میدونین که در فروم ها خارجی به وزن بازیکنان در فیفا ایراد های بسیاری وارد هستش و بعضی اوقات میگن که بازیکنان حالت بادکنک رو دارن و حرکاتشون مانند اسکی هستش در بازی pes 2014 که شما دوستان همش میگفتین بازی آرکده ،بازیکنان موتور جت هستن و از این قبیل حرف ها کونامی اومد بازی رو با استفاده از موتور فیزیک و انیمیشن پیشرفته و همچنین زمان پاسخگویی بازیکنان که چرخش و نحوه استپشون و حرکتشون و نحوه پاس دادن و خیلی چیز های دیگه با زمان پاسخگویی فوتبال واقعی تطبیق داده شده و از همه جالب ترش اینه که در فروم های خارجی همگی از این موضع که بازی به حالت شبیه ساز رفته خیلی خیلی خوشحالن . البته شما دوستان اگه انتظار دارین با بازیکنی مثل پیرلو و این جور بازیکن ها حرکات جان گولری انجام بدین دیگه باید خوابش رو ببینین بازی به شدت شبیه سازی شده و نسبت به گیم پلی فیفا آهسته تر و طبیعی تر ساخته شده در ضمن اصلا هم این طور نیست وقتی با بازیکن هایی مثل جیووین کو یا اوزیل یا گوتزه و کلا بازیکن های تکنیکی رو در اختیار میگیرین احساس سبک بود و نرم بودن با این بازیکن ها بهتون دست میده و حرکات و وزن و چرخششون کاملا نرم و عالیه ولی وقتی با بازیکن هایی تنومند بازی میکنین احساس سنگینی میکنین که این به خاطر موتور فیزیک پیشرفته بازی هستش . خنده دار تر از این موضوع اینه که در این بخش هیچ سایتی که بازی رو نقد کرده و همین طور گیمر ها این موضع وزن بازیکنان و فیزیکشون رو ازنکات عالی pes 2014 به شمار میارن . فیزیک توپ هم که بماند اصلا با فیفا مقایسه نکنیم بهتر هستش ............
دوست گرامی این دمویی که برای نسخه ps3 بیرون اومده بود و همون طور که اطلاع دارین مربوط میشه به کد 60 درصدی نمایشگاه E3 و در این کد گزارشگر بازی پیشرفت هایی کرده و لی آدام بتی گفته بود که گزارشگر بازی رو دارن روش کار میکنن و هنوز در این بخش در مراحل اولیه هستش ولی صدا گذاری ورزشگاه بازی و نحوه تشویق و عکس العمل تماشاگرا از طریق صدا نسبت به اتفاقاتی که در بازی میفته عالیه و کلا راحت بگم در بخش صدای گذاری ورزشگاه بازی از نو ساخته شده ولی درباره گزارشگر بازی هیچ نظر قطعی تا اتتشار نسخه نهایی نمیشه داد .کسانی که دمو رو انجام دادن ، گزارشگر بازی خوب شده ؟
---------------
Romell ایا لیگ اسپانیا ، ... توی بازی وجود داره ؟
2013 رو به همین خاطر اصلا نتونستم بازی کنم.
نه دوست گرامی هر کی هر نظری بده محترمه درسته که من مخالف صحبت ها و نظرات بعضی از دوستان بودم ولی نظرشون محترم هستش و منم یک شخصی هستم مثل همه شما و حرف ها و نظر ها و صحبت های منم میتونه اشتباه باشه و شکی درش نیست ...... پاینده باشی .یعنی نظر ما هم باید دقیقا همون نظراتی باشه که تو فروم های خارجی کاربران دارند؟؟!!
..................
منم بازی رو تست کردم با دستگاه یکی از دوستان،این سنگینی حرکت بازیکن و...که دوستان میگن واقعا هستش ولی به شکلی نیست که بخواد مزاحمتی برای گیمپلی کلی ایجاد کنه،من چند ساله که اصلا عارم میاد pes بزارم تو دستگاه ولی خداییش امسال بازی واقعا ارزش وقت صرف کردن داره چون خیلی تغییرات مثبتش برجسته تر از قبل هست!
نه خبری نیست و من هم مثل شما امیدوارم که مشکلاتی که در این بخش هم در سال های قبل بود دیگه از این به بعد نباشه .خب با این تفاسیر که Romell عزیز گفت که دمو 60% بوده میشه بیش از حد به نسخه-ی اصلیه بازی امیدوار بود .
دوستان خبری نشده که تو این نسخه نقل و انتقالات رو درست میکنن یا نه ؟ امیدوارم درست کنن چون واقعا هیچ کاری واسه بازی ساز نداره .
هنوز نسخه دموی بازی pes 2014 نیومده و فقط نسخه دموی ps3 به اشتباهی یه چند ساعتی در شبکه psn قرار گرفت و پاک شدمیشه لینک دمو نسخه 360 بدید؟
http://www.bazicenter.com/xbox360/platformTechCenters/11چجورى ميتونم دمو نصب كنم ميشه لينكشو بديد
Sent from my iPad using Tapatalk HD
اگه بازی رو از نزدیک ببینی در تلوزیون hd و تحرک لباس بازیکن ها که کاملا از تنشون جدا هستش و نور پردازی و بافت های عالی ، کیفیت چمن بی نظیر، تماشاگر ها و ..........خلاصه مغرت یه چند دقیقه ای تو هنگ میمونه:-o واقعا چنین کیفیتی روی کنسول های پیر و فرسوده این نسل بی نظیر هستش .........با دیدن این تصاویر دیگه خیالم از گرافیک بازی راحت شد.
شاید تو نگاه اول چهره ها ، ... ضعیف باشه اما اگر به جزییات دقت کنید واقعا عالین !
اگه بازی رو از نزدیک ببینی در تلوزیون hd و تحرک لباس بازیکن ها که کاملا از تنشون جدا هستش و نور پردازی و بافت های عالی ، کیفیت چمن بی نظیر، تماشاگر ها و ..........خلاصه مغرت یه چند دقیقه ای تو هنگ میمونه:-o واقعا چنین کیفیتی روی کنسول های پیر و فرسوده این نسل بی نظیر هستش .........