Destiny با نت مخابرات فیلتر نیست بدون دی ان اس.با همراه اول و رایتل هم تحریمه با دی انس بازی میکنم.از دستش ندید.تنها مشکلش اینه که کمپینش رو easy خیلی آسونه و رو لجندری باید با چند نفر جوین بشین و gear خوبی داشته باشید.بنظرم بهترین بازی های این چند وقت دستینی ها بودن که رو پلاس اومدن ولی بدرد من نخوردن چون از قبل داشتمشون.
از شاتل خبر نداری؟ من خودم سه سیزنی هست بازی نکردم. میخواستم برای Into The Light دوباره نصبش کنم ولی این پستای مربوط به فیلتر شدنش دلسردم کردن.Destiny با نت مخابرات فیلتر نیست(البته مثل این که منطقه های مخابراتی هم فرق داره با هم) بدون دی ان اس بازی میکنم.با همراه اول و رایتل هم تحریمه با دی انس بازی میکنم.از دستش ندید.تنها مشکلش اینه که کمپینش رو easy خیلی آسونه و رو لجندری باید با چند نفر جوین بشین و gear خوبی داشته باشید.بنظرم بهترین بازی های این چند وقت دستینی ها بودن که رو پلاس اومدن ولی بدرد من نخوردن چون از قبل داشتمشون.
آقا به هیچ وجه فیلتر نیستا.در بدترین حالت تحریمه.چون من با شخمی ترین نت هم با تحریم شکن پینگ هینت روت عمان وارد بازی شدم( رایتل)راستیتش با شاتل امتحان نکردم.از شاتل خبر نداری؟ من خودم سه سیزنی هست بازی نکردم. میخواستم برای Into The Light دوباره نصبش کنم ولی این پستای مربوط به فیلتر شدنش دلسردم کردن.
اگه حجمش اینقدر زیاد نبود خودم تستش میکردم ولی با این نت یه هفته طول میکشه دانلود شه.
ای به زمین گرم بخوره این سونی . توی تخفیف آخر ۱۴ دلار دادم برای FC ۲۴ چقدر زود رایگانش کرده .
ازین به بعد باید همینکارو بکنم جلوی ضررو هر موقع بگیریم فایدست .از من به تو نصیحت. کلا پول پای بازیای EA نده. یعنی حتی نیاز به خرید EA PLAY هم نیست چون بازیاش خیلی زود میان رو پلاس اونم تازه از نوع اسنشال
من چی بگم که تو تخفیف فکر کنم بلک فرایدی بود ۳۰ دلار خریدمش. فیفا ۲۲ رو پلاس اومد لذتشو بردیم بعد گفتم خب ۲۳ هم حتما میاد و نخریدمش اما دریغ از روی پلاس اومدن بعد گفتم خب احتمالا رایگان شدن ۲۲ یه اتفاق بوده و قرار نیست ازین خبرا باشه دیگه سر همین فیفا ۲۴ رو گفتم دیگه تو تخفیف باید بخرمش و خریدمو الان رایگان شد. ولی در مجموع از بازیای این ماه راضیمای به زمین گرم بخوره این سونی . توی تخفیف آخر ۱۴ دلار دادم برای FC ۲۴ چقدر زود رایگانش کرده . خوشا باحال فوتبال دوستان البته برید لذت ببرید . بقیه شونم خوبن ماه خوبیه
من چی بگم که تو تخفیف فکر کنم بلک فرایدی بود ۳۰ دلار خریدمش. فیفا ۲۲ رو پلاس اومد لذتشو بردیم بعد گفتم خب ۲۳ هم حتما میاد و نخریدمش اما دریغ از روی پلاس اومدن بعد گفتم خب احتمالا رایگان شدن ۲۲ یه اتفاق بوده و قرار نیست ازین خبرا باشه دیگه سر همین فیفا ۲۴ رو گفتم دیگه تو تخفیف باید بخرمش و خریدمو الان رایگان شد. ولی در مجموع از بازیای این ماه راضیم
ششم هر ماه میلادی بازیها عوض میشن یعنی ۴روز دیگهکی میاد برای دانلود که بسته شبانه رو چرب کنم؟