Pro Evolution Soccer 2014 | Xbox 360

یعنی نظر ما هم باید دقیقا همون نظراتی باشه که تو فروم های خارجی کاربران دارند؟؟!!:(:(
..................
منم بازی رو تست کردم با دستگاه یکی از دوستان،این سنگینی حرکت بازیکن و...که دوستان میگن واقعا هستش ولی به شکلی نیست که بخواد مزاحمتی برای گیمپلی کلی ایجاد کنه،من چند ساله که اصلا عارم میاد pes بزارم تو دستگاه ولی خداییش امسال بازی واقعا ارزش وقت صرف کردن داره چون خیلی تغییرات مثبتش برجسته تر از قبل هست!

ای خدا عوضت بده عزیزم
خیالم راحت شد، خیلی دوست دارم بعد از چند سال دوباره برگردم خدمت KING

Sent from my C5303 using Tapatalk 4

دو ورزشگاه جدید که به pes 2014 اضافه شدند ورزشگاه عربستانی ملک عبدالله فیصل وملک فهد ریاض برای لیگ قهرمانان اسیا
91420602781969385964.jpg
65098349616335792288.jpg
14279947813510132758.jpg

من به ناچار امسال رفتم طرف فیفا ولی ظاهرا خبرهای خوشحال کننده ای از پیس 2014 دارم میشنوم
کسی میدونه ایا سیستم مسترلیگش تغییرد کرده یا مثل قبل ضعیفه؟؟؟؟

دوستان کسی میدونه علی کریمی توی تراکتور هست یا بازی بر اساس نفرات فصل قبل بسته شده ؟
به احتمال خیلی زیاد لیست نهایی رو در بازی میزارن و از این بابت مشکلی نیست .

- - -ویرایش - - -

من به ناچار امسال رفتم طرف فیفا ولی ظاهرا خبرهای خوشحال کننده ای از پیس 2014 دارم میشنوم
هنوز هیچ اخباری از مستر لیگ بیرون نیومده و باید منتظر بمونیم .............

فقط یه خبر خوشحال کننده اومده که میشه باشگاه رو عوض کرد در پایان فصل و پیشنهاد هدایت تیم ملی هم بهتون میدن، دقیقا مثل فیفا

Sent from my C5303 using Tapatalk 4 Beta

امروز داشتم بازی می کردم رفتم گوشه سانتر نکردم تو سر توپ زدم با این صحنه رو به رو شدم =)) بازیکنا رفتند حاجت بگیرن از تور
94371176436307429968.jpg

دروازه بانا هم بعضی موقع ها سوتی های عجیب غریبی میدن انگار از قصد ! :دی یا بار ها شده توپ بقل بازیکنه نمیره طرفش دیر عکس العمل نشون میده ..
ولی بازی عالی شده در کل ! منتظر نسخه نهایی می مونم .

از سال 2009 رفتم سراغ فیفا ...اما امسال هردو رو می خرم(بس که این امین خان تبلیغ کرد :d فکر کنم حقوقی چیزی می گیره از کونامی :d آخه هر 24 ساعت داره کامنت میده اونم به سبک سازنده های بازی :d خداییش اگه امین رو استخدام میکردن فروششون چند برابر می شد)
یه سؤال دارم از دوستان : گویا سالهای قبل پچ هایی می اومده که اسم و چهره ی بازیکنها و لباس و پرچم و ... رو درست می کرده ؛ می خواستم ببینم امسال هم از این خبر ها هست آیا؟ امیدی هست که با یه پچ ایران و استقلال و ... هم فیس واقعی بگیرن؟
امین خان پاسخگو باش با این بازی ساختنتون:d:d:d

فقط یه خبر خوشحال کننده اومده که میشه باشگاه رو عوض کرد در پایان فصل و پیشنهاد هدایت تیم ملی هم بهتون میدن، دقیقا مثل فیفا

Sent from my C5303 using Tapatalk 4 Beta
دقیقا ....به جز این دو مورد خبر دیگه ای از مستر لیگ بیرون نیومده .

- - -ویرایش - - -

امروز داشتم بازی می کردم رفتم گوشه سانتر نکردم تو سر توپ زدم با این صحنه رو به رو شدم =)) بازیکنا رفتند حاجت بگیرن از تور
94371176436307429968.jpg

دروازه بانا هم بعضی موقع ها سوتی های عجیب غریبی میدن انگار از قصد ! :دی یا بار ها شده توپ بقل بازیکنه نمیره طرفش دیر عکس العمل نشون میده ..
ولی بازی عالی شده در کل ! منتظر نسخه نهایی می مونم .
این مشکلات در این کد 60 درصد هستش و در کد 75 درصدی نمایشگاه گیمز کام بیشتر این مشکلات حل شده . در ضمن کونامی اول میخواست دو دمو مثل سال های قبل عرضه کنه ولی به دلیل مشکلات زیاد باگ در کد 60 درصدی از دادن کد اولیه 60 درصد خود داری کرد تا جایی که نسخه های کد 60 درصد رو هم برای مایکرو وسونی فرستاده بود و لی پلی استیشن دارا خوش شانس بودن و با اشتباهی که در شبکه psn اتفاق افتاد کد 60 درصد چند ساعتی در شبکه بود ولی بعد پاکش کردن که البته دیگه فایده ای نداشت وقتی یه نفر دانلود کنه میتونه برای بقیه شیر کنه و بقیه بازی کنن که همین اتفاق هم افتاد ...............

- - -ویرایش - - -

از سال 2009 رفتم سراغ فیفا ...اما امسال هردو رو می خرم(بس که این امین خان تبلیغ کرد :d فکر کنم حقوقی چیزی می گیره از کونامی :d آخه هر 24 ساعت داره کامنت میده اونم به سبک سازنده های بازی :d خداییش اگه امین رو استخدام میکردن فروششون چند برابر می شد)
یه سؤال دارم از دوستان : گویا سالهای قبل پچ هایی می اومده که اسم و چهره ی بازیکنها و لباس و پرچم و ... رو درست می کرده ؛ می خواستم ببینم امسال هم از این خبر ها هست آیا؟ امیدی هست که با یه پچ ایران و استقلال و ... هم فیس واقعی بگیرن؟
امین خان پاسخگو باش با این بازی ساختنتون:d:d:d
اگه به کامنت های من در سال های قبل رجوع کنین بیشتر فعالیت هام در فروم های فیفا بوده چون هم خودم دارم از سال 2008 به بعد فیفا بازی میکنم و اخبار و تغییرات بیشتر پیرامون فیفا بود و هم این که بازی pes در سال های گذشته که کلا تعطیل بود . ولی واقعا این pes 2014 یک باز سازی مجدد شده و اصلا نمیشه کتمان کرد این موضوع رو ...............

من ...کونامی ....حقوق ..............با با بیخیال :d

درباره پچ و از این قبیل چیز ها هم نگران نباش برای نسخه پی سی میاد ولی یکم بیشتر طول میکشه ...................

- - -ویرایش - - -

این هم یک ویدئویی مربوط به عکس العمل دروازه بان ها و یک سری چیزای دیگه

نکته : در این ویدئو داره نشون میده که حتی انیمیشن هایی برای دروازه بان ها در نظر گرفته شده که مثلا از دروازه خروج میکنن ولی خروجشون اشتباهی هستش یعنی انیمیشن های اشتباه هم برای دروازه بان ها در نظر گرفته شده .

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ndgYiRnuS5Y

دو ورزشگاه جدید که به pes 2014 اضافه شدند ورزشگاه عربستانی ملک عبدالله فیصل وملک فهد ریاض برای لیگ قهرمانان اسیا
91420602781969385964.jpg

به متنی که زیرش نوشته دقت کردید اصلا؟ محتوای مخصوص برای پیش خرید!
یعنی برای همه نیست!

دموی منچستر و بایرنیو که گذاشته شده بود دیدم به نظر همون افتضاح قبلیه انیمیشنای تخیلی و غیر طبیعی که حتی با عوض شدن موتور بازیم درست نشده کنترلر فوق العاده کند و عجیب بازیکنا پاسای عجیب شوتای نامتعادل جایگیری و یارگیری غیر طبیعی بازیکنا تو زمین همه و همه هنوزم تو بازی هستن گرافیکم که هنوز فرق چندانی با نسخه های نسل قبل نداره در کل pes خیلی راه داره تا استاندارد شدن دقیقا جلوی فیفا شبیه جوک بازی و انگار شبیه ساز مسخره کردن فوتباله شاید با عوض شدن نسل این بازیم یه تکونی بخوره اما مطمئنا نسخه ی 2014 معجزه نمیکنه برای این سری

دموی منچستر و بایرنیو که گذاشته شده بود دیدم به نظر همون افتضاح قبلیه انیمیشنای تخیلی و غیر طبیعی که حتی با عوض شدن موتور بازیم درست نشده کنترلر فوق العاده کند و عجیب بازیکنا پاسای عجیب شوتای نامتعادل جایگیری و یارگیری غیر طبیعی بازیکنا تو زمین همه و همه هنوزم تو بازی هستن گرافیکم که هنوز فرق چندانی با نسخه های نسل قبل نداره در کل pes خیلی راه داره تا استاندارد شدن دقیقا جلوی فیفا شبیه جوک بازی و انگار شبیه ساز مسخره کردن فوتباله شاید با عوض شدن نسل این بازیم یه تکونی بخوره اما مطمئنا نسخه ی 2014 معجزه نمیکنه برای این سری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or