PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
۲ تا بازی day 1 این ماه رو پلاس اکسترا میاد
Dave the diver
Tales of kenzera
اولی که خداست از دستش ندید
دومی هم سبک مترویدوینیا شبیه این پرنس جدیدس :x
بهترین بازی دی وان اکسترا بنظرم همین dave the diver هست به هیچ وجه از دستش ندید فوق‌العاده هست

Dave the diver
Tales of kenzera
خیلی هم عالی، اینا کی میان رو اکسترا
تاریخ

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: ashe
Dave the diver
Tales of kenzera

خوش خبر باشی :D
حالا بعد دیدن تریلر کنزرا خوشحال‌تر هم شدم! برای کسانی که ممکنه مثلمن یادشون نباشه این بازی کدومه. یکی از سورپرایزای TGA اخیر بود. ابوباکار سلیم اومد رو استیج و از پدرش که فوت کرده گفت و همینطور علاقش به گیم و گیمینگ. یادمه بعد صحبتاش، منتظر یه بازی خیلی ساده و دیالوگ محور بودم ولی وقتی تریلر پخش شد واقعا پشمام ریخت. خوشحالم که میتونم روز اول بازیش کنم.

دیو د دایور هم که باهاش آشنا بود ولی خب توی آخری سوپ بیشتر آشنا شدم و دیدم چقدر فرق داره با تصویری که ازش داشتم. تریلر سوپشم عالی بود. رونمایی از گادزیلا :D

ممنون نوید جان
من خودم هلدایورز 2 میگم بخریم ولی دوستم میگه نمیخوام هذینه کنم و از بازیهای پلاس میخوام انتخاب کنیم، مرسی راهنمایی کردی، زور کرد برام تا ولفناشتاین یانگ بلاد رو زدیم اولش نمیخواستم ولی خیلی حال داد

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
کلا بازی Helldivers 2 گروهی هستش دیگه حداقل باید یکنفرو داشته باشی که بخوای بازی کنی تکی نمیشه با خارجیا هم بازی کنی سرخود بازی میکنن ولی بسیار بازی معتاد کننده ای هستش تازه من خودم تنها بازی میکنم

• Like
Reactions: ps34
دوستان الان این اکانت پلاسی که رو کنسول هست ریجنش ترکیه هست، و اکانت خودم هم ریجن امریکا
الان من پلاس اکانت ریجن ترکیه تموم بشه، تموم بازی هایی که دارم رو اکانت اصلی خودم میرم اگر در اینده دوباره پلاس دیگه ای بگیرم بازم میتونم ادامه بازی های خودم از جمله تروفی ها و سیو ها رو برم؟ یا فقط باید اکانت پلاس ریجن ترکیه برم؟
اخه قبلا رو اکانت خودم لست رو داشتم ریجن امریکا اخراش بودم ، دوباره از اکانت ریجن ترکیه گذاشتمش دانلود نتنها سیو خودم رو نیاورد بلکه لیست تروفی جدید اضافه کرد :||
سلام عزیزم این سوالت اول بستگی به ریجن پلاست داره بعد به بازی که بازی میکنی . مثال میزنم .مدرن وارفیر 3 اکانت ریجن عربش با ریجن اروپا هم تا اونجا که یادمه و با ریجن ترکیه میخونه یعنی شما اگه رو اکانت خودت که یکی از این ریجنا باشه بازی رو بازی کنی که بازی هم مال یکی از این ریجنا باشه هیچ مشکلی بعدا پیش نمیاد اگه یه وارفیر 3 دیگه بگیری باز رو همین ریجنا و همچنان سیوات قابل استفادست ولی اگه همین الان بری رو ریجن امریکا اکانت بسازی و وارفیر رو بازی کنی دوباره دیتارو دانلود میکنه . حالا در مورد سوال شما بیشتر بازیا سیو هاشون رو همون اکانت هست و شما حتی میتونی بری فضا و مقدار ذخیره شده سیو رو روی هر اکانت از قسمت استوریج ببینی پس قاعدتا مشکلی پیش نمیاد ولی به شرطی که وقتی بازی رو با اکانت جدید دوباره اد تو لایبرری میزنی و میری تو اکانت اصلیت که ادامشو بازی کنی نخواد دوباره دیتارو دوباره از یه استور جدید دانلود کنه . مخلص کلام سعی کن بازیایی که واست مهمن که سیوشون نپره رو پاک نکنی که دیتای بازی جدید رو نخوای از استور جدیدت دانلود کنی. ولی بازم وقتی اد تو لایبرری میزنی اگه بخواد از اول دانلود کنه (یعنی بازی قبلی رو نشناسه) تو اکانت اصلیت فکر نمیکنم دیگه سیوات قابل استفاده باشن چرا ؟ چون این همون بازی قبلی نیست یه بازی جدید دانلود کردی با اسم قبلی ... امیدوارم منظور رسونده باشم

• Like
Reactions: Paradise Lost
سلام من پلاس اکسترا رو ps5 دارم چطوری باید شیر کنم تا دوستم که ps4 داره هم بتونه استفاده کنه مثل همین اکانت های ظرفیتی ، اگه یکی از دوستان کامل توضیح بده که چی رو باید تو کنسول فعال کنم مرحله به مرحله ممنون میشم ، خیلی گشتم درست توضیح نمیدن یا من متوجه نمیشم

سلام من پلاس اکسترا رو ps5 دارم چطوری باید شیر کنم تا دوستم که ps4 داره هم بتونه استفاده کنه مثل همین اکانت های ظرفیتی ، اگه یکی از دوستان کامل توضیح بده که چی رو باید تو کنسول فعال کنم مرحله به مرحله ممنون میشم ، خیلی گشتم درست توضیح نمیدن یا من متوجه نمیشم
شما کار خاصی نیاز نیست انجام بدید یوزر پس اکانت رو بدید دوستتون لاگین کنه و اکانت رو روی کنسولش پرایمری کنه تمام بعدش با اکانت خودش می تونه بازی کنه

شما کار خاصی نیاز نیست انجام بدید یوزر پس اکانت رو بدید دوستتون لاگین کنه و اکانت رو روی کنسولش پرایمری کنه تمام بعدش با اکانت خودش می تونه بازی کنه
ممنون داداش فقط یه سوال اکانت اون میشه همون ظرفیت دوم ؟

سلام
من میخوام پلاس اکسترا بخرم. نمیدونم ظرفیت ۲ یا ۳ بگیرم یا کامل. از دوستم پی اس ۴ اش رو قرض گرفتم. برامم مهم نیستش که بازی ها رو اکانت خودم باشه. چه کنم بهتره ؟ بعدش یه جایی که قانونی بفروشه و قیمتش مناسب باشه بهم معرفی کنین لطفا.

آخرین ویرایش:
دوستان من پلاس پرمیوم آمریکا دارم اما هر وقت میخوام از بازی های استریمی انجام بدم ارور اینکه اینترنت خوبی نداری رو دریافت میکنم
در حالی که این نتی که دارم بین 50 تا 100 مگابیت سرعتشه پینگش هم بد نیست
خواستم بدونم کلا توی ایران تا حالا کسی اصلا بوده بتونه با اکانت آمریکا استریم انجام بده؟
راهی نداره اصلا؟
واقعا یسری بازی های PS3 هستن که واقعا دلم واسشون تنگ شده اما نمیشه انجامشون داد

م
دوستان میشه گیفت کارت شارژ کرد و باهاش پلاس یک ساله خرید یا حتما باید کردیت کارت داشته باشی؟
یشه، مشکلی نداره
حداقل آمریکا که میشه، من خودمم همینجوری تو تخفیف های خرداد شارژ میکنم و پلاس میگیرم/تمدید میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or