PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
تفاوت اکانت قانونی پلاس ظرفیت ۲ و ۳ چی هست ؟
تو ظرفیت 3 باید رو همون اکانت که پلاس داره بازی کنی و نمیتونی تو اکانت شخصیت بازی کنی ( همیشه خم باید انلاین باشی)
تو ظرفیت 2 میتونی تو اکانت شخصی خودت بازی کنی، افلاین هم باشی میتونی بازی کنی

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: FALLOUT:Tehran
دوستان پرمیوم برای ما ارزش داره ؟ چه برتری هایی داره نسبت به extra ?
کاتالوگ کلاسیک + فول اکسس مدت دار واسه بعضی بازیا داره (مثلا GOW R رو دو ساعت میذاره بازی کنی) . جدیدا هم کاتالوگ فیلم های سونی پیکچرز رو اضافه کرده. کلاود استریمینگ هم داره

• Like
Reactions: Destro
دقیقا همینو پیدا میکنم ولی بجای دانلود یه دونه upgrade داره
تو اکانت خود پلاستی که خریدی؟ اگه اره یکبار خاموش و روشن کن دستگارو..نشد مودم خاموش روشن کن و یکبار تست کانکشن بگیر.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: malek911
سلام و درود
این black 4 Blood رد میشه با نت ما بازی مرد، تحریم یا فیل.تر نیست

زمانی که من بازی میکردم، پلیر پیدا نمیکرد و کسی هم نمیتونس جوینت بشه ولی به شخصه سولو به همراه بات هم لذت بردم ازین بازی تا جایی که سیزن‌پسش رو تو آف خریدم. خیلی لذتبخش و خووبه گیم‌پلی و گان‌پلی بازی. سلاح‌ها متنوعن و حس خیلی خوبی دارن. از دوال سنس خیلی خوب استفاده کردن. از یه جهت کارت راحترم هست. هر چی تیر تو مپ باشه مال خودته. کسی هم هی اشتباهی بهت تیر نمیزنه! هوش مصنوعیشونم قابل قبوله.

زمانی که من بازی میکردم، پلیر پیدا نمیکرد و کسی هم نمیتونس جوینت بشه ولی به شخصه سولو به همراه بات هم لذت بردم ازین بازی تا جایی که سیزن‌پسش رو تو آف خریدم. خیلی لذتبخش و خووبه گیم‌پلی و گان‌پلی بازی. سلاح‌ها متنوعن و حس خیلی خوبی دارن. از دوال سنس خیلی خوب استفاده کردن. از یه جهت کارت راحترم هست. هر چی تیر تو مپ باشه مال خودته. کسی هم هی اشتباهی بهت تیر نمیزنه! هوش مصنوعیشونم قابل قبوله.
ممنون نوید، با یکی از دوستام میخ ام بازی کنم، چند روزیه بازی های کوآپ پلاس رو میریم
ریترنال و nfs unbound و رفتیم، الان ولفناشتاین یانگ بلاد رو میریم، پیشنهاد داد بلک4بلاد رو بریم گفتم بپرسم،
حالا خوب کوآپ چی پیشنهاد میدی تو پلاس هم باشه،

ممنون نوید، با یکی از دوستام میخ ام بازی کنم، چند روزیه بازی های کوآپ پلاس رو میریم
ریترنال و nfs unbound و رفتیم، الان ولفناشتاین یانگ بلاد رو میریم، پیشنهاد داد بلک4بلاد رو بریم گفتم بپرسم،

پیشنهاد میکنم Prodeus رو حتما بگیرید. شوتر کلاسیک پیکسل آرتی که کواپم داره و خیلی بازی خووبیه.
اگه دلتون زامبی میخواد میتونید World War Z هم تست بزنید. یادمه مشکلی نداشت برای کواپ بازی کردن.
The Ascent تاپ داون شوتر خووبیه. فضای سایبرپانکی داره. کواپش خوش میگذره.
کیلینگ فلور ۲ یه زامبی بازی خفن دیگس.
TMNT Shredder's Revenge هم که حتما میدونی خودت یا شایدم قبلا بازی کرده باشین.
Journey to the Savage Planet هم کواپش خوش میگذره.
Warhammer Vermintide 2 هم بازی خیلی خووبیه. سبکش عین همون بک۴بلاد ایناس ولی تو دنیای وارهمر.
در آخر فارکرای ۶ رو هم پیشنهاد میکنم چون کواپش خیلی حال میده. کل بازی رو میشه کواپ رفت. فقط حجمش زیاده و اینکه با dns وصل میشه به سرور.
فعلا همینا تو ذهنمه.

• Like
Reactions: ps34
پیشنهاد میکنم Prodeus رو حتما بگیرید. شوتر کلاسیک پیکسل آرتی که کواپم داره و خیلی بازی خووبیه.
اگه دلتون زامبی میخواد میتونید World War Z هم تست بزنید. یادمه مشکلی نداشت برای کواپ بازی کردن.
The Ascent تاپ داون شوتر خووبیه. فضای سایبرپانکی داره. کواپش خوش میگذره.
کیلینگ فلور ۲ یه زامبی بازی خفن دیگس.
TMNT Shredder's Revenge هم که حتما میدونی خودت یا شایدم قبلا بازی کرده باشین.
Journey to the Savage Planet هم کواپش خوش میگذره.
Warhammer Vermintide 2 هم بازی خیلی خووبیه. سبکش عین همون بک۴بلاد ایناس ولی تو دنیای وارهمر.
در آخر فارکرای ۶ رو هم پیشنهاد میکنم چون کواپش خیلی حال میده. کل بازی رو میشه کواپ رفت. فقط حجمش زیاده و اینکه با dns وصل میشه به سرور.
فعلا همینا تو ذهنمه.
ممنون نوید جان،. لطف کردی بازی های خوبی پیشنهاد دادی، حتما چندتاش رو دان میکنم

• Like
Reactions: NaViiDii

من دقیق میبینم چی بازی میکنی :D
فکر نکنم حالا حالاها چیزی غیر از هالو نایت تو پروفایل من ببینید. پیر که شدم پیرترم میکنه این بازی

من دقیق میبینم چی بازی میکنی :D
فکر نکنم حالا حالاها چیزی غیر از هالو نایت تو پروفایل من ببینید. پیر که شدم پیرترم میکنه این بازی
سلام ارادت
هالونایت که فوقالعادست، نصب دارم، نمیدونم کی اراده کنم برم سراغش، بنزرم خیلی سخت میاد و فعلا جرعت شروعش رو ندارم

• Like
Reactions: darkworld

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or