Esm-nadaram
کاربر سایت
هدف اولیه اینه چهارتا شعله آتیش رو که هر کدوم داخل قلمرو یه حیوون هست بدزدی.مسیر رو نمیتونم پیدا بکنم، هدف کجاس، کدوم طرفه
حالا از هرکدوم که دلت بخواد میتونی شروع کنی.
نقشه بازی هم رفته رفته کامل میشه
هدف اولیه اینه چهارتا شعله آتیش رو که هر کدوم داخل قلمرو یه حیوون هست بدزدی.مسیر رو نمیتونم پیدا بکنم، هدف کجاس، کدوم طرفه
اون ممه رو لولو برد دیگه!میگم دوستان چرا پلاس تخفیف نمیخوره پس؟
نکنه این 135 دلار قیمت تخفیف خورده اشه؟
تخفیف تا کی هست؟اون ممه رو لولو برد دیگه!
یا باید کلاً بیپلاس باشی و بخوای تازه اشتراک بگیری که سونی لطف کنه یه تخفیفی بده، یا باید پلاس خودت رو یه کلاس ارتقا بدی تا از تخفیف استفاده کنی! یعنی اگه مثلاً پلاس اکسترا داری، نمیتونی از تخفیف برای شارژ مجدد اکسترا استفاده کنی مگر اینکه به زور به پریمیوم ارتقا بدی. اگه پریمیوم داری هم که کلاً هیچی، از تخفیف خبری نیست!
فکر کنم اون تخفیف پلاس جدید تا ۹ ژوئن باشه، یعنی ۸ روز دیگه. ولی باز خودت یه بررسی بکن برای اطمینان بیشتر.
قیمت های تخفیف خورده به این صورته ( رقمارو گرد کردم )میگم دوستان چرا پلاس تخفیف نمیخوره پس؟
نکنه این 135 دلار قیمت تخفیف خورده اشه؟
من اکانتم رو صد دلار شارژ کرده بودم که مثل پارسال 100 دلار باشه با تخفیف 75 دلار بخرم مثل اینکه باید صد دلار بخرم اونم اگه تا زمان تموم شدن پلاسم تخفیفات بمونهقیمت های تخفیف خورده به این صورته ( رقمارو گرد کردم )
پریمیوم 110
اکسترا 101
اسنشال 63
چون اون اکسترا هست
شت ندیدم sorryچون اون اکسترا هست
و اینی که شما میبینی پریمیومه
من موقع بحث همیشه میگم سهامدار شرکت سونی هستم ایکس باکس فن ها فکر میکنن شوخی میکنمیه سوال
چرا شما 135 دلاری ولی برا ما 160 دلاریه؟!
View attachment 339692
Note: تفاوت رو فهمیدم. ببخشید فک کردم تخفیف خورده
این شرکای تجاریت خیلی خسیسن توروخدا یه پادرمیونی کن یه تخفیف بدن ماهم حال کنیممن موقع بحث همیشه میگم سهامدار شرکت سونی هستم ایکس باکس فن ها فکر میکنن شوخی میکنم
من خودم فعلا اندر خم یک کوچه م منتظرم پلاسم تموم شه تو تخفیف شاید بتونم تمدید کنماین شرکای تجاریت خیلی خسیسن توروخدا یه پادرمیونی کن یه تخفیف بدن ماهم حال کنیم
چند تا سوال فوق تخصصی دارم:
1) یه اکانت ریجن ترکیه دارم که پلاسش تموم شد! اگر اکانت جدیدی بسازم و پلاس روش فعال کنم و رو کنسول share کنم، آیا میتونم از بازی های essential که رو اکانت قبلی اضافه کرده بودم، استفاده کنم؟ منظور این که آِا سرویس پلاس share میشه یا نه باید دقیقا رو همون اکانت قبلی فعالش کنم؟
2) به نظر شما سرویس نخل پلاس ارزش داره؟ بین platinum و ultimate کدوم بهتره؟ آیا در طرح platinum مشخه چه بازی هایی ظرفیت 2 هستن و چه بازی هایی ظرفیت 3؟
یه راهنمایی بکنید، نمیدونم پلاس رو تمدید کنم یا نخل پلاس بگیرم