Pro Evolution Soccer 2014 | Xbox 360

اینقدری سهم فیفا از بازار زیاده که امکان نداره بتونه از لحاظ اقتصادی موفقیتی کسب کنه اما نمیشه دروغ گفت چون واقعا خیلی بهتر شده

سلام.دوستان منم بازی کردم.فقط این بگم همونقدر که فیفا ۰۶ با ۰۷ یا ۰۸ عجیب بود اولش اما بعد عادت کردیم شد بهترین فوتبال این بازیم همونه فقط فقط باید بازی کرد تا دستتون بیاد من به عنوان فن فیفا میگم این بازی فوق العادس

میدونین که در فروم ها خارجی به وزن بازیکنان در فیفا ایراد های بسیاری وارد هستش و بعضی اوقات میگن که بازیکنان حالت بادکنک رو دارن و حرکاتشون مانند اسکی هستش در بازی pes 2014 که شما دوستان همش میگفتین بازی آرکده ،بازیکنان موتور جت هستن و از این قبیل حرف ها کونامی اومد بازی رو با استفاده از موتور فیزیک و انیمیشن پیشرفته و همچنین زمان پاسخگویی بازیکنان که چرخش و نحوه استپشون و حرکتشون و نحوه پاس دادن و خیلی چیز های دیگه با زمان پاسخگویی فوتبال واقعی تطبیق داده شده و از همه جالب ترش اینه که در فروم های خارجی همگی از این موضع که بازی به حالت شبیه ساز رفته خیلی خیلی خوشحالن . البته شما دوستان اگه انتظار دارین با بازیکنی مثل پیرلو و این جور بازیکن ها حرکات جان گولری انجام بدین دیگه باید خوابش رو ببینین بازی به شدت شبیه سازی شده و نسبت به گیم پلی فیفا آهسته تر و طبیعی تر ساخته شده در ضمن اصلا هم این طور نیست وقتی با بازیکن هایی مثل جیووین کو یا اوزیل یا گوتزه و کلا بازیکن های تکنیکی رو در اختیار میگیرین احساس سبک بود و نرم بودن با این بازیکن ها بهتون دست میده و حرکات و وزن و چرخششون کاملا نرم و عالیه ولی وقتی با بازیکن هایی تنومند بازی میکنین احساس سنگینی میکنین که این به خاطر موتور فیزیک پیشرفته بازی هستش . خنده دار تر از این موضوع اینه که در این بخش هیچ سایتی که بازی رو نقد کرده و همین طور گیمر ها این موضع وزن بازیکنان و فیزیکشون رو ازنکات عالی pes 2014 به شمار میارن . فیزیک توپ هم که بماند اصلا با فیفا مقایسه نکنیم بهتر هستش ............

یعنی نظر ما هم باید دقیقا همون نظراتی باشه که تو فروم های خارجی کاربران دارند؟؟!!:(:(
..................
منم بازی رو تست کردم با دستگاه یکی از دوستان،این سنگینی حرکت بازیکن و...که دوستان میگن واقعا هستش ولی به شکلی نیست که بخواد مزاحمتی برای گیمپلی کلی ایجاد کنه،من چند ساله که اصلا عارم میاد pes بزارم تو دستگاه ولی خداییش امسال بازی واقعا ارزش وقت صرف کردن داره چون خیلی تغییرات مثبتش برجسته تر از قبل هست!

دوستان در مورد سنگینی خیلی نظر دادند هر کس یه بار pes بازی کرده باشه میدونه که اسپید گیم قابل تنظیمه و همیشه هم +1 میزارن معمولا
اما توی دمو این گزینه قابل تغییر نبود برای همین اون احساس سنگینی رو دارید و اسلموشن شده ... سوای اینا این دموی اصلی نیست و رو ps3 شدید افت فریم داره

تیمهای لیگ قهرمانان اسیا
35446877260220914320.jpg

کسانی که دمو رو انجام دادن ، گزارشگر بازی خوب شده ؟

---------------

Romell ایا لیگ اسپانیا ، ... توی بازی وجود داره ؟
2013 رو به همین خاطر اصلا نتونستم بازی کنم.
دوست گرامی این دمویی که برای نسخه ps3 بیرون اومده بود و همون طور که اطلاع دارین مربوط میشه به کد 60 درصدی نمایشگاه E3 و در این کد گزارشگر بازی پیشرفت هایی کرده و لی آدام بتی گفته بود که گزارشگر بازی رو دارن روش کار میکنن و هنوز در این بخش در مراحل اولیه هستش ولی صدا گذاری ورزشگاه بازی و نحوه تشویق و عکس العمل تماشاگرا از طریق صدا نسبت به اتفاقاتی که در بازی میفته عالیه و کلا راحت بگم در بخش صدای گذاری ورزشگاه بازی از نو ساخته شده ولی درباره گزارشگر بازی هیچ نظر قطعی تا اتتشار نسخه نهایی نمیشه داد .

لایسنس لیگ اسپانیا در pes 2014 هستش و لی فیفا یک ضد حال اساسی زد به کونامی و اون ضد حال این بود که کونامی چند استادیوم لیک اسپانیا رو ساخته بود و میخواست در بازی بزاره و لی چند روز پیش خبر دار شدن که EA به صورت مخفیانه لایسنس های تمامی ورزشگاه های اسپانیا رو امسال در اختیار گرفته و مسئولین کونامی خیلی از این موضوع ناراحت هستن .............

این هم جدید ترین کد بازی که در دبی رونمایی شده و بازی بایرن مونیخ با مچستر یونایتد در ورزشگاه Old-trafford انجام میشه و فرم ریت بازی خیلی پیشرفت کرده و همچنین از کیفیت ورزشگاه منچستر دهنتون باز میمونه حتما نگاه کنین .

Manu & Bayern Adam Bhatti dubai.mp4

آخرین ویرایش:
یعنی نظر ما هم باید دقیقا همون نظراتی باشه که تو فروم های خارجی کاربران دارند؟؟!!:(:(
..................
منم بازی رو تست کردم با دستگاه یکی از دوستان،این سنگینی حرکت بازیکن و...که دوستان میگن واقعا هستش ولی به شکلی نیست که بخواد مزاحمتی برای گیمپلی کلی ایجاد کنه،من چند ساله که اصلا عارم میاد pes بزارم تو دستگاه ولی خداییش امسال بازی واقعا ارزش وقت صرف کردن داره چون خیلی تغییرات مثبتش برجسته تر از قبل هست!
نه دوست گرامی هر کی هر نظری بده محترمه درسته که من مخالف صحبت ها و نظرات بعضی از دوستان بودم ولی نظرشون محترم هستش و منم یک شخصی هستم مثل همه شما و حرف ها و نظر ها و صحبت های منم میتونه اشتباه باشه و شکی درش نیست ...... پاینده باشی .

- - -ویرایش - - -

خب با این تفاسیر که Romell عزیز گفت که دمو 60% بوده میشه بیش از حد به نسخه-ی اصلیه بازی امیدوار بود .
دوستان خبری نشده که تو این نسخه نقل و انتقالات رو درست میکنن یا نه ؟ امیدوارم درست کنن چون واقعا هیچ کاری واسه بازی ساز نداره .
نه خبری نیست و من هم مثل شما امیدوارم که مشکلاتی که در این بخش هم در سال های قبل بود دیگه از این به بعد نباشه .

کلا من یه سوال دارم اصلا بخشی در pes در سال های قبل بود که مشکل نداشته باشه :d؟؟!!!

میشه لینک دمو نسخه 360 بدید؟
هنوز نسخه دموی بازی pes 2014 نیومده و فقط نسخه دموی ps3 به اشتباهی یه چند ساعتی در شبکه psn قرار گرفت و پاک شد
نسخه دمویی که در شبکه psn برای پلی استیشن 3 اومده نسخه اولیه دمو هستش و مربوط به
کد 60 در صدی نمایشگاه E3 میشه
.

نسخه دموی اصلی که به نسخه نهایی بازی خیلی نزدیک هستش همون 11 سپتامبر برای
پلی استیشن 3 و 12 سپتامبر برای ایکس باکس 360 خواهد آمد ..........

- - -ویرایش - - -

چجورى ميتونم دمو نصب كنم ميشه لينكشو بديد

Sent from my iPad using Tapatalk HD
http://www.bazicenter.com/xbox360/platformTechCenters/11

از گیم پلی تریلر های هایلایت بازی که توسط کاربران بیرون اومده یک سری عکس گرفتم و براتون میزارم . فقط بابت کیفیت پایین عکس ها من رو ببخشید به هرحال از ویدئو های بازی گرفته شده البته بالاترین کیفیتی که میشد گرفتم.

viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

آخرین ویرایش:
با دیدن این تصاویر دیگه خیالم از گرافیک بازی راحت شد.
شاید تو نگاه اول چهره ها ، ... ضعیف باشه اما اگر به جزییات دقت کنید واقعا عالین !

با دیدن این تصاویر دیگه خیالم از گرافیک بازی راحت شد.
شاید تو نگاه اول چهره ها ، ... ضعیف باشه اما اگر به جزییات دقت کنید واقعا عالین !
اگه بازی رو از نزدیک ببینی در تلوزیون hd و تحرک لباس بازیکن ها که کاملا از تنشون جدا هستش و نور پردازی و بافت های عالی ، کیفیت چمن بی نظیر، تماشاگر ها و ..........خلاصه مغرت یه چند دقیقه ای تو هنگ میمونه:-o واقعا چنین کیفیتی روی کنسول های پیر و فرسوده این نسل بی نظیر هستش .........

اگه بازی رو از نزدیک ببینی در تلوزیون hd و تحرک لباس بازیکن ها که کاملا از تنشون جدا هستش و نور پردازی و بافت های عالی ، کیفیت چمن بی نظیر، تماشاگر ها و ..........خلاصه مغرت یه چند دقیقه ای تو هنگ میمونه:-o واقعا چنین کیفیتی روی کنسول های پیر و فرسوده این نسل بی نظیر هستش .........

حالا اونطوری هم که میگی فرسوده نیستن :دی
TLOU با اون گرافیکش تونست رو PS3 اجرا بشه ! :-"
البته قبول دارم که برای یک بازی فوتبال این گرافیک فوق العادست !

--------------

یکی از چیزایی که همیشه بدم میومد رنگ بندی های چمن و ... بودن که واقعا بی روح و خواب اور بودن ! :دی
خدا رو ششکر حداقل یکمی در این نسخه این مشکل حل شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or