Pro Evolution Soccer 2014 | Xbox 360

دوستان این دمویی که اومده رو میشه رو دستگاه های عادی رو فلش ریخت و بازی کرد یا حتماً دستگاه باید JTAG باشه ؟؟؟

دوستان برای بازی کردن دمو دستگاه باید جیتگ باشه؟
لینک تک پارت از دمو نیست مستقیم باشه؟
دوستان جیتگ نمی خواد!
درباره دمو هم باید بگم که از لحاط گرافیکی واقعا عالیه,انیمیشن های بازیکنان بی نظیره! صورت هاشون هم عالیه ,
مخصوصا رونالدو:xچمن زمین خیلی خوبه.
از لحاظ گیم پلی اما هنوز دروازبان ها خوب کار نمی کنند اما بهتر از قبل شدند.داور هم که فکر کنم اصلا اوانتاز نمی دونه چیه!!
و خیلی کارت میده!
سرعت گیم پلی بازی به نظرم بیشتر شده ولی سرعت بازی فیفا خیلی بهتره!
در کل از نسخه های قبلی خیلی بهتر شده ولی مشکلاتی داره,که امیدوارم تا عرضه بازی حل بشه!

خب من زیاد اینجا پست نمیذارم، ولی خوب چون یجورایی فن PES هستم از زمان پلی استیشن فقط فوتبال کونامی بازی میکنم، یه نقدی میذارم البته فقط نظره شخصیم هستش
دمو رو یک 7،8 دست بازی کردم
اول که باید بگم گرافیک فوق العاده پیشرفت کرده ، طراحی چهره ها عالیه مخصوصا موهای بازیکنان، ورزشگاه ها هم عالی طراحی شده مخصوصا در شب خیلی خوبه نورپردازی و...
گیم پلی بازی اون اتمسفر اصلیش رو حفظ کرده که این خوبه
اما انیمیشن ها خیلی زیاد و متنوع و طبیعی ساخته شده، انیمیشن برخوردها و واکنش دروازبان ها خیلی بهتر شده و دروازبان ها بطور طبیعی قوی شده اند! در ضمن گل زدن هم سخت شده!! ;)
هوش مصنوعی بازی باز هم در همون حد خوب باقی مونده، در مواقع یار گیری دفاع ها خیلی خوب کار می کنن، فرار کردن بازیکن ها و ...
شوت ها سخت تر شده و هر شوتی گل نمیشه!!
و خیلی نکات مثبت دیگه، که البته باید واسه نسخه کامل هم صبر کرد!

و نکته منفی که من دیدم، یخورده گاهی اوقات بازیکن ها دیر عکس العمل انجام میدن که فک کنم این بخاطر عوض شدن گیم پلی بازیه که بهش احتمالا عادت می کنیم !
ولی جو ورزشگاه ها به آدم حس خوبی میده!
در کل تغییری رو که باید کونامی از PES 2008 انجام میداد، تازه اتفاق افتاده و پیشرفته خیلی رو به بالایی رو داشته
این نظره شخصیه من بود بعد از 14، 15 سال بازی کردن فوتبال های کونامی
امسال شاهد شبیه سازهای فوتبال خوبی هستیم هم در PES و هم در FIFA و طرفداران هر دو به احتمال زیاد لذت می برند. که یکیش هم خودم هستم! :d:)

سلام دوستان عزیز من پنج سال کوچ کردم به سمت فیفا اگه کونامی تو این نسخه جدید چهار مورد زیر رو درست کزده باشه برمیگردم خواهشن اونایی که دمو رو بازی کردن به طور از تعصب خواهشن درست نظر بدن
1.هوش مصنوعی بسیا افتضاح بازی در نسخه های قبل.
2.دریبل های زیاد اونم با بازیکن های سرعتی.
3.گیم پلی بسیار خشک بازی.(از جمله دریبل های زیاد در بازی)
4.ایا با یک فروارد کم سرعت مثل فرد در فروارد کارایی داره یا نه

دوستان بازی عالی شده فقط اینو میتونم بگم گرافیک بی نظیر و بی نقصه!
اون دوستیم که مثه من رفته سمت فیفا این بازیو بخره مطمئنا پشیمون نمیشه.
جفت دموها(همpes و هم fifa) رو بازی کردم جفتشون عالین..
واقعا نمیدونم قراره امسال کدومو حرفه ای بازی کنم!
عالیه عالی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or