Pro Evolution Soccer 2009

• Thread starter Thread starter Terova
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سیستم بازی تقریبا مثل ورژن قبلیه ولی بازی کنا بیشتر حالت بدنی یه انسانو گرفتن
خصوصیات فیزیکی و تکنیکی بازیکنا با بازیشون رابطه خیلی قوی داره
خیلی سخته که با یه بازیکن کم تکنیک دریبل بزنی
برای رسیدن به گل باید با پاسگاری دنبال سوراخ بگردی و به دروازه برسی و یا اینکه از ضربه های ایستگاهی مثل کرنر منتظر یه اتفاق باشی
در ضمن امکان گل خوردن رو ضد حمله و از جناح دفاع های پیش تاخته خیلی زیاده و باید خیلی مواظب ضد حمله باشی

من وقتی به گل میرسم احساسم به اون گل نسبت به ورژن قبلی این بازی عوض شده و بعد از زدن گل تو دلم میگم "بخورید تا "چند تا فحش رکیک "
و گل زدن خیلی میچسبه بخصوص که بدونی می تونی با انجام اصول دفاعی درست اونو حفظ کنی و گل مفت نخوری
در ضمن باید مواظب این باشی که بازیکنارو زیاد خسته نکنی
چون تو اواسط نیمه دوم میبینی که بازیکنای ی که زیاد دویدن یکی یکی دارن زرد میشن و میشه گفت افرادی که شم مربی گری خوبی دارن نسبت به افرادی که بازی خوبی با بازیکنا انجام میدن برتری پیدا می کنن

در ضمن با خیال راحت تری میشه تکل رفت و داور کمتر سوت میزنه هر چند که کمی مزاحمتش وسط زمین کمی بیش از پیش احساس میشه

آخرین ویرایش:
منم بازی رو گرفتم اولین چیزی که ممکنه بخواید بهش عادت کنبد درجه سختی بازیه و واقعا باید تلاش کنید تا گل بزنید. ولی یه چیزی که خیلی تو ذوق میزنه صدای توپه که واقعا مسخرس .

من دیروز pes بازی کردم بازیکناش اصلا طبیعی نمیدون مثل این میمونه که زدن رو دور تند گرافیکش هم اصلا خوب نیست کلا باری pes هیچ تغییری نکرده اما فیفا همه چیزش بهتر شده ادم وقتی بازی میکنه حس بازی فوتبال واقعی را تجربه میکنه

من که آخری نفهمیدم بازی از نسخه قبل بهتر شده یا نه..؟هرکی میاد یک نظری میده ..

حالا چون بازی سخته و نمیشه توش گل زد میان میگن بازی بدرد نمی خوره .. من تا خودم بازی نکنم قبول ندارم کی چی میگه..:mad:

شاید اون سبکی که شما دوست دارید فرق میکنه و با PES سازگار نیست.. کسی هم جلوی شما رو نگرفته برید فیفا بازی کنید..

هرکس فیفا رو دوست داره بره تو تاپیک خودش بگه..خواهش هم مقایسه نکنید .. چون حال آدم رو بهم میزنید..

خواهشن این تاپیک رو با نظرت بیخودتون به ........ نکشید

من دیروز pes بازی کردم بازیکناش اصلا طبیعی نمیدون مثل این میمونه که زدن رو دور تند گرافیکش هم اصلا خوب نیست کلا باری pes هیچ تغییری نکرده اما فیفا همه چیزش بهتر شده ادم وقتی بازی میکنه حس بازی فوتبال واقعی را تجربه میکنه

شما لطف دارید

پس به جای تلف کردن وقت خودت و دیگران و پست دادن تو تاپیک PES برو بشین فیفا بازی کن
یا تو تاپیک فیفا ازش تعریف کن وقت ما رو هم نگیر:-"

حالا چون بازی سخته و نمیشه توش گل زد میان میگن بازی بدرد نمی خوره .. من تا خودم بازی نکنم قبول ندارم کی چی میگه..:mad:

شاید اون سبکی که شما دوست دارید فرق میکنه و با PES سازگار نیست.. کسی هم جلوی شما رو نگرفته برید فیفا بازی کنید..

هرکس فیفا رو دوست داره بره تو تاپیک خودش بگه..خواهش هم مقایسه نکنید .. چون حال آدم رو بهم میزنید..

خواهشن این تاپیک رو با نظرت بیخودتون به ........ نکشید

شما لطف دارید

تو ام زیاد حرص نخور آخر سکته میکنی :biggrin1:

بجای این همه بحث بهتره امتیازاتی را که تا الان هر دو بازی از سایتها گرفتن باهم مقایسه کنید و بعد نتیجه گیری کنید .
فکر کنم خیلی بهتر بشه نتیجه گرفت . کسی هم که بخواد بگه نظر این همه سایت ارزشی نداره که جای خود داره !
البته هنوز خیلی از سایتها برای pes09 امتیازی ندادند ولی اون سیایتهایی که تا الان برای هر دوش امتیاز دادن را میتونید ببینید . که تا الان fifa09 از لحاظ امتیازات بهتر بوده .

من واقعا از همه چیه بازی لذت می برم!!!فقط دو تا چیز عذابم میده!!!
1-واقعا روی مخه!!!صدای توپ هر ور میدویی هی تاپ تاپ!!!مسخره!!!بازیها چیه!!!
2-توی ساندر کشیدن!بعضی وقتا انگاری توپ سنگینه اصلا نمیره هوا!بعضی وقتا میره اون سره دنیا!!!
خلاصه اینا رو من نادیده بگیرم!
یکی از پرو های فوق العادست!مخصوصا اینکه دیگه می تونید امید وار باشید بالاخره می بازید!!!
و گل نمی تونید بزنید!!
و صوت زدن داور سریع شده رویایی شده این یه حاش!!
تنه زدن ها و زمین خوردنا!خیلی خوب شده!
مخصوصا اینکه اگر گل بزنید به نوع لباس و پا و اینا دقت کنید گرافیکی رو می بینید که برای من جالب بود!
در کل بازیه خوبی هستش!
ولی از حق نگذریم!پیشرفت های fifa خیلی خیلی بیش تر از پرو بوده!
ولی چه کنیم که خوره پروییم و نمیشه بگذریم ازش.

پس به جای تلف کردن وقت خودت و دیگران و پست دادن تو تاپیک PES برو بشین فیفا بازی کن
یا تو تاپیک فیفا ازش تعریف کن وقت ما رو هم نگیر:-"

عزیز چرا زورت میگیره حرف حق همیشه تلخه
اما یک تعریف هم میکنم که ناراحت نشید خودایش دموی اول بازی خیلی قشنگ بود اونو حال کردم در ضمن من فرشید داداش فرزاد هستم اون عشق pes هست گفتم اینو بگم اگه اون با همین ای دی اومد با من اشتباه نگیرید
fifa دوست داریم:biggrin1:

اقا منم بازی کردم بلا خره
بازی از نظر من یه معایبی داره ولی در کل منم راضیم ( البته انتظاراتم خیلی بیشتر بود از این چیزی که الان هست )
1 - دویدن بازیکنا واقعا ازار دهنده است یهنی اصلا طبیعی نیست ( هرکی بازی کنه تایید میکنه ) انگار توپ به پاشون وصله
2 - موقعی که ضربه ایستگاهی میخوای بزنی گرافیک پایین میاد = یعنی تمام تکسچرای زمین از بین میره و چمن صاف صاف میشه و کیفیتش میاد پایین ( من رو Full HD بازی میکنم رو A650 سامسونگ پس نگین از مانیتورته )
3 - بازی به نظرم برخلاف نظر دوستان اسون شده من رو top player به راحتی لیورپول رو با منچستر شکست دادم ( 5 بر 0 )
البته نمیدونم چرا باید چند بار A رو بزنی تا تو دفاع سر بزنی یا X رو موقع کرنر تا بتونی سر بزنی
البته مثل همیشه دروازبان ها بدترین باگ ها رو دارن
و گیم پلی خوبی هم داره
داور هم کمی بهتر شده نسبت به قبل و اون خطای مسخره رو نمیگیره
انیمیشن ها هم نرمتر شده
کریس رونالدو هم بسیار خوب شده برا اونایی که دوسش دارن ( بسیار قویه ):love:

امین جان مطمئن باش بازی پیشرفت کرده مخصوصا از نظر گرافیکی اما از لحاظ دیگه این تغییراتی که اعمال شده برای بعضی ها ناخوشاینده برای بعضیا خوشایند و منم بیشتر از این نمیتونم توضیح بدم چون تازه دیشب بازیو گیر آوردم
پ.ن: یعنی هنوز بازیو گیر نیاوردی؟؟؟

بجای این همه بحث بهتره امتیازاتی را که تا الان هر دو بازی از سایتها گرفتن باهم مقایسه کنید و بعد نتیجه گیری کنید .
فکر کنم خیلی بهتر بشه نتیجه گرفت . کسی هم که بخواد بگه نظر این همه سایت ارزشی نداره که جای خود داره !
البته هنوز خیلی از سایتها برای pes09 امتیازی ندادند ولی اون سیایتهایی که تا الان برای هر دوش امتیاز دادن را میتونید ببینید . که تا الان fifa09 از لحاظ امتیازات بهتر بوده .

یعنی بی منطق ترین حرفی رو که میشه زد رو زدی
همچین میگی امتیازهای فیفا بالاتر بوده انگار مثلا PES امتیازهاش 3 و 4 بوده !!!
PES 2009 هم تقریبا همون امتیازها رو گرفته9 یا 8.8 یا 8 یا دیگه حداقل 7
انتظار نداری که همه منتقدها نظرشون با هم یکی باشه
شما اگه خیلی فیفا دوست داری برو بازی کن همه امتیازها رو میدونند لازم به گوشزد شما نبود

عزیز چرا زورت میگیره حرف حق همیشه تلخه
اما یک تعریف هم میکنم که ناراحت نشید خودایش دموی اول بازی خیلی قشنگ بود اونو حال کردم در ضمن من فرشید داداش فرزاد هستم اون عشق pes هست گفتم اینو بگم اگه اون با همین ای دی اومد با من اشتباه نگیرید
fifa دوست داریم:biggrin1:
شما که کاملا هدفت مشخصه
داری بی خودی از بازی بد میگی چون فیفا رو دوست داری (اینم یه نوع فن بوییه دیگه :-")

ضمنا کسی حرفای کسایی مثل ایشون رو باور نکنه اصلا اینجوری که میگن نیست
تمام این ایرادهایی که میگن رو میشه به fifa 2009 نسبت داد
مثلالش همونطور که خودتون هم میدونید Fifa اینقدر کنده که انگار قبل از بازی بازیکنها کتک خوردن اومدن (حداقل برای من که اصلا جالب نیست این کندی ) مثل اینکه داری تو Slow Motion بازی میکنی ! :) بعد ایشون اومده میگه سرعت PES زیاده (چون ایشون به همون کند بودن فیفا عادت کرده:))

در آخر بگم هر کی فیفا دوست داره بره بازی کنه و لطف کنه نظرات گرانبها اینجا پخش نکنه

در آخر بگم هر کی فیفا دوست داره بره بازی کنه و لطف کنه نظرات گرانبها اینجا پخش نکنه
دقیقا !
نظراتتون تو همون تاپیک خودتون بگید هر روز یکی جدید از FIFA یی ها میاد اینجا بحث مقایسه راه میندازه
تمومش کنید دیگه این مسخره بازی ها رو ;)

ُسلام عزیزان...
آخرین باری که از فیفا راضی بودم فکر کنم فیفا 2005 بود...
وقتی pes رو بازی کردم عاشقش شدم...
وقتی pes 2008 رو بازی کردم...واقعا عالی بود...
حالا یکی بیاد بگه این ایراد ها هایی که میگن درسته؟(صدای مسخره توپ و استیل بد بازیکنا با توپ)
فقط خواهشا از گرافیک تعریف نکنین...دیگه معلومه که گرافیک میره بالا...پایین که نمیاد...

دوستانی که بازی رو گرفتین . اگه نزدیکای دروازه R2 رو بگیری و بشوتی بقل های دروازه دیگه 100 درصد گل می شه ؟ :cheesygri یا دروازه بان ممکنه بگیره !؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or