darkworld
کاربر سایت
والا منم همین رو گفتم اون شب که تا صبح بازی کردم شب قبل فقط ۳ ساعت خوابیده بودم ولی یهو پنچره رو دیدم که آفتاب زده. بازی انقدر جذاب هست که با آپدیت میشه ازش یه gta درآورد. ولی عزیز بعضی باگ ها روند بازی رو تحت شعاع قرار میدن. دیگه قرار نیست باگ باعث بشه نتونی روتین بازی رو انجام بدی. فکر کن یه مورد تحت تعقیب پیدا کردم ولی دستبند ندارم دستگیرش کنم. یا ماشین باسکول جلوش بازه چرخاش هم میچرخه ولی حرکت نمیکنه یا برای کنترل ترافیک هی به راننده میگم بیا جلو نمیاد. اینا اصول بازی هستند. اگه اینا رو با آپدیت حل کنند واقعا میتونم بگم رکورد فروش بازی های شبیه ساز رو میشکنهنه لطفا حرفت رو پس نگیر.باگ های بازی چه حل بشه یا نشه من بدجوری اعتیاد گرفتم بهش.این چند روز که اومده نمیدونم چه بلایی سرم اومده که امکان نداره روزی کمتر از 5 ساعت بازیش کنم.اونم منی که به معنی واقعی کلمه از تمامی عناوین شبیه ساز متنفر هستم !
بازی ویژگی های مثبت زیاد داره.تنوع عالی ماموریت ها چه اون هایی که بهت بیسیم میزنن و زمانگیر هستن چه مینی هایی که توی شهر اتفاقی باهاشون برخورد میکنی , آپگریدها بسیار زیاد که با لول اپ طولانی مدت بدست میان و بازی نمیاد همون اول همه را در اختیارت بزاره که بازی تکراری شه , تنوه چهره npc ها واقعا زیاده , هیجان تعقیب گریز دزد و پلیسی بازی , درخواست نیروی کمکی و امبلانس و ماشین بر فقط یدونه اتش نشانی کم داشت که البته انگار توی اکسپنشنش بهت کپسول آتش خاموش کنم میده , کشف جرم و شناخت مجرم ها از حرکات چهره و تفتیشوون اونم با تست الکل و مواد مخدر , 60 فریم بودنش , چرخه روز و شبش , تنوع ماشین ها و...
من میخوام dlc بیست دلاری بازی که البته برای پلاس ده درصد تخفیف خورده را هم بخرم !
خداییش خیلی این بازی غافل گیرم کرد.بد معجونی هست.باورم نمیشه اگر روی اکسترا نمیومد همچین عنوانی را از دست میدادم !