MK_COD
کاربر سایت
نه دیگه...اسمه باشگاهو که درست مینویسن:d.اسم بازیکنارو هم 90% درست مینویسن ولی چهره ها رو بعید میدونمدوستان به نظرتون باگاه های ایرانی لایسنس شدن؟
من که فکر می کنم!چون اسم باشگاهاشون دقیق نوشته شده
نه دیگه...اسمه باشگاهو که درست مینویسن:d.اسم بازیکنارو هم 90% درست مینویسن ولی چهره ها رو بعید میدونمدوستان به نظرتون باگاه های ایرانی لایسنس شدن؟
من که فکر می کنم!چون اسم باشگاهاشون دقیق نوشته شده
اسم تیما و اسم بازیکنا درست باشه چهره پیشکششوننه دیگه...اسمه باشگاهو که درست مینویسن:d.اسم بازیکنارو هم 90% درست مینویسن ولی چهره ها رو بعید میدونم
نه دوست عزیز مطمئن باش اینا بی هدف نیست!(در خوشبینانه ترین حالت اگر بی هدف باشه اندازه سر سوزن برامون ارزش قائل نیستن!)ربطی نداره
تو 2 CoD:MW وسط افغانستان هم همش نخل بود ، اونوری ها فرق عراق و افغانستان رو نمیتونن تشخیص بدن ، فرق ایران و کشورهای عربی رو هم به همچنین
هدف شوم کجا بوده آخه!؟
از این موتور انتظار دیگه ای هم نمیرفت :bighug:حداقل اینو با قاطعیت می تونم بگم که بهترین و خوش اب و رنگ ترین گرافیک محیط گیم پلی فوتبال در نسل حاضر رو دیدم و از این نظر واقعا برای این نسل راضیم.
آره دوست گرامی دمو اومد و لی چند ساعت بعد پاک شد مثل این که اشتباهی نسخه دمو رو گذاشته بودن و لی خوب الان همه دارن و میتونن دانلوش کنن ..........به هر حال اینم دست گلی بود که به نفع پلی استیشن دارا شد .......برن حالش رو ببرن و از این بازی لذت ببرن :bighug:ما اخر نفهمیدیم..واقعا این دمو برای ps3 اومده یا نه?!
خب سایت به این بزرگی(دانلود ها) برای دانلود گزاشته.
خب مگه میشه دروغ باشه.
اما دیروز که خود کونامی گفته بود همون 11 سپتامبر تو psn میاد و 12 سپتامبر رو LIVE
تا جایی که میدونم نسخه دموی پلی استیشن 3 که اومده چهار تیم بایرن ،آلمان ،سانتوس ،ایتالیا تو بازی هستن ..................چه تیم هایی تو دمو هست ؟