PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مسیر رو نمیتونم پیدا بکنم، هدف کجاس، کدوم طرفه
هدف اولیه اینه چهارتا شعله آتیش رو که هر کدوم داخل قلمرو یه حیوون هست بدزدی.

حالا از هرکدوم که دلت بخواد میتونی شروع کنی.

نقشه بازی هم رفته رفته کامل میشه

میگم دوستان چرا پلاس تخفیف نمیخوره پس؟
نکنه این 135 دلار قیمت تخفیف خورده اشه؟ :o
اون ممه رو لولو برد دیگه! :دی
یا باید کلاً بی‌پلاس باشی و بخوای تازه اشتراک بگیری که سونی لطف کنه یه تخفیفی بده، یا باید پلاس خودت رو یه کلاس ارتقا بدی تا از تخفیف استفاده کنی! یعنی اگه مثلاً پلاس اکسترا داری، نمی‌تونی از تخفیف برای شارژ مجدد اکسترا استفاده کنی مگر اینکه به زور به پریمیوم ارتقا بدی. اگه پریمیوم داری هم که کلاً هیچی، از تخفیف خبری نیست!

اون ممه رو لولو برد دیگه! :D
یا باید کلاً بی‌پلاس باشی و بخوای تازه اشتراک بگیری که سونی لطف کنه یه تخفیفی بده، یا باید پلاس خودت رو یه کلاس ارتقا بدی تا از تخفیف استفاده کنی! یعنی اگه مثلاً پلاس اکسترا داری، نمی‌تونی از تخفیف برای شارژ مجدد اکسترا استفاده کنی مگر اینکه به زور به پریمیوم ارتقا بدی. اگه پریمیوم داری هم که کلاً هیچی، از تخفیف خبری نیست!
تخفیف تا کی هست؟
من 6 روز دیگه پلاسم تموم میشه
1000766882.jpg

قیمت های تخفیف خورده به این صورته ( رقمارو گرد کردم :D )
پریمیوم 110
اکسترا 101
اسنشال 63
من اکانتم رو صد دلار شارژ کرده بودم که مثل پارسال 100 دلار باشه با تخفیف 75 دلار بخرم مثل اینکه باید صد دلار بخرم اونم اگه تا زمان تموم شدن پلاسم تخفیفات بمونه

این شرکای تجاریت خیلی خسیسن توروخدا یه پادرمیونی کن یه تخفیف بدن ماهم حال کنیم :D ❤️
من خودم فعلا اندر خم یک کوچه م منتظرم پلاسم تموم شه تو تخفیف شاید بتونم تمدید کنم:)) :D

خوب خدا رو شکر پلاسمون یه سال دیگه هم تمدید شد ببینیم سال بعد هم میتونیم؟ :D
با این وضعیت که من میبینم EA و سونی دست به دست هم دیگه دادن نذارن ما گیم بزنیم این یکی دلار میبره بالا اون یکی دلاری میبره بالا:D

چند تا سوال فوق تخصصی دارم:
1) یه اکانت ریجن ترکیه دارم که پلاسش تموم شد! اگر اکانت جدیدی بسازم و پلاس روش فعال کنم و رو کنسول share کنم، آیا میتونم از بازی های essential که رو اکانت قبلی اضافه کرده بودم، استفاده کنم؟ منظور این که آِا سرویس پلاس share میشه یا نه باید دقیقا رو همون اکانت قبلی فعالش کنم؟
2) به نظر شما سرویس نخل پلاس ارزش داره؟ بین platinum و ultimate کدوم بهتره؟ آیا در طرح platinum مشخه چه بازی هایی ظرفیت 2 هستن و چه بازی هایی ظرفیت 3؟
یه راهنمایی بکنید، نمیدونم پلاس رو تمدید کنم یا نخل پلاس بگیرم

چند تا سوال فوق تخصصی دارم:
1) یه اکانت ریجن ترکیه دارم که پلاسش تموم شد! اگر اکانت جدیدی بسازم و پلاس روش فعال کنم و رو کنسول share کنم، آیا میتونم از بازی های essential که رو اکانت قبلی اضافه کرده بودم، استفاده کنم؟ منظور این که آِا سرویس پلاس share میشه یا نه باید دقیقا رو همون اکانت قبلی فعالش کنم؟
2) به نظر شما سرویس نخل پلاس ارزش داره؟ بین platinum و ultimate کدوم بهتره؟ آیا در طرح platinum مشخه چه بازی هایی ظرفیت 2 هستن و چه بازی هایی ظرفیت 3؟
یه راهنمایی بکنید، نمیدونم پلاس رو تمدید کنم یا نخل پلاس بگیرم

1)نه نمیشه - باید رو اکانت خودت پلاس تهیه کنی
2)قانونی خیلی بهتر هست .بهتره صبر کنی تا تخفیف بخوره من خودم اگه تخفیف نخوره بر میگردم به
سرویس

Essential​

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: al'ar

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or