قفلش باز میشه ( اتوماتیک نه ها باید بری رو بازی و انلاک کنیش)، البته رو همون اکانت پلاس ظ3 باز میشه ها،. تو باقی اکانت ها قفل هست همچنانسلام.
من پلاس ظرفیت 2 داشتم و الان تموم شده و یه بازیم قفل شده اگه پلاس ظرفیت 3 همون ریجن بگیرم قفلش باز میشه؟
قفلش باز میشه ( اتوماتیک نه ها باید بری رو بازی و انلاک کنیش)، البته رو همون اکانت پلاس ظ3 باز میشه ها،. تو باقی اکانت ها قفل هست همچنان
ولی سیو هات کار نمیکنه ها باید از اول شروع کنی،
مگه اینکه رو همون اکانت که بازی میکردی پلاس بگیری
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
سلامممنون از جوابت
من روی اکانت اصلیم بازی میکردم حالا میخوام بدونم اگه پلاس ظرفیت 3 بگیرم قفل بازی روی اکانت اصلی باز میشه ؟
یا پلاس رو برای یک دقیقه اکتیو کنم قفل که باز بشه بعد آفلاین بشم و از طرف فروشنده دی اکتیو بشه
3 تا تروفی مونده بود تا death stranding پلات بشه
اگه ID اونها یکی باشه، آره (که طبق تجربه، خیلی از بازیهای ریجن اوکراین و ترکیه PS5 آیدیشون یکی بوده). آیدی رو هم میتونی از روی آدرس بازی توی استور روی مرورگر چک کنی (برای هر دو کشور چک کن). البته باز هم آیدی متفاوت به معنی اجرا نشدن نیست چون بعضی از بازیها با اینکه چندتا ID دارن، ولی لینک دانلودشون یکیه که اون رو هم میتونی از سایت prosperopatches چک کنی. این برای اجرا شدن بود و قضیه سیو و تروفی رو مطمئن نیستم، اما حدس میزنم که اونها هم بر همین منوال باشند.دوستان ظرفیت 2 اکراین بگیرم بازی هایی که با ظرفیت 2 ترکیه دانلود شدن کار میکنن؟ ایضا سیو ها و تروفی ها را میخونه؟
بله کار میکنن، هم بازی هم سیو هم تروفیدوستان ظرفیت 2 اکراین بگیرم بازی هایی که با ظرفیت 2 ترکیه دانلود شدن کار میکنن؟ ایضا سیو ها و تروفی ها را میخونه؟
کت کوئست عالیه. خیلی منتظر بودم بیان.کت کوئست بزنید صفا کنید
گیمرهایی مثل خودت که همه بازی های بزرگ را روز ریلیز میخرن ، اصلا دلیلی نداره بخوان هر ماه منتظر لیست پلاس باشن اونم این حجم از بنجل بی جهت نیست هم پلاس هم گیم پس توی یک سال گذشته رشد کاربر نداشتن !عجب ماهه اشغالیه هیچی برای من نداره.رد دد هم که دیگه هر کی میخواسته تا الان بازی کرده دیگه