ، اسپانیا ، ایتالیا و آلمان رو میخوام ، بقیه تیم های قوی که توی این لیگ ها نیستن هم ( مثلاً PSG ) رو لایسنس کنن و دیگه لیگشونو نمیخواد ، من نمیدونم انقدر این کار سخته ؟ فیفا اون همه لیگ و لیگ دسته 1 و 2 کشور های مختلف رو لایسنس میکنه ولی PES واقعاً رو اعصاب هست این مشکلش )x
آرمان !!! واقعا ازت این حرفا بعید بود! واقعا این توئی داری این حرفا رو میزنی؟! تنوع توی PES بیشتر از فیفاست؟!!! اصلا PES گیم پلی داره که بخواد تنوع داشته باشه؟! من Farshad19rodar هستم تو لایو که قبلا ها زیاد با هم فیفا میزدیم و حرفات منو شوکه کرد!
نمیدونم فرشاد جان شاید از بس بازی کردم اینطوری شدم
دیگه برام جذابیت اولش رو نداره
در مورد اون تنوع گیمپلی منظورم توی همه زمینه ها نبود البته ، منظورم توی بعضی چیز ها بود ، مثلاً همون شوت ، اکثر اوقات میدونم قراره شوت چی بشه و دروازه بان چه عکس العملی انجام بده ! واقعاً با شوت های PES اون موقع ها بیشتر حال میکردم ! متنوع تر بود! و بین بازیکن ها هم تفاوت احساس میشد
ولی در بعضی زمینه های دیگه مثل دریبل ها و تکنیک ها و انیمیشن ها خب مسلماً فبفا خیلی سرتره از PES ، ولی توی این نسخه مثل این که PES انیمیشن هاش از فیفا هم بهتر شده !
حالا بذار ببینیم نسل بعد چی میشه ، من تصمیم دارم هر کدوم متای بیشتری بگیره اونو ادامه بدم ( البته اگه اختلاف متا کم بشه سلیقه ام رو در انتخاب دخیل میکنم )
الان هم دیگه 3 ماهی هست لایو نمیام ، ایشالا نسل بعد توی لایو یا PSN میبینمت ، ببینیم تا اون موقع چی میشه .
خب داداش شما حرفه ای هستی :d کلا PES واسه نسل بعد هم هیچی نداره من ویدئو های گیم پلی اش رو دیدم نا امید شدم
شرط می بندم گیم پلی فیفای نسل بعد رو روی X1 ندیدی؟درسته؟فوق العادست.حالا چون اینجا جاش نیست نمیشه توضیح بدم اگه خواستی پیام خصوصی بده تا بحث کنیم
لطفا عکس از تیم های ایرانی pes 2014 بگذارید