PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره یه اسلای کوپر رو PS5 میزنیم :D واقعا حیفه اگه ریمیک نبینیم ازش.
فکر کنم لگوها کم‌کم دارن کامل میشن و اکثرشون رو پلاس هستن :D
اون AEW Fight Forever منو یاد کشتی‌کجای PS2 انداخت. از بعد Here Comes the Pain دیگه کشتی‌کج خوب بازی نکردم. تو بچگی واقعا خیلی میچسبید.
ولی خب ازین بازیا مهمتر، فردا بالاخره پلاس آف میخوره و میتونید بخرید یا تمدید کنید اگه خواستین.

یه نکته در مورد بازی های ps2 که اضافه میشن اینا با امولاتور جدید سونی روی ps5 هستن که میاد قبلا بازی با امولاتور ps4 بود که روی ps5 مشکلاتی داشته و ما از ۲۰۱۹ به این ور دیگه بازی ps2 جدیدی نداشتیم که بیاد .حالا با لایبری افسانه ای که کنسول افسانه ای ps2 داره سونی قشنگ میتونه یه تکون اساسی به پرمیوم بده و از این حالت بی مصرفی درش بیاره

☘️ بازی‌های واقعیت مجازی برای سطح پرمیوم که از ۱۷ خرداد در دسترس خواهد بود:

🔸Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord
🔸Walkabout Mini Golf
🔸Synth Riders
🔸Before Your Eyes
🔸The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapters 1 & 2

View attachment 338810

بازیای vr2 انصافا خیلی خوبن حیف من این واکینگ دد و before your eyes رو خریده بودم ولی اون walkabout golf رو خیلی ازش تعریف شنیدم منتظر تخفیف بودم که خداروشکر مفت شد:D
Dredge هم که نیاز به تعریف نداره یکی از خفن ترین فضاسازی‌های بازیای ایندی رو داره. اصلا ازش غافل نشید.

🔵حجم عناوین اسنشیال / اکسترا / پریمیوم / VR 2 این ماه به ترتیب تاریخ انتشار :

𝗠𝗮𝘆 𝟮𝟵 (𝗘𝘅𝘁𝗿𝗮/𝗣𝗿𝗲𝗺𝗶𝘂𝗺)

▫️Dredge
- PS4 : 1.718 GB
- PS5 : 688.6 MB

𝗠𝗮𝘆 𝟯𝟭 (𝗘𝘅𝘁𝗿𝗮/𝗣𝗿𝗲𝗺𝗶𝘂𝗺)

▫️Lego Marvel Super Heroes 2
- PS4 : 19.478 GB

𝗝𝘂𝗻𝗲 𝟰 (𝗘𝘀𝘀𝗲𝗻𝘁𝗶𝗮𝗹)

▫️SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake
- PS4 : 15.856 GB
- PS5 : 7.015 GB

▫️AEW Fight Forever
- PS4 : 37.941 GB
- PS5 : 20.180 GB

▫️Streets of Rage 4
- PS4 : 7.966 GB

𝗝𝘂𝗻𝗲 𝟱 (𝗘𝘅𝘁𝗿𝗮/𝗣𝗿𝗲𝗺𝗶𝘂𝗺)

▫️Cricket 24
- PS4 : 70.975 GB
- PS5 : 58.565 GB

𝗝𝘂𝗻𝗲 𝟲 (𝗣𝗿𝗲𝗺𝗶𝘂𝗺)

▫️Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord
- PS5 : ~14.780 GB

▫️Walkabout Mini Golf
- PS5 : ~5.710 GB

▫️Synth Riders
- PS5 : ~3.100 GB

▫️Before Your Eyes
- PS5 : 1.235 GB

▫️The Walking Dead: Saints & Sinners
- PS5 : 16.929 GB

▫️The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution
- PS5 : 32.625 GB

𝗝𝘂𝗻𝗲 𝟳 (𝗘𝘅𝘁𝗿𝗮/𝗣𝗿𝗲𝗺𝗶𝘂𝗺)

▫️Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition
- PS4 : 24.855 GB
- PS5 : 22.636 GB

بالاخره یه اسلای کوپر رو PS5 میزنیم :D واقعا حیفه اگه ریمیک نبینیم ازش.
فکر کنم لگوها کم‌کم دارن کامل میشن و اکثرشون رو پلاس هستن :D
اون AEW Fight Forever منو یاد کشتی‌کجای PS2 انداخت. از بعد Here Comes the Pain دیگه کشتی‌کج خوب بازی نکردم. تو بچگی واقعا خیلی میچسبید.
ولی خب ازین بازیا مهمتر، فردا بالاخره پلاس آف میخوره و میتونید بخرید یا تمدید کنید اگه خواستین.
اگه بازی BLACK را آوردن و 4k 60 هم شده بود واقعا دیگه پرمیوم ارزش داره بگیرین . بهترین بازی PS2 بود از نظر من :D

• Smile
  • Like
Reactions: Dreadlord and Inanc
اگه بازی BLACK را آوردن و 4k 60 هم شده بود واقعا دیگه پرمیوم ارزش داره بگیرین . بهترین بازی PS2 بود از نظر من :D
همونی که کاورش عکس گلوله بود 🥲 اون موقع من پیسی داشتم، اینو توی ویترین مغازه ها میدیدم حسرت میخوردم 😭

• Like
Reactions: nzone
دوستان شما از تخفیفات راضی هستید؟ :D این همه سونی سر و صدا کرد, اونقد میزان تخفیفات چنگی به دل نمیزنه.

سونی کلا مدتیه اساسی ری ده با تخفیف زدناش. ظاهرا این سری هم تخفیف پلاس شامل کسانی که اشتراکشون فعال هستش، نمیشه و فقط اگه پلاست تموم بشه میتونی با تخفیف پلاس رو تهیه کنی. ضمن اینکه تخفیفای آخر سال ۲۰۲۳ هم به همین شکل بود. نمیدونم دیگه کی میخواد واسه اعضای پلاس هم تخفیف بذاره تا بتونن تمدید کنن پلاسشون رو. از همه عجیب‌تر اینکه امسال حتی گُلدن ویک هم نداشتیم و ندیدم کسی هم اشاره بکنه. گُلدن ویک همیشه بهترین فرصت بود واسه اونایی که میخوان بازی جاپونی مورد علاقشون رو بخرن. البته همینم پارسال به بدترین شکل ممکن برگزار شد و تمام آفا رو ۲۰ ۲۵٪ میچرخید. در کل نمیدونم چه مرگشونه. زمان PS4 حتی کد تخفیف ۲۰٪ هم میدادن بهمون اونم به صورت مداوم ولی الان عجیب غریب نابود شدن. هیچکدوم از تخفیفایی که میذارن دیگه اون حس و حال قبل رو ندارن. اینو بین تمام یوزرا میشه دیگه. هدفشون چیه، نمیدانیم.

سونی کلا مدتیه اساسی ری ده با تخفیف زدناش. ظاهرا این سری هم تخفیف پلاس شامل کسانی که اشتراکشون فعال هستش، نمیشه و فقط اگه پلاست تموم بشه میتونی با تخفیف پلاس رو تهیه کنی. ضمن اینکه تخفیفای آخر سال ۲۰۲۳ هم به همین شکل بود. نمیدونم دیگه کی میخواد واسه اعضای پلاس هم تخفیف بذاره تا بتونن تمدید کنن پلاسشون رو. از همه عجیب‌تر اینکه امسال حتی گُلدن ویک هم نداشتیم و ندیدم کسی هم اشاره بکنه. گُلدن ویک همیشه بهترین فرصت بود واسه اونایی که میخوان بازی جاپونی مورد علاقشون رو بخرن. البته همینم پارسال به بدترین شکل ممکن برگزار شد و تمام آفا رو ۲۰ ۲۵٪ میچرخید. در کل نمیدونم چه مرگشونه. زمان PS4 حتی کد تخفیف ۲۰٪ هم میدادن بهمون اونم به صورت مداوم ولی الان عجیب غریب نابود شدن. هیچکدوم از تخفیفایی که میذارن دیگه اون حس و حال قبل رو ندارن. اینو بین تمام یوزرا میشه دیگه. هدفشون چیه، نمیدانیم.
نسخه های 110/20 دلاری رو تخفیف زده به 70/80
آقا نمی خوام پول 4 تا اسکین و بوستر بیخود بدم همون بیس تخفیف بزن :دی
من که پلاسمم فعلا تمدید نمی کنم فعلا نه بازی خاصی هست نه تخفیف های خوبی

• Like
Reactions: FERYGAMER
من حقیقت رو بگم اصلا از این سیستم های اشتراکی خوشم نمیاد. اینکه ۱۰۰ بازی بندازن رو سرت تهش هیچکدوم رو بازی نمیکنی و همش استرس داری الان اینو بازی کنم یهو میگن اون یکی از پلاس میخواد حذف بشه. هر بازی رو بخوام صبر میکنم تو تخفیف میخرم. مثلا چند روز پیش کاپ هد با dlc رو تو تخفیف ۱۹ دلار خریدم. کلا با اینکه پلاس رو سر جو گیری کنسول خریدم ولی اکثرن بازی هایی که خودم انتخاب کردم رو بازی میکنم. تنها بازی که تو پلاس خیلی خوشم اومد لاک‌پشت‌های نینجا بود و یه بازی dodgeball

من حقیقت رو بگم اصلا از این سیستم های اشتراکی خوشم نمیاد. اینکه ۱۰۰ بازی بندازن رو سرت تهش هیچکدوم رو بازی نمیکنی و همش استرس داری الان اینو بازی کنم یهو میگن اون یکی از پلاس میخواد حذف بشه. هر بازی رو بخوام صبر میکنم تو تخفیف میخرم. مثلا چند روز پیش کاپ هد با dlc رو تو تخفیف ۱۹ دلار خریدم. کلا با اینکه پلاس رو سر جو گیری کنسول خریدم ولی اکثرن بازی هایی که خودم انتخاب کردم رو بازی میکنم. تنها بازی که تو پلاس خیلی خوشم اومد لاک‌پشت‌های نینجا بود و یه بازی dodgeball

در نهایت نمیشه منکر این شد که ارزشش رو داره. یعنی هر جوری حساب کنی حتی اگه سالی ۱۰ ۱۵تا بازی هم بیاد روش که نظرتو جلب کنه و واسشون وقت بذاری، بازم به صرفه هستش اما اینکه نباید باعث بشه کلا بیخیال خرید بازی مورد علاقت بشی، موافقم. چون اینجوری تا ابد باید منتظر بمونی که شاید بازی مورد نظرت بیاد رو پلاس. من خودم هر بازی که بخوام و واسم ارزش داشته باشه رو میگیرم تو آف. نمونش همون Everspace 2 بود که قطعا یه روزی رو پلاس میاد اما دوس داشتم بخرمش که هم مال خودم باشه هم اینکه از سازنده‌های اهل دلش حمایت کنم. ولی همین آف‌هارو هم خیلی خراب کردن. مثلا زباله‌ای مثل SS Kill the Justice League شده ۲۷$. خب این چه اهمیتی داره وقتی تمام بازیای خوب و درست حسابی فقط ۲۰ ۲۵٪ آف میخورن!

در مورد تمدید پلاس هم توی بلاگ PS گفتن که برای تمام اعضا آف خواهد خورد. شاید هنو Days of Play به طور کامل شروع نشده حتی توی اروپا و انگلیس، برای همین ملت گفتن که آفی واسشون نیومده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or