Pro Evolution Soccer 2014 | Xbox 360

من واسه XBOX 360 میگم ، یعنی پچی , option file یا هرچی نمیاد که کلا" تیم ها درست بشن؟
برای کنسول ها هم میاد ولی نه به تنوع پی سی که مثلا لباس ها کاملا درست بشه و از این قبل چیز ها ........آخرش اسم ها درست بشن و با ادیتور خود بازی لباس های تیم های فیک رو به لباس اصلیشون نزدیک کنن .

سلام دوستان عزیز از اسم پروفایلم معلومه فن فیفا هستم ولی خدایی با چند تا تریلر که از pets دیدم و همینطور از تعاریف دوستان خیلی از pes خوشم اومده البته تا ۲۰۰۹ بازی میکردم ولی الان تنها مشکلی که pes دارم نحوه توپ كیری و دفاع هست هنوزم با کرفتن دکمه سرعت و پاس توپ رو میکیره یا مانند فیفا تغییر کرده و به واقعیت نزدیک شده خواهشن اکه تغییر کرده کامل توضیح بدین با تشکر از دوستان

من الان چند ساله که یک تاکتیک یاد گرفتم تو pes اینکه از دفاع LB+Y میزنم مهاجم تک به تک میشه اینجوری همه رو میبرم با بنزما هم خیلی خوب جواب میده خدا کنه خرابش نکنن

چند تا عکس دیگه از هایلایت های بازی که توسط گیمر ها به بیرون داده شده رو گرفتم و براتون میزارم ،اگه بعضی از عکس ها کیفیت پایینی داشتن شرمنده به هر حال از ویدئو های بازی این عکس ها رو گرفتم و البته بهترین حالت و کیفیتی که تونستم عکس گرفتم ............

viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

سلام دوستان عزیز از اسم پروفایلم معلومه فن فیفا هستم ولی خدایی با چند تا تریلر که از pets دیدم و همینطور از تعاریف دوستان خیلی از pes خوشم اومده البته تا ۲۰۰۹ بازی میکردم ولی الان تنها مشکلی که pes دارم نحوه توپ كیری و دفاع هست هنوزم با کرفتن دکمه سرعت و پاس توپ رو میکیره یا مانند فیفا تغییر کرده و به واقعیت نزدیک شده خواهشن اکه تغییر کرده کامل توضیح بدین با تشکر از دوستان
اتفاقا option file هایه خوبی برای 360 و PS3 میاد

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

کسی میدونه بازی حدودا کی وارد ایران میشه؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

اتفاقا option file هایه خوبی برای 360 و PS3 میاد

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

داداش انقد تبلیغاته فیفا رو کردن که من رفتم امسال کلا فیفا بازی کردم ولی باید بگم هیچ وقت نتونستن از گیم پلی بازی لذت ببرمو باهاش ارتباط برقرار کنم ولی خب سیستم کامل و بی نقصش مخصوصا تو مسترلیگش خداکنه امسال pesبخش مسترلیگش رو قوی کرده وگرنه مجبورم باز فیفا رو تحمل کنم

سلام دوستان خواهش میکنم یکی تو این تاپیک جواب ما رو بده دو پست بالاتر پرسیدم
دوست گرامی نحوه توپ گیری در pes 2014 بسیار شبیه به فیفا شده و شما باید نوع حرکت حریف رو ببینین و در قبالش عکس العمل انجام بدین و اگه شما بدون فکر بخواین فقط دنبال بازیکن برین و دکمه ای رو هر موقع که دلتون خواست بزنین بازیکن مقابل شما رو به راحتی جا میزاره ..........

- - -ویرایش - - -

دوستان یه سوال! من سه ساله رفتم تو خط فیفا. میخواستم بدونم تو pes هم میشه مث fifa شوتای بقل پا و رو پا و اینجور چیزا زد؟؟؟
بله میشه زد .

آدام بتی در صفح تویترش گفته که این هفته درباره مود های BaL و مستر لیگ اطلاعات جامعی خواهد داد و هفته بعد هم بخش Edit mode بازی اطلاع رسانی میشه و همچنین در خبر دیگه ای که داده Edit mode بازی قابلیت اضافه کردن لیاس چهارم را نیز دارد .

دوستان این نسخه دموی PS3 خیلی باگ داره...بازی پیشرفت های خیلی خوبی داشته ولی باگ های اساسی داره...البته همونطور که امین جان فرمودند این نسخه یه کد 60 درصدی از بازی هست...ینی اگه این باگ ها رو تو نسخه کامل نداشته باشه به طور کلی فیفا رو از بین میبره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or