Pro Evolution Soccer 2009

• Thread starter Thread starter Terova
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ما هی میگیم کسی گوش نمیده تا دوهزار سال دیگه هم بگی بازم هی مقایسه میکنند ..
آخری دیدی بازی ها به نسخه 4000 به بعد رسید باز هم میگن گرافیک توپ بازی FIFA وقتی اوتی پرتاپ میکنی از PES بهتره..:eek:

ول کنید بابا به خدا فیفا خیلی از PES بهتره .. اصلا گرافیکش مال هفت هشت نسل دیگه هست..
تو رو خدا بگزارید ما با این PES داغون حال کنیم ..

ما اول یکمی در مورد FIFA حرف میزدیم فوری اخطار میداند و بن میکردن و کلی هم م.......... به ما ........... می گفتند..
ولی الان چی باید از FIFA بازها خواهش کنی که بخاطر خدا هم که شده به گیر ندید..

حرف دل يك بي طرف(خدا شاهده):tick:

واقعا ما ايراني ها عجب موجودات جالبي هستيم

سر يه موضوع ساده چي كار ها كه نميكنيم/:)

از دوستان خواهش ميكنم فقط از طرف خودشون صحبت كنندو از اونجور پستهايي كه نشون بده كه تمام كسايي كه فوتبال حاليشون ميشه فقط pes رو تا اخر عمر بازي ميكنند پرهيز كنند:mad:

من شخصا يكي از افرادي هستم كه از دوم راهنمايي تا پارسال pes رو بازي ميكردم و حتي كنكور را هم بخاطر اديت و بازي كردن اين فوتبال اعتياد اور از دست دادم:-" ولي حالا فيفا را ترجيح ميدهم(البته فقط در 360 يا ps3)
امثال من دورو بر خودم هم زياد ميبينم....مطمئنم دورو بر شما هم پيدا ميشه

در ضمن تائئد ميكنم كه ادبيات فيفايي ها اصلا جالب نبوده همونطوري كه بعضي از شما ها هم پست هاي جانب دارانه اي در تاپيك فيفا دادين

راستي خواهشن اخرين مصاحبه شينگوي عزيز را پيدا كنيد و يك نگاهي بندازيد و ببينيد كه يك سازنده هم اشكالات خودش را قبول دارد:exclaim:

از دوستان تاپيك فيفا هم خواهش ميكنم ديگه اصلا به انجا سر نزنند(همونطوري كه خودم ديگه مزاحم اين دوستان خوبمون نميشم)

واقعا راست ميگن كه دوري و دوستي

((راستي اين رو هم بگم كه pes امسال واقعا پيشرفت كرد هم از لحاظ نور پردازي و هم گيم پلي ولي به نظر من بخاطر قابليت موتور گرافيكي بازي كه دست شينگو را بسته نتونستن انيميشن بازي را به واقع گرايانگي فيفا در بياورند----البته همونطوري كه شينگو گفت كم كاري مربوط به كونامي نامرد است))

ديگر هم پست نميزنم خيال همه راحت:((

آخرین ویرایش:
ما که اعلام کردیم Pes آشغاله و fifa بهترین بازی دنیاست !
ما خودمون اعتراف کردیم
اما یه سری ها میخوان به زور بره بازی مورد علاقشون طرفدار پیدا کنن‎!‎
به خدا فیفا گرافیک داره ,سرعت داره ,,هزار برابر بهتر از pes هستش ولی ما داریم تو تاپیک pes2009 بحث می کنیم !
یه بار دیگه می گم :تاپیک pes2009
بازم میگم متوجه شی:تاپیک pes2009 آشغال به درد نخور
پس خواهشا چیزی از fifa ‎ ننویسید
حیف نیست اسم بهترین بازی دنیا رو تو تاپیک این بازی بدرد نخور میارین‎?‎

اگه یه بار دیگه اسم fifa رو بیارین اون موقع مطمعن میشم که بخاطر نداشتن جذابیت تو بازیش ,مجبور شدین شیپور بگیرین دستتون و تبلیغشو تو تاپیک بی ربط به او ن بکنین‎!‎‎!‎‎!‎:confused:

سیستم لایوش درست شده؟ طوری شده که بشه گفت لایو قابل قبولی داره؟
والامن خودم که استفاده نکردم!
انشاالله که داره!!!
خلاصه!!!
به نظر من یکی از بهترین سری پرو هستش!
حال می کنیم شدید!هر روز 4 تا 5 ساعت بازی می کنم!
این منوشم که یه کم عوض شده خیلی می چسبه.

انشاالله که داره!!!
خلاصه!!!
اقا انقدر تعریف نکنید.یه دفعه مخمون زده میشه برمیگردیم به دورانه پروبازیمونا:biggrin1:
ولی با این تعاریف بشدت منتظر نسخه جی هستم تا ببینم قضیه از چه قراره.
فعلن شماها حال کنید تا نوبت ما برسه:biggrin1:
یا حق

انشاالله که داره!!!
خلاصه!!!

خوش به حالت
uc یش کی میاد؟:(
مواظب باش 3 چراغ نشی:love:

ما که اعلام کردیم Pes آشغاله و fifa بهترین بازی دنیاست !
ما خودمون اعتراف کردیم
اما یه سری ها میخوان به زور بره بازی مورد علاقشون طرفدار پیدا کنن‎!‎
به خدا فیفا گرافیک داره ,سرعت داره ,,هزار برابر بهتر از pes هستش ولی ما داریم تو تاپیک pes2009 بحث می کنیم !
یه بار دیگه می گم :تاپیک pes2009
بازم میگم متوجه شی:تاپیک pes2009 آشغال به درد نخور
پس خواهشا چیزی از fifa ‎ ننویسید
حیف نیست اسم بهترین بازی دنیا رو تو تاپیک این بازی بدرد نخور میارین‎?‎

اگه یه بار دیگه اسم fifa رو بیارین اون موقع مطمعن میشم که بخاطر نداشتن جذابیت تو بازیش ,مجبور شدین شیپور بگیرین دستتون و تبلیغشو تو تاپیک بی ربط به او ن بکنین‎!‎‎!‎‎!‎:confused:

واقعا که این طور حرفا واسه یه تاپیک افت داره چرا میاین یه نفرو که پرو رو دوست داره اینطور تحت فشار قرار میدین تورو خدا این تعصبای بیخودو ول کنین یه کم منطقی فکر کنین .... حالا هر کدومشون یه حسنی داره و یه ویژگی چرا ارزاشا رو نادیده میگیرین ؟؟؟ دوستا ی عزیز یه کم فکر کنین و کلکل الکی را نندازین .... والا اونا که از برنامه نویسی و موتور پایه این بازیا سر در میارنو اطلاعات علمی دارن اینطور تعصب ندارن... نزارین احترام تاپیکا ازبین بره و محلی شه واسه عصاب خردی چون همه اعتقاداشون محترمه

اینو به کسایی میگم که سنگ فیفا رو به سینه میزنن : PES 2009 روی همه پلتفرم ها در UK بیشتر از فیفا فروخت فکر کنم این میتونه گواه بر خیلی چیزا باشه

لطفا یه مدیر رسیدگی کنه که کسی دیگه از این به بعد حرف از فیفا نزنه توی این تاپیک

آخرین ویرایش:
اینو به کسایی میگم که سنگ فیفا رو به سینه میزنن : PES 2009 روی همه پلتفرم ها در UK بیشتر از فیفا فروخت فکر کنم این میتونه گواه بر خیلی چیزا باشه

لطفا یه مدیر رسیدگی کنه که کسی دیگه از این به بعد حرف از فیفا نزنه توی این تاپیک
این که چیزه جدیدی نیست چون سابقهء پرو خیییییییلی درخشانتر از فیفا هست ولی پابرجا نمیمونه.البته اگر کونامی بخواد این وضع ادامه بده.
یا حق

این که چیزه جدیدی نیست چون سابقهء پرو خیییییییلی درخشانتر از فیفا هست ولی پابرجا نمیمونه.البته اگر کونامی بخواد این وضع ادامه بده.
یا حق

مثله اینکه شما نمیخوای بیخیال بشی؟
این جور تحریکات جز درگیری چیزی نداره
مثله اینکه تا یکی دو نفر بن نشن بیخیال
نمیشید
شما حالا که واقعیت هم میبینی بازم یه چیزی دیگه میگی؟
نمیدونم چرا اینقدر رو اعصاب کار میکنید؟!!

موفقیت یک بازی را تو uk فقط نمی سنجن , بلکه فروش جهانیش را می سنجن و به آمار امتیازهای کلیش هم یه دقتی میکنند .

اه ! من میام تو تایپک (فوتبال مورد علاقم ) به جای اینکه از بازی تعریف بشه همش با فیفا کردن روی اعصاب میرن ! اینه میگم مدیرا سخت گیر نیستن ! انجمن که ..... نیست !

یه چیز شاخ پیدا کردم:
از منو اول بازی سطر سوم رو انتخاب کنید
بعد اطلاعات شما رو میگیره و شما میشید جزو یه بازیکن دسته سه
باید تو بازیهای تمرینی خوب ظاهر شید تا تیمهای لیگ برتر خواهانتون بشه
در ضمن دوربین را رو player بذارید
انگار خودتون تو زمینید !!!
خیلی خداست‎!‎‎!‎‎!‎
واقعا اعتیاد آوره‎!‎‎!‎‎!‎
من تا حالا با هیچ بازی تو عمرم مثل این حال نکردم‎!‎‎!‎‎!‎
یاد بازی تو زمین راه آهن افتادم

یه چیز شاخ پیدا کردم:
از منو اول بازی سطر سوم رو انتخاب کنید
بعد اطلاعات شما رو میگیره و شما میشید جزو یه بازیکن دسته سه
باید تو بازیهای تمرینی خوب ظاهر شید تا تیمهای لیگ برتر خواهانتون بشه
در ضمن دوربین را رو player بذارید
انگار خودتون تو زمینید !!!
خیلی خداست‎!‎‎!‎‎!‎
واقعا اعتیاد آوره‎!‎‎!‎‎!‎
من تا حالا با هیچ بازی تو عمرم مثل این حال نکردم‎!‎‎!‎‎!‎
یاد بازی تو زمین راه آهن افتادم
برادر BeCome A Legend میباشد این بخش که همه قبل از بازی ازش تعریف میکردن :biggrin1:
لا مصب خیلی باحاله من رو که معتاد کرده ;)
یه تریپ باحال به سبک برد پیت درست کردم رفتم تیم ....( اسمش چرا اینجوریه :biggrin1:) بعد از یه بازی ترانسفر شدم بولونا بعد از یه نیم فصل هست که درام تو بولونا می پلکم :biggrin1:
هدف = اینتر میلان :biggrin1:
خیلی باحاله
مخصوصا اون دوربینش که نمیدونم چی چی واید هست. چرخش خیلی باحالی داره ;)
چمپیون لیگ هم که معرکه هست
من خودم از رئال بدم میاد ولی یه سوال برام پیش اومده اینه که چرا رائول و روبن چرا اینقدر ضعیفن ؟:confused:

عجب چیزی با حالی هست ..!!!
میگم شکل و اندام بازیکن رو باید خودت درست کنی..؟
بعد تیم های مختلف بهت پیشنهاد میدن که باید یکیشون رو انتخاب کنی..؟

فکر کنم بازی فردا پس فردا بدستم برسه.. :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or