Pro Evolution Soccer 2014 | Xbox 360

ربطی نداره
تو 2 CoD:MW وسط افغانستان هم همش نخل بود ، اونوری ها فرق عراق و افغانستان رو نمیتونن تشخیص بدن ، فرق ایران و کشورهای عربی رو هم به همچنین
هدف شوم کجا بوده آخه!؟:| :دی
نه دوست عزیز مطمئن باش اینا بی هدف نیست!(در خوشبینانه ترین حالت اگر بی هدف باشه اندازه سر سوزن برامون ارزش قائل نیستن!)
مگه ایران کره شمالی هست که اطلاعاتی ازش نباشه و به همین راحتی بخوان جزو اعراب حسابش کنن!؟
مگه شما افغانستان رو دیدی؟100% اونجا هم نخل و خرما هست...
تو bf3 هم هر چی تو تهران نوشته بودن به زبان عربی بود!
اخه عذاب اوره در حالی که ما با اکثر اعراب رابطه خوبی نداریم و ازشون متنفریم ما رو هم جزو اونا حساب کنن!
الان مایی که نژادمون و تیممون ترکه و هیچ ربطی به عرب نداره چطوری میتونیم تحمل کنیم که طرفدارای تراکتور رو عرب گذاشتن!؟
لااقل تماشاگرای تیمهای ترکیه رو میذاشتن واسه تراکتوریها هم!:d
خلاصه دوستان اگه راهی هست اعتراض کنید...(شاید تماشاگرای اروپا رو واسه تیمای ما هم گذاشتن!)
تازه بدبختی فقط قیافه های این تماشاگرا نیست،100% عربی هم تشویق میکنن!:(

چند تا ویدبو دیدم تو یوتیوب مربوط به جلسه های عربا با کونامی بود و حتی رو نماییی تریلر لیگ قهرمانان رو با مسئول ساخت بازی تو یکی از کشورای عربی انجام دادند .. یادمه بعد بازی استقلال العین تو استادیوم آزادی فارس نیوز در خبر گزارش بازی زده بود یه گروه دارن از همه جای استادیوم عکس می گیرند که سازنده ی بازی لیگ قهرمانان آسیا هستند ! حالا چی شده که اومدند دیدند و ما رو عرب می دونند حتی تو بازی استقلال بوریرام که بازتاب جهانی داره تبلیغشو گذاشته بودند
.. امکان نداره ژاپنیا فکر کنند ما عربیم همیشه با ما رقابت داشتند در فوتبال مخصوصا . این قرارداد با AFC بوده پس وظیفه دارند همه تیم های جام رو درست بسازند یا حداقل توهین نکنند تیم ملیم الان دیدم همه چیش عرب بود !

آخرین ویرایش:
من کاری به خارجی ها ندارم شما دوستانی که نمیدونم چند سالتون هستش واقعا چقدر از نژاد ها و اقوام داخل ایران اطلاع دارین وقتی خود ما ها هنوز نمیدونیم که آذربایجانی های عزیز آذری هستن و از نژاد ماد ها آریایی و فقط به خاطر یورش اقوام ترک و مغول ترک زبان هستن ،تاجیک ها از قدیمی ترین نژاد های آریایی هستن ،خوزستانی ها از پارسیان هستن و صد البته به خاطر مهاجرت اقوام عرب ،عرب ها هم در خوزستان هستن و لی بیشتر خوزستانی ها از پارسیان هستن ،خراسانی های گرامی ما از اقوام پارتی آریایی هستن و همین طور افغانستان وقتی بخشی از ایران بود به نام خراسان بزرگ از اون یاد میشد و بخش عظیمشون نژاد ایرانی هستن ............... کلا بحث زیاده و ایران کشور رنگارنگ و پر از نژاد های گوناگون هستش وقتی ما خودمون از تاریخ و پیشینمون اطلاعی نداریم نباید انتظاری از اون وری ها داشته باشیم و خیلی بحث های دیگه که نمیتونم اینجا باز کنم .........................

آخرین ویرایش:
ما اخر نفهمیدیم..واقعا این دمو برای ps3 اومده یا نه?!
خب سایت به این بزرگی(دانلود ها) برای دانلود گزاشته.
خب مگه میشه دروغ باشه.
اما دیروز که خود کونامی گفته بود همون 11 سپتامبر تو psn میاد و 12 سپتامبر رو LIVE

یک ویدئوی کوتاه از عکس العمل فوق العاده دروازه بان که اشتباهش رو جبران میکنه
PES2014 GK - YouTube

یک ویدئو از هایلایت های بازی واقعا عالیه خصوصا عکس العمل های بوفون که واقعا بی نظیره
Pes 2014 Highlights demo - YouTube

دوتا هم گیم پلی ویدئو با تنظیم دوربین گیمر که خیلی تنظیم دوربینش خوبه و کیفیت انیمیشن ها بازی رو میتونین ببینین
Demo pes 2014 - YouTube
pes 2014 demo - YouTube

نسخه دمو رو روی ps3 امتحان کردم. 2 تا مسابقه دادم. اولین چیزی که وقتی شروع می کنی به چشم میاد چمن بازی هست که خیلی خوش رنگ و وسوسه کننده طراحی شده.
بهترین چمنی هست که توی این نسل دیدم. مقاطع چمن ها یکدست و در اندازه های مساوی با هم کم رنگ و پر رنگ هستن و سه بعدی جلوه کردن چمن واقعا زیبا. چه روز باشه و چه شب.
دوربین بازی هم فوق العاده تصویر برداری می کنه.
نورپردازی ورزشگاه توی شب هم خیلی راضی کننده بود برام.
گیم پلی بازی کاملا روون هست و اگه بازیکن تسلط داشته باشه می تونه بازی رو تک ضرب و سریع جلو ببره.
تور دروازه هام زیبا و نرم کار شده.
هر تیمی که میزبان باشه کل ورزشگاه به شکل جالبی برای اون تیم چیدمان پیدا می کنه که خیلی خوش منظره می کنه بازی رو.
حداقل اینو با قاطعیت می تونم بگم که بهترین و خوش اب و رنگ ترین گرافیک محیط گیم پلی فوتبال در نسل حاضر رو دیدم و از این نظر واقعا برای این نسل راضیم.

فقط زمانی که دوربین از نزدیک یه نمایی رو نشون می ده و از حالت گیم پلی خارج می شه به شدت افت فریم ایجاد می شه که شاید اغراق نباشه بگم که تا حدود 15 فریم می شه بازی که خیلی ازار دهندست.

حداقل اینو با قاطعیت می تونم بگم که بهترین و خوش اب و رنگ ترین گرافیک محیط گیم پلی فوتبال در نسل حاضر رو دیدم و از این نظر واقعا برای این نسل راضیم.
از این موتور انتظار دیگه ای هم نمیرفت :bighug: :دی

آواتار گرامی در این موتور چه شود 8-> :دی

یکی از دوستان به من پیام خصوصی داد که آیا ورزشگاه آزادی دربازی هستش با توجه به لایسنس لیگ قهرمانان آسیا و من جواب دوست گرامیمون رو خواستم امروز بدم ولی نمیدونم چرا پیام ایشون پاک شده و منم یادم نیست کی بودن به هر حال امیدوارم که از من دلگیر نباشن و ما رو به بزرگواری خودشون ببخشن و در جواب پرسش ایشون باید بگم من شنیدم مسئولین کونامی اومده بودن آزادی از ورزشگاه عکس بگیرن حال راست یا دروغ این مسئله با راوی ولی من به شخصه فکر نکنم ورزشگاه آزادی در بازی باشه باز هم میگم این نظر من هستش ..... فقط آدام بتی گفته 5 الی 6 ورزشگاه دربازی فیک هستن و باقی ورزشگاه ها واقعی هستن .

- - -ویرایش - - -

ما اخر نفهمیدیم..واقعا این دمو برای ps3 اومده یا نه?!
خب سایت به این بزرگی(دانلود ها) برای دانلود گزاشته.
خب مگه میشه دروغ باشه.
اما دیروز که خود کونامی گفته بود همون 11 سپتامبر تو psn میاد و 12 سپتامبر رو LIVE
آره دوست گرامی دمو اومد و لی چند ساعت بعد پاک شد مثل این که اشتباهی نسخه دمو رو گذاشته بودن و لی خوب الان همه دارن و میتونن دانلوش کنن ..........به هر حال اینم دست گلی بود که به نفع پلی استیشن دارا شد .......برن حالش رو ببرن و از این بازی لذت ببرن :bighug:

آخرین ویرایش:
من هم دمو رو بازی کردم به نظرم هنوز خیلی چیزاش کامل نشده که طبیعیه ...
اما اولین چیزی که از دیدنش لذت میبرید چمنه ...
راستش من 2.3 دست بازی کردم و از همون اولین بازی بیش از حد محو فیزیک توپ و حرکت فوق العاده طبیعیش شدم چیزی که از فیفا 08 ارزوم بود ea بتونه انجام بده اما هر سال یه بادکنک با عکس العملهای وحشتناک میداد
در نتیجه هر باگ یا کمبودی که pes داشت رو امشب ندیدم از بس که از دیدن اون توپ شگفت زده شدم
نکته دومی که فوق العاده لذت بردم ازش و ea باید یاد بگیره از این فوتبال : انیمیشن فوق العاده سانترهاس ... به طرز وحشتناکی عالیه
و همچنین انیمیشنهای جدید ضربه سر
یعنی شما کافیه توپ و ببرید گوشه زمین یه سانتر کنید و یه هد بزنید و از دیدن این اتفاق لذت ببرید چون بی نهایت زیبا شده
شاید امشب از گیم پلی این بازی راضی نباشم چون توی توپ گیری مشکل زیاد بود و البته برخوردهای عجیب که کلا بازی گره میخورد
اما به جرات میگم این pes از خیلی جهات از فیفا جلوتره حتی 14 (من گیم پلی 14 فیف رو دیدم انیمیشن سانترش کوچکترین تغییری نکرده)
کاملا من و به 2015 امیدوار کرد
در اخر امیدوارم ea روزی بفهمه اولین چیزی که یه فوتبال واقعی نیاز داره چمنه و بعدش یه توپ طبیعی
میرم یه کم شوت بزنم توی ترینینگ حالم جا بیاد و لذت ببرم

من میخواستم تا قبل از عرضه دمو هیچ نظری درباره بازی ندم ولی اخباری به گوش من و همچنین شما رسید که من رو مجبور کرد بیام صحبت هایی بکنم و قبل از این که صحبت هام شروع بشه دوستان قدیمی که اینجا هستن این بنده حقیر رو میشناسن و میدونن که من هیچ تعصبی رو بازی خاصی ندارم ولی این رو بگم علاقه قلبی خودم رو به سری وینینگ الون نمیتونم کتمان کنم ولی دیگه اونقدر متعصب نیستم که اگه بازی بهتری وجود داشته باشه به خاطر تعصب که ذهن آدم رو کور میکنه پافشاری رو بازی ضعیف تر داشته باشم همون طور که از سال 2008 تا امسال دارم فیفا بازی میکنم و دیگه تکرار مکررات نمیکنم و میرم سر اصل مطلب .

خوب من تا اینجا تمامی ویدئو های اومده شده مربوط به گیم پلی و کلا هر چیزی که به pes 2014 مربوطه رو با بالاترین کیفیت دیدم و خصوصا ویدئوها جدیدی که از طریق کاربران ps4 اومده (نسخه ای که چند ساعتی در psn بوده ) رو دیدم و میتونم یک نظری صد در صدی درباره بازی و همچنین دلایل نبود برف و باران و نبود استادیوم ها بهتون اطلاع رسانی کنم .

اگه یادتون بیاد فیفا متحول ترین نسخه نسل بعدش رو در این نسل با فیفا 08 شروع کرد یعنی نسخه ای داده بود بیورن که حتی در بازی داور هم وجود نداشت و بازی نه باران داشت و نه برف گیم پلی بازی هم دارای مشکلاتی بود ولی این صحبتی رو که میخوام بکنم رو به یاد داشته باشین تا وقتی سر صحبتم به بازی pes رسید . فیفا 08 رو وقتی هر کسی برای اولین بار از نزدیک دید با خودش گفت وای خدای من انیمیشن های بازی چرا انقدر به فوتبال طبیعی نزدیکه ،گرافیک بازی چقدر عالیه ،گیم پلی بازی چقدر به فوتبال واقعی نزدیک شده یعنی شما طوری حس میکردی که ریشه و بنیان بازی عالی آب بندی شده و میشد حدس زد که این نسخه در سال های بعد چقدر پیشرفت میکنه که همین طور هم شد . در صورتی که بازی نه هوای بارانی داشت و نه داوری حتی در زمین بود و حتی خود گیم پلی ایراداتی داشت ولی با توجه به تحول عظیمی که صورت گرفته بود اصلا عجیب نبود این ایرادات و لی بازی بسیار بسیار پر توان و با قدرت نشون میداد . و درسال های بعد هم سیر صعودی و جهش کوانتومی بازی فیفا رو دیدیم و برنده مطلق بازی ورزشی فوتبال در این نسل بود بدون هیچ شکی .

میرسیم به pes بازی که با ندانم کاری و اشتباهات کونامی و نبود برنامه بلند مدت ،نبود یک موتور گرافیکی و فیزیک نسل بعد و نبود بازار یابی و خیلی چیز های دیگه با دست خودشون بهترین بازی ورزشی در زمان پلی استیشن 2 رو نابود کردن و به زوال سوق دادن خلاصه میکنم در سال 2009 یک جلسه ویژ از سوی مسئولین کونامی صورت گرفت و وقتی دیدن بازیشون نابود شده برنامه ای طراحی کردن برای نسل بعد چون میدونستن دیگه این نسل رو از دست دادن البته بگم در این زمان موتور فاکس انجین هم در دست ساخت بود و ساختش هنوز تموم نشده بود و خیلی کار داشت تا تموم بشه ولی به هر حال مسئولین کونامی در همان سال با استودیوی کوجیما صحبت هایی کردن و هماهنگی با هم انجام دادن تا برای استفاده از موتور فاکس انجینی که انعطاف پذیری شگفت انگیزی برای توصعه داره و همچنین در زمان ساخت این موتور با توجه به جلسه هایی که بود موتور بازی جوری داشت توصعه پیدا میکرد که برای بازی ورزشی هم قابل استفاده باشه . بازی از همان سال 2009 در حال توصعه بود و تیم کونامی داشت ریشه و هسته بازی رو برای نسل بعد طراحی میکرد . تیم کونامی برای بخش فیزیک بازی هم رفت جواز استفاده از موتور قدرمند فیزیک هاوک رو گرفت که یکی از قدرمند ترین موتور های فیزیک در جهان هستن که در بازی هایی بزرگی همانند سری آنچارتد به کار گرفته شده . زمان گذشت و رسید به الان و طی خبری که کونامی داده بود بازی pes2014 با موتور فاکس ساخته میشه و طی خبری عجیب که در انتهای این نسل بود گفتن برای کنسول های همین نسل عرضه میشه که خیلی ها رو شگفت زده کرد . دلایل هم بسیار داره چون یک دلیل که دیگه آخر نسل هستش و معمولا وقتی یک بازی زیر و رو میشه و هزینه هنگفتی براش میشه برای دورنمای بازی باید برای کنسول های نسل بیاد و لی کونامی این کار رو نکرد اومد بازی رو برای کنسول های همین نسل اولین نسخه رو داره عرضه میکنه البته این رو بگم این موتور هما هنگی و انعطاف پذیری عجیبی داره و کد نویسی در این موتور به راحتی با هر پلتفرمی انجام میشه و لی قدرت اصلی و بی نظیر این موتور برای کنسول های نسل بعد هستش و توان اصلی خودش رو در سخت افزار های قدرمند تر نشون میده و این نکته رو اضافه کنم که استفاده از یک موتور فیزیک سنگین و پیشرفته به نام هاوک در کنسول های این نسل به اضافه این موتور گرافیکی قدرتمند توان بالایی رو برای پردازش از سوی سخت افزار میخواد که به هر حال کنسول های پیر و فرسوده این نسل نمیتونن از تمام توان و قابلیت های این موتور فیزیک و گرافیک بهره ببرن و تیم کونامی خیلی از افکت ها و گزینه ها رو حذف کرده که صد البته برای نسل بعد این توانایی ها در نطر گرفته شده . حال که این صحبت ها رو کردم فکر کنم کمی متوجه شده باشید چرا امسال برف و باران در بازی نیست که الان توضیحات بیشتری میدم اگه یادتون باشه ماه پیش من پرسشی که از آدام بتی در راجب بازی که آیا برف و باران در بازی هستش پرسیده بودم که در جواب گفته بود برف در بازی نیست ولی باران هستش و در توضیحاتی که داده بود که ما از این بعد هر چیزی رو که میخوایم در بازی بزاریم با تمام قدرت اضافه میکنیم و نمیخوایم برف رو در بازی بزاریم بدون هیچ افکت خاص و تاثیر خاصی در بازی و همین طور باران ولی گفته بود که باران هستش . این نکته رو خود من بگم که آدام در اون زمان این رو گفته بود که باران در بازی هستش ولی هنوز ساختش تموم نشده ولی نگفت چرا تموم نشده و وقتی من خبر نبود باران رو در چند روز پیش شنیدم کاملا متوجه شدم که دلیل چه بوده .

بله درسته فرم ریت بازی مثل این که تیم کونامی هر چقدر سعی کرد در هنگام بازی در هوای بارانی فرم ریت بازی رو متعادل نگه داره نتونستن ( اگه بازی متال گیر رو دیده باشید افکت ها باران و کیفیت باران بر تمامی قسمت هایی که در تریلر متال گیر دیده بودین همون ها رو در سری pes خواهید دید ) این کار رو بکنن شما باید به کونامی حق بدین استفاده از موتور گرافیک قدرتمند ،موتور فیزیک پیشرفته که لباس بازیکن ها کاملا سه بعدی هستش ، کیفیت چمن بالا،تماشاگران سه بعدی البته با رزولشن پایین ،نورپردازی بالا ، انیمشن های پیشرفته ،برخورد های فیزیکی بی نظیر که پردازش بالایی میخواد و هوش مصنوعی بازی در کنسول های پیر و قدیمی این نسل واقعا کار سختی هستش حالا شما بخواین هوای بارانی وبرفی با کیفیت هم به بازی اضافه کنین اون هم با افکت های زیاد منظور اینه که همون جور که آدم گفته بود که برای ما کاری نداره هوای برفی در بازی رو بزاریم بدون هیچ افکتی یعنی فقط ریزش برف رو در بازی شاهد باشیم بدون هیچ تاثیری رو لباس ،چمن ،فیزیک توپ ،توان بدنی بازیکن های در این هوا ،تاثیر برف بر روی استادیوم و خیلی چیز های دیگه پس کونامی الان به کیفیت بیشتر اهمیت میده و میخواد هر چیزی رو که به بازی اضافه میکنه عالی باشه .

کم کم به پایان صحبتم دارم نزدیک میشم و یکی از دلایل اومدن بازی pes 2014 رو بر روی کنسول های این نسل آزمون و خطای این بازی برای نسل بعد هستش با توجه با گیم پلی هایی که من از این بازی دیدم خصوصا این آخری ها ، بازی pes 2014 من رو یاد فیفا 08 میندازه که چه تحولی به وجود آورد الان به طور یقین میگم البته نه برای اون کسایی که متعصب یک بازی خاص چه فیفا یا pes هستن .............. دارم میگم که این بازی دردسر بزرگی برای سری فیفا خواهد شد من نسخه نسل بعد فیفا گیم پلی رو دیدم و نسبت به نسخه نسل فعلی از لحاظ بصری تفاوت های شایانی کرده ولی اون احساس فیفا 08 اصلا به من دست نداد و انیمیشن های بازی فقط اضافه شده و ترقی و پیشرفتی از لحاظ کیفیت حاصل نشده حال شاید باید این رو به حساب سال اول نسخه نسل بعد فیفا بزاریم و در سال های آینده تر شاهد پیشرفت چشمگیرش باشیم ولی من همین نسخه نسل فعلی pes 2014 با توجه به محدودیت های سخت افزاری حداقل در بخش انیمشین ها و گرافیک
بسیار قدرتمند در بازی دیدم . به جرات میگم انیمشین های pes 2014 از نسخه نسل بعدی فیفا هم بالا تر هستش شاید دوستانی الان به این گفته من بخندن و یا برداشت دیگه ای بکنن ولی وقتی بازی اومد و چند دستی بازیش کردین خودتون هم شگفت زده میشین که این بازی در این بخش چه پیشرفت چشمگیری کرده . به هر حال این صحبت هیی که دارم میکنم شاید حتی یک درصد هم اشتباه باشه و بعد از اومد بازی من اشتباه بکنم که در این صوت من وجه خودم رو خراب میکنم ولی با توجه به چیزی که دارم میبینم و عقلم میگه این بازی توانایی بسیار بسیار بالایی رو در سال های آینده داره بچه هایی هم که بازیش کردن در فروم های خارجی 90 درصدشون همگی همین نظر رو دارن و در نمایشگاه گیمزکام هم بسیار ای ازاین بازی استقبال شد و افراد زیادی برای تست بازی به قرفه کونامی رفته بودن .

در آخر هم EA داره به خاطر قرار داد ها و نفوذی که در فیفا داره بسیار بسیار داره کونامی رو اذیت میکنه در بخش جواز و کونامی سخت از این موضوع ناراحت هستش . خود EA یقین داشته باشین بعد از دیدن این بازی در نمایشگاه گیمز کام خیلی خیلی احساس خطر کرده برای سال های بعد و به نظر من جنگ این دو شرکت از همین امسال از دوباره شروع خواهد شد و این به نفع تمامی ما گیمر ها هستش وقتی هر دو بازی به هم نزدیک باشن و رقابت تنگا تنگی داشته باشن این یعنی کیفیت بازی بهتر ،تحول بیشتر و پیشرفت و تغییر بیشتر در هر نسه ای که هر سال میاد

پاینده باشید .

آخرین ویرایش:
یه خبر ناراحت کننده برا همه pesدوست ها.
لایسنس لیگ و تیم ها و ورزشگاهای اسپانیا + افکت باران + استادیوم ادیتور از pes2014 از دست رفته. واقعا ناراحت شدم.
حبر کاملش هم تو pesfan و vg247 هستش.
2.gif

الکترونیک ارتز با نفوذی که داره سعی میکنه کونامی رو از حداقل لایسنس ها بهرمند کنه:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or