ps34
Gold User
بازیهای واقعیت مجازی برای سطح پرمیوم که از ۱۷ خرداد در دسترس خواهد بود:
Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord
Walkabout Mini Golf
Synth Riders
Before Your Eyes
The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapters 1 & 2
View attachment 338810
اگه بازی BLACK را آوردن و 4k 60 هم شده بود واقعا دیگه پرمیوم ارزش داره بگیرین . بهترین بازی PS2 بود از نظر منبالاخره یه اسلای کوپر رو PS5 میزنیم واقعا حیفه اگه ریمیک نبینیم ازش.
فکر کنم لگوها کمکم دارن کامل میشن و اکثرشون رو پلاس هستن
اون AEW Fight Forever منو یاد کشتیکجای PS2 انداخت. از بعد Here Comes the Pain دیگه کشتیکج خوب بازی نکردم. تو بچگی واقعا خیلی میچسبید.
ولی خب ازین بازیا مهمتر، فردا بالاخره پلاس آف میخوره و میتونید بخرید یا تمدید کنید اگه خواستین.
همونی که کاورش عکس گلوله بود اون موقع من پیسی داشتم، اینو توی ویترین مغازه ها میدیدم حسرت میخوردماگه بازی BLACK را آوردن و 4k 60 هم شده بود واقعا دیگه پرمیوم ارزش داره بگیرین . بهترین بازی PS2 بود از نظر من
۲هزارتا بازی تخفیف خورده به غیر از اون ۶تا بازی که من گذاشتم ویشلیستدوستان شما از تخفیفات راضی هستید؟ این همه سونی سر و صدا کرد, اونقد میزان تخفیفات چنگی به دل نمیزنه.
دوستان شما از تخفیفات راضی هستید؟ این همه سونی سر و صدا کرد, اونقد میزان تخفیفات چنگی به دل نمیزنه.
نسخه های 110/20 دلاری رو تخفیف زده به 70/80سونی کلا مدتیه اساسی ری ده با تخفیف زدناش. ظاهرا این سری هم تخفیف پلاس شامل کسانی که اشتراکشون فعال هستش، نمیشه و فقط اگه پلاست تموم بشه میتونی با تخفیف پلاس رو تهیه کنی. ضمن اینکه تخفیفای آخر سال ۲۰۲۳ هم به همین شکل بود. نمیدونم دیگه کی میخواد واسه اعضای پلاس هم تخفیف بذاره تا بتونن تمدید کنن پلاسشون رو. از همه عجیبتر اینکه امسال حتی گُلدن ویک هم نداشتیم و ندیدم کسی هم اشاره بکنه. گُلدن ویک همیشه بهترین فرصت بود واسه اونایی که میخوان بازی جاپونی مورد علاقشون رو بخرن. البته همینم پارسال به بدترین شکل ممکن برگزار شد و تمام آفا رو ۲۰ ۲۵٪ میچرخید. در کل نمیدونم چه مرگشونه. زمان PS4 حتی کد تخفیف ۲۰٪ هم میدادن بهمون اونم به صورت مداوم ولی الان عجیب غریب نابود شدن. هیچکدوم از تخفیفایی که میذارن دیگه اون حس و حال قبل رو ندارن. اینو بین تمام یوزرا میشه دیگه. هدفشون چیه، نمیدانیم.
من حقیقت رو بگم اصلا از این سیستم های اشتراکی خوشم نمیاد. اینکه ۱۰۰ بازی بندازن رو سرت تهش هیچکدوم رو بازی نمیکنی و همش استرس داری الان اینو بازی کنم یهو میگن اون یکی از پلاس میخواد حذف بشه. هر بازی رو بخوام صبر میکنم تو تخفیف میخرم. مثلا چند روز پیش کاپ هد با dlc رو تو تخفیف ۱۹ دلار خریدم. کلا با اینکه پلاس رو سر جو گیری کنسول خریدم ولی اکثرن بازی هایی که خودم انتخاب کردم رو بازی میکنم. تنها بازی که تو پلاس خیلی خوشم اومد لاکپشتهای نینجا بود و یه بازی dodgeball