Pro Evolution Soccer 2009

• Thread starter Thread starter Terova
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
جنگ و دعوا نداره.به فکر اچیومنت باشید نه بازی :دی
من که FIFA رو گرفتم.PES هم تا اکانت Rapidshare رو شارژ کنم و دانلود کنم بعدش نظر میدم.

محمد خان شما هم وقتی تو تاپیک MGS رو 360 پست دادم با اینکه گفتم به نظر من گفتی یارو داره جک میگه
شما باید کلا در برخورد کردنت تجدید نظر کنی برادر
اگه برخورد من بد بوده شرمنده معذرت میخوام;)
دیگه لج نکن انقدرم نگو بیخود میگن.
شما منظورت چیه؟:laughing:
یعنی من بخاطر نظر 2-3 نفر پرو رو بزارم کنار؟
من همین الانشم فیفا 09 رو بازی میکنم و اینقدرم تعصبی نیستم اما مثلا امروز تو become a legend خودمو ساختم و عکس صورت خودمو رو کاراکترم گذاشتم!
خیلی امکانات رو پرو هست که تو فیفا نیست! در حالی که هر چی تو فیفا هست تو پرو هم هست!
من به شخصه نوآوری میخوام نه گرافیک و گزارشگر خوب;)
شما اگه میخوای به من بقبولونی:) که فیفا بهتره فقط 3 تا امکانات جدید بگو که تو این نسخه هست و تو نسخه های قدیم فوتبالها نبوده! به عبارتی نوآوری داشته ea sport... اونوقت حق با شما

بد که نبود من میگم ادم اگه میخواد کسی رو راهنمایی کنه بهتر با ملایمت باشه;)
من یادمه 2 سال پیش سر یه موضوعی تو تاپیک World Cup 2006 در جواب یکی از دوستان به طور خیلی بدی جوابشون رو دادم( یعنی میخواستم راهنماییش کنم ولی خیلی بد این کارو کردم ) که مطمئنم اون دوستمون خیلی ناراحت شد
از اون موقع تا حالا به خودم لعنت میفرستم که چرا اونجوری باهش صحبت کردم:(
بهتره ادم در روابطش با دیگران محترمانه تر برخورد کنه;)مهندس:biggrin1:بابا همکار---------->:love::love::love:
شما هم میتونی با اینکه یه عمره پرو باز بودی فیفا بازی کنی حالشو ببری ;) مگه کسی میاد میگه من یه عمره فیفا باز بودم الان پرو بازی میکنم فقط این بازی پرو خداست:biggrin1:
برین با هردو فوتبال حال کنین ;)

شما منظورت چیه؟:laughing:
یعنی من بخاطر نظر 2-3 نفر پرو رو بزارم کنار؟
من همین الانشم فیفا 09 رو بازی میکنم و اینقدرم تعصبی نیستم اما مثلا امروز تو become a legend خودمو ساختم و عکس صورت خودمو رو کاراکترم گذاشتم!
خیلی امکانات رو پرو هست که تو فیفا نیست! در حالی که هر چی تو فیفا هست تو پرو هم هست!
من به شخصه نوآوری میخوام نه گرافیک و گزارشگر خوب;)
شما اگه میخوای به من بقبولونی:) که فیفا بهتره فقط 3 تا امکانات جدید بگو که تو این نسخه هست و تو نسخه های قدیم فوتبالها نبوده! به عبارتی نوآوری داشته ea sport... اونوقت حق با شما
اولا مگه بازیه تخیلی میخوان بسازن که نواوری میخوای؟گرافیک و گیم پلی بی نظیر چیزیه که
یک بازیه فوتبال نیاز داره.
این چیزایی که شما میگی در نسخه های چند سال پیش فیفا صحت داشته.
اتفاقا فیفا از وقتی که از جزئیات حاشیه ای بازی رو رها کرده و به اصل بازی که همون گیم پلی
و گرافیک تاثیر گذار هست کار کرده فوتبال بی نظیری ساخته.
انقدر هم لازم نیست از پرو برای من که عمره پرو بازم صحبت کنی.
من ازهمهء پرو بازها و حتی فن بازهای پرو بیشتر آرزو دارم که پرو بازهم فوتبال اول باشه و من
هر سال وقتم رو با پرو بگذرونم ولی وضعیت فرق کرده.
اصراری هم ندارم که دوستان بیان فیفا باز بشن یا از فیفا تعریف کنن ولی وقتی میبینم فیفا
رو ناعادلانه و فن بازانه میکوبونن و ایرادها بنی اسرائیلی میگیرن و در مورد پرو جوری به به و چه چه میکنن که انگار بهترین بازیه و بی نقص ترین بازیه مجبور میشم که جواب بسیاری از دوستان عزیزم رو بدم.
دوستان من بین گیم پلی واقعی و گیم پلی مناسب همانطور که یکی از دوستان گفت تفاوت است.یک بازیه اکشن میتونه هم گیم پلی خوبی داشته باشه هم گیم پلی واقعی اما خیلی
مهم نیست که گیم پلی یک بازیه اکشن واقعی باشه چون عناصر موجود در بازی همچین چیزی رو طلب نمیکنه مانند بازیه کرایسس که گیم پلی خوبی داره ولی واقعی نیست.
یک بازیه ریسینگ میتونه هم گیم پلی خوبی داشته باشه و هم گیم پلی واقعی و یکی از این
دو فاکتور هم برای یک بازی ریسینگ کافیه مثل nfs که گیم پلی خوبی داره و بازیباز رو قرق در
بازی میکنه و یک بازی مثل forza که گیم پلی فوق العاده گیم پلی واقع گرایانه ای داره ولی
گیم پلی خوبی نداره.منظورم از گیم پلی خوب اینه که بازیباز رو غرق در بازی کنه جذابیت بی نظیری بهش بده هیجان فوق العاده ای بهش بده.
اما بحث بازیه ورزشی و مخصوصا فوتبال کاملا فرق میکنه چون وابسته به خلی چیزای دیگست.
شما میخوای ترکیب یک مربی بزرگ رو در بازی اعمال کنی و نتیجش رو ببینی.مخوای جوری بازی کنی که مثل یک بازی واقعی فوتبال نتیجش رو ببینی جوری پاس کاری کنی که یاد آور تیم مورد علاقت در اون بازی باشه و همه اینها فقط در یک گیم پلی واقعی در بازی فوتبال انجام شدنیه چون این گیم پلی هم واقعی و هم مناسب است.
شما نمیتونی بگی من دوست دارم با کاناوارو زمین رو طی کنم و گل بزنم و حالشم ببرم چون
در یک بازیه فوتبال همچین چیزی غیرممکن و این یک هیجان کاذب است.و به جای این که بازیبازهایی مثل امثال من که پرو باز بودن و فیفا باز بودن از این هیجان لذت ببره بیشتر اعصابش خورد میشه.
همانطور که گفتم شما بازی کن و لذت ببر ولی نیا بگو که گیم پلی فقط پرو و فیفا فقط منو آهنگ گرافیک یا گزارشگر خوب داره که اگر این طور بود هیچ کدوم از امثال من جتی به فیفا
نگاه هم نمیکردن.
درسته که یه فوتبال به گیم پلیش زندست و درسته که فیفا بخاطر همین تغییر سیستم
گیم پلیش تونسته خیلی از بازیباز ها رو جذب خودش کنه ولی باید گفت پرو چرا نتوسته عاشقان قدیمیه خودش رو حفظ کنه؟
جواب یک چیزه:فیفا پیشرفت کرد و پرو به بازیباز هاش دل خوش کرد و مست این بود که ما بهترینیم و هر چی بسازیم بازیباز هامون راضین ولی این یک اندیشه کاملا غلطه...
ببخشید زیاد حرف زدم
یا حق

شما ديگه شورش در اورديد. شما چي كاريه اي انقدر نظر ميدي ؟ هر كسي هر بازي دوست داشته باشه انجام ميده. شما كاملا تابلو چند وقت PES مي زدي حالا انقدر از قول طرفداراي PES صحبت نكن. چند روزه هي داري با همه كل كل مي كني جدا براي هيچ كس اعصاب نذاشتي و اين بار 100000000000 توي تاپيك PES و FIFA مقايسه راه نندازيد اما گويا شما متوجه نمي شويد.

شما ديگه شورش در اورديد. شما چي كاريه اي انقدر نظر ميدي ؟ هر كسي هر بازي دوست داشته باشه انجام ميده. شما كاملا تابلو چند وقت PES مي زدي حالا انقدر از قول طرفداراي PES صحبت نكن. چند روزه هي داري با همه كل كل مي كني جدا براي هيچ كس اعصاب نذاشتي و اين بار 100000000000 توي تاپيك PES و FIFA مقايسه راه نندازيد اما گويا شما متوجه نمي شويد.
کسری چرا خون خودت رو کثیف میکنی
بابا ما هم هر جفتش رو میخریم هر کدوم بیشتر حال بده میشینیم پای اون
ولی
فعلا من دستگاه هم ندارم چه برسه به فوتبال:cheesygri
انشاا... دستگاهمون بیاد بریم فوتبال -صفا -عشق-میلان-لیورپول:love:

دیشب داشتم بازی میکردم خیلی حال کردم
یادتون باشه یه فرم راه رفتن بود که موقع دفاع کردن تو پرو6 بود که بازیکن موقع دفاع کردن عینه واقعیت برمیگرده به سمت بازیکنی که حمله میکنه و به عبارتی زاویه دروازه رو مبنده و دریب کردن رو سخت میکنه!
این قابلیت تو پرو 2008 فقط در صورتی بود که R2 رو نگه میداشتید(تو فیفا هم دقیقا همینطوریه) اما الان به قدری هوش مصنوعی خوب شده که بازیکنت به موقع خطر خود به خود اینکارو میکنه!!!
یه چیزه جالب:love: هم اینکه موقعی که میری گوش و میخوای سانتر بکشی بازیکنت خیلی قشنگ بر میگرده به بازیکنا یه نگاه میندازه بعد سانتر رو میکشه!!!
واقعا پرو شده یه سیمولیشن واقعی:love:
..................
dj جان نمیخوام جواب بدم اما یه مثال میزنم!:
ببینید مثلا از gears1 به gears2 که نگاه میکنید میبینید که یک عالمه نو آوری در گرافیک ..داستان..و گیم پلی انجام شده و این باعث میشه یه بازی برتر باشه!
حالا شما نمیتونی بگی فوتبال از این قائده مستثنا هست!
تو شماره جدید پرو champions league هست become a legend هست خود قابلیت جدید که آنلاین این بازیو واقعا قشنگ کرده legends هست و یک عالمه تغییر در روند بازی و داوری....
که هیچکدوم شباهتی به نسخه قبلی این بازی ندارن!
این نو آوری میشه و باعث میشه من طرفدار بال بال بزنم که بازیو سریعتر بخرم!

dj جان نمیخوام جواب بدم اما یه مثال میزنم!:
ببینید مثلا از gears1 به gears2 که نگاه میکنید میبینید که یک عالمه نو آوری در گرافیک ..داستان..و گیم پلی انجام شده و این باعث میشه یه بازی برتر باشه!
حالا شما نمیتونی بگی فوتبال از این قائده مستثنا هست!
تو شماره جدید پرو champions league هست become a legend هست خود قابلیت جدید که آنلاین این بازیو واقعا قشنگ کرده legends هست و یک عالمه تغییر در روند بازی و داوری....
که هیچکدوم شباهتی به نسخه قبلی این بازی ندارن!
این نو آوری میشه و باعث میشه من طرفدار بال بال بزنم که بازیو سریعتر بخرم!

دوست عزیز FIFA 09 یک بازی شبیه ساز کامل فوتبال واقعی هست ، از خودشون که نمیتونن چیز جدید همینطوری اضافه کنن. باید یک چیزی رو که در واقعیت هست رو دقیقا به همون صورت در بازی بگنجونن. برای همین نمیشه که هی نوآوری در بازی ایجاد کنن چون اونوقت بازیش میشه .... تخیلی!:دی

عزیز من شما همینطوری ییهو اومدی بازیو کوبیدی در حالی که همه ازش تمجید میکنن!!!!!
وقتی یه نفر بیاد به یه بازی که همه میگن خوبه بگه افتضاح خوب مسخرس!
حداقل میگفتی من نظرم اینه که...
در ضمن وقتی کسی طرفدار فیفا باشه کاملا مشخصه که بازی مقابل رو بیخودی میکوبه;)
میشه بگی از کجا فهمیدی من طرفدار فیفا هستم؟؟؟در ضمن میشه بگی این همه که شما میگی کیا هستن؟من حالم از هر چی فیفا بود تا قبل از uefa08 به هم میخورد.الان هم هنوز طرفدار PES هستم و خواهم بود.وقتی برای اولین بار PES09 بازی کردم خیلی زد تو حالم:((مخصوصا که online ش همونطور مثل قبل بود.هنوز خیلی لگ داره.
بهترین فوتبالی که بازی کردم PES6 بوده و بس.
یه چند تا نکته در مرود بازی بگم:
بعضی مواقع محیط بازی خیلی خیلی تاریکه.
طراحی صورت بازیکن ها هم عالی کار شده و بازی های دیگه به گردش هم نمیرسن.حرکات بازیکنا و شوت زدنشون هم بهتر شده.
فقط چرا online ش بده؟؟؟:((:((:((
من تو فیفا می تونم 10vs10 رو host بشم ولی توی PES نمی تونم 1vs1 بازی کنم.این یعنی کونامی گند زده با online.

آقای hustler لطفا در چیزایی که به شما ربطی نداره دخالت نکنید.من جواب کسی رو دادم که اون طور حرف زده بود نه شما...

آخرین ویرایش:
اولا که من با هیچکس کل کل نکردم.
دوما من نمیخواستم دیگه نظر بدم فقط گفتم ذهن بعضی دوستان که به فیفا گیر میدادن که کارهای حاشیه یی بیشتر از اصل فوتبال براش مهمه روشن بشه.این متنم نوشتم که دیگه حرفمو زده باشمو از این جور حرفا نزنم.
یا حق

آقا چقدر دوا کردين سر 2 تا بازی ... من که جفتشو ديروز خريدم جفتشم بازی کردم راستشو بخواين من طرفدار پس هستم تو اين ورژن هم بد کار نکرده طبق معمول گيم پلی خيلی خوب بود ولی بايد اين نکته رو خاطر نشان کنم ( به به لفظ قلمو داشتی جونه دادج ؟ :cheesygri ) که فيفا در اين ورژن به قدری عالی ظاهر شده که من که عمرا فيفا بازی نميکردم ، هر روز ميشينم 1 کی 2 ساعت بازی ميکنم بازی عين بازی واقعی طراحی شده جذابيت های خودشو داره ، ولی کلا اگه قرار باشه بين اين 2 تا يکی رو انتخاب کنم >>> همون پس رو انتخاب ميکنم

از همين جا هم سلامی عرض ميکنم خدمت دوست و رفيق صميمی امير واريور ، خيلی چاکريم :biggrin1:

آقا كسي ميدونه نسخه j بازي كي ريليز ميشه ؟
28 نوامبر متاسفانه اما احتمال داره اون پچي كه هفته ديگه توي Live براي ورزژن Pal ميدن توي خود ورژن J وجود داشته باشه.

اولا که من با هیچکس کل کل نکردم.
دوما من نمیخواستم دیگه نظر بدم فقط گفتم ذهن بعضی دوستان که به فیفا گیر میدادن که کارهای حاشیه یی بیشتر از اصل فوتبال براش مهمه روشن بشه.این متنم نوشتم که دیگه حرفمو زده باشمو از این جور حرفا نزنم.

سليقه يك چيزه شخصي نميشه عوضش كرد دوست عزيز !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or