Pro Evolution Soccer 2009

• Thread starter Thread starter Terova
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در مورد هرچی بحث میشه غیر از خودت بازی ...
کسی نگرفتی بازی رو ؟؟
خب حتما کسی نگرفته کوروش جان ;)
تازه برا برو بچی که دان میکنن امروز کارش تموم شده
فکر کنم از فردا شاهد نظرات بچه ها باشیم
راستی از بچه ها کسی میتونه لیست اچیومنتاش رو بزاره ( فریدون جان فکرکنم کاره خودته ):love:

اینقدر اعصابم خرابه که هر کس که دم دستم برسه رو میکشم.افتضاح شد یک سال صبر کردم که جبران کنن ولی... گیم پلیش داغون شده انگار با چکش مزنن تو سرت وقتی داری میدوی توپ هی میپره جلو دوباره میچسبه به پات:evil:هر ضربه ای هم که به توپ میزنی صدا میده.من فن هزار آتیشه این بازی هستم ولی اینقدر تو ذوقم خورد که هنوز یه بازی کامل هم نکردم.

اینقدر اعصابم خرابه که هر کس که دم دستم برسه رو میکشم.افتضاح شد یک سال صبر کردم که جبران کنن ولی... گیم پلیش داغون شده انگار با چکش مزنن تو سرت وقتی داری میدوی توپ هی میپره جلو دوباره میچسبه به پات:evil:هر ضربه ای هم که به توپ میزنی صدا میده.من فن هزار آتیشه این بازی هستم ولی اینقدر تو ذوقم خورد که هنوز یه بازی کامل هم نکردم.

نگو تو رو خدا
من دموش رو بازی کردم خوب بود:(

حمید جان شما رو چه کنسولی بازی کردی ؟
گرافیکش چطور بود ؟
خب چون نظرات همیشه در مورد PEs خیلی متفاوته نمیشه گفت چون حمید جان میگه بده حتما بقیه هم بدشون میاد ( البته حمید جان بی احترامی نباشه)

حمید جان شما رو چه کنسولی بازی کردی ؟
گرافیکش چطور بود ؟
خب چون نظرات همیشه در مورد PEs خیلی متفاوته نمیشه گفت چون حمید جان میگه بده حتما بقیه هم بدشون میاد ( البته حمید جان بی احترامی نباشه)
نگو تو رو خدا
من دموش رو بازی کردم خوب بود
خوب معلومه رو 360 بازی کردم:cheesygri قصد داشتم برای Ps3 هم بگیرم ولی منصرف شدم.
البته من باهات موافقم شاید شما ها خوشتون بیاد بعد نیاید منو ترور کنید:cheesygri.ولی اگه مثل من موهاتونو تو pes سفید کرده باشید شاید شوکه بشید:eek:ولی خدایی من دشمن خونی فیفا هستم ولی تو این چند روز که فیفا میزدم گرافیک خوب حرکات نرم بازیکنها و ... داشت و من همش به خودم امید میدادم pes که بیاد با گیم پلی معروفش بازم پوز فیفا رو میزنه ولی نه تنها پیشرفت گرافیکی قابل توجهی من توش ندیدم تازه گیم پلیش هم که:((

خوب معلومه رو 360 بازی کردم:cheesygri قصد داشتم برای Ps3 هم بگیرم ولی منصرف شدم.
البته من باهات موافقم شاید شما ها خوشتون بیاد بعد نیاید منو ترور کنید:cheesygri.ولی اگه مثل من موهاتونو تو pes سفید کرده باشید شاید شوکه بشید:eek:ولی خدایی من دشمن خونی فیفا هستم ولی تو این چند روز که فیفا میزدم گرافیک خوب حرکات نرم بازیکنها و ... داشت و من همش به خودم امید میدادم pes که بیاد با گیم پلی معروفش بازم پوز فیفا رو میزنه ولی نه تنها پیشرفت گرافیکی قابل توجهی من توش ندیدم تازه گیم پلیش هم که:((
عزیزم خودتو ناراحت نکن:love:
فن بازیتو بزار کنار و یک دهه حالی که با پرو داشتیو فراموش کن برو فیفا بازی کن کیف کن تا اعصابت برگرده:biggrin1:

من نمیدونم از کی پرو بازی میکنم ولی مطمئنم خیلی وقته از زمان سگا فوتبال کونامی
رو بازی میکنم موهام هم سفید نشدن بقلاش یه کم سفید شده:biggrin1:
عزیزم خودتو ناراحت نکن:love:
فن بازیتو بزار کنار و یک دهه حالی که با پرو داشتیو فراموش کن برو فیفا بازی کن کیف کن تا اعصابت برگرده:biggrin1:

شما دو نفر خائن حکمتون اعدامه
از پرو رفتین فیفا بازی کردین هوایی شدین
غرب زده ها - خوارج - خدا ازتون نگذره :mad::(:biggrin1:

شوخی کردم برید با هر کدوم حال کردید بازی کنید
اجباری که نیست ما هم با این رفیق قدیمیمون (پرو ) میمونیم
میسوزیم و میسازیم:love:

به به ببین چی شده عجب روزگاری شده حمید جان بالاخره تو هم قبول کردی داداش که فیفا چیز دیگه ای هست خودایش دور world class باز کن تا اند حالشو ببری
راستی حمید من فرزاد نیستم فرشیدم :biggrin1:

خودایش دور world class باز کن تا اند حالشو ببری
من این سری تو لجندری هم بازی کردم A.I چیزی در مقابلم نداشت:laughing: 3-4 تا میخورن همش.
بس کنید دیگه من نمیدونم شما میاید تو سایت عضو میشید قوانینو نمیخونید که اینقدر اسپم میدید؟
آخه تو تاپیک pes میای میگی ورد کلس بازی کن حالشو ببر؟:laughing:
اینجا هم شده شبیه خانواده خوشبخت تو رادیو:laughing:
پ.ن:team fortress رو عشقست:cheesygri

فقط می تونم بگم :sick::sick::sick:
واقعا افتضاح...آنلاینشم افتضاح...واقعا که...PES هر روز بد تر از دیروز :((
واقعا ناامید شدم...

البته از سریه قبل که تیم سازنده بازی رو عوض کردن همون 2008
بازی کلا خراب شد
بد بختی اینجاس تا اینا بیان کار یاد بگیرن ما پیر شدیم مردیم
تا گوساله گاو شود دل صاحابش آب شود:biggrin1:
صبر میکنیم سال دیگه ببینیم چی میشه:cool:

فقط می تونم بگم
واقعا افتضاح...آنلاینشم افتضاح...واقعا که...PES هر روز بد تر از دیروز
واقعا ناامید شدم...
نظرتو برا خودت نگه دار آقا جان:cheesygri
بازی بسیار پیشرفت کرده!
مود become a legend فوق العاده طراحی شده!
فقط میتونم بگم دست کونامی درد نکنه:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or