PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شما که آلتیمیت دارید راضی هستید؟ تاحالا مشکلی داشته؟ منم میخوام آلتیمیت بخرم
بله من راضی بودم ، از پلاس به صرفه تره و همه گیما روز عرضه میاد روش به غیر از بعضی بازیهای خاص مثل remnant 2 و ... ، همه گیمایی که تحویل میگیرین هم ظ۲ هست (التیمیت)

• Like
Reactions: db07
یه سوال دیگه، کسی اکانت اوکراین داره؟ من میخوام پلاس بگیرم با دوستم شیر کنیم ، روی ریجن اوکراین خیلی به صرفه تره (یک ساله دیلاکس حدود 5 میلیون). کلا محدودیت خاصی نداره این ریجن؟

یه سوال دیگه، کسی اکانت اوکراین داره؟ من میخوام پلاس بگیرم با دوستم شیر کنیم ، روی ریجن اوکراین خیلی به صرفه تره (یک ساله دیلاکس حدود 5 میلیون). کلا محدودیت خاصی نداره این ریجن؟
من اخیرا تو کانال سی دی استاپ خوندم پلاس اکراین مشکل پیدا کرده و دیگه نمیفروشن...حالا نمیدونم دقیقا مشکلش چیه...دوستان اگه میدونن راهنمایی کنن

جدیدا یه سری از فروشگاه ها ریجن برزیل و هندوستان هم میفروشند که قیمتاشون از اروپا و آمریکا مناسب تره ، خودم تا حالا پلاس ظرفیتی نگرفتم و ترجیح میدم اکانت خودمو شارژ کنم .
فقط جهت اطلاع رسانی بود

سلام.آقا این اویل ۳ مگه رو پلاس اکسترا نیومده؟چرا میرم رو کاتالوگ بازیهای اکسترا و اویل ۳ رو باز میکنم،گزینه آپگرید به پریمیوم میادش؟
اگه پرمیوم هست پس تو بازیهای اکسترا چه غلطی میکنه؟؟!!😐

سلام.آقا این اویل ۳ مگه رو پلاس اکسترا نیومده؟چرا میرم رو کاتالوگ بازیهای اکسترا و اویل ۳ رو باز میکنم،گزینه آپگرید به پریمیوم میادش؟
اگه پرمیوم هست پس تو بازیهای اکسترا چه غلطی میکنه؟؟!!😐
سعی کن سرچ نکنی اسم بازیو
بگرد داخل بازیهای اکسترا پیداش کن. یه دونه【For PS Plus】هم قبل از اسم بازی داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or