رمننت 60 فریمه یا 30 ؟رمنانت که فوق العاده است از دستش ندید من از لانچ دارم بازیش میکنم .
کرایسیس کور هم که رو psp رفته بودم اونم فوق العاده است با اون اندینگ حماسی که داشت همیشه میخواستم رو ps5 هم بازیش کنم ولی مطمئن بودم رو پلاس میاد که اومد
No more heroes 3 رو روی سوییچ رفتم چیز داغونیه ولی باس فایتهای خوبی داشت رو پلاس بد نیست یه دور برید .
Jeane d arc هم که یه کلاسیک فوق العاده است اگه grid base rpg دوست دارید از دستش ندید .
و ماهی که بازی ماه پیش خریده بودیمببینم تاپیک رمننت ۲ رو شلوغ میکنید یا نه
رمننت 60 فریمه یا 30 ؟
سخت که هست ولی من کل بازی رو سولو رفتم فاینال باسش خیلی سختهبعد از دو ماه قبلی که حقیقتا یه بازی بدربخور هم نداشت این ماه دوتا بازی خوب داد
درجه ی سختی رمننت در چه حده ؟ اگه بخوای کوآپ بازی نکنی میشه باس هاش رو زد ؟
سختی بازی سولو در حد بازیای سولزلایکه ولی کوآپ خیلی آسون تر میشه.بعد از دو ماه قبلی که حقیقتا یه بازی بدربخور هم نداشت این ماه دوتا بازی خوب داد
بعد از دو ماه قبلی که حقیقتا یه بازی بدربخور هم نداشت این ماه دوتا بازی خوب داد
نه زیاد سخته نه آسون یجورایی حد وسطه. من فقط یکی باس آخر یکی هم یه باس مکعبی واسم سخت بودن که اون باس مکعبی اگه مکانیزمشو یاد بگیری خیلی راحتهبعد از دو ماه قبلی که حقیقتا یه بازی بدربخور هم نداشت این ماه دوتا بازی خوب داد
سلام
دوستان یک اکانت ظرفیت 2 اشتراکی گرفتم ولی ولی موقع نصب بازی SPIDER MAN این خطا را میدهد