Pro Evolution Soccer 2014 | Xbox 360

از مود های pes2014 رو نمایی شد:
Exhibition

• Exhibition
  • Online Ranking Match
  • Online Free Match Lobby
  • Team Play Lobby
  • Exhibition Watch Mode
Football Life

• Master League
  • Master League Online
  • Become a Legend
Competition

• UEFA Champions League
  • UEFA Europa League
  • Copa Libertadores
  • AFC Champions League
  • Cup
  • Competition Online
  • League
Training

• Free Training
  • Performance Training
Edit
Stats & Info
Online Options
Options
My PES/WE
به همراه چندین اسکرین شات از اونا!

- - -ویرایش - - -

من 4 ساله که رفتم سمت فیفا ، و توی این مدت توی تاپیک ها بگردید کلی از فیفا طرفداری کردم و PES رو کوبیده بودم چون برام فیفا جدید بود و لایسنس هم داشت و کامل تر بود ، توی لایو هم 3 سال با بچه ها بازی کردم و خیلی ها منو میشناسن .
ولی دیگه الان از فیفا یه شدت خسته شدم !! تنوع گیمپلی PES خیلی بیشتر از فیفاست ، فیفا برام خیلی تکراری و قابل پیش بینی شده ! ولی گیمپلی PES انقدر قابل پبش بینی نیست ! ، مثلاً تو فیفا اکثر اوقات شوتی که میزنی میدونی قراره کجای دروازه بره و خیلی کم پیش میاد جای دیگه ای بره ولی توی PES تنوع بیشتر هست ، فیزیک توپ توی PES خیلی بهتره و واقعی تره ، فیفا مثل بادکنک میمونه ، فیزیک بازیکن ها هم توی PES بیشتر دوست دارم توی فیفا مثل خمیر میمونن و زیر بقل هاشون به هم چسبیده است ، چهره بازیکن ها هم خیلی توی PES بهتر هست ، شوت ها هم خیلی بهتر هست و مثلاً بین شوت 95 با 85 کاملاً تفاوت احساس میشه ولی توی فیفا نمیشه !
الان خیلی دوست دارم PES به اوجش برگرده باز برم سمت این بازی ، چون مثل این که فیفا نسل بعد هم همینطوریه !
من از این PES فقط لایسنس کامل لیگ های انگلیس ، اسپانیا ، ایتالیا و آلمان رو میخوام ، بقیه تیم های قوی که توی این لیگ ها نیستن هم ( مثلاً PSG ) رو لایسنس کنن و دیگه لیگشونو نمیخواد ، من نمیدونم انقدر این کار سخته ؟ فیفا اون همه لیگ و لیگ دسته 1 و 2 کشور های مختلف رو لایسنس میکنه ولی PES واقعاً رو اعصاب هست این مشکلش )x

من 4 ساله که رفتم سمت فیفا ، و توی این مدت توی تاپیک ها بگردید کلی از فیفا طرفداری کردم و PES رو کوبیده بودم چون برام فیفا جدید بود و لایسنس هم داشت و کامل تر بود ، توی لایو هم 3 سال با بچه ها بازی کردم و خیلی ها منو میشناسن .
ولی دیگه الان از فیفا یه شدت خسته شدم !! تنوع گیمپلی PES خیلی بیشتر از فیفاست ، فیفا برام خیلی تکراری و قابل پیش بینی شده ! ولی گیمپلی PES انقدر قابل پبش بینی نیست ! ، مثلاً تو فیفا اکثر اوقات شوتی که میزنی میدونی قراره کجای دروازه بره و خیلی کم پیش میاد جای دیگه ای بره ولی توی PES تنوع بیشتر هست ، فیزیک توپ توی PES خیلی بهتره و واقعی تره ، فیفا مثل بادکنک میمونه ، فیزیک بازیکن ها هم توی PES بیشتر دوست دارم توی فیفا مثل خمیر میمونن و زیر بقل هاشون به هم چسبیده است ، چهره بازیکن ها هم خیلی توی PES بهتر هست ، شوت ها هم خیلی بهتر هست و مثلاً بین شوت 95 با 85 کاملاً تفاوت احساس میشه ولی توی فیفا نمیشه !
الان خیلی دوست دارم PES به اوجش برگرده باز برم سمت این بازی ، چون مثل این که فیفاش نسل بعد هم همینطوریه !
من از این PES فقط لایسنس کامل لیگ های انگلیس ، اسپانیا ، ایتالیا و آلمان رو میخوام ، بقیه تیم های قوی که توی این لیگ ها نیستن هم ( مثلاً PSG ) رو لایسنس کنن و دیگه لیگشونو نمیخواد ، من نمیدونم انقدر این کار سخته ؟ فیفا اون همه لیگ و لیگ دسته 1 و 2 کشور های مختلف رو لایسنس میکنه ولی PES واقعاً رو اعصاب هست این مشکلش )x

آرمان !!! واقعا ازت این حرفا بعید بود! واقعا این توئی داری این حرفا رو میزنی؟! :| تنوع توی PES بیشتر از فیفاست؟!!! اصلا PES گیم پلی داره که بخواد تنوع داشته باشه؟! من Farshad19rodar هستم تو لایو که قبلا ها زیاد با هم فیفا میزدیم و حرفات منو شوکه کرد!

داداش دمت گرم، خب خوشبختانه مثل اینکه لیگ برگشته درسته ؟

من PES فن هستم ولی دو ساله که فیفا بیشتر بازی می کنم و 2013 PEs رو خیلی کم بازی کردم اونم برای اینکه لیگ رو برداشته بود، حالا با موتور جدید، گیم پلی جدید، همه چیز جدید عالی میشه :x

آرمان !!! واقعا ازت این حرفا بعید بود! واقعا این توئی داری این حرفا رو میزنی؟! :| تنوع توی PES بیشتر از فیفاست؟!!! اصلا PES گیم پلی داره که بخواد تنوع داشته باشه؟! من Farshad19rodar هستم تو لایو که قبلا ها زیاد با هم فیفا میزدیم و حرفات منو شوکه کرد!

نمیدونم فرشاد جان شاید از بس بازی کردم اینطوری شدم :دی
دیگه برام جذابیت اولش رو نداره
در مورد اون تنوع گیمپلی منظورم توی همه زمینه ها نبود البته ، منظورم توی بعضی چیز ها بود ، مثلاً همون شوت ، اکثر اوقات میدونم قراره شوت چی بشه و دروازه بان چه عکس العملی انجام بده ! واقعاً با شوت های PES اون موقع ها بیشتر حال میکردم ! متنوع تر بود! و بین بازیکن ها هم تفاوت احساس میشد
ولی در بعضی زمینه های دیگه مثل دریبل ها و تکنیک ها و انیمیشن ها خب مسلماً فبفا خیلی سرتره از PES ، ولی توی این نسخه مثل این که PES انیمیشن هاش از فیفا هم بهتر شده !
حالا بذار ببینیم نسل بعد چی میشه ، من تصمیم دارم هر کدوم متای بیشتری بگیره اونو ادامه بدم ( البته اگه اختلاف متا کم بشه سلیقه ام رو در انتخاب دخیل میکنم :دی)
الان هم دیگه 3 ماهی هست لایو نمیام ، ایشالا نسل بعد توی لایو یا PSN میبینمت ، ببینیم تا اون موقع چی میشه .

نمیدونم فرشاد جان شاید از بس بازی کردم اینطوری شدم :دی
دیگه برام جذابیت اولش رو نداره
در مورد اون تنوع گیمپلی منظورم توی همه زمینه ها نبود البته ، منظورم توی بعضی چیز ها بود ، مثلاً همون شوت ، اکثر اوقات میدونم قراره شوت چی بشه و دروازه بان چه عکس العملی انجام بده ! واقعاً با شوت های PES اون موقع ها بیشتر حال میکردم ! متنوع تر بود! و بین بازیکن ها هم تفاوت احساس میشد
ولی در بعضی زمینه های دیگه مثل دریبل ها و تکنیک ها و انیمیشن ها خب مسلماً فبفا خیلی سرتره از PES ، ولی توی این نسخه مثل این که PES انیمیشن هاش از فیفا هم بهتر شده !
حالا بذار ببینیم نسل بعد چی میشه ، من تصمیم دارم هر کدوم متای بیشتری بگیره اونو ادامه بدم ( البته اگه اختلاف متا کم بشه سلیقه ام رو در انتخاب دخیل میکنم :دی)
الان هم دیگه 3 ماهی هست لایو نمیام ، ایشالا نسل بعد توی لایو یا PSN میبینمت ، ببینیم تا اون موقع چی میشه .

خب داداش شما حرفه ای هستی :d کلا PES واسه نسل بعد هم هیچی نداره من ویدئو های گیم پلی اش رو دیدم نا امید شدم
شرط می بندم گیم پلی فیفای نسل بعد رو روی X1 ندیدی؟درسته؟فوق العادست.حالا چون اینجا جاش نیست نمیشه توضیح بدم اگه خواستی پیام خصوصی بده تا بحث کنیم

خب داداش شما حرفه ای هستی :d کلا PES واسه نسل بعد هم هیچی نداره من ویدئو های گیم پلی اش رو دیدم نا امید شدم
شرط می بندم گیم پلی فیفای نسل بعد رو روی X1 ندیدی؟درسته؟فوق العادست.حالا چون اینجا جاش نیست نمیشه توضیح بدم اگه خواستی پیام خصوصی بده تا بحث کنیم

تمامی فیفا فن ها از این بازی نا امید هستن.:yes:

ممنون از دوستانی که عکس های جدید از بازی میزارن...
من که از نسخه 11 به بعد نتونستم با گیم پلی کنار بیام...نه Pes...نه فیفا...
انگاری گیم پلی سخت تر شده و کسی که بخواد یاد بگیره باید پشتکار زیادی داشته باشه...
البته گیمر حرفه ای نیستما..برا اونایی میگم که صرفا جهت فان بازی میکنن...
ولی در کل pes تو استادیوم و فیزیک بازیکن ها و چهره ها بهتر از فاکتورهای دیگس...
وقتی pes بازی میکنم...(چه pes 6 چه pes 13)حس فوتبال واقعی بهم دست میده...
از تریلرهایی که از بازی دیدم،از گرافیک و فضای فوق العاده بازی مخصوصا استادیوم های این سری لذت بردم...
امیدوارم سیستمم این نسخه رو ساپورت کنه...
البته ایراداتی هم هست...ولی خب...همیشه یک پچی وجود داشته برا pc اما قبول دارم برا کنسول یکمی اذیت میکنه...دی

آدام بتی یک خبر خیلی خوب داده و گفته که در مستر لیگ امسال که چند وقت پیش گفته شده بود که تیم های باشگاهی و ملی رو میتونین عوض کنین که البته این خبر جدید نیست ولی خبر خوب اینه که وقتی مربی تیم ملی هم بودین در مستر لیگ مسابقات جام جهانی هستش ولی به صورت فیک منظور اسمش و جامش هست و البته جام ملت های آسیا و اروپا وبقیه قاره ها هم در قسمت مستر لیگ هستش .............

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or