Pro Evolution Soccer 2009

• Thread starter Thread starter Terova
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقایون هیچ وقت از pes نا امیدنشین.این عکس رو ببینید.حداقل مشخصه که pes تو گرافیک سره.

FIFA_09_versus_pro_evolution_soccer_2009_comparison_045.jpg

ون نیستلروی فیفا شبیه افغانی سر کوچه ماست

این یک رو چی میگین.تو رو خدا پیرلوی فیفا رو ببینید:laughing:.pes همیشه سر بوده و هست:love:
FIFA_09_versus_pro_evolution_soccer_2009_comparison_011.jpg
عزيز من شما نبايد مقايسه كني ولي اگه هم ميخواي مقايسه كني حداقل يه چيزي بگو با عقل جور در بياد ديگه خود خالق PES م ميدونه گرافيك و فيزيك FIFA بهتر است.

فیفا گرافیک بهتری داره اما تو طراحی چهره ها امسال واقعا افتضاح عمل کرده و هیچکدوم از بازیکنا رو شبیه به خودشون نساخته!
ولی انصافا این نکته رو بگم که تو فیفا اینقدر بدن بازیکنا و استیل دویدنو خوب ساختن که بازیکن رو از دوربین tele هم میشناسی ولی چه فایده تو حالت be a pro اصلا چیزی به عنوان دویدن وجود نداره!!!!!!!(از هوش مصنوعی بالاس دیگه)

عزيز من شما نبايد مقايسه كني ولي اگه هم ميخواي مقايسه كني حداقل يه چيزي بگو با عقل جور در بياد ديگه خود خالق PES م ميدونه گرافيك و فيزيك FIFA بهتر است.

به به:biggrin1:
کسرا جان یعنی آدم بازی را فقط برای اینکه گرافیکش بالاست بازی کنه؟:biggrin1: گیم پلی این وسط چی میشه؟:confused:

:laughing:
گرافیکو میشه روش بحث کرد ولی فیزیکو ...:-" اخه وضعیت بدن بازیکنا تو fifa بیشتر شبیه ادم فضایی هاست

نظرتو برا خودت نگه دار آقا جان:cheesygri
بازی بسیار پیشرفت کرده!
مود become a legend فوق العاده طراحی شده!
فقط میتونم بگم دست کونامی درد نکنه:love:
شمام بهتره حرف زدنتو برا خودت نگه داری...اینجا میای تا نظرات بقیه رو بخونی...

شما که خودت چشم داری عکسها رو ببین و گرافیک رو مقایسه کن.پیرلو تو فیفه عین معتادهاست:laughing:.فیزیک pes هم که دیگه معروفه و نیاز به تعریف نداره.جالب اینجاست که قبل عرضه فیفا چقدر از سیستم درست کردن قیافه ها تعریف میکرد اما حالا:sick::sick:

باز هم جنگ بین این دو بازی هم چنان ادامه دارد فکر کنم تا دنیا باشه همینه بعضی از دوستان نقد منطقی میکنن ولی بعضی متعصبانه . به هر حال هر کسی برای خودش دلایلی داره من می خواستم در مورد این دو بازی کم که چه عرض کنم بیشتر نظرمو بدم در هر حال صد در صد نظرم نمیتونه نظر همه رو جلب کنه . این بنده حقیر که از اولین شماره Winning eleven یا همون PES بازی کردم وکلی خاطره از این بازی دارم نظرم رو بگم البته FIFA رو گه گداری از قدیم بازی میکردم البته نه مثل PES .
خوب سال 96 بود که بازی به نام Winning Eleven به بازار اومد که البته این بازی در اروپا پخش نمیشد و هیچ طرفداری نداشت که البته در اروپا و سایر کشور ها FIFA رو بازی میکر دند و اگه یادتون باشه بازی به صورت زبان JAPAN عرضه میشد که ما درایران همینظوری بازی میکردیم که بعد با مموری کارد اسم هارو به اگلیسی تغییر میدادیم البته بعد از مدتی زبان انگلیسی این بازی منتشر میشد و ما رو راحت میکرد . فوتبا لی بسیار زیبا و عالی از هر لحاظ در زمان خودش سال به سال میگذشت و شماره جدیدی از این بازی عرضه مشد که البته به صورت انحصار مال کنسول های شرکت SONY بود قسمت مستر لیگ زیبا و گیم پلی فوق العاده زیبا و گرافیک خوب و صدا گذاری عالی که این بازی در کنسول PS1 بی نهایت ارزشش روز به روز بیشتر میشد خوب به نظر من FIFA هیچ حرفی در آن زمان برای گفتن نداشت حالا به نسل بعد میریم یادمه دقیقا اولین باری که اولین شماره Winning eleven برای کنسول PS2 با نام Pro Evolution Soccer البته در اروپا برای بازاریابی اسمش تغییر کرده بود اوم وقتی دیدم شوکه شده بودم متور گرافیکی کاملا عوض شده بود و فیزیک بازی و گیم پلی خیلی پیچیده تر شده بود شگفت زده شده بودم که این بازی هر سال بهتر و بهتر شده بود که در جهان کاملا شناخته شده بود مسابقات مختلف با این بازی در کشور های مختلف و از این قبیل البته آمدن این بازی بر روی PC هم سخت هم رو خوشحال کرده بود البته اولین شمارش روی PC کمی مشکل افت فرم داشت ولی بی نظیر بود .خوب به سال 2006 میریم نسل بعدی کنسول ها و XBOX 360 شماره PES 2007 به صورت انحصاری البته زمان دار عرضه شد که ناقص بود از هر لحاظ گرافیک فرقی نکرده بود فقط به خاطر وضوح HD شفاف تر شده بود من با خودم گفتم صد در صد کونامی داره رو ی موتور جدیدش کار میکنه وسال بعد روی هردو کنسول نسل بعد یعنی سال 2008 میده بیرون که به یک باره بازی اومد بیرون هیچ تحولی هیچی فقط به روز شده بو د منظور من از تحول اینه که موتور باید کاملا تغییر میکرد وبر پایه اون گیم پلی نوین با انیمیشن های جدید میدیدم واقعا دلسرد شده بودم حالا میریم سر وقت FIFA 08 من اصلا اینتر نت عکسای این بازی رو نگاه نمیکدم چوم میودنستم اگه گرافیک رو هم بالا ببرن عمرا گیم پلی این بازی به گرد PES هم نمیرسه ولی پسر عموم یه روز که اونم PES باز بود بازی FIFA 08 البته مال XBOX 360 رو گرفت بازی کرد یم گرافیکش منو گرفت ولی گفتم گیم پلیی باز چرته چند ساعت گذشت تعجب زده شده بودم پیچیدگی گیم پلی حرکات نرم و بسیار طبیعی و صدا گذاری عالی و هر چی بیشتر بازی میکرد یم واقعا تغییرات اساس و بنیادی در گیم پلی مییدیدم حجم توپ و هوش مصنوعی فوق العاده بود البته به خاطر تحولات خالی از ایراد نبود ولی با پتانسیلی که از خودش نشون داد میدونستم که سال بعد بازی به مراتب بهتر از FIFA 08 بیرون میاد که همین هم شد بر میگردم به pes سوالی که همیشه در ذهنم بود که چرا PES تحولی در زمینه موتور گرافیکی نکرد یک جوابم پیش خودم این بود که تیم سازنده کوتاهی میکنن وبه خاط فروش دلیلی بر تغییات اساسی نمیبینن و دیگرین جواب من این بود که بودجه ای که کونامی در اختیارشون قرار میده که البته جواب رو در آخرین صحبت های سازنده بزرگ بازی Sebass گرفتم اون میگفت مشکل ما اینه که تیم هایی که در کنار هم هستیم هیچ کمکی به هم نمیکنیم ولی در عوض شرکت ea موتور گرافیکی بازی Maden رو در اختیار دیگر تیم ها میذاره و بسیاری چیزهای دیگه از صحبت های Sebass مشخصه که خودش از این وضع راضی نیست وگرنه به نظر من اگه امکانات به این سازنده داده بشه به راحتی میتونه بازی PES رو بسیار بهتر از اینی که هست بسازه به هر حال نظر من اینه که PES در این نسل در مقابل FIFA شکست خورده . ولی من همیشه برای PES و تیم سازندش احترام قائلم چون صنعت فوتبال رو اونا تو گیم تحول ایجاد کردن و مطمئنم روزی از دوباره قدت رو در دست میگیرن.
موفق وسربلند باشید.

آخرین ویرایش:
فیفا گرافیک بهتری داره اما تو طراحی چهره ها امسال واقعا افتضاح عمل کرده و هیچکدوم از بازیکنا رو شبیه به خودشون نساخته!
ولی انصافا این نکته رو بگم که تو فیفا اینقدر بدن بازیکنا و استیل دویدنو خوب ساختن که بازیکن رو از دوربین tele هم میشناسی ولی چه فایده تو حالت be a pro اصلا چیزی به عنوان دویدن وجود نداره!!!!!!!(از هوش مصنوعی بالاس دیگه)

اتفاقا تنها چیزی که تو فیفا شدیدا تو ذوق میزنه هیبت بازیکنها هست که بیشتر به قهرمانهای وزنه برداری شبیه هستن تا فوتبالیست همشون هم کول دارن و مخصوصا تو دمو ها مثل شامپانزه دستاشون تا دم زانوهاشون دراز شده اسامیه پشت پیراهنها هم که فقط حرص میده
عین خالکوبی کش میاد:sick:

شما خودت فکر نمیکنی زیاده روی کردی؟
همون قدر که شما حق حرف زدن داری ایشون هم دارن
نکنه این قانون جدید وضع شده ما خبر نداریم؟!!

عزیز من شما همینطوری ییهو اومدی بازیو کوبیدی در حالی که همه ازش تمجید میکنن!!!!!
وقتی یه نفر بیاد به یه بازی که همه میگن خوبه بگه افتضاح خوب مسخرس!
حداقل میگفتی من نظرم اینه که...
در ضمن وقتی کسی طرفدار فیفا باشه کاملا مشخصه که بازی مقابل رو بیخودی میکوبه;)

محمد خان شما هم وقتی تو تاپیک MGS رو 360 پست دادم با اینکه گفتم به نظر من گفتی یارو داره جک میگه :confused:
شما باید کلا در برخورد کردنت تجدید نظر کنی برادر ;)
همونطور گفتم نظر ها خیلی با هم فرق داره
بعضی بچه میگن افتضاح شده ;)
بعضی دیگه میگن خیلی پیشرفت داشته و عالی هست ;)
فقط مرسی که نظر دادین عزیزان تا ما هم مطلع بشیم

عزیز من شما همینطوری ییهو اومدی بازیو کوبیدی در حالی که همه ازش تمجید میکنن!!!!!
وقتی یه نفر بیاد به یه بازی که همه میگن خوبه بگه افتضاح خوب مسخرس!
حداقل میگفتی من نظرم اینه که...
در ضمن وقتی کسی طرفدار فیفا باشه کاملا مشخصه که بازی مقابل رو بیخودی میکوبه;)
اقا چی میگی؟هی میگی همه تعریف میکنن؟
اگه میخوای ببینی بازیی واقعا میتونه طرفدارهاشو راضی کنه باید از طرفدارهای اون بازی بپرسی.(نمیگم از فنبازا بپرس چون اونا قضیشون فرق میکنه).
خداوکیلی یه امار بگیر ببین چندنفر از طرفدارهای پرو ضدپرو شدن؟؟
هرکسی هم که میاد انتقاد میکنه انگه فیفا بهش میزنین.
من نمیگم بازی نکن یا بخوام به زور بهت تحمیل کنم که بازیش مزخرفه ولی وقتی دوستان پروبازه قدیمی میان از بازیش انتقاد میکنن دیگه لج نکن انقدرم نگو بیخود میگن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or