ps34
کاربر سایت
براساس کدهای لو رفته، نسخه ریمسترشده قسمت اول بازی Red Dead Redemption در آیندهای نه چندان دور به اشتراک پلیاستیشن پلاس بطور قطع اضافه خواهد شد.این کدها همزمان با جشن ۱۴سالگی این عنوان و همکاری سونی-راک استار لو رفته اند
View attachment 337995

ببخشید اینجا میپرسم اینو کسی رو 5 تست کرده ، خیلی تو ذوق نمیزنه ؟!( لامصب مشکلش اینه اول نسخه ۲ رو بازی کردیم برگشتن رو این نسخه خیلی سخت به نظر میرسه )براساس کدهای لو رفته، نسخه ریمسترشده قسمت اول بازی Red Dead Redemption در آیندهای نه چندان دور به اشتراک پلیاستیشن پلاس بطور قطع اضافه خواهد شد.این کدها همزمان با جشن ۱۴سالگی این عنوان و همکاری سونی-راک استار لو رفته اند
View attachment 337995
دی ال سی مجانی بازی Dave the Diver با حضور گودزیلا! فردا میاد.(23 می)
چون بازی الان رو سرویس هست، اینجا گذاشتم خبر رو.
View attachment 338181
همون موقع که بازی عرضه شد از شوق نوستالژی اکانت ظرفیتی بازی رو خریدم با اینکه 4k/60fps اجرا میشه در بهترین حالت میشه گفت قابل تحمله. گیم پلی و گرافیک بازی سن خودش رو نشون میده و اون تجربه ای که از زمان xbox 360 توی ذهنم داشتم رو خراب کرد اینجور بازی های یا باید یه ریمیک درست حسابی بشن یا اصلا سمتشون نری که خاطرات قدیم رو خراب نکنه.ببخشید اینجا میپرسم اینو کسی رو 5 تست کرده ، خیلی تو ذوق نمیزنه ؟!( لامصب مشکلش اینه اول نسخه ۲ رو بازی کردیم برگشتن رو این نسخه خیلی سخت به نظر میرسه )
کاش حداقل مثل gta v یه نسخه درست درمون نسل هشتمی داشت
من متأسفانه از سبکش خوشم نمیاد، ولی لیست بازیگرهاش خیلی جالبه! از مایکل مدسن و دنی گلاور و چاک نوریس تا بانو کیم بیسینگر و استاد دنی ترخو!این Crime Boss Rockay City رو اگر به سبک دزدی و بازی مثل Payday علاقه دارید، حتما یه تستی بزنید. البته من خودم خیلی واسه پیدی وقت نذاشتم ولی این کرایم باس رو خوشم اومده. خیلی انتخابای زیادی بهت میده. انواع و اقسام دزدی رو داره. بزرگ و کوچیک. ساده و پیچیده. کوتاه و طولانی. گرافیک بازی تعریفی نداره ولی شوتینگ خوبی داره. مخفی کاری هم داره. همون تهدید کردن و بستن دست مردم عادی یا مامورا. میتونید ۴ نفره کواپ برید یا با AI. هوش مصنوعیش خووبه. قشنگ کمکتون میکنه توی انجام کارا. وقتی فرصت دزدی پیش بیاد، سریع شروع به جمع کردن پول یا جواهر و چیزای دیگه میکنن. هر شخصیت میتونه دو تا کیف پر کنه و ببره بندازه پشت وَن و اگه لازم بود دوباره برگرده و پُر کنه. هر باس و شخصیت، سلاح و گجت خودشونو دارن. کمپین بازی حالت روگلایت داره ولی فرصت نشد تستش کنم. در کل بازی لانچ افتضاحی داشته اونطور که من تحقیق کردم ولی با آپدیتای زیاد تونستن خیلی بهترش کنن. فقط متاسفانه حجمش یکم زیاده ولی خب ارزش بازی کردن داره.
این بازی Dave the Diver به طرز عجیبی اعتیادآوره و اگه تجربه بازیهای مستقلمانند باعث کسر شأن و خجالتتون نمیشه، حتماً یه سر بهش بزنین که چیز محشریه! در نگاه اول شاید فکر کنین یه غواصی و ماهیگیری ساده هست، ولی به تدریج بزرگ و بزرگتر میشه و پُر از اتفاقات جالب و مدلهای مختلف گیمپلی هست. کل بازی هم یه طرف و کاتسینهای کوتاهش یه طرف!دی ال سی مجانی بازی Dave the Diver با حضور گودزیلا! فردا میاد.(23 می)
چون بازی الان رو سرویس هست، اینجا گذاشتم خبر رو.
View attachment 338181

استفاده درست و حسابی از این بازیگرها میشه یا فقط در حد اندکی میان و میرن؟![]()
Brothers: a Tale of two Sonsدر تاریخ 29 خردادماه عناوین زیر پلاس اکسترا /پریمیوم را ترک میکنه:
- Baja: Edge of Control HD
- Brothers: a Tale of two Sons
- DC League of Super-Pets
- Dodgeball Academia
- 𝗚𝗿𝗮𝗻𝗱 𝗧𝗵𝗲𝗳𝘁 𝗔𝘂𝘁𝗼 𝗩
- Indivisible
- Monster Jam Steel Titans
- MotoGP™23
- SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated
- The Talos Principle: Deluxe Edition
- The Wild at Heart
- Unturned