mohammadsolid
کاربر سایت
آقایون هیچ وقت از pes نا امیدنشین.این عکس رو ببینید.حداقل مشخصه که pes تو گرافیک سره.
ون نیستلروی فیفا شبیه افغانی سر کوچه ماست
ون نیستلروی فیفا شبیه افغانی سر کوچه ماست
عزيز من شما نبايد مقايسه كني ولي اگه هم ميخواي مقايسه كني حداقل يه چيزي بگو با عقل جور در بياد ديگه خود خالق PES م ميدونه گرافيك و فيزيك FIFA بهتر است.این یک رو چی میگین.تو رو خدا پیرلوی فیفا رو ببینید:laughing:.pes همیشه سر بوده و هست
![]()
عزيز من شما نبايد مقايسه كني ولي اگه هم ميخواي مقايسه كني حداقل يه چيزي بگو با عقل جور در بياد ديگه خود خالق PES م ميدونه گرافيك و فيزيك FIFA بهتر است.
:laughing:عزيز من شما نبايد مقايسه كني ولي اگه هم ميخواي مقايسه كني حداقل يه چيزي بگو با عقل جور در بياد ديگه خود خالق PES م ميدونه گرافيك و فيزيك FIFA بهتر است.
اخه وضعیت بدن بازیکنا تو fifa بیشتر شبیه ادم فضایی هاستشمام بهتره حرف زدنتو برا خودت نگه داری...اینجا میای تا نظرات بقیه رو بخونی...نظرتو برا خودت نگه دار آقا جان:cheesygri
بازی بسیار پیشرفت کرده!
مود become a legend فوق العاده طراحی شده!
فقط میتونم بگم دست کونامی درد نکنه![]()
شما که خودت چشم داری عکسها رو ببین و گرافیک رو مقایسه کن.پیرلو تو فیفه عین معتادهاست:laughing:.فیزیک pes هم که دیگه معروفه و نیاز به تعریف نداره.جالب اینجاست که قبل عرضه فیفا چقدر از سیستم درست کردن قیافه ها تعریف میکرد اما حالاعزيز من شما نبايد مقايسه كني ولي اگه هم ميخواي مقايسه كني حداقل يه چيزي بگو با عقل جور در بياد ديگه خود خالق PES م ميدونه گرافيك و فيزيك FIFA بهتر است.

فیفا گرافیک بهتری داره اما تو طراحی چهره ها امسال واقعا افتضاح عمل کرده و هیچکدوم از بازیکنا رو شبیه به خودشون نساخته!
ولی انصافا این نکته رو بگم که تو فیفا اینقدر بدن بازیکنا و استیل دویدنو خوب ساختن که بازیکن رو از دوربین tele هم میشناسی ولی چه فایده تو حالت be a pro اصلا چیزی به عنوان دویدن وجود نداره!!!!!!!(از هوش مصنوعی بالاس دیگه)

شمام بهتره حرف زدنتو برا خودت نگه داری...اینجا میای تا نظرات بقیه رو بخونی...
عزیز من شما همینطوری ییهو اومدی بازیو کوبیدی در حالی که همه ازش تمجید میکنن!!!!!شمام بهتره حرف زدنتو برا خودت نگه داری...اینجا میای تا نظرات بقیه رو بخونی...

اقا چی میگی؟هی میگی همه تعریف میکنن؟عزیز من شما همینطوری ییهو اومدی بازیو کوبیدی در حالی که همه ازش تمجید میکنن!!!!!
وقتی یه نفر بیاد به یه بازی که همه میگن خوبه بگه افتضاح خوب مسخرس!
حداقل میگفتی من نظرم اینه که...
در ضمن وقتی کسی طرفدار فیفا باشه کاملا مشخصه که بازی مقابل رو بیخودی میکوبه