Pro Evolution Soccer 2014 | Xbox 360

بارها سر این مسائل بحث شده ، برای کونامی کاری نداره تا تیم هارو درست کنه اما متاسفانه لیگ انگلیس و المان و ... در انحصار فیفا هستن و کونامی اجازه نداره این لیگ هارو به صورت خیلی شیک تو بازی بزاره و مجبوره که با یسری تغییرات در لباس و شماره بازیکنان و اسم این تیم هارو به بازی اضافه کنه .../
داره میگه نقل و انتقالات :| :دی اون ربطی به انحصار فیفا نداره که :دی

این یه بخش مدیریتی بازی بوده که امیدوارم از این نسخه ی 2014 درستش کنن

من بازی رو روی پلی استیشن بازی کردم دوستان میگن 60% بوده ولی با همه اینها بازی به لطف فاکس انجین پیشرفت گرافیکی خیلی خوبی داشته و فیزیک بازیکنها هم عالی شده ولی گیم پلی واقعا سنگین هست و حرکت با توپ بسیار مشکل و خسته کننده متاسفانه باز هم همون مشکلات تو گیم پلی هست اون روان بودن و حرکت راحت با بازیکن اصلا توش نیست واقعا حیف حتی تو نسل فعلی هم باز فیفا 14 مسلما گوی سبقت رو ازش میگیره وای به حال نسل بعدی فیفا و انجین ایگنیتی خیلی امید داشتم بهش ولی متاسفانه جز پیشرفت گرافیکی و فیزیک بازیکنها تو گیم پلی تغییر انچنانی نداشته شما فقط کافیه با توپ به سمت بالا و یا پایین حرکت کنین و بعد برگردین به خلاف جهت تا ببینین چقدر بازیکنتون سنگین هست وای به حال اینکه بخوای skill move هم بزنی اصلا نمیشه:( انقدر که بازیکنها سنگین هستند
یعنی قرار هست 11 سپتامبر داستان عوض بشه و یکدفعه سرعت بازیکنها سنگینیشون کلا تغییر کنه؟

من بازی رو روی پلی استیشن بازی کردم دوستان میگن 60% بوده ولی با همه اینها بازی به لطف فاکس انجین پیشرفت گرافیکی خیلی خوبی داشته و فیزیک بازیکنها هم عالی شده ولی گیم پلی واقعا سنگین هست و حرکت با توپ بسیار مشکل و خسته کننده متاسفانه باز هم همون مشکلات تو گیم پلی هست اون روان بودن و حرکت راحت با بازیکن اصلا توش نیست واقعا حیف حتی تو نسل فعلی هم باز فیفا 14 مسلما گوی سبقت رو ازش میگیره وای به حال نسل بعدی فیفا و انجین ایگنیتی خیلی امید داشتم بهش ولی متاسفانه جز پیشرفت گرافیکی و فیزیک بازیکنها تو گیم پلی تغییر انچنانی نداشته شما فقط کافیه با توپ به سمت بالا و یا پایین حرکت کنین و بعد برگردین به خلاف جهت تا ببینین چقدر بازیکنتون سنگین هست وای به حال اینکه بخوای skill move هم بزنی اصلا نمیشه:( انقدر که بازیکنها سنگین هستند
یعنی قرار هست 11 سپتامبر داستان عوض بشه و یکدفعه سرعت بازیکنها سنگینیشون کلا تغییر کنه؟

این الان نظر شماست.
این همه کار شده رو بازی بعدش بیایم بگیم فقط گرافیک و فیزیک بازیکنا تغییر کرده؟!
بعدش بگیم گیم پلی تغییر نکرده؟تازه سنگین هم هست؟
خب همین گرافیک و فیزیک بازیکنا هستن که یه گیم پلی خوب و عالی رو میسازن!!!
هنوز بازیش نکردم.
منتظرم واسه ایکس باکس بیاد.
از همین الات مطمعنم که نا امیدم نمیکنه!و یکی از بهترین سری های PES هستش.

تمام دنیا دارن میگن بازی خوب شده :|
تا دو سال پیش یه عده میگفتن بازیکنا شل و ولن حالا هم که خوب شدن بازم یه عده ...8-|

مسلما این نسخه نسبت به سالهای اخیر پیشرفت کرده ولی این دمویی که من بازی کردم حرکت با توپ کلا توش بی معنی هست مانور دادن با توپ و دریبلینگ افتضاح هست انشالله که نسخه اصلی دمو و اصل بازی این مشکلات رو نداشته باشه این رو جدی میگم انگار یه وزنه 10 کیلویی به پای بازیکنها بستن

مسلما این نسخه نسبت به سالهای اخیر پیشرفت کرده ولی این دمویی که من بازی کردم حرکت با توپ کلا توش بی معنی هست مانور دادن با توپ و دریبلینگ افتضاح هست انشالله که نسخه اصلی دمو و اصل بازی این مشکلات رو نداشته باشه این رو جدی میگم انگار یه وزنه 10 کیلویی به پای بازیکنها بستن

البته این میتونه مال فلش بازیکنا باشه..که فکر میکنم به صورت پیش فرض روی رنگ سبز هستن..
اگر قرمز باشن..خیلی خیلی بهتر میشه

البته این میتونه مال فلش بازیکنا باشه..که فکر میکنم به صورت پیش فرض روی رنگ سبز هستن..
اگر قرمز باشن..خیلی خیلی بهتر میشه

یه اپسیلن همچین فکری نکن دوستم
اینجور که میگن خیلی اوضاع وخیم تر ازین حرفاست
امیدوارم بازی نهایی این مشکلات رو نداشته باشه

Sent from my C5303 using Tapatalk 4

میدونین که در فروم ها خارجی به وزن بازیکنان در فیفا ایراد های بسیاری وارد هستش و بعضی اوقات میگن که بازیکنان حالت بادکنک رو دارن و حرکاتشون مانند اسکی هستش در بازی pes 2014 که شما دوستان همش میگفتین بازی آرکده ،بازیکنان موتور جت هستن و از این قبیل حرف ها کونامی اومد بازی رو با استفاده از موتور فیزیک و انیمیشن پیشرفته و همچنین زمان پاسخگویی بازیکنان که چرخش و نحوه استپشون و حرکتشون و نحوه پاس دادن و خیلی چیز های دیگه با زمان پاسخگویی فوتبال واقعی تطبیق داده شده و از همه جالب ترش اینه که در فروم های خارجی همگی از این موضع که بازی به حالت شبیه ساز رفته خیلی خیلی خوشحالن . البته شما دوستان اگه انتظار دارین با بازیکنی مثل پیرلو و این جور بازیکن ها حرکات جان گولری انجام بدین دیگه باید خوابش رو ببینین بازی به شدت شبیه سازی شده و نسبت به گیم پلی فیفا آهسته تر و طبیعی تر ساخته شده در ضمن اصلا هم این طور نیست و وقتی با بازیکن هایی مثل جیووین کو یا اوزیل یا گوتزه و کلا بازیکن های تکنیکی رو در اختیار میگیرین احساس سبک بود و نرم بودن با این بازیکن ها بهتون دست میده و حرکات و وزن و چرخششون کاملا نرم و عالیه ولی وقتی با بازیکن هایی تنومند بازی میکنین احساس سنگینی میکنین که این به خاطر موتور فیزیک پیشرفته بازی هستش . خنده دار تر از این موضوع اینه که در این بخش هیچ سایتی که بازی رو نقد کرده و همین طور گیمر ها این موضع وزن بازیکنان و فیزیکشون رو ازنکات عالی pes 2014 به شمار میارن . فیزیک توپ هم که بماند اصلا با فیفا مقایسه نکنیم بهتر هستش ............

آخرین ویرایش:
میدونین که در فروم ها خارجی به وزن بازیکنان در فیفا ایراد های بسیاری وارد هستش و بعضی اوقات میگن که بازیکنان حالت بادکنک رو دارن و حرکتشون مانند اسکی هستش در بازی pes 2014 که شما دوستان همش میگفتین بازی آرکده ،بازیکنان موتور جت هستن و از این قبیل حرف ها کونامی اومد بازی رو با استفاده از موتور فیزیک و انیمیشن پیشرفته و همچنین زمان پاسخگویی بازیکنان که چرخش و نحوه استپشون و حرکتشون و نحوه پاس دادن و خیلی چیز های دیگه با زمان پاسخگویی فوتبال واقعی تطبیق داده شده و از همه جالب ترش اینه که در فروم های خارجی همگی از این موضع که بازی به حالت شبیه ساز رفته خیلی خیلی خوشحالن . البته شما دوستان اگه انتظار دارین با بازیکنیی مثل پیرلو و این جور بازیکن ها حرکات جان گولری انجام بدین دیگه باید خوابش رو ببینین بازی به شدت شبیه سازی شده و نسبت به گیم پلی فیفا آهسته تر و طبیعی تر ساخته شده در ضمن اصلا هم این طور نیست وقتی با بازیکن هایی مثل جیووین کو یا اوزیل یا گوتزه و کلا بازیکن های تکنیکی رو در اختیار میگیرین احساس سبک بود و نرم بودن با این بازیکن ها بهتون دست میده و حرکات و وزن و چرخششون کاملا نرم و عالیه ولی وقتی با بازیکن هایی تنومند بازی میکنین احساس سنگینی میکنین که این به خاطر موتور فیزیک پیشرفته بازی هستش . خنده دار تر از این موضوع اینه که در این بخش هیچ سایتی که بازی رو نقد کرده و همین طور گیمر ها این موضع وزن بازیکنان و فیزیکشون رو ازنکات عالی pes 2014 به شمار میارن . فیزیک توپ هم که بماند اصلا با فیفا مقایسه نکنیم بهتر هستش ............

شما خودتون تست کردید؟ خیلی خوب میشه اگه امسال کونامی رقیب سرسختی بشه مثله قدیما

نسخه ای که زیر و رو شده و یک گیم پلی کاملا جدید رو داره انتظار دارین با چند دست بازی بهش عادت کنین ؟ .........یادم هستش که یکی از گیمر های معروف FIFA که بازی pes 2014 رو بازی کرده بود گفته بود که شما هر ایده ،عادت ،و نحوه بازی که در قبل رو دارین بزارین کنار و باید خیلی چیز ها رو از نو شروع کنین دقیقا این حرف ایشون من رو یاد فیفا 08 میندازه که وقتی گیمر ها رفته بودن طرف این بازی و از بس این بازی شبیه ساز و سخت بود همه با نحوه کنترل و همین skil move که شما میگین مشکل داشتن .

دوست گرامی مشکل از بازی نیست مشکل از دید و روش بازی هستش که دارین میکنین و نباید انتظار داشته باشین که با بازی که همه چیزش زیر و رو شده همه چیزش رو به یک باره یاد بگیرین .

- - -ویرایش - - -

شما خودتون تست کردید؟ خیلی خوب میشه اگه امسال کونامی رقیب سرسختی بشه مثله قدیما

بله من بازی رو تست کردم .

نسخه ای که زیر و رو شده و یک گیم پلی کاملا جدید رو داره انتظار دارین با چند دست بازی بهش عادت کنین ؟ .........یادم هستش که یکی از گیمر های معروف FIFA که بازی pes 2014 رو بازی کرده بود گفته بود که شما هر ایده ،عادت ،و نحوه بازی که در قبل رو دارین بزارین کنار و باید خیلی چیز ها رو از نو شروع کنین دقیقا این حرف ایشون من رو یاد فیفا 08 میندازه که وقتی گیمر ها رفته بودن طرف این بازی و از بس این بازی شبیه ساز و سخت بود همه با نحوه کنترل و همین skil move که شما میگین مشکل داشتن .

دوست گرامی مشکل از بازی نیست مشکل از دید و روش بازی هستش که دارین میکنین و نباید انتظار داشته باشین که با بازی که همه چیزش زیر و رو شده همه چیزش رو به یک باره یاد بگیرین .

- - -ویرایش - - -

بله من بازی رو تست کردم .

بله بله دقیقا !
اقا رامین کااملا دارن درست میکن.
مشکل شماهایی که بازی کردین و این ایرادا رو گرفتین..دقیقا همون قضیه ایه که باید به بازی عادت کنید
چون خیلی بازی تغییرات داشته و حتی موتورش هم که عوض شده.
انتظار نداشته باشین که 2 روزه بهش عادت کنید!

بارها سر این مسائل بحث شده ، برای کونامی کاری نداره تا تیم هارو درست کنه اما متاسفانه لیگ انگلیس و المان و ... در انحصار فیفا هستن و کونامی اجازه نداره این لیگ هارو به صورت خیلی شیک تو بازی بزاره و مجبوره که با یسری تغییرات در لباس و شماره بازیکنان و اسم این تیم هارو به بازی اضافه کنه .../
اینکه ربطی به حرف من نداره عزیز :دی
سوالم اینه که نقل و انتقالات رو درست میکنن یا نه . که رسما هیچ کاری برای سازنده نداره .

کسانی که دمو رو انجام دادن ، گزارشگر بازی خوب شده ؟

---------------

Romell ایا لیگ اسپانیا ، ... توی بازی وجود داره ؟
2013 رو به همین خاطر اصلا نتونستم بازی کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or