malek911
کاربر سایت
دقیقا همینو پیدا میکنم ولی بجای دانلود یه دونه upgrade دارهسعی کن سرچ نکنی اسم بازیو
بگرد داخل بازیهای اکسترا پیداش کن. یه دونه【For PS Plus】هم قبل از اسم بازی داره
دقیقا همینو پیدا میکنم ولی بجای دانلود یه دونه upgrade دارهسعی کن سرچ نکنی اسم بازیو
بگرد داخل بازیهای اکسترا پیداش کن. یه دونه【For PS Plus】هم قبل از اسم بازی داره
تو ظرفیت 3 باید رو همون اکانت که پلاس داره بازی کنی و نمیتونی تو اکانت شخصیت بازی کنی ( همیشه خم باید انلاین باشی)سلام
تفاوت اکانت قانونی پلاس ظرفیت ۲ و ۳ چی هست ؟
کاتالوگ کلاسیک + فول اکسس مدت دار واسه بعضی بازیا داره (مثلا GOW R رو دو ساعت میذاره بازی کنی) . جدیدا هم کاتالوگ فیلم های سونی پیکچرز رو اضافه کرده. کلاود استریمینگ هم دارهدوستان پرمیوم برای ما ارزش داره ؟ چه برتری هایی داره نسبت به extra ?
تو اکانت خود پلاستی که خریدی؟ اگه اره یکبار خاموش و روشن کن دستگارو..نشد مودم خاموش روشن کن و یکبار تست کانکشن بگیر.دقیقا همینو پیدا میکنم ولی بجای دانلود یه دونه upgrade داره
آره رو اکانت خودمه پلاس.اینم جواب نمیده.فکر کنم باید یه بار ریستور لایسنس کنمتو اکانت خود پلاستی که خریدی؟ اگه اره یکبار خاموش و روشن کن دستگارو..نشد مودم خاموش روشن کن و یکبار تست کانکشن بگیر.
سلام و درود
این black 4 Blood رد میشه با نت ما بازی مرد، تحریم یا فیل.تر نیست
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
ممنون نوید، با یکی از دوستام میخ ام بازی کنم، چند روزیه بازی های کوآپ پلاس رو میریمزمانی که من بازی میکردم، پلیر پیدا نمیکرد و کسی هم نمیتونس جوینت بشه ولی به شخصه سولو به همراه بات هم لذت بردم ازین بازی تا جایی که سیزنپسش رو تو آف خریدم. خیلی لذتبخش و خووبه گیمپلی و گانپلی بازی. سلاحها متنوعن و حس خیلی خوبی دارن. از دوال سنس خیلی خوب استفاده کردن. از یه جهت کارت راحترم هست. هر چی تیر تو مپ باشه مال خودته. کسی هم هی اشتباهی بهت تیر نمیزنه! هوش مصنوعیشونم قابل قبوله.
ممنون نوید، با یکی از دوستام میخ ام بازی کنم، چند روزیه بازی های کوآپ پلاس رو میریم
ریترنال و nfs unbound و رفتیم، الان ولفناشتاین یانگ بلاد رو میریم، پیشنهاد داد بلک4بلاد رو بریم گفتم بپرسم،
حالا خوب کوآپ چی پیشنهاد میدی تو پلاس هم باشه،
ممنون نوید جان،. لطف کردی بازی های خوبی پیشنهاد دادی، حتما چندتاش رو دان میکنمپیشنهاد میکنم Prodeus رو حتما بگیرید. شوتر کلاسیک پیکسل آرتی که کواپم داره و خیلی بازی خووبیه.
اگه دلتون زامبی میخواد میتونید World War Z هم تست بزنید. یادمه مشکلی نداشت برای کواپ بازی کردن.
The Ascent تاپ داون شوتر خووبیه. فضای سایبرپانکی داره. کواپش خوش میگذره.
کیلینگ فلور ۲ یه زامبی بازی خفن دیگس.
TMNT Shredder's Revenge هم که حتما میدونی خودت یا شایدم قبلا بازی کرده باشین.
Journey to the Savage Planet هم کواپش خوش میگذره.
Warhammer Vermintide 2 هم بازی خیلی خووبیه. سبکش عین همون بک۴بلاد ایناس ولی تو دنیای وارهمر.
در آخر فارکرای ۶ رو هم پیشنهاد میکنم چون کواپش خیلی حال میده. کل بازی رو میشه کواپ رفت. فقط حجمش زیاده و اینکه با dns وصل میشه به سرور.
فعلا همینا تو ذهنمه.
من دقیق میبینم چی بازی میکنیممنون نوید، با یکی از دوستام میخ ام بازی کنم، چند روزیه بازی های کوآپ پلاس رو میریم
ریترنال و nfs unbound و رفتیم، الان ولفناشتاین یانگ بلاد رو میریم، پیشنهاد داد بلک4بلاد رو بریم گفتم بپرسم،
حالا خوب کوآپ چی پیشنهاد میدی تو پلاس هم باشه،
سلام ارادتمن دقیق میبینم چی بازی میکنی
فکر نکنم حالا حالاها چیزی غیر از هالو نایت تو پروفایل من ببینید. پیر که شدم پیرترم میکنه این بازی
Skul چندتا عکس ازش دیدم میخوره خیلی خفن باشه... سبکشم خوبه...عناوین سطح اسنشیال این ماه:
Immortals of Aveum
Minecraft Legends
Skul: The Hero Slayer
View attachment 332808