PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عناوین سطح اسنشیال این ماه:
➕ Immortals of Aveum
➕ Minecraft Legends
➕ Skul: The Hero Slayer

View attachment 332808

این ماه بالاخره ۲تا بازی هست که بخوام تستشون کنم.
اسکال د هیرو اسلیر که روگ‌لایت خیلی باحال و جالبیه.
ایمورتال اویم هم گیم‌پلی خوبی داره به نظر ولی امیدوارم زیادی طولانی نباشه چون قشنگ پتانسیل خسته کننده شدن رو داره. کرکتر اصلی هم خیلی کرینج و بی‌مزس و زیادم حرف میزنه متاسفانه ولی همچنان دوس دارم بازیش کنم :D

جالبه برای من پلاس اسنشال این دو سه ماهه از اکسترا بهتر بوده حداقل یه بازی توش بوده تو ویش لیستم باشه مثل سیفو استیل رایزینگ و حالاهم ایمورتال .یه مصاحبه هم چند ماه پیش اومده بود در مورد اومدن ایمورتال رو سرویس ها سریع هم سازندهاش تکذیب کردن که نه بابا بیاین بازی مارو بخرید همون موقع تابلو بود میاد رو سرویس :D

جالبه برای من پلاس اسنشال این دو سه ماهه از اکسترا بهتر بوده حداقل یه بازی توش بوده تو ویش لیستم باشه مثل سیفو استیل رایزینگ و حالاهم ایمورتال .یه مصاحبه هم چند ماه پیش اومده بود در مورد اومدن ایمورتال رو سرویس ها سریع هم سازندهاش تکذیب کردن که نه بابا بیاین بازی مارو بخرید همون موقع تابلو بود میاد رو سرویس :D
تکذیب نکردن که .. گفتن ‌در حال مذاکره ایم که بیاد رو سرویس ها و گفتن که از لحاظ فروش شکست خورده :D

• Like
Reactions: tboy2022
تکذیب نکردن که .. گفتن ‌در حال مذاکره ایم که بیاد رو سرویس ها و گفتن که از لحاظ فروش شکست خورده :D
یه جورایی تابلو شد میاد رو سرویس اونجوری هم معلوم بود دیگه کسی نمیخره حالا خواستن ماست مالی کنن ولی شدنی نبود B-)

• Like
Reactions: hunter76
سلام و درود
یه نظر بدین
برا کوآپ بین
Warhammer Vermintide 2
Back 4 Blood
Rainbow six extraction
کدوم بهتره،
تحریم که نیستیم توشون
من خودم نظرم وارهمر هست، چون متفاوت هست

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

سلام و درود
یه نظر بدین
برا کوآپ بین
Warhammer Vermintide 2
Back 4 Blood
Rainbow six extraction
کدوم بهتره،
تحریم که نیستیم توشون
من خودم نظرم وارهمر هست، چون متفاوت هست

از نظر سرور بخوای بدونی که وارهمر بهترین انتخابه البته تا اون زمانی که من بازی میکردم. امیدوارم الانم بدون مشکل باشه.
بک۴بلاد که داستان داره سروراش ولی بازی خیلی خووبیه.
رینبو سیکس هم آش دهن سوزی نیست کلا.

از نظر سرور بخوای بدونی که وارهمر بهترین انتخابه البته تا اون زمانی که من بازی میکردم. امیدوارم الانم بدون مشکل باشه.
بک۴بلاد که داستان داره سروراش ولی بازی خیلی خووبیه.
رینبو سیکس هم آش دهن سوزی نیست کلا.
ممنون نوید جان
من خودم هلدایورز 2 میگم بخریم ولی دوستم میگه نمیخوام هذینه کنم و از بازیهای پلاس میخوام انتخاب کنیم، مرسی راهنمایی کردی، زور کرد برام تا ولفناشتاین یانگ بلاد رو زدیم اولش نمیخواستم ولی خیلی حال داد

• Like
Reactions: NaViiDii

اطلاعات مختصر و مفیدی میده در مورد سه تا بازی که فردا میان رو پلاس اسنشال.
متای ایمورتال ۶۹عه و نمیدونستم. کنجکاوتر شدم.
امیدوارم کمتر از کالیستو پروتکل و ایول وست ضد حال بزنه بهم با اینکه بدون هیچ انتظاری رفتم سمت اون دو تا :D

دوستان الان این اکانت پلاسی که رو کنسول هست ریجنش ترکیه هست، و اکانت خودم هم ریجن امریکا
الان من پلاس اکانت ریجن ترکیه تموم بشه، تموم بازی هایی که دارم رو اکانت اصلی خودم میرم اگر در اینده دوباره پلاس دیگه ای بگیرم بازم میتونم ادامه بازی های خودم از جمله تروفی ها و سیو ها رو برم؟ یا فقط باید اکانت پلاس ریجن ترکیه برم؟
اخه قبلا رو اکانت خودم لست رو داشتم ریجن امریکا اخراش بودم ، دوباره از اکانت ریجن ترکیه گذاشتمش دانلود نتنها سیو خودم رو نیاورد بلکه لیست تروفی جدید اضافه کرد :||

دوستان الان این اکانت پلاسی که رو کنسول هست ریجنش ترکیه هست، و اکانت خودم هم ریجن امریکا
الان من پلاس اکانت ریجن ترکیه تموم بشه، تموم بازی هایی که دارم رو اکانت اصلی خودم میرم اگر در اینده دوباره پلاس دیگه ای بگیرم بازم میتونم ادامه بازی های خودم از جمله تروفی ها و سیو ها رو برم؟ یا فقط باید اکانت پلاس ریجن ترکیه برم؟
اخه قبلا رو اکانت خودم لست رو داشتم ریجن امریکا اخراش بودم ، دوباره از اکانت ریجن ترکیه گذاشتمش دانلود نتنها سیو خودم رو نیاورد بلکه لیست تروفی جدید اضافه کرد :||
چون اکانت ترکیه (رجین 2) هست، باید اکانتی که بعدا میگیری هم رجین 2 (ترکیه، انگلیس، المان و.....) باشه
غیر این باشه سیو هات قابل استفاده نیست،

• Like
Reactions: Paradise Lost
چون اکانت ترکیه (رجین 2) هست، باید اکانتی که بعدا میگیری هم رجین 2 (ترکیه، انگلیس، المان و.....) باشه
غیر این باشه سیو هات قابل استفاده نیست،

نه حتی با اکانت ترکیه هم نمی تونه مگر اینکه اون بازی ها در اون ماهی که اومدن به اکانت جدید هم اضافه شده باشن
کلا اکانت دومی که روش بازی می کنید مهم نیست
اکانتی که شر کردید باید پلاس + بازی رو داشته باشه تا بشه روی اکانت دوم بازی کرد
وقتی اکانت ترکیه جدید بگیره پلاس داره ولی بازی رو نداره که بتونه روی اکانت دوم ادامه بده

نه حتی با اکانت ترکیه هم نمی تونه مگر اینکه اون بازی ها در اون ماهی که اومدن به اکانت جدید هم اضافه شده باشن
کلا اکانت دومی که روش بازی می کنید مهم نیست
اکانتی که شر کردید باید پلاس + بازی رو داشته باشه تا بشه روی اکانت دوم بازی کرد
وقتی اکانت ترکیه جدید بگیره پلاس داره ولی بازی رو نداره که بتونه روی اکانت دوم ادامه بده
ارل این که بحثش جداست،
اگه از کاتالوگ اکسترا باشه که مشکلی نیست، مگر اینکه بازی اکسترا رو ترک کرده باشه،
ولی بازی های ماهانه اسنشال باشه که دیگه نمیشه بازی کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or