Pro Evolution Soccer 2014 | Xbox 360

دوستان این نسخه دموی PS3 خیلی باگ داره...بازی پیشرفت های خیلی خوبی داشته ولی باگ های اساسی داره...البته همونطور که امین جان فرمودند این نسخه یه کد 60 درصدی از بازی هست...ینی اگه این باگ ها رو تو نسخه کامل نداشته باشه به طور کلی فیفا رو از بین میبره...
دوست عزیزاینو لطفا دیگه جایی نگو:) زشته:) درسته کسی منکر پیشرفت ها و تغییرات pes نمیشه ولی در حدی نیست که بتونه با گیم پلی و در کل عنوان فیفا این قابت رو داشته باشه که شکستش بده... شما مطمئن باش امسال هم چه از لحاظ فروش چه از لحاظ محبوبیت فیفا بالاتر خواهد بود ، ea در حال تکمیل گیم پلیه ولی کونامی تازه ساخت یک گیم پلی خوب رو شروع کرده و گیم پلی فیفا به قدری قوی و گیرا هست که کونامی نتونه یک شبه موقعیت و جایگاهشو بگیره و به طور کلی فیفا رو از بین ببره

دوست عزیزاینو لطفا دیگه جایی نگو:) زشته:) درسته کسی منکر پیشرفت ها و تغییرات pes نمیشه ولی در حدی نیست که بتونه با گیم پلی و در کل عنوان فیفا این قابت رو داشته باشه که شکستش بده... شما مطمئن باش امسال هم چه از لحاظ فروش چه از لحاظ محبوبیت فیفا بالاتر خواهد بود ، ea در حال تکمیل گیم پلیه ولی کونامی تازه ساخت یک گیم پلی خوب رو شروع کرده و گیم پلی فیفا به قدری قوی و گیرا هست که کونامی نتونه یک شبه موقعیت و جایگاهشو بگیره و به طور کلی فیفا رو از بین ببره

من واقعا دلیل اینکه شما تو هر صفحه قصد فن بازی داریو واقعا نمیفهمم!!

این دوستمون نظرشو گفته با توجه به اینکه دموی pes رو بازی کرده حالا شما به زور قصد داری نظرتو تحمیل کنی؟

درسته که یک شبه قرار نیس سلطه ی فیفا تموم شه ولی این پتانسیل تو این نسخه وجود داره که بتونه فیفا رو یه تهدید جدی کنه چون بازی به شکل حیرت انگیزی بهتر شده!

در آخر دوست خوبم این جور چیزا ارزش بحثای بیخودی رو نداره چون اکثرا سلایق مختلفی دارن و هرکس یه سلیقه ای داره

من خودم یه فن پروپا قرص فیفا هستم ولی بازگشت قدرتمند PES خیلی خوبه!

دوست عزيز چرا جو ميدي كه من اومدم فن بازي راه انداختم؟؟؟ يه بار ديگه پست منو بخون شما، گفتم پيشرفتش هر چقدرم كه باشه در حدي نيست كه فيفا رو با گيم پليي كه ٢ ساله جا افتاده و امسال هم با چند مورد جديد كاملتر ميشه نابود كنه....ضمنا گفتم منكر پيشرفتش نيستم ... در ضمن اگه هر كسي نظري داره و محترمه هم نظر ايشون محترمه و هم نظر من .... دليل اينكه من اينطوري جواب دادم فن بازي نيست، هر كس كه فيفا رو تو ٢-٣ سال گذشته بازي كرده باشه و امسال دموي pes رو هم بازي كرده باشه به ٢ نكته پي ميبره ١) پيشرفت خوب بوده ولي نه به اون حدي كه فيفا ١٤ رو به زانو دربياره ٢) براي فاكس انجيني كه تازه اول راهه اين بازي يه پيشرفت بزرگه ولي هنوز جاي كار داره .... در ضمن بنده يادم نمياد اومده باشم تو تاپيك اين بازي و فن بازي درآورده باشم الانم اين نظرو دادم چون اين اظهار نظر محترم از واقعيت دوره و به شخصي كه نظرو داده توهين نكردم

با توجه به این که خیلی خیلی به pes 2014 امیدوار شدم فقط منتظر عرضه نسخه دموی اصلی هستم تا نظر آخر و قطعی خودم که صد البته به هر حال یک نظر شخصی هستش و هر کسی میتونه با نظرم مخالف باشه به هر حال منتظر این هستم آیا این pes میتونه رقیبی برای بازی فیفا بشه و یا نه . فعلا سکوت میکنم تا دموی اصلی منتشر بشه .

دوست عزيز چرا جو ميدي كه من اومدم فن بازي راه انداختم؟؟؟ يه بار ديگه پست منو بخون شما، گفتم پيشرفتش هر چقدرم كه باشه در حدي نيست كه فيفا رو با گيم پليي كه ٢ ساله جا افتاده و امسال هم با چند مورد جديد كاملتر ميشه نابود كنه....ضمنا گفتم منكر پيشرفتش نيستم ... در ضمن اگه هر كسي نظري داره و محترمه هم نظر ايشون محترمه و هم نظر من .... دليل اينكه من اينطوري جواب دادم فن بازي نيست، هر كس كه فيفا رو تو ٢-٣ سال گذشته بازي كرده باشه و امسال دموي pes رو هم بازي كرده باشه به ٢ نكته پي ميبره ١) پيشرفت خوب بوده ولي نه به اون حدي كه فيفا ١٤ رو به زانو دربياره ٢) براي فاكس انجيني كه تازه اول راهه اين بازي يه پيشرفت بزرگه ولي هنوز جاي كار داره .... در ضمن بنده يادم نمياد اومده باشم تو تاپيك اين بازي و فن بازي درآورده باشم الانم اين نظرو دادم چون اين اظهار نظر محترم از واقعيت دوره و به شخصي كه نظرو داده توهين نكردم
ببین دوست عزیز من خودم 2012 و 2013 رو فیفا بازی کردم تا این اواخر که دیدم آنلاین PES13 بهتره رفتم سمت PES...کسی منکر گیم پلی فیفا نمیشه ولی خیلی یکنواخته...کمتر توی فیفا اتفاقات عجیب فوتبالی میبینیم...گل هایی که میبینیم خیلی طبیعیه و از طرفی یکنواخت...بازیکنا پای چپ و راست حالیشون نمیشه...ینی همون طور که با پای تخصصیشون شوت میکنن با پای غیر تخصصیشون هم شوت میکنن...ولی اگه همین دموی پر باگ PES14 رو بازی میکردی میفهمیدی که بازیکن با پای غیر تخصصی شوت خوبی نمیزنه...همون طور که 2 سال پیش گیم پلی PES برا من یکنواخت شد الان فیفا هم همین طوری شده...مطمئن باش فن های PES هم خیلی بیشترن ولی تو این چن سال به خاطر اشتباهات کونامی رفتن سمت فیفا...ولی این بازی مقدمه ای میشه برای کنار گذاشتن فیفا...

ببین دوست عزیز من خودم 2012 و 2013 رو فیفا بازی کردم تا این اواخر که دیدم آنلاین PES13 بهتره رفتم سمت PES...کسی منکر گیم پلی فیفا نمیشه ولی خیلی یکنواخته...کمتر توی فیفا اتفاقات عجیب فوتبالی میبینیم...گل هایی که میبینیم خیلی طبیعیه و از طرفی یکنواخت...بازیکنا پای چپ و راست حالیشون نمیشه...ینی همون طور که با پای تخصصیشون شوت میکنن با پای غیر تخصصیشون هم شوت میکنن...ولی اگه همین دموی پر باگ PES14 رو بازی میکردی میفهمیدی که بازیکن با پای غیر تخصصی شوت خوبی نمیزنه...همون طور که 2 سال پیش گیم پلی PES برا من یکنواخت شد الان فیفا هم همین طوری شده...مطمئن باش فن های PES هم خیلی بیشترن ولی تو این چن سال به خاطر اشتباهات کونامی رفتن سمت فیفا...ولی این بازی مقدمه ای میشه برای کنار گذاشتن فیفا...

این فکرا رو از سرت بریز بیرون. تنها تفاوت PES 14 با PES 13 فقط و فقط توی گرافیکه و چندین حرکات بازیکناس. هیچ تفاوتی از لحاظ روونی گیم پلی دیده نمی شه. KONAMI بخاطر همینه که این شماره رو روی نسل بعد عرضه نمی کنه چون هیچ تفاوتی با نسخه ی قبلی نداره.

حالا وقتی فیفا 14 اومد می بینید که نسخه ی کنسول های فعلی با اینکه با انجین جدید نیست اما فوق العاده با نسخه ی 13 تفاوت داره. نسل بعد که جای خود دارد.

من با حرفت که میگی فیفا یکنواخته کاملاً مخالفم. به هیچ وجه اینطوری نیست. تا حالا واست توی PES اتفاق افتاده دقیقه 80 که داری با سرعت میری سمت دروازه ی حریف یهو پای بازیکنت بگیره و بیفته روی زمین؟
تاحالا شده توی PES بازیکن حریف بیاد بهت تنه بزنه و زیرپابگیره؟

اون حرفی هم که می گی بازیکنان با پای غیرتخصصی توی فیفا شوت می زنند حرفت درسته. اما دقت شوتشون مثل پای تخصصیشون هست؟ 100 بار تاحالا اتفاق افتاده برای من که بخاطر ضربه نزدن با پای تخصصی موقعیت 100% رو از دست دادم...

این فکرا رو از سرت بریز بیرون. تنها تفاوت PES 14 با PES 13 فقط و فقط توی گرافیکه و چندین حرکات بازیکناس. هیچ تفاوتی از لحاظ روونی گیم پلی دیده نمی شه. KONAMI بخاطر همینه که این شماره رو روی نسل بعد عرضه نمی کنه چون هیچ تفاوتی با نسخه ی قبلی نداره.

حالا وقتی فیفا 14 اومد می بینید که نسخه ی کنسول های فعلی با اینکه با انجین جدید نیست اما فوق العاده با نسخه ی 13 تفاوت داره. نسل بعد که جای خود دارد.

من با حرفت که میگی فیفا یکنواخته کاملاً مخالفم. به هیچ وجه اینطوری نیست. تا حالا واست توی PES اتفاق افتاده دقیقه 80 که داری با سرعت میری سمت دروازه ی حریف یهو پای بازیکنت بگیره و بیفته روی زمین؟
تاحالا شده توی PES بازیکن حریف بیاد بهت تنه بزنه و زیرپابگیره؟

اون حرفی هم که می گی بازیکنان با پای غیرتخصصی توی فیفا شوت می زنند حرفت درسته. اما دقت شوتشون مثل پای تخصصیشون هست؟ 100 بار تاحالا اتفاق افتاده برای من که بخاطر ضربه نزدن با پای تخصصی موقعیت 100% رو از دست دادم...
تا حالا توی فوتبال واقعی اتفاق افتاده دقیقه 80 که بازیکن داره با سرعت میره سمت دروازه ی حریف یهو پاش بگیره...؟!
توی PES14 دیدم که تنه بزنن...خواهشا اول دموی بازی رو بازی کن بعد این طوری قضاوت کن...به خدا من هر وقت با پای غیر تخصصی شوت زدم فرقی نکرده برام...اگه موقعیت گل بوده که گل میشده اگرم نه که هیچی...
در ضمن کونامی برای اینکه بلای PES08 سرش نیاد این بازی رو روی کنسول های نسل بعد عرضه نمیکنه...اگر یک دست دمو رو بازی کرده بودی میفهمیدی که بازی به کلی تغییر کرده...الانم تو رو خدا تاپیکو از بحث اصلی منحرف نکن...اینجا دوستان اومدن در مورد PES بحث کنن...

مراحل ساخت ورزشگاه الینس ارنا 3d pes 2014
56194153014434763020.jpg
25706949995861353647.jpg
78360277444690962534.jpg

ببین دوست عزیز من خودم 2012 و 2013 رو فیفا بازی کردم تا این اواخر که دیدم آنلاین PES13 بهتره رفتم سمت PES...کسی منکر گیم پلی فیفا نمیشه ولی خیلی یکنواخته...کمتر توی فیفا اتفاقات عجیب فوتبالی میبینیم...گل هایی که میبینیم خیلی طبیعیه و از طرفی یکنواخت...بازیکنا پای چپ و راست حالیشون نمیشه...ینی همون طور که با پای تخصصیشون شوت میکنن با پای غیر تخصصیشون هم شوت میکنن...ولی اگه همین دموی پر باگ PES14 رو بازی میکردی میفهمیدی که بازیکن با پای غیر تخصصی شوت خوبی نمیزنه...
کاملا" بر عکس ... توی فیفا یه چیزی وجود داره به نام Weak foot که از1-5 قابل تغییره و فقط افراد دو پا مثل رونالدو ، فالکائو ، زلاتان و... قابلیت با شوت با هردو پا رو دارن بر عکس افرادی مثل گرت بیل ، اوزیل و... فقط پای تخصصی قوی دارن...
در کل من نمی دونم این فن بازی ها چیه ...آقا قوی بودن pes باعث رقابت میشه تا فیفا پیشرفتش رو سریعتر ادامه بده و قویی بودن فیفا هم باعث میشه کونامی هم سریعتر و بیشتر رو به جلو حرکت کنه...من فکر میکنم برنده امسال ما کپی باز ها باشیم که در بدترین حالت باید هر دو رو برنر مکس بخریم که میشه 15 تومن ...:)
یا مثلا" همین جنگ XBOX 1 FANS & PS4 FANS که چرت محضه چون هممون می دونیم که بیش از 90٪ ما کنسولی رو می خریم که زودتر و راحتتر کپی خور بشه...
در آخر یه تشکر ویژه دارم از امین خان به خاطر زحماتی که می کشه...;)

یا خدا! به اینا دیگه باگ نمیشه گفت! خداکنه تو نسخه ی نهایی همچین چیزایی پیش نیاد! من خیلی به این نسخه امیدوارم...
به همین خاطر قبل از این که این ویدئو بیاد من چند صفحه قبل گفتم کونامی نمیخواست این دموی کد 60 درصد رو بیرون بده چون بازی باگایی داره که توهم زاست :d ولی شبکه psn با مدیریت قدرتمندش :d با قدرت هر چه تمام تر دمو رو چند ساعتی برای دانلود گذاشت و وقتی هم رفت پاکش کنه دیگه کار از کار گذشته بود . تازه موضوع جالب ترش اینه که گیمر ها از همین نسخه دموی داغون راضی هم بودن یعنی بازی انقدر تغییرات داشته که این باگ های مسخره هم جلوی تعریف دوستان گیمر رو نگرفته وصد البته انتقاداتی هم بوده که باید هم این طور باشه و به همین خاطر امسال نسخه دمو داره خیلی دیر میاد . بازی از نو باز سازی شده و به دنبالش این ماجراها هم هست . به هر حال امیدواریم که در نسخه نهایی این مشکلات به حداقل خودش برسه .......

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or