PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من یک PS4 دارم و اکانت plus extra ظرفیت 2 گرفتم چطور باید بازی هایی که برای PLUSE می ایند به اکانت خودم اضافه کنم تا هر زمان هر زمان که مشترک پلاس باشم داشته باشم وانرا تجربه کنم (منظورم اضافه کردن انها به گیم لایبری)

تو این سایت چطو رباید عضو شد Login - Exophase.com

آخرین ویرایش:
سلام
من یک PS4 دارم و اکانت plus extra ظرفیت 2 گرفتم چطور باید بازی هایی که برای PLUSE می ایند به اکانت خودم اضافه کنم تا هر زمان هر زمان که مشترک پلاس باشم داشته باشم وانرا تجربه کنم (منظورم اضافه کردن انها به گیم لایبری)

تو این سایت چطو رباید عضو شد Login - Exophase.com
باید بری تو اون اکانت بازی ها رو دانلود کنی برگردی تو اکانت خودت بازی کنی. نمیشه به لایبری خودت اضافه کنی فقط میتونی بازی ها رو بازی کنی با اکانت خودت

من پلاس یکساله ظرفیت دو دارم میخوام یه ۱ ماهه بگیرم بازی های این ماه اد کنم تو اکانت خودم ، راه دیگه ای نیست که تو اکانت خودم ذخیره بشه فکر کنم ، درسته؟

من پلاس یکساله ظرفیت دو دارم میخوام یه ۱ ماهه بگیرم بازی های این ماه اد کنم تو اکانت خودم ، راه دیگه ای نیست که تو اکانت خودم ذخیره بشه فکر کنم ، درسته؟
تنها راهش همینه.
روی هر اکانتی که میخوای بمونه باید براش پلاس بگیری .

• Like
Reactions: amir4829
دستینی 2 آیا منطقیه بعد این همه سال شروع کرد؟ سیزنایی که رد شده الان دیگه حذف شدن چطوریه آیا داستانو میشه فهمید؟
اره اتفاقا الان بهترین موقعس فقط خیلی خودتو درگیر داستانش نکن که بانجی خودشم نمیدونه داره چیکار میکنه. بیشتر داستان دی ال سی ها مهمه واسه سیزن ها هم میتونی تو یوتیوب ببینی.

فقط بازی کردن دستنی داستان داره چون تحریم هستیم، دی ان اس ها کار میکنن ولی بعضی وقتا وصل نمیشن یا هم با گیرآپ و اینجور برنامه ها باید پلی بدی.

کلا دستینی 2 چند ماهه که رو کنسولps4 به فنا رفته به سرورای بازی وصل نمیشه. من که فن این بازیم از این بابت زخم بزرگی خوردم متاسفانه چون کلی براش هزینه کرده بودم و کلا ضربه بزرگی بابت این قضیه خوردم. مث اینکه هل دایورز2 هم داره به این سرنوشت شوم دچار میشه.

کلا دستینی 2 چند ماهه که رو کنسولps4 به فنا رفته به سرورای بازی وصل نمیشه. من که فن این بازیم از این بابت زخم بزرگی خوردم متاسفانه چون کلی براش هزینه کرده بودم و کلا ضربه بزرگی بابت این قضیه خوردم. مث اینکه هل دایورز2 هم داره به این سرنوشت شوم دچار میشه.
هلدایورز 2 با همه ی isp ها راحت وصل میشه. شایعه درست نکنید

خوب خداروشکر اتفاقا نگران این قضیه بودم. تا یه ماه دیگه بخاطر این هل دایورز خاستم کنسول بگیرم استرس داشتم می تونم به سرورای بازی جوین شم یا نه\:D/

• Like
Reactions: hunter76
خوب خداروشکر اتفاقا نگران این قضیه بودم. تا یه ماه دیگه بخاطر این هل دایورز خاستم کنسول بگیرم استرس داشتم می تونم به سرورای بازی جوین شم یا نه\:D/
من که رو مخابرات آسیاتک پیشگامان تست کردم حتی با فیلترشکن و گیرآپ بوستر هم وصل نشد مجبور شدم کوچ کنم سمت شاتل ببینم رو این میشه یا نه !

• Like
Reactions: pro gamer89

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or