اگه برخورد من بد بوده شرمنده معذرت میخوام
شما منظورت چیه؟:laughing:
یعنی من بخاطر نظر 2-3 نفر پرو رو بزارم کنار؟
من همین الانشم فیفا 09 رو بازی میکنم و اینقدرم تعصبی نیستم اما مثلا امروز تو become a legend خودمو ساختم و عکس صورت خودمو رو کاراکترم گذاشتم!
خیلی امکانات رو پرو هست که تو فیفا نیست! در حالی که هر چی تو فیفا هست تو پرو هم هست!
من به شخصه
نوآوری میخوام نه گرافیک و گزارشگر خوب

شما اگه میخوای به من بقبولونی

که فیفا بهتره فقط 3 تا امکانات جدید بگو که تو این نسخه هست و تو نسخه های قدیم فوتبالها نبوده! به عبارتی نوآوری داشته ea sport... اونوقت حق با شما
اولا مگه بازیه تخیلی میخوان بسازن که نواوری میخوای؟گرافیک و گیم پلی بی نظیر چیزیه که
یک بازیه فوتبال نیاز داره.
این چیزایی که شما میگی در نسخه های چند سال پیش فیفا صحت داشته.
اتفاقا فیفا از وقتی که از جزئیات حاشیه ای بازی رو رها کرده و به اصل بازی که همون گیم پلی
و گرافیک تاثیر گذار هست کار کرده فوتبال بی نظیری ساخته.
انقدر هم لازم نیست از پرو برای من که عمره پرو بازم صحبت کنی.
من ازهمهء پرو بازها و حتی فن بازهای پرو بیشتر آرزو دارم که پرو بازهم فوتبال اول باشه و من
هر سال وقتم رو با پرو بگذرونم ولی وضعیت فرق کرده.
اصراری هم ندارم که دوستان بیان فیفا باز بشن یا از فیفا تعریف کنن ولی وقتی میبینم فیفا
رو ناعادلانه و فن بازانه میکوبونن و ایرادها بنی اسرائیلی میگیرن و در مورد پرو جوری به به و چه چه میکنن که انگار بهترین بازیه و بی نقص ترین بازیه مجبور میشم که جواب بسیاری از دوستان عزیزم رو بدم.
دوستان من بین گیم پلی واقعی و گیم پلی مناسب همانطور که یکی از دوستان گفت تفاوت است.یک بازیه اکشن میتونه هم گیم پلی خوبی داشته باشه هم گیم پلی واقعی اما خیلی
مهم نیست که گیم پلی یک بازیه اکشن واقعی باشه چون عناصر موجود در بازی همچین چیزی رو طلب نمیکنه مانند بازیه کرایسس که گیم پلی خوبی داره ولی واقعی نیست.
یک بازیه ریسینگ میتونه هم گیم پلی خوبی داشته باشه و هم گیم پلی واقعی و یکی از این
دو فاکتور هم برای یک بازی ریسینگ کافیه مثل nfs که گیم پلی خوبی داره و بازیباز رو قرق در
بازی میکنه و یک بازی مثل forza که گیم پلی فوق العاده گیم پلی واقع گرایانه ای داره ولی
گیم پلی خوبی نداره.منظورم از گیم پلی خوب اینه که بازیباز رو غرق در بازی کنه جذابیت بی نظیری بهش بده هیجان فوق العاده ای بهش بده.
اما بحث بازیه ورزشی و مخصوصا فوتبال کاملا فرق میکنه چون وابسته به خلی چیزای دیگست.
شما میخوای ترکیب یک مربی بزرگ رو در بازی اعمال کنی و نتیجش رو ببینی.مخوای جوری بازی کنی که مثل یک بازی واقعی فوتبال نتیجش رو ببینی جوری پاس کاری کنی که یاد آور تیم مورد علاقت در اون بازی باشه و همه اینها فقط در یک گیم پلی واقعی در بازی فوتبال انجام شدنیه چون این گیم پلی هم واقعی و هم مناسب است.
شما نمیتونی بگی من دوست دارم با کاناوارو زمین رو طی کنم و گل بزنم و حالشم ببرم چون
در یک بازیه فوتبال همچین چیزی غیرممکن و این یک هیجان کاذب است.و به جای این که بازیبازهایی مثل امثال من که پرو باز بودن و فیفا باز بودن از این هیجان لذت ببره بیشتر اعصابش خورد میشه.
همانطور که گفتم شما بازی کن و لذت ببر ولی نیا بگو که گیم پلی فقط پرو و فیفا فقط منو آهنگ گرافیک یا گزارشگر خوب داره که اگر این طور بود هیچ کدوم از امثال من جتی به فیفا
نگاه هم نمیکردن.
درسته که یه فوتبال به گیم پلیش زندست و درسته که فیفا بخاطر همین تغییر سیستم
گیم پلیش تونسته خیلی از بازیباز ها رو جذب خودش کنه ولی باید گفت پرو چرا نتوسته عاشقان قدیمیه خودش رو حفظ کنه؟
جواب یک چیزه:فیفا پیشرفت کرد و پرو به بازیباز هاش دل خوش کرد و مست این بود که ما بهترینیم و هر چی بسازیم بازیباز هامون راضین ولی این یک اندیشه کاملا غلطه...
ببخشید زیاد حرف زدم
یا حق