PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این anno خین و خین ریزی و جنگ هم ذاره یا فقط ساخت و سازه
تقریبا نه، زمینی که هیچ...

سبک بازی استراتژی با محوریت مدیریت منابع هست، هدف اصلیت باید ساخت و گسترش تمدن و امپراتوری باشه، اگه علاقه به ساخت شهر/روستا/تمدن و مدیریتشون و گسترش این تمدن از طریق دریا داری این بازی برات مثل بهشت میمونه..

حالا، وقتی پیشروی کنی، میتونی به باقی تمدن/پلیر ها راش بدی، اعلان جنگ کنی، این 2 طرفه است و اونا هم میتونند این کار رو باهات بکنند،

خلاصه اگه علاقه به بازی های استراتژی با تمرکز رو مدیریت منابع و دیپلماسی (خیلی وقتا به جای جنگ باید مثل یک امپراتوری واقعی با دیپلماسی مسائل رو حل کنی) و معدود نبرد های دریایی داری، بازی خیلی خوبیه...

Anno در حقیقت در مورد جنگ نیست، در مورد ساخت شهر و مدیریت منابع هست، بر همین اساس بیشتر رو دیپلماسی (برای مقابله با کانفلیکت ها) تمرکز داره، چون منافع امپراتوریت در صلح و دوستی و تعامله (دیپلماسی) نه جنگ و خرابی و قحطی و اسیب و غیره..

تقریبا نه، زمینی که هیچ...

سبک بازی استراتژی با محوریت مدیریت منابع هست، هدف اصلیت باید ساخت و گسترش تمدن و امپراتوری باشه، اگه علاقه به ساخت شهر/روستا/تمدن و مدیریتشون و گسترش این تمدن از طریق دریا داری این بازی برات مثل بهشت میمونه..

حالا، وقتی پیشروی کنی، میتونی به باقی تمدن/پلیر ها راش بدی، اعلان جنگ کنی، این 2 طرفه است و اونا هم میتونند این کار رو باهات بکنند،

خلاصه اگه علاقه به بازی های استراتژی با تمرکز رو مدیریت منابع و دیپلماسی (خیلی وقتا به جای جنگ باید مثل یک امپراتوری واقعی با دیپلماسی مسائل رو حل کنی) و معدود نبرد های دریایی داری، بازی خیلی خوبیه...

Anno در حقیقت در مورد جنگ نیست، در مورد ساخت شهر و مدیریت منابع هست، بر همین اساس بیشتر رو دیپلماسی (برای مقابله با کانفلیکت ها) تمرکز داره، چون منافع امپراتوریت در صلح و دوستی و تعامله (دیپلماسی) نه جنگ و خرابی و قحطی و اسیب و غیره..
پس مثل بازی نوستالژی knights of honor میمونه.خوشمان آمد.

• Like
Reactions: MrElectricWizard
این Killzone Shadow Fall چطوره؟
گرافیک فنی خیلی خوبی داره ولی گیم پلی اصلا سرگرم کننده نیست. خیلی خسته کننده و خواب آور. بازی اصلا حس کیلزون نداره. اصلا حس دارک و سنگین کیلزون رو نداره. بازی بیشتر cod در فضا هست. گان پلی اون سنگینی kz 2 رو نداره. سیستم مخفی کاری بازی فاجعه اس.
سرورای آنلاین بازی هم بسته شده.

این Killzone Shadow Fall چطوره؟
سلام و درود
واقعا بازی عجیبی هست
گرافیکش عالیه
گیمپلی خوبی هم داره
( ولی اصلا حال نمیده، و همه ی کسایی که میشناسم که بازیش کردن مثل من نصفه ولش کردن،) نمیدونم چون اسمش کیلزون هست همه یه انتظار خیلی بالایی داشتن ازش اینطوری شده
من چندبار بازیش کردم و تو همه ی اون چند بار، نصفه ولش کردم، ولی همیشه هم دلم میخواد باز بازیش کنم ( از عجایب این کیلزون هست)

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: Anakin
سلام و درود
واقعا بازی عجیبی هست
گرافیکش عالیه
گیمپلی خوبی هم داره
( ولی اصلا حال نمیده، و همه ی کسایی که میشناسم که بازیش کردن مثل من نصفه ولش کردن،) نمیدونم چون اسمش کیلزون هست همه یه انتظار خیلی بالایی داشتن ازش اینطوری شده
من چندبار بازیش کردم و تو همه ی اون چند بار، نصفه ولش کردم، ولی همیشه هم دلم میخواد باز بازیش کنم ( از عجایب این کیلزون هست)

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
مرسی. خواستم یه شوتر رایگان بزنیم اینم که اینطوری:دی
----
این Uncharted 4 روی پلاس نسخه PS5 نداره؟ چون ۳۰ فریم هست و واقعا چشم رو اذیت میکنه

در تاریخ 26 تیرماه عناوین زیر پلاس اکسترا ترک خواهند کرد:

- DYSMANTLE
- Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R
- Kingdom Two Crowns
- MY LITTLE PONY: A Maretime Bay Adventure
- Saints Row IV Re-Elected
- 𝗧𝗶𝗻𝘆 𝗧𝗶𝗻𝗮'𝘀 𝗪𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗹𝗮𝗻𝗱𝘀

View attachment 341582
Kingdom Two Crowns یكی از باحال ترین بازی هایی هست كه تو سال های اخیر زدم، پلت هم شد تو حدود 120 ساعت، البته راش بدی سریع تر هم ممكنه، آگه به یك مدیریت منابع به شدت مینیمال با المان های استراتژی پر از نبرد و اتك های باحال شبانه روزی و یك آرت استایل پیكسلی واقعا زیبا و موسیقی های حقیقتا كول و خفن، علاقه دارین این شاهكار رو از دست ندین،

ادیشنال ترافیز هم همه شون رو گرفتم فقط دی ال سی اصلیش مونده كه بعدا رو 5 میخرم و میزنم، بازی رو به حدی دوست دارم كه حتما بعدا رو پلتفرم های دیگر هم میتركونم، كلا نسخه های دیگری هم داره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or