PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من و خیلی های دیگه علاوه بر ps5 یک PC هم برای بازی داریم.
بازیهای ایندی معمولا برای اکثر پلت فرمها ارائه میشن و با توجه به گرافیکشون با یک PC متوسط هم همشون اجرا میشن
معمولا این بازی ها قفل خاصی هم ندارند و روز اول کرک میشن . مثلا همین Dave the Diver که البته بازی زیبایی هم هست روی PC براحتی از چندین ماه پیش قابل دسترس هست و اگر کسی دوستش داشت تا الان تمامش میکرد

آخرین ویرایش:
تنها جایی که تو زندگیم آدم حسودی میشم همینه که میبینم خیلیا عشق میکنن با این بازیا ایندی. اصلا حس میکنم بین گیمرا یه آدم اضافی هستم. پیش خودم میگم اگه قرار به همچین بازیا و گرافیکایی هست خوب چه کاریه این همه نسل جدیدو پیشرفتو فلان. نمیگم کلا نباشه ولی اینکه دیگه بعضیا از همچین لیستی عصبی نمیشن و میگن مثلا این دو بازی رو از دست ندین حرص میخورم :D بعد سرچ میکنم ببینم چیه که تعریف میکنن دوستان میبینم یه بازی دو بعدی گرافیک ps2 ئه

جدا خوش به حالتون ای کاش منم با این بازیا سرگرم میشدم

🚨 Tales of Kenzera™: ZAU

𝗣𝗦 𝗣𝗹𝘂𝘀 𝗘𝘅𝘁𝗿𝗮 𝗗𝗮𝘆 𝗢𝗻𝗲 𝗥𝗲𝗹𝗲𝗮𝘀𝗲

- 𝐃𝐨𝐰𝐧𝐥𝐨𝐚𝐝 𝐒𝐢𝐳𝐞 : 12.677 GB
- 𝐕𝐞𝐫𝐬𝐢𝐨𝐧 : 1.000.006

- 𝗦𝘁𝗮𝗻𝗱𝗮𝗿𝗱 𝗘𝗱𝗶𝘁𝗶𝗼𝗻 ($𝟭𝟳.𝟵𝟵):
Pre-Load : April 21 - 9AM PT
Release : April 23 - 9AM PT

IMG_4829.jpeg

🔴 طبق اعلامیه رسمی سونی عناوین زیر در تاریخ 1 خردادماه سرویس پلاس اکسترا ترک خواهند کرد:
  • Adr1ft
  • How to Survive 2
  • The Artful Escape
  • Ashen
  • Last Stop
  • I Am Dead
  • Absolver: Downfall
  • My Friend Pedro
  • The Messnger
  • Jotun
  • Sundered
  • World of Final Fantasy
  • This Is the Police
  • This Is the Police 2
  • ELEX
  • Monster Jam Steel Titans 2
  • Minit
  • Observation
  • Final Fantasy IX
  • Final Fantasy VII
  • Final Fantasy VIII Remastered
  • Final Fantasy XII: The Zodiac Age
  • Final Fantasy XV: Royal Edition
  • Final Fantasy X|X-2 HD Remaster

تنها جایی که تو زندگیم آدم حسودی میشم همینه که میبینم خیلیا عشق میکنن با این بازیا ایندی. اصلا حس میکنم بین گیمرا یه آدم اضافی هستم. پیش خودم میگم اگه قرار به همچین بازیا و گرافیکایی هست خوب چه کاریه این همه نسل جدیدو پیشرفتو فلان. نمیگم کلا نباشه ولی اینکه دیگه بعضیا از همچین لیستی عصبی نمیشن و میگن مثلا این دو بازی رو از دست ندین حرص میخورم :D بعد سرچ میکنم ببینم چیه که تعریف میکنن دوستان میبینم یه بازی دو بعدی گرافیک ps2 ئه

جدا خوش به حالتون ای کاش منم با این بازیا سرگرم میشدم
گیمی که حال میده بهت رو باید بازی کرد مهم نیست پیکسلی باشه قدیمی باشه یا جدید باشه کما اینکه میبینی تو بازیای جدید همم انواع بازیای با گرافیک پیکسلی و قدیمی داره منتشر میشه پس طرفدار داره که داره ساخته میشه نباید سخت بگیری بازی کن حال داد بهت ادامه ش بده

دقیقا ...
مثل haven که ماه پیش از پلاس رفت خیلی حال خوب کن بود و باید بگم هم حس خوب و هم نارحتی شو تا مدتها داشتم(فوق العاده پیشنهاد میکنم )
cloudpunk هم امتحان کنین گرافیک ماینکرافتی داره اما داستان خیلی قشنگی داره شخصیت پردازی خوبی داره و قشنگ احساسات کراکتر رو بهت القا میکنه
tchia هم که حتما بازی کردین و از اون حال خوب کن هاست
اگه اعصاب ژانر survival رو دارین frost punk رو فراموش نکنین که کلی هم جایزه برده
the artful scape هم کلا 4 ساعته خوبه

• Like
Reactions: DedSec88
دقیقا ...
مثل haven که ماه پیش از پلاس رفت خیلی حال خوب کن بود و باید بگم هم حس خوب و هم نارحتی شو تا مدتها داشتم(فوق العاده پیشنهاد میکنم )
cloudpunk هم امتحان کنین گرافیک ماینکرافتی داره اما داستان خیلی قشنگی داره شخصیت پردازی خوبی داره و قشنگ احساسات کراکتر رو بهت القا میکنه
tchia هم که حتما بازی کردین و از اون حال خوب کن هاست
اگه اعصاب ژانر survival رو دارین frost punk رو فراموش نکنین که کلی هم جایزه برده
the artful scape هم کلا 4 ساعته خوبه
این Tchia از اون بازی هاست که برا من نه تنها حال خوب کن نبود، که اعصاب خورد کن بود و سریع دراپ شد:D

اگر مثل من وسواس نقشه پاک کردن و جمع کردن کالکتیبل ها داشته باشه کسی
این Tchia قشنگ رو اعصاب و روانش میره:D
بازی یه عالمه آیتم جمع کردنی داره، از اونطرف نقشه رو هوایی داره:-" (که نکته خاص بازی همینه اصلا)
بعد اینجوری میشه که برای گرفتن 4تا آیتم یا هی باید نقشه باز کنید ببینید کجایید یا هی دور خودتون بچرخید...
من که دیدم با نحوه بازی کردن من همخونی نداره و دراپش کردم:-" (کم بازی دراپ میکنم:-" )
شاید اگر تعداد کالکتیبل هاش کمتر بود، باهاش حال هم میکردم:دی
ولی یه نقشه گذاشتن جلوم ده برابر آیتم بیشتر از AC Unity داشت... بعد با اون وضع نقشه...انتظار هم داشتن آدم بگه درود به شرفشون:دی

البته الان از رو پلاس رفته دیگه:-"

• Like
Reactions: MR.MARIO
این Tchia از اون بازی هاست که برا من نه تنها حال خوب کن نبود، که اعصاب خورد کن بود و سریع دراپ شد:D

بازی یه عالمه آیتم جمع کردنی داره، از اونطرف نقشه رو هوایی داره:-" (که نکته خاص بازی همینه اصلا)
بعد اینجوری میشه که برای گرفتن 4تا آیتم یا هی باید نقشه باز کنید ببینید کجایید یا هی دور خودتون بچرخید...
من که دیدم با نحوه بازی کردن من همخونی نداره و دراپش کردم:-" (کم بازی دراپ میکنم:-" )
شاید اگر تعداد کالکتیبل هاش کمتر بود، باهاش حال هم میکردم:D
ولی یه نقشه گذاشتن جلوم ده برابر آیتم بیشتر از AC Unity داشت... بعد با اون وضع نقشه...انتظار هم داشتن آدم بگه درود به شرفشون:D

منم هر بازی رو شروع میکنم باید پلات کنم . و ممکنه مثل الان 10 روز دیگه پلاسم تموم بشه و نتونم death stranding و frost punk رو تموم کنم.
اما tchia نقشه خیلی کوچیکی داره و بر خلاف چیزی که نشون میده خیلی سریع میرسی مثلا تو نقشه انگار باید خیلی شنا کنی اما یکی رو که برمیداری بعدی تو دیدرسه بخصوص اگه از پرنده استفاده کنی و البته قابلیت مارک گذاشتن هم داشت و روی قطب نما روی hud دیده میشد وگرنه منم اوایل خیلی اذیت شدم و تو نقشه هم درست حسابی نشون نمیداد کجام و آخرین تابلویی که بودم رو نشون میداد بعد که یاد گرفتم مارک میکردم و سریع میرسدم

سلام من پلاس اکسترا رو ps5 دارم چطوری باید شیر کنم تا دوستم که ps4 داره هم بتونه استفاده کنه مثل همین اکانت های ظرفیتی ، اگه یکی از دوستان کامل توضیح بده که چی رو باید تو کنسول فعال کنم مرحله به مرحله ممنون میشم ، خیلی گشتم درست توضیح نمیدن یا من متوجه نمیشم
کار خاصی نداره اکانت رو وارد کنسول میکنید اگه خودکار پرایمری نشد می‌رید تو account settings ،اونجا پرایمری میکنید که آفلاین هم بهش دسترسی بدی

• Like
Reactions: amir4829

شاید اگر تعداد کالکتیبل هاش کمتر بود، باهاش حال هم میکردم:D
ولی یه نقشه گذاشتن جلوم ده برابر آیتم بیشتر از AC Unity داشت... بعد با اون وضع نقشه...انتظار هم داشتن آدم بگه درود به شرفشون:D

دقیقا منم نتونستم اصلا با این بازی ارتباط برقرار کنم گرافیک و گیم پلی این بازی نچسب بود واسم تنها نکته مثبت بازی روایت داستانی از بیان فرهنگ یه کشور خیلی کوچیک تو یه جای دور تو کره ی زمینه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or