Pro Evolution Soccer 2009

• Thread starter Thread starter Terova
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
28 نوامبر متاسفانه اما احتمال داره اون پچي كه هفته ديگه توي Live براي ورزژن Pal ميدن توي خود ورژن J وجود داشته باشه.

سليقه يك چيزه شخصي نميشه عوضش كرد دوست عزيز !
حالا از همه ء این حرفا گذشته یه کم در مورد خود بازی تعریف کنین ببینیم چه جوریاست:biggrin1:
گیم پلی چه طوریاست؟پاس دادن دفاع کردن فیزیک شوت زدن؟؟؟؟

حالا از همه ء این حرفا گذشته یه کم در مورد خود بازی تعریف کنین ببینیم چه جوریاست:biggrin1:
یعنی شما با این همه کل کل و ادعا هنوز حتی دموی PEs 2009 رو بازی نکردی که داری دربارش تند تند نظر میدی و مقایسش میکنی!!!!!

واقعا حیف اون 5 تومان از هر نظر اشغال شرمنده اینه میگم به هیچ کس پیشنهاد نمیشه ! این از ما واقعا از konami انتظار نداشتم دارم میرم فقط عوض کنم جاش که Fallout بگیرم حالشو ببرم!!

واقعا حیف اون 5 تومان از هر نظر اشغال شرمنده اینه میگم به هیچ کس پیشنهاد نمیشه ! این از ما واقعا از konami انتظار نداشتم دارم میرم فقط عوض کنم جاش که Fallout بگیرم حالشو ببرم!!
من خودم بازی نکردم ولی فکر نمی کنم این قدر بد ساخته باشند!

کسری جریان اون پچه چیه؟؟؟نکنه سکرته
رضا من بازي نكردم اما گويا كل ليگ اسپانيا رو لايسنس نكردنند چون زده بود امتياز باشگاه ها سويا و اتلتيكو مادريد توش هست

من متاسفانه J دارم :smile:

آخرین ویرایش:
امروز که بازی میکردم تو زمین بارون میومد;) باور نمیکنید از بس زیبا ساختن که میخواستم بازیو ول کنم بچسبم به بارون:)
تو قسمت champions league هم که از اولش تا آخرش رویایی هست!
اصلا از بازی کردن خسته نمیشید:love:

امروز که بازی میکردم تو زمین بارون میومد;) باور نمیکنید از بس زیبا ساختن که میخواستم بازیو ول کنم بچسبم به بارون:)
تو قسمت champions league هم که از اولش تا آخرش رویایی هست!
اصلا از بازی کردن خسته نمیشید:love:
بابا شما چقدر از این بازی تعریف می کنی :(
حالا ما باید بیشتر از یه ماه دیگه صبر کنیم نمن دیگه طاقت ندارم :(
پ.ن : دلم لک زده واسه یه PES درست و حسابی

یعنی شما با این همه کل کل و ادعا هنوز حتی دموی PEs 2009 رو بازی نکردی که داری دربارش تند تند نظر میدی و مقایسش میکنی!!!!!
من دموی فیفا رو دانلود کردم و بازی کردم چون دموی گیم پلیشو دیدم و راغب شدم دان کنم و وقتی دان کردم تازه فهمیدم فوتبال یعنی چی:eek:
همین قضیه برای پرو پیش اومذ چون یک دمو از گیم پلیش دیدم و پیشرفت خاصی بجز یک سری افکتهای گرافیکی و بزرگ شدن زمین ندیدم واسه همینم دیدم ارزش دان نداره:(

من دموی فیفا رو دانلود کردم و بازی کردم چون دموی گیم پلیشو دیدم و راغب شدم دان کنم و وقتی دان کردم تازه فهمیدم فوتبال یعنی چی:eek:
همین قضیه برای پرو پیش اومذ چون یک دمو از گیم پلیش دیدم و پیشرفت خاصی بجز یک سری افکتهای گرافیکی و بزرگ شدن زمین ندیدم واسه همینم دیدم ارزش دان نداره:(

خوب دان نکن 5 تومن بده بخر

این بازی واقعا خدا شده

با فوتبال واقعی فرقی نداره
سوراخ دفاع درست شده 
گرافیک فوق العاده شده و تکل ها هم کمی دقیق شده
باید بازی کنی تا گل بزنی و با پاسکاری موقعیت سازی کنی
در کل قدر موقعیتو باید بیشتر از قبل بدونی و کمی مکث باعث به هدر رفتن توپ می شه
یه دوربین سه بعدی هم داره که تو نقاط مختلف زمین زاویش عوض میشه که یکی از نو آوری های این بازیه
در آخر بازی هم آمار بازی فرق کرده و از نکات جالب اون امتیاز دادن به بازی کنها و آمار گردش توپ در نقاط زمینو نشون میده
در ضمن اگه خواستید زودتر راه بیفتید اینتر و انتخاب کنید و سعی کنید از پشت هیجده با آدریانو شوت بزنید تا قلق گل زنی دستتون بیاد

دیشب بازی میکردم با چلسی پاسای بلند بدی فقط دروگبا استپ سینه کنه!!!!
عینه خودش هر توپی مییاد استپ میکنه و البته با همین کار یکی دو نفر جا میمونن

این بازی واقعا خدا شده

سوراخ دفاع درست شده 
یه دوربین سه بعدی هم داره که تو نقاط مختلف زمین زاویش عوض میشه که یکی از نو آوری های این بازیه
در آخر بازی هم آمار بازی فرق کرده و از نکات جالب اون امتیاز دادن به بازی کنها و آمار گردش توپ در نقاط زمینو نشون میده
در ضمن اگه خواستید زودتر راه بیفتید اینتر و انتخاب کنید و سعی کنید از پشت هیجده با آدریانو شوت بزنید تا قلق گل زنی دستتون بیاد

فکر کنم یه سری از دوستان هم که میگن خیلی بد شده چون نتونستن بازی کنن میگن
البته یه سری هم که هنوز بازی نکرده میگن بده!!!
ولی در کل طبق گفته دوستمون منم که دمو رو بازی کردم احساس کردم که بهتر شده
و باید با فکر گل زد چون دیگه نمیشه با توپ هر چقدر میخوای بدوی و سانتر کنی و ...

ممنون حوشحالم کردی کم کم از پستهای بعضیها داشتم نا امید میشدم که نکنه واقعا
خیلی بد شده

این بازی واقعا خدا شده

سوراخ دفاع درست شده 
اقا منم داشتم از پستهایی که بد گفتن به این نتیجه می رسیدم که بازی زیاد جالب نیست
خب باز این پست شما کمی مسکن بود;)
اینتر :love: رو حال کردم کمی بیشتر تعریف کن از بارسا و اینتر ( مخصوصا مسی چجوریه ؟)
یه سوال : به نظرت گیم پلیش شبیه PES 6 هست یا PES 2008 ؟:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or