PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دی ال سی مجانی بازی Dave the Diver با حضور گودزیلا! فردا میاد.(23 می)
چون بازی الان رو سرویس هست، اینجا گذاشتم خبر رو.

View attachment 338181

ضمن اینکه این ایونت محدود هستش و تا ۲۳ نوامبر موندگار خواهد بود. اگه میخواید حضرت رو زیارت کنید، تا قبل اون تاریخ دست به کار شوید.

• Like
Reactions: ps34 and Tatsumaru
ببخشید اینجا میپرسم اینو کسی رو 5 تست کرده ، خیلی تو ذوق نمیزنه ؟!( لامصب مشکلش اینه اول نسخه ۲ رو بازی کردیم برگشتن رو این نسخه خیلی سخت به نظر میرسه )
کاش حداقل مثل gta v یه نسخه درست درمون نسل هشتمی داشت
همون موقع که بازی عرضه شد از شوق نوستالژی اکانت ظرفیتی بازی رو خریدم با اینکه 4k/60fps اجرا میشه در بهترین حالت میشه گفت قابل تحمله. گیم پلی و گرافیک بازی سن خودش رو نشون میده و اون تجربه ای که از زمان xbox 360 توی ذهنم داشتم رو خراب کرد اینجور بازی های یا باید یه ریمیک درست حسابی بشن یا اصلا سمتشون نری که خاطرات قدیم رو خراب نکنه.

• Like
Reactions: AxeL90 and ps34
🔴 در تاریخ 29 خردادماه عناوین زیر پلاس اکسترا /پریمیوم را ترک خواهند کرد:

- Baja: Edge of Control HD
- Brothers: a Tale of two Sons
- DC League of Super-Pets
- Dodgeball Academia
- 𝗚𝗿𝗮𝗻𝗱 𝗧𝗵𝗲𝗳𝘁 𝗔𝘂𝘁𝗼 𝗩
- Indivisible
- Monster Jam Steel Titans
- MotoGP™23
- SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated
- The Talos Principle: Deluxe Edition
- The Wild at Heart
- Unturned

آخرین ویرایش:
این Crime Boss Rockay City رو اگر به سبک دزدی و بازی مثل Payday علاقه دارید، حتما یه تستی بزنید. البته من خودم خیلی واسه پی‌دی وقت نذاشتم ولی این کرایم باس رو خوشم اومده. خیلی انتخابای زیادی بهت میده. انواع و اقسام دزدی رو داره. بزرگ و کوچیک. ساده و پیچیده. کوتاه و طولانی. گرافیک بازی تعریفی نداره ولی شوتینگ خوبی داره. مخفی کاری هم داره. همون تهدید کردن و بستن دست مردم عادی یا مامورا. میتونید ۴ نفره کواپ برید یا با AI. هوش مصنوعیش خووبه. قشنگ کمکتون میکنه توی انجام کارا. وقتی فرصت دزدی پیش بیاد، سریع شروع به جمع کردن پول یا جواهر و چیزای دیگه میکنن. هر شخصیت میتونه دو تا کیف پر کنه و ببره بندازه پشت وَن و اگه لازم بود دوباره برگرده و پُر کنه. هر باس و شخصیت، سلاح و گجت خودشونو دارن. کمپین بازی حالت روگ‌لایت داره ولی فرصت نشد تستش کنم. در کل بازی لانچ افتضاحی داشته اونطور که من تحقیق کردم ولی با آپدیتای زیاد تونستن خیلی بهترش کنن. فقط متاسفانه حجمش یکم زیاده ولی خب ارزش بازی کردن داره.

Cat Quest 2 هم پیشنهاد میکنم حتما بازی کنید. آرت استایل و گرافیک بازی عالیه. کنترل دوتا گربه رو به عهده دارید. میتونه لوکال کواپ هم برید ولی اگه سولو باشید، کنترل یکی به عهده‌ی هوش مصنوعی هست و البته میتونید بینشون سوئیچ کنید. کلی سلاح و آیتمای مختلف هست برای پیدا کردن. مپ بازی خیلی خوشگل و جالبه. مقدار زیادی دانجن هستش داخل مپ که میتونید ازشون آیتمای جدید به دست بیارید. موسیقی بازی هم خیلی خوب و هماهنگ با فضای بازیه. اگه گربه هم دوس داشته باشید که خیلی بیشتر با بازی حال میکنید. تجربه‌ی به شدت دوس داشتنی هستش.

این Crime Boss Rockay City رو اگر به سبک دزدی و بازی مثل Payday علاقه دارید، حتما یه تستی بزنید. البته من خودم خیلی واسه پی‌دی وقت نذاشتم ولی این کرایم باس رو خوشم اومده. خیلی انتخابای زیادی بهت میده. انواع و اقسام دزدی رو داره. بزرگ و کوچیک. ساده و پیچیده. کوتاه و طولانی. گرافیک بازی تعریفی نداره ولی شوتینگ خوبی داره. مخفی کاری هم داره. همون تهدید کردن و بستن دست مردم عادی یا مامورا. میتونید ۴ نفره کواپ برید یا با AI. هوش مصنوعیش خووبه. قشنگ کمکتون میکنه توی انجام کارا. وقتی فرصت دزدی پیش بیاد، سریع شروع به جمع کردن پول یا جواهر و چیزای دیگه میکنن. هر شخصیت میتونه دو تا کیف پر کنه و ببره بندازه پشت وَن و اگه لازم بود دوباره برگرده و پُر کنه. هر باس و شخصیت، سلاح و گجت خودشونو دارن. کمپین بازی حالت روگ‌لایت داره ولی فرصت نشد تستش کنم. در کل بازی لانچ افتضاحی داشته اونطور که من تحقیق کردم ولی با آپدیتای زیاد تونستن خیلی بهترش کنن. فقط متاسفانه حجمش یکم زیاده ولی خب ارزش بازی کردن داره.
من متأسفانه از سبکش خوشم نمیاد، ولی لیست بازیگرهاش خیلی جالبه! از مایکل مدسن و دنی گلاور و چاک نوریس تا بانو کیم بیسینگر و استاد دنی ترخو! :D
استفاده درست و حسابی از این بازیگرها می‌شه یا فقط در حد اندکی میان و می‌رن؟ :D

دی ال سی مجانی بازی Dave the Diver با حضور گودزیلا! فردا میاد.(23 می)
چون بازی الان رو سرویس هست، اینجا گذاشتم خبر رو.

View attachment 338181
این بازی Dave the Diver به طرز عجیبی اعتیادآوره و اگه تجربه بازی‌های مستقل‌مانند باعث کسر شأن و خجالت‌تون نمی‌شه، حتماً یه سر بهش بزنین که چیز محشریه! در نگاه اول شاید فکر کنین یه غواصی و ماهیگیری ساده هست، ولی به تدریج بزرگ و بزرگ‌تر می‌شه و پُر از اتفاقات جالب و مدل‌های مختلف گیم‌پلی هست. کل بازی هم یه طرف و کاتسین‌های کوتاهش یه طرف! :x
میانگین امتیازهاش هم ۹۰ هست و رضایت ملت توی استیم ۹۷٪. اون مستقل‌مانند رو هم برای این گفتم که بازی مستقل نیست و برای استودیو Mintrocket هست که زیرمجموعه اَبَرشرکت Nexon محسوب می‌شه. ولی کلاً حال و هواش شبیه بازی‌های مستقل و جمع و جوره و دوستانی که اهل این نوع تجربه‌ها هستن متوجه می‌شن که چی می‌گم. :D

آخرین ویرایش:
استفاده درست و حسابی از این بازیگرها می‌شه یا فقط در حد اندکی میان و می‌رن؟ :D

اینا توی کمپین بازی هستن که هنو نرفتم سراغش. اینقدر دزدیش خوش میگذشت که اصن شروع نکردم کمپین رو. دیشب یه ماموریت رفتیم کل پاساژ رو خالی کردیم خیلی خوش گذشت :D اولش مخفی‌کاری میرفتم ولی وقتی لو رفتیم دیگه راحت شیشه‌هارو میشکوندیم کیفمونو پر میکردیم و میرفتیم مغازه بعدی! دنی ترخو هم مال dlcعه تا جایی که میدونم.

• Like
Reactions: Dinosaur and ps34
در تاریخ 29 خردادماه عناوین زیر پلاس اکسترا /پریمیوم را ترک میکنه:

- Dodgeball Academia
- 𝗚𝗿𝗮𝗻𝗱 𝗧𝗵𝗲𝗳𝘁 𝗔𝘂𝘁𝗼 𝗩
- Indivisible
- MotoGP™23
- The Wild at Heart
- Unturned
Brothers: a Tale of two Sons

اگر بازی نکردید، واقعا فراموشش نکنید
مطمئنم براتون بازی خاطره انگیزی میشه:-"

در تاریخ 29 خردادماه عناوین زیر پلاس اکسترا /پریمیوم را ترک میکنه:

- Dodgeball Academia
- 𝗚𝗿𝗮𝗻𝗱 𝗧𝗵𝗲𝗳𝘁 𝗔𝘂𝘁𝗼 𝗩
- Indivisible
- MotoGP™23
- The Wild at Heart
- Unturned

آقا Dodgeball Academia رو از دست ندید. خیلی بازی خووبیه. یه بازی داج‌بال رول‌پلیینگ با داستان و کرکترای جالب و بامزه. مقدار زیادی ساید کوئست و خرتو پرت برای جمع کردن. میتونید خودتون و باقی اعضای تیمتون رو آپگرید کنید یا با آیتمای مختلف، یه استت خاصیشون رو بالا ببرید که نقش خاصی تو تیم داشته باشن. خیلی بازی دوس داشتنی هستش. برای ۱۰۰٪ شدن هم اگه درست یادم باشه بین ۱۲ تا ۱۵ ساعت زمان میخواد. یه تجربه‌ی کاملا یونیک و خوش ساختیه.

League of Superpets هم یه بازی کودکانه و ایزی پلت هستش که اینم پیشنهاد میکنم بازی کنید :D

Attachments

• IMG_20240523_200615_765.jpg
    IMG_20240523_200615_765.jpg
    128 KB · مشاهده: 31
آقا Dodgeball Academia رو از دست ندید. خیلی بازی خووبیه. یه بازی داج‌بال رول‌پلیینگ با داستان و کرکترای جالب و بامزه. مقدار زیادی ساید کوئست و خرتو پرت برای جمع کردن. میتونید خودتون و باقی اعضای تیمتون رو آپگرید کنید یا با آیتمای مختلف، یه استت خاصیشون رو بالا ببرید که نقش خاصی تو تیم داشته باشن. خیلی بازی دوس داشتنی هستش. برای ۱۰۰٪ شدن هم اگه درست یادم باشه بین ۱۲ تا ۱۵ ساعت زمان میخواد. یه تجربه‌ی کاملا یونیک و خوش ساختیه.

League of Superpets هم یه بازی کودکانه و ایزی پلت هستش که اینم پیشنهاد میکنم بازی کنید :D
این dodgeball چقدر خوبه اصلا نمیشه ازش دل کند

• Love
Reactions: NaViiDii
در تاریخ 22 خرداد عناوین ps2 زیر فقط برای اعضای پریمیوم به بخش کلاسیک اضافه میشن:

• Tomb Raider Legend
  • Star Wars: The Clone Wars
  • Sly Cooper and the Thievius Raccoonus
IMG_5023.jpg

—————————————
عناوین زیر در تاریخ های داخل پرانتز هم برای اکسترا هم برای پریمیوم عرضه میشن :
  • Dredge | PS4, PS5 (۹ خرداد)
  • Lego Marvel Super Heroes 2 | PS4 ( ۱۱ خرداد )
  • Cricket 24 | PS4, PS5 (۱۶ خرداد)
  • Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition | PS4, PS5 (۱۸ خرداد)
IMG_5022.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or